9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Le kellene már állni.

• Seth
    WOW

• TDC Geronimo
    Nintendo are internally aiming for a June 16 2017 UK Breath of the Wild Switch release. Aiming Wii U for June 23 2017 UK.

:/
  • TDC Geronimo
    After the Wii U underperformed, retailer GameStop appears to be optimistic about Nintendo's Switch console. Speaking during an earnings briefing today, CEO Paul Raines revealed that he played the console and came away impressed.

"The Nintendo Switch, which I played at Nintendo a few weeks ago--we believe could be another game-changer that will expand the audience for gaming," the executive said.

Some related stats:

- 27 percent of GameStop's PowerUp Rewards members are aware of the Switch
    - this 27 percent plan to buy it when it releases
    - that metric is about equal to how its Rewards members felt about Xbox One prior to its launch
    - the percentage could rise higher in in January after Nintendo's event
  • Negritis
    pedig 99% h ez lesz
    annyi hogy nem csak wiiu hanem 3ds címek is :D

mint pl a pletykált pokemon sun&moon nyáron
  • SlickAdam
    ha jol felpimpelnek, lenyomnam ujra siman
  • Totti5
    Nagyon remélem hogy nem a WiiU címein akarják elstartoltani a Switchet, hanem lesz min. 4 új játék löncsra.
  • Totti5
    A Lego City: Undercover ezidáig Wii U-exkluzív volt (leszámítva a 3DS-es "mellékszálat"), hamarosan azonban ez megváltozik, hiszen bejelentették, hogy készülnek a PS4, Xbox One, PC és Switch verziók.
  • Totti5
    Xenobalde x is kaphat switch portot.
  • Totti5
    Oké!
  • Negritis
    egyre több helyen jön hogy 250$ lesz a switch
  • n000rbi
    Bocsi, ma nem tudok, melóztam is, vezettem is elég sokat, dög vagyok. A héten valamikor pótoljuk!
  • Totti5
    Kart este?
  • Negritis
    ha menne ugyanazzal a cartridge-gel örülnék neki, de kétlem :D
    sebaj
  • Totti5
    "Az Eurogamer értesülései szerint az új konzolra is meg fog jelenni a 3DS-en jövő héten debütáló Pokémon Sun / Moon."
  • Totti5
    Nem csak nálunk, Japánban is megjelent a NES miniatürizált változata, a Nintendo Classic Mini - arrafele Famicom Mini. Az érdeklődés pedig óriási volt: több mint 260 ezer példányt vettek belőle négy nap leforgása alatt.
  • SlickAdam
    ha visszahozzak a klasszik battle mode-ot, akkor vegunk lesz.
  • Totti5
    Switch Kart 8

"Most újabb híresztelések érkeztek, méghozzá a játék tartalmát illetően: úgy tűnik, hogy a Wii U verzió DLC-i mellett egyéb extrákra is számíthatunk. Konkrétan új pályákra, új karakterekre, valamint a játékosok visszajelzései alapján újragondolt Battle módra.

A Mario Kart 8 a pletykák szerint a gép premierjét követő három hónapon belül fog megjelenni. "
  • SlickAdam
    emlekszem hogy viccelödtek sokan, mikor beszallt Ninty a mobil biznisszbe, hogy "basszus csak ne egy gagyi XY Run-t dobjanak ki".
    VOALA! :D

mondjuk elbökdösnem vagy 20-30 percig.
  • Totti5
  • Totti5
  • Negritis
    250ért sztem kurva jó deal
    én N-t ismerve 400ra vártam
  • SlickAdam
    asszondja "hozzácsapva a magyar ÁFA-t".
    fingja sincs ennek se... dzsizusz!

de amugy 250 ojrora varom en is.
  • Negritis
    pc guru hír a switch áráról
  • n000rbi
  • Negritis
  • Negritis
    én is ráérek vele tavaszig :D

kínai extension cable már most van fent hálisten :D
  • Totti5
    Nekem most kimaradt a NES mini, a bolt kért megerősítést mailban azt meg is kapta aztán csütörtökön hívtak, de nem tudtam felvenni és nem is küldték el -.-

Mindegy ráér, majd karácsonyra valakitől.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.12. 12:11:32
  • SlickAdam
    ponjo. ugyis olyan durva az akcio a regi jatekokban, hogy 5 perc es bealszol.:D
  • n000rbi
    Megtaláltam a tökéletes setupot: hálószoba, 40es tv, usbjébe a nes mini, kontroller a tv mögött, ha nem használom. Játéknál meg elédobom az amúgy is ottlévő babzsákfotelt és pont kényelmes a kontroller, elérem a resetet is és mégsem 55collt bámulok olyan közelről.
  • Negritis
  • n000rbi
    Azért el nem adom, de ja, vannak kurva bosszantó dolgai. Egy működő wireless kontrollerrel tökéletes lenne.
  • SlickAdam
    na jo, tudtuk milyen lesz, de ez a kis NES vallalhatatlan.
    visszacsomiztam, felraktam eBay-re a legalacsonyabb hiéna-ár alatt 10 euroval (130), leütöttek 2 perc utan. ma sushi rendeles.
  • JiBBeRiSH
    Úgy látszik beszállítót kell váltanom. 576-ból rendeltem 7.15-én (14-én jelentették be) és szerintük csak 2 hónap múlva kerülhetek sorra... 2db -ot kaptak? :)
  • SlickAdam
    nem tulzo a CRT filter? videoban annak tünt.
  • SlickAdam
    julius vegen német amazon. de itt sincs azota se, szoval globalis problema a keszlethiany.:(
  • n000rbi
    A bejelentés után azonnal rendeltem, még júliusban. (Konzolvilág)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.11. 13:00:36
  • JiBBeRiSH
    Ti honnan rendeltétek és kb mikor, hogy megkaptátok a NES Minit? Mert én kaptam levelet, hogy karácsony után számítsak rá, pedig nagyon hamar megrendeltem.
  • n000rbi
    Működik tvbe dugva a nes, a home gomb is oké a wii classicon, csak hát ennek se hosszabb a madzagja :D A crt filter a legjobb, csak 55coll 1 méterről nem az igazi :D
  • SlickAdam
    tenyleg! a csati ugyanaz. nekem is van egy Wii Classic Pro itthon