9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#3940 Ha lehet, akkor ezeket a saját topikjában vitassátok meg. (mondom ezt a WiiU topikban, ahol jó régóta csak a Switchről beszélünk :D)
@mindenki: Egyébként nem lehetne átnevezni a topikot simán Nintendo-ra pl?
-
Bandicoot #3939 Mindezt ha jól értelmeztem pár perc game alapján.
Amíg nincs a VR-ra tartalom felejtő. Ráadásul konzolon még szarabb a helyzet..
Én is azt hittem -reméltem- hogy a Sony ha már ennyire tolta a psvr hype-ot 1-2 éve, plusz itt a pro, majd tolni fogják a játékok full vr támogatását illetve a vr játékokat. De semmi. Pár techdemó szintű 2-3 órás szar aranyáron. 1 db Resievil. És pár játék ami idén jön (talán) és kap egy részleges minimális vr támogatást megközelítőleg sem annyit mint a Re...
Lefossa a Sony. Jelenleg a psvr-nál még a mobil vr is többet változatosabbat nyújt. -
SlickAdam #3938 tenyleg. VR cunami közepeböl ugat.:D -
Bandicoot #3937 Hát pedig...
150 pénzért van 1db arra érdemes játék psvr-ra. Ráadásul pár óra után miután a lilakőd eloszlik elkezd zavarni a gyenge felbontás amit az arcodba kapsz, hogy a távolabbi dolgok réazletessége emiatt gyér.
És idén még mi jön psvr-ra ami teljes értékű vr cím? Év végére talán meg lesz a 2. ilyen game.
4 ho alatt 900000 psvr fogyott es tojnak rá sony-ék.
Az meg hogy ign. Ennyi erővel ott a lentebbi videó vagy számtalan más oldal ahol meg pozitívan nyilatkoznak a switchről.
Hét végén kiderül.
-
#3936 28-án, kedden, 18:30-tól Nindies Showcase
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.02.27. 00:41:31 -
#3935 -
#3934 Mit olvastál rajta? Lehet jobban járunk, mint egy PSVRal -
SlickAdam #3933 csak a rúdtáncosok :D -
#3932 Most olvastam az IGN-t. Most komolyan itt ezt valaki előrendelte??
Atya világ... -
#3931 Letöltős direkfíd. Csak harcos szösszenetek, meg futás a zöldben semmi extra.
Our Switch videos of Zelda BotW -
Bandicoot #3930 -
#3929 -
#3928 New performance mode boosts Switch mobile clocks by 25 per cent
– Digital Foundry says Switch’s “build quality and design is excellent”
– 4310mAh, 16Whr battery takes up a good portion of the internal space
– Apparently “third party replacements by the end-user shouldn’t be too difficult”
– Switch is held together by screws
– Detachable microSD card reader
– This seems to sit on top of the heat-shield when the unit is first opened
– 32GB of eMMC NAND storage also seems to occupy its own mini-daughterboard, as opposed to being soldered directly onto the mainboard
– This offers Nintendo the chance to more easily produce premium SKUs with more generous storage capacity, while retaining the same mainboard
– Heat pipe siphons heat away from the Nvidia Tegra processor
– Active cooling is available to stop the processor overheating, ensuring consistent performance
– Seems to be a more lightly modified X1, still on the 20nm process
– Nintendo has added to the available performance modes available to developers in a recent update
– This bumps the mobile GPU power
– A new ‘NX add-on’ note introduces an expanded table of operating modes
– Developers can opt for a 384MHz GPU clock – a straight 25 per cent uplift in compute power compared to the default 307.2MHz option
– Both frequencies are available to developers in what it calls ‘normal mode’ operation
– Users can’t choose between them
– Adjustments have been made to available memory bandwidth
– 1600MHz option is now only available in ‘boost mode’ (when Switch is docked)
– 1600MHz support in mobile mode is deprecated
– Devs can opt to run handheld modes while in the dock too
– Documentation has no new modes for docked performance
– Not all games will use the 384MHz GPU mobile mode
– 307.2MHz remains the default option
– The expanded table above still shows memory frequencies in line with Tegra X1’s capabilities and a look at the Chinese Switch teardown shows two Samsung LPDDR4 modules in parallel, in exactly the same configuration used in Shield Android TV
– The only difference seems to come from the capacity of the RAM chips
– Shield uses two 1.5GB modules
– Switch ups that to a 2x 2GB configuration for 4GB of total system memory
– Configuration suggests a 64-bit memory bus
– Switch has a processor that looks like a Tegra X1, with specs from Nintendo in line with X1, and power consumption that fits the characteristics of the chip’s 20nm fabrication process
– Digital Foundry says Switch is “by far and away the most powerful handheld console ever made, backed by a dedicated API designed to extract maximum performance from the hardware”
– Gulf in performance between mobile and docked configurations is considerable
Available CPU Speeds
Undocked 1020MHz
Docked 1020MHz
Available GPU Speeds
Undocked 307.2MHz/384MHz
Docked 307.2MHz/384MHz/768MHz
Available Memory Controller Speeds
Undocked 1331.2MHz
Docked 1331.2MHz/1600MHz
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.26. 08:34:36 -
Bandicoot #3927 Végülis semmilyen funkciót vagy programot nem kell betöltenie..
