9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Én legalább annyira csodálkozom az ellenkezőjén, hogy azt hogy lehet :D Nálam az analóg úgy működik, mint a fejem. Ha hátrahúzom, akkor felfelé nézek, ha előre, akkor le, szerintem tök logikus
  • TDC Geronimo
    inverz y-al? :O

• SlickAdam
    nem, de megis mit tehetnel? szerintem megszokhato minden, ha akarod.:) (de kellemes nem lesz sose of korsz)
  • n000rbi
    Nem vicces
  • SlickAdam
    megszokod vagy megszökteted
  • n000rbi
    A hétvégén járt nálam egy unokatesóm és többek között WiiU-t is demózgattunk. A Wind Waker HD eddig jóformán a gépben sem volt, de most egyből feltűnt, hogy (számomra) mennyire hiányosak a kamerakezelés beállításai. Inverz Y van, de inverz X már nincs és természetesen alapból pont fordítva mozog az x tengelyen a kamera, mint ahogy a játékok 99%-ánál megszokta az ember. Ugyanez GC-n a Mario Sunshine, sőt ott talán még inverz Y sincs.
    Na és akkor itt jön a parás része, mert mi van, hogy a Breath of the Wild is el lesz így "baszva"? (persze majd jön patch...vagy nem) A gugli szerint az E3-as WiiU demóban nem volt lehetőség változtatni a kameramozgáson... Nekem ez rohadtul fontos, szaros gyerekkorom óta MINDENT inverz Y-nal játszok, máshogy egyszerűen nem megy.
  • Totti5

Size: 102mm x 239mm x 13.9mm (with Joy-Con attached) – 28.4mm at the thickest, from the tips of the analogue sticks to the ZL/ZR Button protrusions.
    Weight: Approx. 297g (With Joy-Con controllers attached: 398g)
    Screen: Capacitive touch screen / 6.2 inch LCD / 1280×720 resolution
    CPU/GPU: NVIDIA customised Tegra processor
    System memory: 32 GB a portion of internal memory is reserved for use by the system. (expandable memory support up to 2TB)
    Communication features: Wireless LAN (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac compliant) / Bluetooth 4.1 (TV mode only. A wired LAN connection is possible through the use of a commercially available wired LAN adapter.)
    Video output: Maximum resolution: 1920×1080, 60 fps – output via HDMI cable in TV mode. In tabletop mode and handheld mode, the maximum resolution is 1280×720, which matches the screen resolution.
    Audio output: Supports linear PCM 5.1ch – output via HDMI cable in TV mode.
    Speakers: Stereo
    USB terminal: USB Type-C terminal – used for charging or for connecting to the Nintendo Switch dock.
    Headphone mic. jack: Stereo output
    Game card slot: Exclusively for Nintendo Switch game cards.
    microSD card slot: Compatible with microSD, microSDHC and microSDXC memory cards – an update via an internet connection is required to use microSDXC memory cards.
    Sensors: Accelerometer/gyroscope/brightness sensor
    Operating environment: Temperature: 5 – 35°C / Humidity: 20 – 80%
    Internal battery: Lithium ion battery / battery capacity 4310mAh – if the battery needs to be replaced, Nintendo plans to offer paid replacement via Nintendo Customer Support.
    Battery life: More than six hours, but will vary depending on the software and usage conditions. For example, The Legend of Zelda: Breath of the Wild can be played for roughly three hours on a single charge.
    Charging time: 3 hours approx (while the console is in sleep mode.)
  • TDC Geronimo
    gyönyörű, de várom már :y

egy napon horizonnal -.-
  • Totti5

• Totti5
  • Totti5
    LOL

MK9et akarok!
  • n000rbi
    Budinülős MK8 reklám

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.26. 17:29:47
  • n000rbi
    Switch handheld mode MK8
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.26. 16:44:15
  • zola2000
    Én nem emlékszem olyanra, hogy a konzolok a generáció vége után pár évig ne lettek volna olcsók.
  • zola2000
    Mondok mást: 2008ban amikor úgy tűnt hogy 220forint alá megy az euró árfolyama, 45ezer forintért vettem x360 arcade gépet, azóta csak drágább lett.

http://index.hu/tech/hardver/xbc080903/
  • TDC Geronimo
    Rumour: L.A Noire Remaster Coming to Nintendo Switch says Rockstar Leaker(Twitter)

Akkor már miért nem GTAt.
  • TDC Geronimo
    Nem igazán értem, hogy miért nem támogatja. Meh.
  • n000rbi
    Ehh, pedig hogy megörültem a hd rumble íjazásnak. Fuck parity.
  • TDC Geronimo
    Aonuma Confirms Zelda: Breath Of The Wild Won’t Feature HD Rumble Support

húzócím és nem támogatja az egyik legjobb ficsőrt...
  • n000rbi
    Debreceni MM-ben van egy MK8 pakk, 99-ért. (rohadt drága)
  • zola2000
    Érdekes, én gamecubeot a generáció végén vettem 15ezer forint volt használtan, a wii is a gen. végén volt a legolcsóbb.

