Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indzsoooj <#pias>

mindjart sirok örömömben... hat hogy nez ez ki?????? <#wow1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Teszt.

http://www.youtube.com/v/Bvs3zHqDZ0o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Még N is megoldotta youtubera feltöltést PS4en meg még nincs :(

Faszom mikor fogok így watch dogsozni meg megnézni zelda WW HDt, mert mindig mondom magamba csak még 1 kör...csak még 1 kör azt már azóta a sokadikat játszom :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ahhh, arany gombat szerettem volna... <#rinya>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nekem a futáros balfaszkodás + nembíromkiésmegveszemszombaton kombó miatt lett két kulcstartóm (red shell és arany gomba ;)) és egy poszter :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

eeees itt van!!! bullett bill kulcstartoval.<#vigyor2>
viszont a lemez megint nem volt a helyen, kitört a lemezt tarto pöcök fele. ugyanez volt SM3DW-el is... hmmm... legalabb a lemez sertetlen.

n000rbi
Naugye :)

TDC Geronimo
najó... <#szeret>

Ahhoz képest, hogy nem toltam MK részekkel elsõ körben már ráéreztem ^^

TDC Geronimo
Na lássuk ezt az MKt. Meglesem mai figyelõkutya menetem elõtt :)

n000rbi
Ide is:

Van egy bontatlan MK8-am eladó, akit érdekel dobjon egy üzenetet.

n000rbi
Ömlenek a gif-ek, zseniális <#idiota>

n000rbi
<#taps><#eljen>

waaaaaaaaaa!!! csomag kiszallitas alatt, s terkepen is tudom kovetni. elibe megyek, mint valami kisgyerek, az tuti.:D (csak erjen ide 1 elött... :S)

n000rbi
Soha az életben nem játszottam még csak hasonló stílusú versenyjátékkal sem, nemhogy a kart-sorozat bármely tagjával:) GT-n edzõdtem még a ps hajnalán :D

nagyon beginner friendly-k a MK-ok. "csal" a jatek, hiszen ha hatul vagy, jobb item-eket kapsz, konnyeden elörebb lehet kerülni. de igy szorakoztato. persze skill is szamit... a jo hir: hamar bele lehet jönni.

TDC Geronimo
Hát én bevallom õszintén mk szériával eddig nem sokat toltam úgyhogy max én leszek bealázva :)

n000rbi
Utángyártott? Én olyanról tudok, hogy hamis, azok eléggé.

Moby
Utángyártott prokontroller mennyire kerülendõ?

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Majd jön Slick Geroval karöltve és porráaláznak mindkettõnket :D
Egyébként durva, ma láttam japót háromezer feletti rankkal. Õ mióta megjelent a játék nem sokat aludt :)

Moby
Nem baj, így legalább van idõm gyakorolni, aminek eredményeként egyszer talán lenyomlak :D

n000rbi
Ja, MK8: ma már nem érek rá sajnos, holnap este nem leszek itthon, szóval kedden. (addig Slicknek is meglesz remélhetõleg a felbontható pórverza :))

n000rbi
Valahol ezek a platformerek is ritmusjátékok. Ha azt elkapja az ember, akkor elvileg mehet. Én legbüszkébb eddig a Rayman Origins titkos pályára vagyok, azt hiszem kb. 3-4 órát voltam el azon a pályán :D

kb. 1 oramba került. ha egyszer sikerült vegigmenni, onnantol "barmikor" megy ujra.

Moby
Hány száz óra lehet a betanulásában?<#ijedt>

n000rbi
Aztaku...

vasarnapi "kikapcsolodas" a szörös döggel <#zavart2>
http://www.youtube.com/v/e5_daKaNnT4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

n000rbi
Benne vagyok, tiéd a piszkos munka, nekem meg már csak Mobylakba kell betörnöm :D

dehogy ölnel, dehogy fosztanal... felesleges lenne. pislogsz kettöt, s maris ilyen összegnel leszel meglasd! :D na jo, ha eladogatod a jatekokat akkor nem, de összkiadast nezve nem lehetetlen.:)

Moby
Szerencséd, hogy fritzland nem itt van a szomszédban.
Megölnélek, és kifosztanám a pecód.
Vagy szénnétarhálnálak.
És aztán ölnélek meg.
:D

megneztem... <#bdead>
2013 julius ota összegyült (igen, hörcsög vagyok) 15 wii, 10 wii u, 15 3ds jatek, wii u gep, 3ds, hasznalt dsi, 1-2 kiegeszitö, 1-2 digital aprosag, ... mindig ügyelve az arakra, ahol lehet hasznalt peldanyt inteztem, s igy vagyok... hmmm csak annyit mondok, hogy 1000 felett... igen, euroban.<#guluszem1>
kurva nintendo...

