9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#3780 olvasok...sgt meg neogafot
Most is ott vagyok :d -
SlickAdam #3779 jo a csordaszellem, jo lenne "együtt" megtapasztalni a masinat, de en amondo vagyok, hogy decemberben essünk neki.
norbi se akarta azonnal, te vagy a hibas gero az izzo picsaddal. nem mintha nem tudnal mivel szorakozni marciusban... -
SlickAdam #3778 dógozzá kölök vagy ha unatkozol, olvassa baszki. legalabb ott pihentesd a szemecskeidet.:) -
#3777 Munkahelyre macerás lenne a Wii Ut behozni -
#3776 Akkor talán! ha Zeldát exlunak tolták volna, de nyilván egy WiiU címet nem fognak, ehhez már a Nintinek sem volt gyomra. De így, minek? meg egy játék miatt, meg csak egy Zelda.
Akkor talán! ha kitolnak 1 hónapon belül Mario Kart 9-et. Brend nyút. De így, minek?
Akkor biztos, ha lett volna 3D Mario, de megjelenési dátum nélkül, talán idén?
Biztos jó a gép, biztosan lesz, és biztosan idén, s biztosan kb ugyan ennyiért, de most nincs még helye a polcon.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.09. 20:48:55 -
Negritis #3775 amúgy én is elgondolkodtam hogy mennyire kell nekem day1
főleg a mass effect 3 miatt -
SlickAdam #3774 nos erre van esely. de arra megnagyobb, hogy par nappal kesöbb visszacsomagolom az egeszet tökeletes allapotban, hogy ra 1 nappal az Amazon Returns Warehouse-ban landoljon.:)
az az igazsag, hogy - es ezen ti is gondolkodjatok el - : rohadtul nincs most szüksegem Switch-re 1 darab jatekkal. meg akkor se, ha az a superior verzio. megnyalogatnam a kijelzöt igen, mert techbuzi vagyok picit, de nem kell. ciganyban kiprobalom TALAN, ennyi.
a +1 foglalt peldany meg tenyleg csak azert van meg pent, hogy tudjak segiteni, ha ugy adodik.
jövö karacsony tünik az ertelmes beugronak.
tudom, hogy jön MK8 nemsokara. idegesit is, de van, hogy megalljt kell parancsolni.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.09. 20:42:52 -
#3773 Valami hasonlót akartam írni. Félre is van téve neki egyből kettő(!) nehogy ne maradjon -
#3772 Jajj a higgadt, hidegvérű Ádi, aki ugyanúgy nyalogatja majd harmadikán a switch kijelzőt :D -
SlickAdam #3771 tudtam en, hogy ratekeritek magatokat. pedig kb semmi nem valtozott a reveal show ota.:D lol -
#3770 3 hét és váltunk -
#3769 :ASDSF -
#3768 -
SlickAdam #3767 azt mondom lehet, hogy megis csak meg kene venned.:) -
#3766 1-2 switch minigame:
-
#3765 -
#3764 mi a hypetrén témája? -
#3763 Mostani GI cover!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.07. 18:27:09 -
SlickAdam #3762 csak ha sokaig jatszadozol vele :D -
ppista #3761 Rengeteg pénzt kell költeni majd a Nintendo-nak, hogy a nem fanatikusoknak is el tudja adni a gépét. Az a kezdőkínálat egyszerűen vicc, főleg hogy WiiU-ra régóta nem fejlesztenek már semmit. Az európai árszabás, meg egyszerűen bicskanyitogató ezért a hardverért.
Kíváncsi vagyok, amikor ekfogynak a rajongók, meg azok akik minden szir-szarra ugranak, mekkora lesz az eladás. 10-15 millió tuti elkel, hiszen WiiU-ból is elment annyi. Fontos a cégnek, hogy minél többen beszerezzék második, kiegészítő konzolnak a PS4 mellé, ami jövőre, amikor kijönnek a tipikus Ninty cuccok, esélyes is.
Kérdéses a mobilos-tabletes játékosok rámozdulása, mert lényegesen kényelmetlenebb ha irányítót is visszük magunkal, anélkül pedig a tapizásra épüéő játékokkal szemben, programellátottság miatt, hátrányban vannak.
Szóval izgalmas időszaknak néz elé a Nintendo, mert lehet Wii szerű világsiker, de WiiU szerű lagymatag is. Minden azon múlik, vissza jön-e a platformra a Wii közösség. -
#3760 Eljátszottam a gondolattal, ez már annak számít? -
Negritis #3759 öcsém veszi így én nem :D
nyáron balatonon ha szar az idő jó móka az
meg karácsonykor családdal
de nyílván nem go-to játék -
SlickAdam #3758 megörültel? -
#3757 azért én 5 euronál többet nem adnék annyi meg sose lesz úgyhogy isten ments :D
Vagy melóban szervezek kickstarter kampányt és ha összejön rá megvesszük közösen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.07. 14:15:13 -
#3756 rendszer, online, acc, VC stb... -
#3755 Egyébként a 1-2 Switchet veszitek? Egy ideig poén nyilván bármelyik minijáték (meg ugye jelenleg semmi más nincs, amivel ki lehetne próbálni a hd rumble-t), csak az ára nem túl baráti. -
SlickAdam #3754 miröl? kene kis in-depth 1-2 switch? vagy nem nezted meg meg a Zelda elejet 54-szer? :D -
#3753 Lehetne már direct :) -
#3752 -
#3751 A képernyőt mindenki agyondicséri
-
#3750 Spanish media claims Switch's joycons can charge the console's battery
One of the things that most called our attention was knowing that the console in handheld mode, along with the Joy-Con will have mutual feedback.
What does this mean? Well, when we play with the Nintendo switch in handheld mode with the Joy-Con, these can charge the console and viceversa. This will happen when some of those parts have low battery, this way we will be able to play some extra time. For example, if the battery of the console is at 10% and the joycons are at 100%, these will charge the console.
Hát ebből vajon mi igaz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.07. 12:33:39 -
#3749 Én a kettőt szeretném HD remasterbe. Elvileg a joyconok miatt működne az irányítás is wiimote nélkül. -
#3748 Az utóbbi napokban megint nyomtam tovább a Galaxy első részét. Mestermű. Egy Switch-es digit hd-rimékért még sdxc kártyát is hajlandó lennék venni a leendő gépbe. -
#3747 Ha a többit nem is, az októberi előrendelésemet csak ki tudják szolgálni...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.02.07. 07:43:53 -
Bandicoot #3746 Ha volt már bocs de konzolvilágnál "bundle" csomagokat is raktak ki vagyis például a gép + Zelda 122990.
(Gondolom nem hivatalos csak egybeteszik, de baráti)
-
#3745 pár hw praise -.-
MARTY SLIVA (Senior Editor): “Right from the outset, the Switch felt wonderful in my hands. It’s small, but it feels substantial, sort of like an Apple product.
CJ GIBSON (Senior Producer): “The Switch is the hybrid piece of tech that I've been yearning for someone to create since the invention of the original iPhone.
-
SlickAdam #3744 -
SlickAdam #3743 elsö elörendelök biztos kapnak.
meg mondom, en 2-t is foglaltam (es valszeg egy se kell löncsre). (valoszinuleg) tudok segiteni, ha gebasz lenne otthon. -
#3742 Áh szerintem idehaza ár miatt sokan visszamondták. Bár gondolom olyan sok darab se lesz belőle -
#3741 Apa, kezdődik!
Tudjátok mikor lesz nektek switchetek? Júliusban, talán.
Fasz nintendo...