egyébként a wiiu gyártás leállítása csak pletyka volt amit cáfoltak, keveset de még fognak gyártani egy ideig az más kérdés hogy a magyar webshopok nem rendelnek:
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=29473&news&Wii%20U:%20ez%20m%E9gsem%20a%20v%E9g%20?
  • Totti5
    WiiU tele van jó játékokkal, ami nem lesz Switchre. Akit érdekel a Nintendo IPk, nem igen lehet kikerülni, de WiiUt nem most kellett volna venni amikor már nem gyártják, hanem 2 éve.

Ezt a Prémium Marios csomagot 2014 decemberben 77ért vettem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.25. 17:48:17
  • Totti5
    "1 dbot láttam 100ért"

Ez volt :)
  • Negritis
    platinumshop - mario u és luigi u-val

de a konzol világos splatoonos opció jobbnak tűnik

ettől függetlenül, én nem vennék wii u-t inkább ráfizetés és switch
  • zola2000
    beírtam a google keresőbe hogy "wiiU ár" és itt még van:
    https://www.konzolvilag.hu/wiiu/gepek
    érdekes hogy máshol tényleg nem találtam.
  • Totti5
    Mivel a gyártása megszűnt, már csak a kiszállított bolti készletek vannak. Kicsit elkéstél vele. Használtan lehet nézegetni itt ott amott. Hardwerapro meg a többi. Hogy mi a reális ára? nincs olyan s mivel már boltokban alig kapni ( megnéztem 4 nagy hazai konzolbot, 1 dbot láttam 100ért ), a használtpiaci értéke is megnőhet.

70ért látok használtan hardweraprón alapgépet.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.23. 10:33:19
  • Akey
    Elérkezett az ideje, hogy leváltsam a Wii-met egy Wii U-ra. Tudtok ajánlani pár jó helyet, ahol reális áron lehet kapni használtan, esetleg lenne itt valakinek eladó? Előre is köszönöm a segítséget!
  • SlickAdam
    gero, a hype darksector-a

(en egyebkent semmit nem inditok el. igyis ugyis kell. minek nezzem meg az elsö mittomen hany percet ujra es ujra, s "szopjlerezzem el" magamnak az "összes" jatekmechanikat?)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.22. 21:53:40
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    igazából ha csak azok a címek jönnek, amik szoktak minden konzolgenre náluk már akkor is rengeteg jó játék lesz. Wii Ura sokat kellett várni valóban 2 1st party cím között, de nagyon jó játékok vannak a gépre és ha megnézem az első évet azért annyira nem rossz. 2 havonta lesz 1st party cím.
  • SlickAdam
    szerintem jobb ha lejjebb tekered a lelkesedesed.
    azt gondoltuk azert nem volt semmi WiiU-ra az uccso 1-2 evben, mert az uj gepre keszülnek mint az allat es robbantanak beszt evör launch lineup-al.
    ja, latjuk...
    ezek utan en takarekon tartom a hype levelt es varom, hogy meglepjenek.
  • TDC Geronimo
    Áh szerintem tuti jön. Pikmin 4 is lehet becsúszik még idei évre.
  • SlickAdam
    2017 van... :D
    szerintem a Deluxe miatt meg az is lehetseges, hogy nem lesz uj resz Switch-re. ha megis, jo sokara...
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    tessek, mini-banner (f...-nak nagy)
  • TDC Geronimo
    pont azt néztem, hogy 3 évente jelenik meg mario kart rész. Legutolsó 2014ben volt. Lehetséges, hogy jövőre kapunk egy új részt? Szerintem jövőre jön 2d mario is. Elképzelhető, hogy igaz a mario rpg is. Metroidot meg csak kiadnak már erre a gépre, előzőn nem volt... Remélem DC is lesz, bár retro állítólag valami új IPt csinál. E3on ott lehetnének már ők is.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.22. 19:36:37
  • TDC Geronimo
    Csinál valaki akkor új topikot vagy maradunk itten? :)

Meg ugye egy pofás banner se ártana. Jobb érzés lenne bejönni, mint ebbe a nagy ürességbe
  • Totti5
    Éppen ezaz, a Zelda nekem nem system seller. Sőt simán le is mondom, ha trehány lesz a WiiU verzió.

Illetve mocskos mód zavar hogy az AAA Paper Mario 13k volt, ez meg 20k.

Hogy ha nem kapom meg a perfekt Ninti minőséget a 20kmért ( nyilván nem fogom, mert itt lesz popup, lesz teknó malőr de irreális elvárásaim nincsenek! ), akkor tőlem nem kapnak pénzt.
  • Negritis
    meg én :p