9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    Switch right now in one word: Undercooked. Synchronization issues, no Virtual Console... There isn't even an activity log.

@jasonschreier No Virtual Console. No video apps. No internet browser. No Miiverse. No Streetpass. Switch launch feels a little weird.

:/
  • TDC Geronimo
    I can't say much about Breath of the Wild yet, but I can confirm that it is very much a Zelda game, albeit one that doesn't look like anything you've seen before. Notably, it also performed a lot better than it did at preview events, where I noticed stuttering and occasional slowdown while it was connected to the dock. I wasn't expecting much from the Switch's graphical capabilities, but there are plenty of moments where Breath of the Wild is just strikingly beautiful.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Nintendo: "Virtual Console games will not be available on Nintendo Switch at launch. We will share more information in the future." (lol)

SW részleg nem tudom mit csinált amúgy, mert ez se lesz kész launchra. Capture gomb is csak képet tud készíteni, később jön videófelvétel.
  • TDC Geronimo
    shu <3

:D
  • TDC Geronimo
    Még mindig gyönyörű a hw
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Igaz :)

Sose azt használtam wii un, hanem a power gombot. Amúgy remélem lesznek virtual consoleba wii játékok. Konkrétan mario galaxy 2re gondolok. Elvileg joycon használható ugyanúgy, mint a wiimote.
  • n000rbi
    A pro kontrollerről csak a power gombbal kapcsol be, de a gamepadről a home-mal is. Miért ne működhetne a joyconokkal is így? Egyébként a joycon home gombja ugyanúgy világít értesítés esetén, mint a WiiU gamepad-en, hátha egyéb funkciójában is egyezik. (egyébként a ps3-at, ps4-et, boxot is a home-mal kapcsolod be kontrollerről)
  • TDC Geronimo
    power gomb van rajta nem? vagy pro kontrollernél home gombbal bekapcsol?
  • n000rbi
    A WiiU bekapcsol a home gombbal is, miért lenne ez a Switch-nél másképp?
  • SlickAdam
    neee :D
  • n000rbi
  • Totti5
    Aszondja a skandináv disztribjútor hogy befejezik a NES Mini gyártását és törlik az előrendelést.

Azt mondja a Nintendo nem fejezik be a gyártást.

Azt mondja a Svéd legnagyobb disztribjútor hogy befejezik a NES Mini gyártását és törlik az előrendelést.

Azt mondja a Nintendo ...................

Komédia.

Bäste Webhallenkund,

Vi har dessvärre fått besked att Nintendo har valt att avsluta den globala produktionen av NES Mini Classic, inga ytterligare exemplar kommer alltså att levereras.

Detta innebär att vi inte har möjlighet att leverera din order. Som gamers och retrospels-entusiaster kan vi inte annat än att dela er besvikelse och beklagar Nintendos beslut.

Din order kommer därför automatiskt att avbeställas. I det fall du har förbetalat din order, vänligen kontakta kundtjänst med ordernummer för återbetalning.

Med vänliga hälsningar
    Webhallen

Ez a Google Translate szerint így néz ki:
    Dear Webhallenkund,

We have, unfortunately, been informed that Nintendo has chosen to end the global production of the NES Classic Mini, no further copies will then be delivered.

This means that we are not able to deliver your order. As gamers and retro accordion enthusiasts, we can not but share your disappointment and regret Nintendo's decision.

Your order will automatically be canceled. In case you have prepaid your order, please contact customer service with order numbers for a refund.

Sincerely
    Webhallen
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.21. 18:16:07
  • TDC Geronimo
    Pont azon gondolkodtam múltkor, hogy a kontrolleren nincs is bekapcsoló gomb. Mindig oda kell menni és a gép tetején azt a picsányi gombot megnyomni? :y
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Most hívtak platinumból. Jövő hét péntekre itt a gép + zelda

Egyből kérdezte kell-e a bundle.
  • n000rbi
    Ja, meg így minden, ami a képen van lejjebb.
  • SlickAdam
    hahahahaha
  • Negritis
    1 kérdés: alapból jár hozzá tok?
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Csináltam egy uk (ez összelinkelve a wiiu-s uk nnid-vel), egy us, egy hun és egy jap accountot, jöhet a szviccs :)
  • n000rbi
    Elvesztettél :D Van 2-way verification nintendonál is és nálam nincs bekapcsolva?
  • TDC Geronimo
    Most nézem ez passomat akarja megváltoztatni, de miért...? IDnél megyek az EDIT fülre. Na mindegy mindjárt meló inkább fekszem :y
  • TDC Geronimo
    Nem, van accom és hozzá van rendelve NNID is. Persze a 3 kód egyike se jó már :D

Na mindegy majd ha jön gép megcsinálom
  • n000rbi
    Az érdekes, nekem nem küldött semmit. Még csak most csináltad a komplett mynintendo accot?
  • TDC Geronimo
    na most jött 3 is lol
  • TDC Geronimo
    Rámegyek hogy adjak meg IDt és akar küldeni kódot mailemre.
  • n000rbi
    Milyen kódot? Nekem simán ment.
  • TDC Geronimo
    Be akartam állítani user IDm accountnál, de baszik nintendo küldeni a Verification kódot -.-
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.21. 00:01:52
  • Negritis
    így nézve a képeket, nehezen állom meg h ne rendeljek megint :D de a torment és az ME miatt nem merek :D
  • n000rbi
    Simán hívd fel őket, attól az előrendelésed ideje nem kéne, hogy változzon. Én a ksz-nél variáltam, náluk zelda és pro kontroller "csomag" volt olcsóbban, a gépet meg eleve 105-ért adják a korai előrendelőknek.
  • TDC Geronimo
    Most nézem platinumba is van 123ért zelda bundle... Hát most már nem változtatom meg, de ha felhívnak megmondom, hogy azt kérem. Mégis -7k...
  • TDC Geronimo
    Remélem is :y
  • n000rbi
    Ja bazzeg, mágyárul mondjad, legalább egy hozzászóláson belül :D

Engem ksz-ből hívtak szombaton, hogy de akkor tuti kérem-e, szóval nem hinném, hogy sokan kapkodnának a gépért egy Zeldával.
  • TDC Geronimo
    sajtó :D

Nem magánpéldány
  • n000rbi
    Media?
  • TDC Geronimo
    Media :)

Kíváncsi leszek platinumból mikor óhajtanak telefonálni. Remélem nem 2án, hogy sajnos nem jutott -.-
  • n000rbi
    Még egy lopott? :D
  • TDC Geronimo