9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #2746 19:00 lenne jo nekem. 18:30-kor megyek ki a kutyussal. -
18:00 korán van nektek? -
9kor F1 futam
. Kezdhetnénk hamarabb?
20:25
Forma-1 Amerikai Nagydíj - Futam
(élő)
-
Én benne vagyok, nyomjunk egy "Celebrate the NX reveal"-kupát :D -
Most vasárnap toljuk? -
+1
-
SlickAdam #2740 jövö ilyenkor MK9-el akarok körözni vasarnaponkent.:) -
Negritis #2739 a project scorpio-ra gondoltál, nem? :D -
Attól függ kinek :) -
Úgy sem lesz jó, ha nem lesz erősebb mint a PS4 Pro. -
Beszarás, a gaf délután fel fog robbanni kb., konstans első helyen az NX bejelentés topikja. Már 73 oldal és még semmi nem történt :D:D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 08:53:16 -
SlickAdam #2735
-
-
Expect NX official name to be revealed tomorrow, alongside the look of the device. Not launch line up. Zelda BOTW NX shown. -
OMG - 3 perces NX videó várható ma! 

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 02:41:19 -
-
-
Negritis #2729 -
SlickAdam #2728 jöhet.
----------------
legyen kart totti? -
Ha gondoljátok akkor a most következő pályáról dobhatok fel egy vidit hogy mi hogy működik. Az az utolsó kép a tengerpartos. ( talán ez a 4. pálya, szóval az eleje ). -
Ma sajnos nem tudok jönni kartozni, Blájen Edemsz bácsit nézek. -
SlickAdam #2725 gondolkodtam pöppet. a leirtak olyan jol hangzanak, hogy inkabb attolom a vasart decemberre. tökeletes lesz karacsony környeken. szokasos píszes Ninty hangulat. 
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.10.08. 22:29:20 -
Kurva jól hangzik, behúzom. :) -
SlickAdam #2723 
-
Mit lehet mondani, olyan mint eddig. Tökéletes. Mármint a graf, frém, zene, irányítás, animációk. Hogy milyen volt nem tudom, nekem ez az első Paper részem.
Vicces, kreatív, játszatja magát. Toadok és a Shy Guyok is vicces szövegeket nyomnak, sokat lehet beszélgetni. A gameplay teljesen free 3Ds terepen megy, a lényeg hogy meglegyen a csillag vagy kettő illetve hogy az ellopott színeket visszaszerezzük, vagy pótoljuk. Ezt a kalapáccsal lehet, és ahol sikeresen festünk onnan dől egy pár coin. Festéket a tereptárgyekből lehet szerezni, egyszerűen csak meg kell ütni sima kalapáccsal a tárgyakat és gyün belőle az festék. Pályákon vannak ki puzzlék, nem teljesen lineáris, több útvonal van, több helyre, vissza is kell menni de minden pont annyi amennyinek kell lennie. Toadokat kell megmenteni, akik segítenek majd.
Harcok körökre osztott, s kártyákon vannak a fegyverek. Nyilván ez bonyolódni fog, itt az elején még egyszerű, de élvezetes. Minden attakot lehet maxolni, vagy elrontani QTEvel, vagyis amikor pl kalapáccsal baszunk rájuk akkor a tökéletes időpontban történt A gomb lenyomása adja a legjobb sebzést. Sok kártya van, sok erővel, később majd úgy is taktikázni kell velük, ellenfél függő.
Grafika csodálatos. Minden stílusosan, aprólékosan animálva van, a papír hatás maxon pörög a színek gyönyörűek, a frém tökéletes.
Zenére ismét nincsenek szavak, hangerőt maxra és élvezni!
-
-
Mafia majd Próra. Horizon 3 pereg, meg a Fifa 17 meg F1 2016.
Elkezdem eztet, kedden meg Gears 4.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.07. 18:30:31 -
SlickAdam #2719 a köcsöge!
jatszod is azonnal vagy maffizo vagy te is? -
Megjött a köcsög Mario.
-
Attól tartok ez +1 -
SlickAdam #2716 kiralysag, ennyire szamitottam. novemberben behuzom. -
Fellőtték a teszteket -
SlickAdam #2714 fifti óra asszondja!
-
Paper Mario: Color Splash brings a delightfully funny plot to an involving and extraordinary adventure that can keep the player in front of the Wii U for over 50 hours of gameplay. With its lovely visual presentation, exquisite soundtrack and well implemented gameplay mechanics, Paper Mario: Color Splash is set to be one of the Wii U's most outstanding titles in the console's still growing catalogue.
Paper Mario: Color Splash is an engrossing journey and a funny and colorful game. It plays a lot like Sticker Star, but does everything better.
Is the Wii U dead? Not by a long shot. Paper Mario Color Splash is good for adults and for kids. The game offers a nice combination of action, RPG and adventure
Color Splash presents a beautifully crafted paper and cardboard world, populated by witty paper Toads and existential minions. Though it’s got its share of backtracking and battle system quirks, the new painting mechanics are satisfying, and the mini-story arcs are almost creative and clever enough to make you forget that your princess is (yet again) in another castle. -
SlickAdam #2712 +1
furi, hogy meg nincsenek pontok. regebben hetekkel jelenes elött kiraktak az iromanyokat. -
Utolsó WiiU játék(om)
Paper Mario: Color Splash | Wii U | október 7.
Remélem ütős lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.03. 18:43:35 -
SlickAdam #2710 jo volt ja. most nem gyözött 50 ponttal.
jonehany alkalommal balfaszkodtam tegnap, szerintem lattatok is parszor:
jobb kanyar elött pillanatra balra tolom a kart es ugy kezdek driftelni... katapuuuuult! :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.10.03. 13:20:58 -
Jó futás volt! 
Új autót próbáltam, végülis nem volt rossz, bár sikerült olyan vitorlát rátenni amitől SEMMIT nem láttam a levegőben. Hogy mi van előttem, hova landolok
-
SlickAdam #2708 addig nezzetek ezt (eszek nyugi) :D
-
Akkor ezért nem jöttök. Ok, jó étvágyat.