Moby
Vadászom, mióta feadta Norbi a gépet nekem :D

hatszamjegyu az kurvaisten es nem 1-essel kezdödik! <#eplus2>

other m-et nem nagyon szeretik a metroid jatekosok, de a videokon nem tunik rossznak... viszont a prime trilogia kötelezö, csak nehez beszerezni. hasznaltan is siman 14-20e, uj peldanyok meg 20-30 körül... <#szomoru1> first person... kaland.

Moby
Ja igen: ma jött meg a levél a promóbeváltásról. A kódot megkaptam azonnal, de a howtot csak két nappal késõbb <#idiota>

Moby
Namost az other m-nek a létezését évekkel ezelõtt eltemettem magamban, és most, hogy felhoztad, megint egyel bõvült a listám.
Elegem van belõletek, hatszámjegyû forintosítva a pótolandók listája a 3ds-es játékokkal együtt <#banplz>

hat az ilyen party, olympics, ... cuccok, de az AAA-kkal nem nagyon lehet befürödni.
Pikmin egyebkent nem egyszerü, keszüljetek fel! külsöre cukor (mint mindig), de kemeny tud am lenni, igazi hardcore cucc, föleg amikor beindul a multitasking is. meg jo, hogy gamepad-en ott a map (es tan meg is all a jatek, ha hozzanyulsz)...

n000rbi
Egy kicsit sem bántam meg, hogy a Pikmint választottam a promócióban. Belenéztem, nagyon tetszik, wii remote + nunchukkal tökéletesen kézreáll az irányítás is.

Az Other M-et is megízleltem, nyami. Van olyan ninty-ex, ami rossz?! :)

Moby
Akkor rosszul fogalmaztam :) Arra utaltam, hogy a lehetõ legjobbkor jött, bár nyilvánvaló összefüggés van a kettõ között: az iparág azon szegmensének rettenetes állapota miatt kezdtem aktívan alternatív megoldások keresésébe, még ha ez nem is volt tudatos. Aztán közben aranyra leltem... :)

n000rbi
Tudom már Geronak miért tetszik annyira a WD:

:D

n000rbi
Visszajátszásból van a gif:
http://www.youtube.com/v/kgEJuPhasNA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TDC Geronimo
:dd

ez kicsit ugy hangozott, mintha csak a moslek nextgen mellett lennenek jok a ninty cuccok.:) ertem persze, hogy erted. ha tavaly engem nem vezet ra a veletlen a nintendo vonalra, valszeg havi max 1 orat töltenek videojatekokkal.

n000rbi: ez ingame gif? <#buck>

n000rbi
MK8 gif gafról (Lujdzsi fejét tessék figyelni :D)

n000rbi
Ja, nem lehet screenshotot csinálni egy-egy futam után, nem aktív a home gomb. (vagy van más módja is a képlopásnak?)

n000rbi
Oké, majd írj, hogy kb. mikor.

Na ilyenkor nagyon jó a pro kontroller. Még mindig nem volt töltve április közepe óta. (lejjebb írtam hány órát ment csak ma)

Moby
Mostmár hivatalosan is a nintendo menti meg 2014-et nálam, mert ez az év géming szempontból az elmúlt 5 évet figyelembe véve a mélypont. Az idén egyetlen cím nincs eddig nagygépre, amire azt tudnám mondani jóindulattal is, hogy videojáték. Döbbenet. Valszeg van némi köze a dologhoz a nextgennek, ami mostanra szitokszóvá korcsosult nekem. Már csak a nintycuccok, meg pécén a kisjóságok érdekelnek, ezekkel a fûrészporízû, grafot is gyengén buzuló okádékokkal végeztem.

Moby
Jah :D
Utolsó pár pályán szoptam keményen, aztán le is merült a gamepad :)
Holnap folyt.köv

n000rbi
LOL, csak ma 7 és fél óra ment az MK8-ba :)

n000rbi
K.va jó volt :D

Moby
A zúzás részemrõl erõs túlzás. 9 éves kislányok pofoznak bele a betonba :D

view results screenshot-ot, vagy nem hiszem el! :)

n000rbi
Zúztunk párat Mobyval :D