9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#3900 Ez amúgy mióta fut ilyen szarul tv módban?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.02.24. 17:59:07 -
#3899 Azon röhögök, hogy a mai hírek után ez különösen igaz. -
#3898 >Azt mondják jó nehéz
A joy-con desync miatt?
-
SlickAdam #3897 ... -
#3896 Basszus milyen previewk jönnek erről is -
#3895 Zelda YOU DIED edition :D
Azt mondják jó nehéz
-
#3894 Szerintem továbbra is hardvert kéne gyártania a nintendonak. -
#3893 Még van remény... :D Ha csak a bt jelerősséget nyomták le a jobb akksiidő érdekében, akkor orvosolható (úgyis sok volt az a 20 óra )
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.02.24. 09:28:18 -
SlickAdam #3892 vegig se neztem. ez hw-es problema.
vegyetek hat a prototipust! :D loal -
Negritis #3891 +2 :D addigra valszeg végzek az andromeda-val :D -
#3890 Ez az. SzVicc :( -
#3889 na itt a válasz a desynch dologra. Mondjuk engem ez akkor nagyon nem fog érinteni, de attól függetlenül gáz
-
Bandicoot #3888 -
SlickAdam #3887 pörögnek a masinak ugy latszik. megint elerhetö amazon-on mindket Switch verzio.
a WiiU-s Zelda meg dragabb, mint a SW-es (mostantol igy irom: SW).:( -
#3886 Úgy néz ki a játék legalább jó lesz
-
#3885 Na helyes akkor MK8 partyba +1 ember :D -
SlickAdam #3884 -
Bandicoot #3883 Nem az a szép hogy ők nem mondják vissza a rendelést. Hanem az hogy én meg 2 hete előrendeltem 122-ért a masinát Zeldástul miközben jópáratokkal csúnyán összekaptam...
( És ezúton is elnézést mindenkitől akivel összevesztem-vitáztam elég paraszt tudok lenni mikor sz*r napjaim vannak illetve felhúznak, és tényleg csalódtam a Switch bemutatón. )
De a Zelda nekem akkor is KELL. De lehet megvárom a 2-3 napot az átvétellel és ha gond van kivárom haverommal az MK8-at rá és majd akkor...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.23. 19:57:40 -
#3882 Mondjuk szerintem ez nem széleskörű hw hiba. Volt egy rakat preview event az utóbbi hetekben/hónapokban és sehol nem volt gond -
SlickAdam #3881 nem akarok megserteni senkit, de ha ezek utan az infok utan se mondjatok vissza a rendelest, hat... hülék vagytok. komolyan.
- jatek NINCS (tudom lesz 1-2 havonta, de objektive: NINCS)
- hw-es gondok (remelhetöleg szoftveresen javithatok)
- funkcionalisan egy NULLA jatekon kivul
- relative draga
azert neha tenyleg nem-et kene mondani a rátekeredös fanbojizm-ra. -
#3880 Akkor van egy tippem, hogy közülünk kinél fog :D -
#3879 Most mondta home gombbal be lehet kapcsolni :)
-
#3878 Amúgy ez se mindenkinél jön elő. Reméljük a legjobbakat :/ -
#3877 Ja hát csak reménykedni tudunk, hogy day 1 fw megoldja ezt és nem lesz probléma... -
#3876 Igen, ebben is szépen felzárkóztak a többi gyártóhoz (vagy inkább lesüllyedtek)
Kurvaélet, nyilatkozz N! -
SlickAdam #3875 ez nintendo-tol elegge: -
#3874 Polygon impressions
The biggest current issue with the Switch is one of basic reliability. Over the course of my time with Breath of the Wild, I’ve had repeated problems with the left Joy-Con controller partially or even completely losing sync from the Switch console while docked and connected to my television. This is a pain in the ass at best, but has also resulted in several deaths playing Breath of the Wild.
I’m not the only one experiencing this issue, either. Multiple reviewers and editors at other outlets who were provided Switch review hardware by Nintendo say they’ve experienced similar problems while using the Joy-Cons in the Joy-Con Grip accessory — the controller “dock” that allows more traditional play using the two Joy-Cons as opposite halves of a controller — that ships with the Switch.
:/ -
Negritis #3873 nekem sincs fingom se mit csináltak, sőt lehet hogy nem is tudnak róla hogy soft launch-t tartanak szimplán elhiszik hogy ez így szép és jó -
#3872 De mit csináltak 5 évig? Mondjuk már rég letettem arról, hogy Nintendot megértsem. Folyton az ellenkezőjét csinálják annak, amit kéne -
Negritis #3871 ezekért is mondják páran h ez csak "soft launch"
-
SlickAdam #3870 van aki szerint a nyers vegan etkezes kiraly. söt, szerintem is, de nem tudnam letolni.
szal' en megvarom a fött Szviccset. -
#3869 -
#3868 De legalább játékokkal jól állnak majd. :( -
#3867 Switch right now in one word: Undercooked. Synchronization issues, no Virtual Console... There isn't even an activity log.
@jasonschreier No Virtual Console. No video apps. No internet browser. No Miiverse. No Streetpass. Switch launch feels a little weird.
:/ -
#3866 I can't say much about Breath of the Wild yet, but I can confirm that it is very much a Zelda game, albeit one that doesn't look like anything you've seen before. Notably, it also performed a lot better than it did at preview events, where I noticed stuttering and occasional slowdown while it was connected to the dock. I wasn't expecting much from the Switch's graphical capabilities, but there are plenty of moments where Breath of the Wild is just strikingly beautiful. -
#3865 -
#3864 Nintendo: "Virtual Console games will not be available on Nintendo Switch at launch. We will share more information in the future." (lol)
SW részleg nem tudom mit csinált amúgy, mert ez se lesz kész launchra. Capture gomb is csak képet tud készíteni, később jön videófelvétel. -
#3863 shu <3
:D -
#3862 Még mindig gyönyörű a hw -