Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na figyejje' csak! ez nem a kis kazuár pöcsök helye, ahol elviseljuk a rinyat. szedd mar össze magad!!! <#boxer>

<#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem magyaráz meg semmit. 9. helynél nem tudok elõrébb végezni úgy, hogy végig vezetem az elsõ két kört.
Már nem élvezem. Egyáltalán... Egy idõre elég is volt belõle.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
:dd luigi nagy meme lett mk8 óta

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Igen... õszintén remélem, hogy hamar kigyomlálják a kódból.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ez megmagyarazza a #671-ben emlitett valami2004-et... 😞

n000rbi
Na, megy már a "csítelés", remélem patchelik hamarosan.

Tegnap éjjel sehogy sem tudtam ötödiknél jobb helyezést elérni motorral. Gondolom ezért (is😄)

n000rbi
Játszol, kikapcsolod, kb. 1 percig narancssárga a led (stand by), lehet pont itt csinálja a listát a quick starthoz, majd pirosra vált, ahogy eddig is. Gamepadról indítva pedig bejön a quickstart menüje. Nincs ezzel gond, csak most már jó lenne minden digitálisan 😄

n000rbi
Dehogynem mûködik, én is úgy használom.

hat nem nagyon.😄 ertem mit akarsz mondani, de ugy nem mukodne a quick start, ha epp egy "piros fazis" alatt nyomnek ra. sebaj, tulelem a normal start-ot is.

TDC Geronimo
standbybe rakod akkor is ki lehet húzni, mert nem mindig van standbyba akkor se. Pirosan világít a gép, ha ki van kapcsolva és sárga a standby. Na most ha standbyt bekapcsolod akkor is piros lesz, viszont idõközönként átvált sárgára a led a gépen 10-20 secre, a gép ekkor gondolom csekkolja a cuccot online, majd megint pirosra vált. Nem tudom mennyire érthetõ, amit leírtam 😄

TDC Geronimo
na asszem tolok 1-2 meccset még lefekvés elõtt ágyból tv nélkül a gamepadon 😊

felneztem online...
hogy is volt az a "majd slickadam megjön es szetszopat minket" (vagy valami hasonlo 😄) szoveg? 😄😄😄
valami2004 nevezetü kisfiu ugy szetszopatta a maradek 11 föt, hogy öröm volt nezni. neztem a terkepen ugy elhuzott az egesz bandatol, mint manapsag a mercedesek f1-ben. en vagy ketszer ugyanekkora tavolsaggal LEMARADVA kullogtam be utolsonak.😄 LOL csak parszor jött össze a 2,3,4. hely.
de a lenyeg, hogy szuper FUN. mar varom a hetvegi összecsapast.😊

single-ben felmentem 100cc-re. elsö cup-ban elsö hely összejött könnyeden, de uccso korben neha bebaszott a gebasz, ezert nem kaptam meg a 3 csillagos összesitest. 3-szor kellett lenyomnom az egeszet mire összejött. haha.

TDC Geronimo

😄

TDC Geronimo
Hogy leteszi a yoshi motor a kezét a kanyarokba beszarok 😄

Végén majdnem benyalta a...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

Moby
Visszalépés értsd: nincs 3D.

ja es de, pörög a venti keszenletben.😊

#657 hülyeseg, nincs standby-ban a gep, csak ha beallitom. quick start-hoz termeszetesen szukseges, ami azert nem jooooo (nekem), mert en aramtalanitok, es alvo gepnek nyakacskajat elvagni nem jo dolog... :S szal haszontalan.
ki lehet ugy kapcsolni, hogy ne standby-ba menjen (beallitasok ellenere)? <#fejvakaras>

azt ketlem, hogy visszalepes lenne. a World ketsegtelenül a Land felturbozott, tovabbfejlesztett valtozata. VISZONT azt mar megerösitetted lentebb is, hogy a 3D miatt ennel nem ugrasz felre es hasonlok. illetve a Land mereteiben kisebb, ez adott esetben tenyleg pozitivum.

