9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
  • balee4
    Öjöm bódottá' :)

• TDC Geronimo
    “The Nintendo Switch was August’s best-selling hardware platform,” NPD analyst Mat Piscatella said. “The Nintendo Switch has been the best-selling platform in four of the six months since launching in March 2017.”
  • balee4
    Nekem is holnap jön a két amiibo-val együtt. :)
  • n000rbi
    Holnap érkezik a Samus Returns Legacy Edition-öm. A vicc ebben az, hogy én is csak kb. egy órája tudtam meg

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    előrendeltem még júniusban, de olyan sűrű volt a nyaram (felújítás itthon és egyebek), hogy teljesen kiment a fejemből
  • Totti5
    Megnéztem a direct Mario bemutatót. Atya Úr Isten ebben mi mennyi minden lesz
  • SlickAdam
    ez volt mar?
  • Negritis
    phantasy star online moba után mmo is
  • SlickAdam
    tuti, szpojlerbe tettem a hivatalos kepet. egesz EU ezt kapja
  • Negritis
    köszi, akkor megvan mit veszek :D

btw
    Nintendo UK Retweeted
    13AM Games‏ @13amgames 1h1 hour ago
    More
    Well folks, by popular demand, #Runbow is coming to #NintendoSwitch in 2018! Debuting at #TGS2017! :D
  • Pio
    már bejelentették (link, mert nagy kép)
  • Pio
    Amúgy tuti, hogy EUban sehol nem lesz tokkal a bundle? Kár érte.
  • Negritis
    ha december 1-re bejelentenek egy Xeno 2 joycon-t akkor falnak megyek, mert 99% h az odyssey mellé behúzom a piros joyconokat
    bár remélem a xeno 2 mellé pro controllert jelentenek be, abból is csak 1 van :D

bár a powera-s zeldás pro controller is epicül néz ki :D
  • SlickAdam
    - fogyatekosoztam a megszallott trofea-vadaszokat. lehet erös jelzö, de naggyabol talalo.:)
    - nintendo-t is lefikaztam, mert jatekokhoz ertenek nagyon, de üzleti dönteseik sokszor erösen mellelönek es/vagy logikatlanok (mintha buborekban elnenek). szerintem ezzel is egyetert itt mindenki, aki nem ujonnan erkezett es a boldogsag hormonok mar nem vakitjak el :D
    - nem a Switch bundle ara miatt "rinyalok", hanem hogy megint megvagtak az EU-s kiadast, igy gyakorlatilag 2 piros kontroller marad. szvsz jobb valasztas a sima gep + rendes kopia kombo.

na meg meg mertem emliteni, hogy most epp nincs annyi lecsom, hogy MINDENT megvegyek, amit szeretnek. csak a 3DS jatekok belekerülnek több szaz euroba. meg egyeb hobbik. meg enni se art neha... D 3rd world problemz... :( remelem ettöl meg maradhatok a topikban!
  • Pio
    Ja basszus, én már látom, hogy a vége az lesz, hogy 15 pár joycon lesz minden háztartásban... :D
  • TDC Geronimo
    Meg kell rendelni a konzolt azt kész. Nem tudom már mire vársz. Olcsóbb nem lesz, rakat játék van. Állandóan csak a kifogások :P
  • Negritis
    az usa is 300+60 = 380 $ a bundle
    van egy marios carry case, digital game és piros joycon

de tán már a splatoon bundle is ugyanez volt

mindenesetre nekem megvan milyen joycon-t veszek extrába :D
  • Pio
    Így az elmúlt pár napból megmaradt, hogy mintha több ízben is fogyatékosoztál volna, egszer talán az acsik kapcsán, egyszer pedig a Nintendot. Meg tegnap még azért búslakodtál, hogy miért nincs Mario bundli, ma meg már azért, hogy miért annyi, amennyi. :D

Egy kis kedves segítséggel egy kis pozitív életszemléletet ragasztunk Rád és mindenki jól jár! Hidd el, úgy még a keserű is édesebb! :)
  • SlickAdam
    milyen allando nyöszörgest?
  • Pio
    Néhány új játékbejelentés Switchre:

Crypt of the Necrodancer
    Lovers in a Dangerous Spacetime
    Mekorama
    Runbow
    Ultimate Chicken Horse
    Monument Valley

Egy trailert szúrnék csak be, mert ez talán a kedvenc indie játéktrailerem ever. Rengetegszer hallgattam/néztem már meg. A játék maga amúgy baromi jó és baromi nehéz.

• Totti5
    Ezen nem lepődtem meg. Ennyi belefér.
  • Pio
    Én amúgy az Odyssey videót már nem néztem meg, mert nem akartam többet feleslegesen spoilerezni. De olyan szinten áradozik róla mindenki, hogy nem fogom tudi megállni... :D
  • n000rbi
  • Pio
    Figyi, ha összedobjuk a csapattal és beszállunkk 20 euroval akkor megveszed végre és abbahagyod az állandó nyöszörgést? :D
  • SlickAdam
    ahhh, le is mondtam inkabb. ennek kabe semmi ertelme nincs.
    alap gep 330 euro + mario CARTRIDGE 60 euro = 390 €
    bundle, tok nelkül, digitalis kópiaval, piros kontrollerek (wow...) = 390 €

ugyhogy tottus jol megjutalmazzak megint a leghusegesebb Nintendo jatekosokat (europa)
  • SlickAdam
    na, megis lehet rendelni bundle-t. lestipistopoltam egyet, de nemtom lesz-e belöle valami. egyreszt tenyleg el vagyok (es leszek is, mert EOV is jön...) arasztva 3DS-en, masreszt nem allok a helyzet magaslatan anyagilag.:(

ja es tetvedekek! amcsi Mario bundle-ben van piros mario sapis carrying case. EU? nincs...
  • TDC Geronimo
    ah megnéztem otthon 60 fpses mario trailert. Ez egy csoda. Hihetetlen, hogy 30 év után is frissnek hat egy mario cím
  • Negritis
    december 1, counting back
  • n000rbi
  • n000rbi
  • Ulthane
    Igen, volt egy, azaz egyetlen egy épkézláb játék, a Zeldácska.

Brutális.
  • SlickAdam
    Amazon-on Switch "bundlikat" kilistaztattam. 15 perce frissitettem utoljara, nem volt meg Mario-s. na most frissitettem megint. mar van Mario. elfogyott... :D
  • Totti5
    Megvan a gépem.
  • SlickAdam
    mehh, mindig elfelejtem, hogy bundlikban download kod van. igy nem kell termeszetesen.:( (es nem, nem veszek külön kópiát :))
  • SlickAdam
    hogy megörültem a Minecraft 3DS-nek...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    30 dollar... anyad

• Negritis
    rocket league info még nem volt?

Arlo live commentary, én majd ezt nézem meg később
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    DOOM on Switch will have full campaign on cartridge, multiplayer as optional download
  • TDC Geronimo
    switch első éve elég brutálisra sikerült sw szempontból