9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Ja látom 19kra van beárazva :/ -
Sima vajon mennyi lesz? 18k, mint ps4 játékok vagy neadjisten még drágább?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.17. 17:48:55 -
Na, a Gamepark szerint Zelda Master edition-t nem kap az EU, csak Specialt, ami 28.990 Huf. A régiómentesség átka? -
Negritis #3544 azt annyira nem figyeltem
mondjuk én várok hátha lesz vmi gaming bundle
meg mondjuk egy Zelda festésű vas :D -
Igen és ezt se árt elolvasni:
FIGYELEM! A Nintendo Switch konzol jelenlegi ára ideiglenes, az előrendelők természetesen a végleges áron juthatnak majd hozzá a géphez. -
Negritis #3542 konzolok szervizénél meg plat shopnál 100k -
armsnak lesz singleje, több karakter, mint a demoban, local és online play is. -
Euba néhány helyen 350-380 euro a gép LOL
Kezdek félni. Idehaza is beárazhatnák már -
jólvan reggie mondott itt már annyi mindent. Úgy otthagyják a 3dst az idén már, mint a picsa. Nem kell ettől félni -
Nincs itt semmilyen fúzió, 3ds-re a jövőben is külön fejlesztenek
-
SlickAdam #3537 -
Mario Prémium ( lásde WiiU fullos pakk ) bundlét kérem szépen ősszel. 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.16. 19:31:47 -
SlickAdam #3535 akkor legyen 10 ora. ugyis eleg...
"5 év múlva is patent lesz a csatlakozása"
nintendo durva stresszteszteknek teszi ki a masinait. hidd el, hogy nagy valoszinuseggel birni fogja.
(amikor alja jatektesztelö voltam, par napig teszteltünk egy Asterix (vagy mi) ZS kategorias jatekot NDS-en es meg annal is olyan stressztesztet kellett leveretni, hogy belefajdult a kezem. pl.: összes gombot mint az örült nyomkodni egyszerre, hogy mi törtenik. jo ez nem hw teszt volt, de na ...)
-
Szerintem is tök fölösleges ezen rugózni. Kismillió lófasz kiegészítő lesz horror áron, it's Nintendo. -
20 óra sok rezgéssel?
Pont ezaz, hogy szét kell szednem. Garantálja a Ninti hogy ha netán naponta szétszedem és töltőre teszem, akkor 5 év múlva is patent lesz a csatlakozása?!
Sajnos magamból indulok ki, és simán lemerítem a PS, X joyt is, mert mittudomén. Kábel ott mindent megold, nincs aggodalom. -
SlickAdam #3532 en ezt mar atgondoltam.
20 orat mondanak a Joy-Con-ra, annyit bir, de legyen kevesebb.
mennyit jatszik egy igazan elborult, hardcore jatekos egy nap? 8 ora körül (foglamam sincs, tipp, en 2-nel többe csak ritkan birok)? nos, egy ilyen emberke 2 naponta felrakja este a bazis allomasra a joy-con-t (5 mp felpattintani). KÉSZ.
vagy meg egyszerübb: minden este felrakja az ember es voala. "szo szerint" kibirnak egy egesz napot ezek a kis szarok.
persze jobb lenne, ha töltene a grip, de ketlem, hogy gondot okozna ez az alap szitu.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.16. 18:24:23 -
Nintendo Switch's bundled Joy-Con grip doesn't charge controllers
£28 charging grip sold separately.
"ami a dobozban lesz, az nem több egy egyszerű foglalatnál, amibe berakhatjuk a Joy-Conokat"
1. Belerakod őket a dokkolóba a Switch-csel együtt.
2. Handheld módban használod a gépet és USB-n keresztül töltöd.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.16. 18:11:53 -
Negritis #3530 http://www.gamespot.com/articles/why-switch-doesnt-include-any-bundled-games/1100-6446940/ -
Touché
-
>Mér van rajta ez a permanens zöldítő homályfilter?
Hámmer' Nvidia
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.16. 15:58:08 -
Nagyon fos a stream capture is. Volt pár direct feed kép, azon nem volt ilyen mosott. -
Köszi. Kabbe... 
Csodálatos. Mindazonáltal a mosott színeivel továbbra is gondom van. Semmi mással, de azzal van. Miért nem lehetett színekben alápakolni mondjuk ezeknek a concepteknek a színvilágát? Mér van rajta ez a permanens zöldítő homályfilter?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.16. 15:51:07 -
Én már meggyőztem magam (preorder még a revealnél megtörtént). Zeldán kívül nem lesz másom hozzá az első hónapban, de azt hiszem ez a megfelelő alkalom, hogy belenyaljak a sorozatba. (Ocarinát nyomtam 3ds-en, de aztán úgy hozta az élet, hogy jóval kevesebbet kellett utaznom, otthon meg inkább szeretek nagyképernyőn játszani és félbemaradt) -
Itt a treehouses videó :)
-
Negritis #3523 zelda nyitánykor + superbomberman
mk8
arms vmikor
db xv 2, xenoblade 2, disgaea 5, dragon quest játékok, street fighter 2,
elvileg jön a shovel knight is - ami tudom hogy kint van mindenhol
és akkor még E3 + egy csomó egyéb indie
de én igazából egy bundle konzol-t várok preorder előtt -
Nézem ezeket a videókat, és egyre inkább azon vagyok, hogy ha nem lennék most ilyen csóró fasz, minden ellenérzésem ellenére megvenném day1 :D Persze így azért könnyű elcsábulni, hogy elméleti az egész kérdés. De ez a zelda csodálatos. És tetszik a gép is. Lehetne több játék rá. Meg lehetne olcsóbb. Meg mondjuk lehetne rá pénzem. Remélem ezek mindegyike megoldódik idővel :D -
Negritis #3521 mondjuk ott az MS eleve beleugatott az alapkoncepcióba is, hogy változtassanak sárkányokra -
SlickAdam #3520 probalkozzanak be ninty-nel! :) -
Legjob élményeket a Captain Toad, 3D World, Donkey Kong, Paper Mario nyújotta nekem. Ilyes féle címeket várok. -
Scalebound a Platinum Games sztárdirektorának a játéka, ami annyira jól sikerült, hogy 4 év fejlesztés?! után az MS leállíttatta és cancelezte a címet. -
Mivel direct feed a hang így a felvétel szar -
ő az:) -
Egyértelműen ő az. -
SlickAdam #3514 mutterfikker shu vagy csak hasonlit? -
SlickAdam #3513 lál :D -
PS Vita 2 confirmed!
-
-
Abban a pillanatban kiszállok a gémingből, emlékezzetek a szavamra. 
Pls no... ugye csak a felvétel zajos, ugye?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.16. 14:35:44 -
LOL -
Na bmeg, remélem itt is kifogok valami selejtet
(pedig sokáig azt hittem, hogy végre egy passzív hűtésű konzol jön, ahol nem szopok a ventivel :D)