A valódi otthoni felhasználói tapasztalatok jöjjenek már. -
#3926 Best Switch feature nobody's mentioning is the great sleep suspend even in console mode. Less than 10 seconds from power on to gameplay -
Bandicoot #3925 Jó igaz. Főleg hogy ők rendszerint 10et adnak a Zeldákra.
-
#3924 Zelda se fut switchen olyan gyakran fosul. Leginkább a magas füves részekre jellemző a belassulás, tömeges robbanásoknál, de azt is mondták, hogy az első zóna után nem jellemző. Persze ettől még lehetne jobb. Remélem a goldra kerülés utáni 1+ hónapban dolgoztak rajta és lesz day 1 patch -
#3923 Akkoriban picit mások voltak a lehetőségek 3d-ben, és az evvel szemben támasztott elvárások is. -
#3922 OOT 99es metas és 20 fpsel futott kb -
#3921 Szerintem tizenkettőt kellene. A plusz egy simán kijár a faszafrémért, meg még egy az egységes élményért. -
#3920 Hát previewk alapján szerintem az egyik, ha nem a legjobban értékelt játék lesz metan ebben a genben -
#3919 Az lehet, de nekem a gameplay mechanikák nem spoilerek :)
Hidd el vigyázok és azokat nem nézem, ami számomra az. Szerencsére sose szaladtam még bele semmibe pedig tudod milyen, ha valamire rágerjedek -
Bandicoot #3918 Edge rápattintott a Zeldára egy 10est. -
SlickAdam #3917 nem vagy hipererzekeny, mert hozza vagy szokva. -
#3916 Ezzel aztán nagyon elbaszom. Én nem vagyok annyira hiperérzékeny, mint te. Spoilereket nem szeretem, de számomra ez nagyon nem az a kategória. Láttam ezer videót, horizonból meg ebből is, de storyról, dungeonokról stb nem tudok abszolút semmit. -
SlickAdam #3915 marad neked barmi is a Horizon & Zelda duobol megjelenesre? sportszerüen baszod el magadnak a videojatekos elmenyt. -
-
#3913 Nem üti ki egyik sem a másikat, csak nem day1. -
#3912 Messze van az a nagyon jótól, de örülök hogy tetszik... Zelda/horizon bármelyikével szerintem sokkal jobban járnál, de te tudod. -
#3911 Tegnap letoltuk az open bétát. Van benne új terület. ATYA ég hogy néz ki. Van az a tavas rész ahol ludak repkednek. Konkrétan állam a földön volt ahogy több száz madár felrajzik ahogy áthaladsz ( én helikopterrel mentem ). Close bétához képest sokat javult az AI, kapott egy extrém nehézségi fokozatot ami már igen kellemes. Bázison kívül sznipázol, és alarm van akkor nem fog ott bent futkosni, hanem kitámad, sunnyogva, oldalba, hátba. Figyelni kell, mert megtosznak a legváratlanabbul, mert már csak azt látod hogy a jobbra a szikla mögül lelő. Nagyon jó. -
Negritis #3910 division után nálam a ubi elásta magát az ilyen gamekkel
főleg a mostani for honor balhéval -
#3909 -
#3908 fostaliga wildlands helyett zelda+horizon... Nem kérdés. -
#3907 Edzs, már ha bármit is számít is ( nyilván nem, vagy ha igen akkor perfekt mind a két verzió )
Reviews
The Legend of Zelda: Breath of the Wild [10] / both Wii U and Switch versions tested
Horizon Zero Dawn [9]
Nioh [9]
Sniper Elite 4 [7]
Torment: Tides of Numenera [8]
Aaero [7] / PC
Dexed [6] / PSVR
Dandy Dungeon [9] / iOS
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.25. 12:30:21 -
#3906 Horizon vagy Zelda. Wildlands meg a Mass Effect nem kérdés. Valami ki fog pottyanni, az első kettőből.
Horizon techben olyan amilyennek lennie kell, Zelda kérdéses. Megvárom a DFet vele. Mondjuk a Zelda jobban érdekel. Előrendelést lemondtam, mert már a jó ég tudja melyik verzió milyen lesz a végére. -
#3905 Azért remélem lesz valami day 1 patch, ami csiszol a frémen. Elvégre ez 1+ hónapos verzió, ami a gamecardon van. -
Bandicoot #3904 Ráadásul handheld módban rohadtul nem csak a felbontás van visszavéve. A távoli objektumok textúrázása is jócskán.
Tv-n a romnál van egy lépcső...Ugyan ez handhelden egy sík szürke lap...
És ez a sync dolog....:(
Én kivárom a 3 napot míg átvehető a gép...Nem robogok 3-án... Aztán meglátjuk. -
SlickAdam #3903 nos ha ez tenyleg igy fut tv-n (ahogy jatszanam ugye), akkor tökeletes lesz nekem a WiiU-s verza 720p-ben. az se volt sokkal rosszabb korabban, s gondolom csiszoltak rajta valamennyit (vagyis remelem)
majd DF megmonnya. elö nem rendelek semmitsenem -
#3902 Vágom földhöz egyből... -
SlickAdam #3901 nem csak az...
handhelb modban mi az a lebeny venti zaj a hatterben? csak nem...?