9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    Úgy tudom ott is megy
  • n000rbi
    A gép hűtéséről írtak valahol? Ha jól tudom aktív, de remélem handheld módban nem pörög a venti...
  • Negritis
  • TDC Geronimo
    Én már felülkerekedtem rajta. Majdnem minden hónapban jön majd valami, ami kell. Március zelda, április mk8, májusban szerintem jön arms, nyár végén splatoon 2. Év végén tuti jön smash bros meg a mario. Néztem rakat previewt és nagyon pozitívak a HWval kapcsolatban.
  • SlickAdam
    mi az a szkélbáund?
  • Totti5
    Szkélbáundnak amekkora, kiakadás, temetés, "fika"áradata volt ( rohattMS, kevés a játék, nem lesz játék, nem csinál semmit, ami van azt sem adja ), a Nintendó 1 db ex löncs, későbbi Mario Kart ujrakiadás, Splatoon 2 ( valahol ez is az, nyilván lesz benne újdonság, de na... ), a ki tudja mikor jön a Mario és Xeno elég nyugiban van "el"fogadva. Szörd partyban ég világon semmi nincs ami valamiben, akármiben is új lenne, vagy Switch lenne. Rayman Legends? tényleg? Prevgen Fifa? tényleg ez kell? Prevgen Skyrim?!

Fast RMX is gondolom a Neo újrakiadása...

Géppel nincs is gond, jópofa, impresszív amit belezsúfoltak egy akkora eszközbe, de a játékok amivel indul az alulmúl mindent amit lehet.

Hiába alszok rá napok óta, ez rémes.
  • Negritis
    2 pc guru cikk
    elfogyott előrendelésben

gamestop el van "ájulva"
  • Negritis
    nekem is rohadtul tetszik az arms
    ahogy néztem lesz local coop, még akkor is ha kurva drága +1 szet joycon
    de öcsémmel mind2en veszünk switchet úgyhogy ez kevésbé lesz nagy probléma :D

mondjuk a game pricetag még érdekel
  • TDC Geronimo
    Megnéztem treehouse videóból az arms meg a zeldas reszt. Zelda iszonyat jó lesz, de nekem ez az arms is tetszik. Kíváncsi leszek fullba mennyi tartalom lesz.
  • n000rbi
    Switch méretarányok (WiiU, 3dsxl)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.15. 22:03:09
  • Totti5
  • SlickAdam
    g365 switch hands-on
  • SlickAdam
    akkor kedd 8, ha tottus is ugy akarja
  • TDC Geronimo
    mindkettő jó
  • n000rbi
    Nekem jó a kedd 8, később már nem igazán.
  • SlickAdam
    nekem is. 8-tol vagy 11-töl (10 körül megyek ki a kutyaval, azert)?

többiek?
  • TDC Geronimo
    kedd este jó
  • SlickAdam
    oke, mondjad mikor jo! nem muszaj ma. gondolom meg tudunk egyezni egy közös esti idöpontban a het valamelyik napjan.
  • n000rbi
    Benne vagyok!
  • TDC Geronimo
    Mehetek :)
  • Totti5
    Csapassuk neki!
  • SlickAdam
    tehat azt mondod jössz jatszani? Gero kompatibilis idopontot is valaszthatunk...
  • SlickAdam
    elökaptam tegnap este a 3DS-t Xenoblade-el, de... ahhh... nem jo. eleve "10x10" pixeles a kijelzö, de ez szerintem meg attol is alacsonyabban renderel. mosott, összefolyt katyvasz az egesz, plusz a feliratokat se lehet elolvasni, mert nem pixel-pontosak. pedig most nagyon kedvet kaptam, fenebe. jo lenne, ha kicsapnanak Switch-re a masodik resz melle egy Wii-s atiratot. nem hiszem, hogy nagy melo lenne.
  • TDC Geronimo
    jobb később, mint soha!
  • SlickAdam
    JÓ REGGELT NAPSUGÁR!
  • TDC Geronimo
    mkba ez az f-zero map
  • Negritis
    elvileg ez is jön ha jól rémlik

• Negritis
    én elhiszem, hogy ilyen
    viszont engem irritál ez a fajta stílus
  • SlickAdam
    semmi gond nincs bele szvsz. meg se fordult ilyesmi a fejemben. ö ilyen.
  • Negritis
    a frankfurit csávót megfojtanám egy kanál vízben a "én jobb vagok mindenkinél" stílusáért
    nem csak a N-t nézi le hanem engem is mint nézőt ezzel a "kiüléssel"
  • Negritis
    ez már az egyik általam linkelt videóban is van
    elvileg a japán dobozos ár lesz 40$ ami általában brutálisan overpriced

de sajnos simán benne van hogy itt is annyi lesz
  • SlickAdam
    street fighter 40 dollar?
  • n000rbi
  • n000rbi
  • n000rbi
    5 óra 20-tól az erdős rész elég ijesztően fut :S

• TDC Geronimo
    1-2 helyen mondták, hogy talán kicsit magas, de amúgy nem. Összességében nagyon pozitívak a hands on impressionök.
  • SlickAdam
    szerintem benne van a pakliban, hogy a gep ara lejjebb megy. lasd WiiU es 3DS...
    nem olvasgatom a külföldi mediat (meg vegülis magyart se :D). nem panaszkodnak az ar miatt?
  • TDC Geronimo
    Nintendo konzol ára nem nagyon megy le, ahogy a játékok sem. Ezért se hiszem ,hogy várok vele. Év végére se lesz olcsóbb.
  • Moby
    Szerintem ez eddig sem volt kérdés. Én most erős vagyok (és rohadtul csóró), szal még lelkiekben ellenállok. A "szerencse"(not) az, hogy a felhozatal nem nehezíti túlságosan a dolgom. Csakhát meddig...és majd mennyi lesz az ára akkor.
  • TDC Geronimo