9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    Ja látom 19kra van beárazva :/
  • TDC Geronimo
    Sima vajon mennyi lesz? 18k, mint ps4 játékok vagy neadjisten még drágább?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.17. 17:48:55
  • n000rbi
    Na, a Gamepark szerint Zelda Master edition-t nem kap az EU, csak Specialt, ami 28.990 Huf. A régiómentesség átka?
  • Negritis
    azt annyira nem figyeltem
    mondjuk én várok hátha lesz vmi gaming bundle
    meg mondjuk egy Zelda festésű vas :D
  • n000rbi
    Igen és ezt se árt elolvasni:

FIGYELEM! A Nintendo Switch konzol jelenlegi ára ideiglenes, az előrendelők természetesen a végleges áron juthatnak majd hozzá a géphez.
  • Negritis
    konzolok szervizénél meg plat shopnál 100k
  • TDC Geronimo
    armsnak lesz singleje, több karakter, mint a demoban, local és online play is.
  • TDC Geronimo
    Euba néhány helyen 350-380 euro a gép LOL

Kezdek félni. Idehaza is beárazhatnák már
  • TDC Geronimo
    jólvan reggie mondott itt már annyi mindent. Úgy otthagyják a 3dst az idén már, mint a picsa. Nem kell ettől félni
  • n000rbi
    Nincs itt semmilyen fúzió, 3ds-re a jövőben is külön fejlesztenek
  • SlickAdam
  • Totti5
    Mario Prémium ( lásde WiiU fullos pakk ) bundlét kérem szépen ősszel.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.16. 19:31:47
  • SlickAdam
    akkor legyen 10 ora. ugyis eleg...

"5 év múlva is patent lesz a csatlakozása"

nintendo durva stresszteszteknek teszi ki a masinait. hidd el, hogy nagy valoszinuseggel birni fogja.
    (amikor alja jatektesztelö voltam, par napig teszteltünk egy Asterix (vagy mi) ZS kategorias jatekot NDS-en es meg annal is olyan stressztesztet kellett leveretni, hogy belefajdult a kezem. pl.: összes gombot mint az örült nyomkodni egyszerre, hogy mi törtenik. jo ez nem hw teszt volt, de na ...)
  • n000rbi
    Szerintem is tök fölösleges ezen rugózni. Kismillió lófasz kiegészítő lesz horror áron, it's Nintendo.
  • Totti5
    20 óra sok rezgéssel?

Pont ezaz, hogy szét kell szednem. Garantálja a Ninti hogy ha netán naponta szétszedem és töltőre teszem, akkor 5 év múlva is patent lesz a csatlakozása?!

Sajnos magamból indulok ki, és simán lemerítem a PS, X joyt is, mert mittudomén. Kábel ott mindent megold, nincs aggodalom.
  • SlickAdam
    en ezt mar atgondoltam.
    20 orat mondanak a Joy-Con-ra, annyit bir, de legyen kevesebb.
    mennyit jatszik egy igazan elborult, hardcore jatekos egy nap? 8 ora körül (foglamam sincs, tipp, en 2-nel többe csak ritkan birok)? nos, egy ilyen emberke 2 naponta felrakja este a bazis allomasra a joy-con-t (5 mp felpattintani). KÉSZ.
    vagy meg egyszerübb: minden este felrakja az ember es voala. "szo szerint" kibirnak egy egesz napot ezek a kis szarok.

persze jobb lenne, ha töltene a grip, de ketlem, hogy gondot okozna ez az alap szitu.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.16. 18:24:23
  • Totti5
    Nintendo Switch's bundled Joy-Con grip doesn't charge controllers

£28 charging grip sold separately.

"ami a dobozban lesz, az nem több egy egyszerű foglalatnál, amibe berakhatjuk a Joy-Conokat"

1. Belerakod őket a dokkolóba a Switch-csel együtt.
    2. Handheld módban használod a gépet és USB-n keresztül töltöd.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.16. 18:11:53
  • Negritis
    http://www.gamespot.com/articles/why-switch-doesnt-include-any-bundled-games/1100-6446940/
  • Moby
    Touché
  • n000rbi
    >Mér van rajta ez a permanens zöldítő homályfilter?

Hámmer' Nvidia
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.16. 15:58:08
  • TDC Geronimo
    Nagyon fos a stream capture is. Volt pár direct feed kép, azon nem volt ilyen mosott.
  • Moby
    Köszi. Kabbe...
    Csodálatos. Mindazonáltal a mosott színeivel továbbra is gondom van. Semmi mással, de azzal van. Miért nem lehetett színekben alápakolni mondjuk ezeknek a concepteknek a színvilágát? Mér van rajta ez a permanens zöldítő homályfilter?

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.16. 15:51:07
  • n000rbi
    Én már meggyőztem magam (preorder még a revealnél megtörtént). Zeldán kívül nem lesz másom hozzá az első hónapban, de azt hiszem ez a megfelelő alkalom, hogy belenyaljak a sorozatba. (Ocarinát nyomtam 3ds-en, de aztán úgy hozta az élet, hogy jóval kevesebbet kellett utaznom, otthon meg inkább szeretek nagyképernyőn játszani és félbemaradt)
  • TDC Geronimo
    Itt a treehouses videó :)

• Negritis
    zelda nyitánykor + superbomberman
    mk8
    arms vmikor
    db xv 2, xenoblade 2, disgaea 5, dragon quest játékok, street fighter 2,
    elvileg jön a shovel knight is - ami tudom hogy kint van mindenhol

és akkor még E3 + egy csomó egyéb indie

de én igazából egy bundle konzol-t várok preorder előtt
  • Moby
    Nézem ezeket a videókat, és egyre inkább azon vagyok, hogy ha nem lennék most ilyen csóró fasz, minden ellenérzésem ellenére megvenném day1 :D Persze így azért könnyű elcsábulni, hogy elméleti az egész kérdés. De ez a zelda csodálatos. És tetszik a gép is. Lehetne több játék rá. Meg lehetne olcsóbb. Meg mondjuk lehetne rá pénzem. Remélem ezek mindegyike megoldódik idővel :D
  • Negritis
    mondjuk ott az MS eleve beleugatott az alapkoncepcióba is, hogy változtassanak sárkányokra
  • SlickAdam
    probalkozzanak be ninty-nel! :)
  • Totti5
    Legjob élményeket a Captain Toad, 3D World, Donkey Kong, Paper Mario nyújotta nekem. Ilyes féle címeket várok.
  • Totti5
    Scalebound a Platinum Games sztárdirektorának a játéka, ami annyira jól sikerült, hogy 4 év fejlesztés?! után az MS leállíttatta és cancelezte a címet.
  • TDC Geronimo
    Mivel direct feed a hang így a felvétel szar
  • TDC Geronimo
    ő az:)
  • n000rbi
    Egyértelműen ő az.
  • SlickAdam
    mutterfikker shu vagy csak hasonlit?
  • SlickAdam
    lál :D
  • n000rbi
    PS Vita 2 confirmed!
  • TDC Geronimo

• n000rbi
    Abban a pillanatban kiszállok a gémingből, emlékezzetek a szavamra.

Pls no... ugye csak a felvétel zajos, ugye?!

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.16. 14:35:44
  • Moby
    LOL
  • n000rbi
    Na bmeg, remélem itt is kifogok valami selejtet (pedig sokáig azt hittem, hogy végre egy passzív hűtésű konzol jön, ahol nem szopok a ventivel :D)