Moby
Jut is eszembe: az ciki, ha azt mondom, hogy a 3dland hozta el azt minden téren, amit a 3dworld-tõl vártam? Ilyen aspektusban viszont a 3dworld szerintem egyértelmû visszalépés.
Letoltam pár pályát, nem tudom abbahagyni. Pedig muszáj lesz.

na jo, de az tamagochi konkurencia nelkul <#idiota>

Moby
/mondjuk a 3ds bootidõben körbepofoz bármit 😄

Moby
Egen. Akartam mondani, hogy ami a sonynál csak papíron gyött össze, azt a ninty összeszögelte egy olyan vason, amiben kevesebb a tranzisztor mint a pisi4 tápjában 😄
Mondjuk lehet elég volt hozzá annyi, hogy a szoftveresek nem a faszukat verték hónapokig.

amugy... ugy latom ezt a quick start sebesseget nem nagyon übereli egyik konzol se.😊

TDC Geronimo
Én már felraktam :p

azt tudtam eddig is, hogy a gamepad gyakorlatilag sosincs kikapcsolva (ezert merül gyorsan, ha nem hasznalja az ember), de azt nem, hogy a wiiu is standby-ban figyel mindig. legalabb nem fogyaszt 10-20 wattot, meg pörög a ventije, mint a masik ket diszmadarnak...😊
fasza ez a quick start cucc. felinstallaljam az uj fw-t, vagy varjak, hatha jön info egy-ket brick-elt gepröl?

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Most kapcsoltam be éjjel le is szedte magától standbybe ahogy nézem 😊

n000rbi
<#taps><#eljen>

Moby
Kipróbáltam a 3d landet, és a 3d tényleg megoldotta az összes, a world-el kapcsolatos problémámat. Alig várom (ezt is) 😄

Moby
Kösziek! 😉

n000rbi
Tessék, WiiU update 5.0.0 out now, így már a link mögötti tartalom is összhangban van a nevével 😊

n000rbi
Nekem mûködik, a support oldalára mutat.

Moby
nem oké a link 😊

n000rbi

TDC Geronimo
Ja hétvége szerintem jó lesz.

gondolom Gero is benne van. no majd meg megbeszeljuk a reszleteket.

"mas": atvaltottam MK8-ban Gamepad-ra. olcso, kakas kijelzö van benne ugye, de baromira jol nez ki ez a graf kicsiben is, 60 fremmel.<#finom> amikor ezen jatszok, mindig olyan erzesem van, mintha egy baromi erös handheld-en csapatnam.
vegulis...:

// repülöteren

Moby
Nekem oké! Majd dobjatok egy banánt lekõrözésnél 😄

n000rbi
Benne vagyok! 😊

hetvegen (p-sz-v estenkent/ejjelenkent) ki er ra? nyomhatnank 4-en (esetleg CPU jatekosokkal kiegeszitve) par meccset. csinalhatnank akar rendszeres tournament-et is. nezegettem mik az opciok, zsenialis!

Moby
Az lesz. Meg amikor szar meg nehéz napom van, nem kéne multit nyomnom a végén, mert tudom, hogy ott élõ személyek ülnek, akiknek ilyenkor puszta kézzel tépném ki a szívét, pedig nem is velük van bajom... 😄

TDC Geronimo
Hihetetlen jól néz ki a játék mozgásban. MKTV visszajátszásokat is szeretem, lassításnál annyi apró részletet meg lehet figyelni, amire odafigyeltek. Zene csak nálam tûnik kicsit halknak?

masnak se lenne fun, ha mindig te nyernel.😊 a MK sose volt tisztan skill based, nintendo azt szeretne, hogy mindenki jol szorakozzon. DE ez nem jelenti azt, hogy random vegzel mindig. aki jo, az az esetek többsegeben ugyis 1. vagy 2. lesz. ez ilyen.
szerencse, hogy mostantol be lehet mindent allitani. felölem nyomhatunk majd item-ek nelkul is... vagy csak gombakkal, vagy ...
gyakorolj szorgalmasan offline! 😊

Moby
Csak ha nem a legutolsó vagyok...ami ma kevésszer fordult elõ. Pedig nem egyszer a második körben még vezettem. Aztán egy métert nem tudok jenni. Ez így nem fun 😞

Moby: elvileg az a boombox (vagy mi a tököm a neve) jo pl blue shell (vagy barmi mas) ellen. meg hat ugyesnek kell lenni. en mar haritottam green shell-el red shell-t.😊 ja es szerencse se art.
kis tulzassal random generator-on mulik, hogy ki mit kap. ha meg elöl vagy, ne csodalkozz, hogy a mögötted levök kapjak a jobb cuccokat.
vagy teged hatrebb is szivatnak? 😄

Moby
Ez a mk multi kezdi felbaszni az agyam...mintha direkt az én szopatásomra utazna mindenki. Lehet vhogy evadelni?

"Mario Kart 8 Sells 1.2 Million Units Worldwide Over First Weekend"

it's happening!!!

ehh, en is abbol a palyabol "keszitettem". eleg fapados az egesz, de jobb, mint a semmi. biztos lesznek online epik harcok, amiket erdemes lesz felpattintani.

n000rbi
Küldd el a bullett bill-t, legalább nekem lesz egy komplett gyûjteményem 😄 (ksz-tõl direkt kértem, hogy a gombát küldjék - legalább ezt megtették)