9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #3107 ja igen, gypsy modban üzemelnek ezek a televiziok, az is igaz.:D
ugyanakkor Jimmy-ék nagy kijelzöje sincs feltetlen pro kalibralva.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.08. 13:33:35 -
Nem kötekedni akarok, de ezen szimplán csak fel van csűrve a szatruáció. A HUD színei lángolnak a játékhoz képest. Mindegy, meglátjuk majd. -
Nem tudom megnézni, le van títva a yutubé. Majd otthon. -
SlickAdam #3104 mert lusta voltal vegignezni a videot... tottus eeee!!! -
Volt belőle Switch gameplay?!
-
SlickAdam #3102 hirtelen:
nincs gond a szaturacioval. akinek ennel is több kell, az fizessen be egy csuda HDR-es Lasagne-re!
-
NateDrake: Switch Final Devkits being shipped, Battery should be 3DS-like (5-8 hours) -
SlickAdam #3100 jo gyerek! :D -
Valszeg én is. A nagyobbik fiam is rácsavarodott a ninty cuccaira :D -
Linkt! :) -
Offscreen amit látni lehetett, hogy nem recefice meg a frame jónak tűnik itt már. Robbanásnál se akadt be.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.08. 13:10:11 -
Én tuti veszek. Melóba ideális időtöltés lesz :D -
SlickAdam #3095 nehany E3-as video is gagyin festett, de volt par off-screen felvetel, azokon nagyon rendben voltak a szinek.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.08. 11:25:47 -
Ennek a zeldának a színeivel valami viszont nagyon nincs rendben. A WiiU-s verza konkrétan kataszrofálisan néz ki néhány anyagon, de a switches sem jobb sokkal. Ez a (gondolom) szándékos deszaturáció nagyon nem tesz jót neki. -
SlickAdam #3093 ez a Jimmy nagy fanatik lehet, sztem tenyleg örült, mint hülyegyerek az almanak, nem csak megjatszotta.:D
a gep meg jo vékonyka.
-
SlickAdam #3092 na ezt is megeltük.
The Roots (megvan minden albumuk) es Miyamoto. epiknessz :D -
Negritis #3091 250$ a pletyka kintre kiderül -
Elmondom mi a szempont nálam: az ára. Leseszarom, hogy lesz-e rá souls :) Ha lesz is, azt nem erre veszem. -
-
Negritis #3088 aki nem akar venni Swtichet és utálja azt ez nem győzi meg, az igaz
viszont akit érdekel a gimmick és mondjuk 20%on áll hogy vesz-e vagy sem annál már lehet szempont
a full szeptikusok leszarják és mennek a Skorpióra mert hogy az bír a legtöbb terafloppal, más kérdés h ha fizetnének se kéne Xbox nekem
ez önmagában nem lesz system seller, viszont +1 érv a vas mellett -
Amit arra fogok megvenni...Az N rajongó
Stimt ;) Ezt mondom: te aki amúgy is veszel gépet, te ennek örülsz. Akit nem érdekel a mario/zelda, aztmeg a tény sem fogja megérinteni, hogy from játék megjelenik switchre(minthogy szvsz azt sem tudja/érdekli, hogy korábban jelent-e meg, vagy sem). -
>az is ki lesz adva mindenre.
Amit arra fogok megvenni, ami valamivel többet nyújt, mint a többi (hordozhatóság - most induljunk ki abból, hogy nem lesznek performance gondok :D)
Az N rajongói nem is emiatt fognak gépet venni, hanem az új Mario/Zelda miatt. -
Aki amúgy is venne, az örülne neki, de evvel nem fognak gépet eladni. Arról nem beszélve, hogyha születik ilyen collection, az is ki lesz adva mindenre. Egy switch exkluzív From title sokkal inkább lehetne systemseller a rajongóknál.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 09:11:06 -
Das 1-2-3 collection-t is pletykálnak minden dlc-vel. Egy hordozható DaS sorozat azé' nem olyan rossz. -
Gondolom játékosok milliói ignorálták eddig a mindenplatformra megjelent DaS3-at arra várva, hátha majd nintendon nyomhatják másfél évvel a megjelenés után :D -
-
Negritis #3081 vg247en hír a dark souls 3 switch portjáról
ha tényleg megcsinálják az eléggé komoly szempont lenne -
SlickAdam #3080
-
-
Evoluti0N #3078 Az FPS gyök kettő. -
Rendes minőségben.
-
-
-

-
SlickAdam #3073 pjúr epiknessz
-

-
Nagyon profi volt, sokka jobb mint 2 éve, az láthatóan kicsit kísérlet jellegűre sikeredett, kisebb helyszín, gyérebb technikával. De ez most nagyon oda lett téve és persze ismét teltház.
Tommy bejelentett hogy le van zsírozva, 2017 november ( napra pontosan mondta húszon valahány megint ) jönnek ismét!
Mario, Zelda, Donkey Kong, Kingdom Hearts, Tetris, Castlevania, Advent Rising, World of Warcraft, Skyrim, Uncharted 2, God of War, Street Fighter 2, Final Fantasy VII - One Winged Angel

Atya Úr Isten milyen jó volt!
Mindegyik kiváló volt, kivéve a Resident Evil 5 azt nem igazán tudom hova tenni, jellegtelen ( tény hogy dinamikus, és zúzda, de teljesen felejthető ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.27. 10:42:28 -
Kell.
-
Zavvi (én még olcsóbban vettem pár fonttal). Kinézetre jó bekapcsolt állapotában, de nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. 3db AA elemről vagy microusb-ről lehet meghajtani és itt jön a csavar: egyszer, azaz _egyszer_ dugtam bele a microusb kábelt, aztán kihúztam, mert hosszabb kellett volna, amikor le is tört a picsába az egész usb csati és ott van valahol a lámpa belsejében :D Írtam is a zavvinak, hogy mi van, küldenek egy másikat
-
EZ! KURVAJÓ!
Honnan?