9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
hopp megjött a gép :D -
Zelda jelenleg 22 review után 98on áll opencriticen. Szarjáték
-
-
SlickAdam #4024 "A Nintendo elmondta, hogy egy keserűséget okozó anyaggal, denatónium benzoáttal kenik be, ami nem mérgező, viszont segíthet megakadályozni, hogy a gyermekek lenyeljék a kártyát és belefulladjanak."
-
Negritis #4023 nyalogassunk switchet challenge -
SlickAdam #4022 najsz.
nekem meg 2 db Switch fog erkezni holnap.:D elfelejtettem stornirolni, most meg mar csomagolas alatt van. neztem ciganyba, lehetne-e rajtuk keresni 2 csomag ropira valot, de TELE van az eBay Switch-ekkel. eBay zsozso utan a legtöbb eladonak 310 ojro körül marad, kivancsi lennek honnan szedtek a gepeket, mert ugye 330-ba kerülnek normal. ugy nem üzlet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.02. 11:28:45 -
Most hívtak hogy holnap jön, még jó hogy mert valamiért a rendszerükben Switch verza volt benn. Szoppantyú lett volna ha azt küldik
-
SlickAdam #4020 ezeddig nem is tudtam, hogy mar fel van törve rendesen a vijju.
lehet ranezek (persze csak sajat kopiakat futtatni), hogy mennyire bonyi, mert idegesito a folyamatos lemez pörges. -
Trutalk.
Tegnap este meglepve tapasztaltam, hogy 2 WiiU-s ismerősöm is ezzel játszik (nagyon remélem nem a warezolva cfw-s gépen, mert akkor az eddig együtt lenyomott MK8 futamok is más megvilágításba kerülnek
)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.02. 10:55:15 -
Természetesen. Ízekre fogom szedni, eleve 5/10 mert nincs benne real time map és inventory a gamepadon 

-
SlickAdam #4017 postaval szinte ugyanott lenne.:) meg nyilvan nem tenylegesen a 3e forintrol van szo. egy mar halott konzolra kiadott, kakásabb verziot nem illik ugyanugy arazni goddamit!!! -
Nálunk 17990. Küldjek egyet? :) -
SlickAdam #4015 akko' majd irj rola plz (techno of korsz)! :)
bar közel allok a rendeleshez ettöl függetlenül is, mert olyan szepeket irnak rola... :(
csak ez a 70 ojros (21e) ar enyhen szolva is felhaborito. SW-re is ua. -
Meg, persze. -
SlickAdam #4013 Totti te vegülis megrendelted a Zelda-t WiiU-ra? -
Pfff, fasza :D -
Most hívtak platinumból hogy megkaptam-e a gépet, mert futár elbaszott valamit és elkezdték kiszállítani :D
Azt mondta ha megkapom ne kapcsoljam be, ne menjek online, mert bannolhatják gépet
Néztem kaptam smst, hogy elvileg ma 1ig megkapom, bár szóltak futárszolgálatnak lehet már nem hozzák ki :y -
Ez nem semmi :)
Nintendo prototyped BotW using 8-bit Zelda engine
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 23:02:27 -
Dugnám még mindig :(
/majd egyszer... -
kotaku véletlen kirakta
-
Negritis #4007 nekem ez eléggé várós, de tudom h itt kevés a masszív jrpg fan :D
-
Még mindig jó, de csak újrakiadás ez is.
-
Akármennyi szmájlit raksz mögé mi átlátunk a szitán 
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 17:24:45 -
SlickAdam #4004 hat hany szmajlit tegyek basszus, hogy latszodjon? :D
hogyne örülnek mar. örülök, hogy nem a cigo aron kapod egy a nyugatiaktol szegenyebb orszagban.
do the humpty hump! -
Átment negatívba, mint moby. Biztos nagy a pc alkatrész hype és lenyomja a többit
-
Igen, Miszter Semmineksemörülünk. Itthon 110k az ára minden boltban, ehhez képest jó a 99k. -
Hát szerintem meg a zelda pont olyan, hogy bármikor elő lehet venni akár 20-30 percre is. -
:O -
SlickAdam #3999 tehat normal aron kapod... :D
(100k HUF ~ 325 EUR) -
...és meg is jött a mail, hogy pénteken kapom a cuccot, korai előrendelőként ráadásul olyan kedvezményes áron, hogy beszarok 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!99k
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 17:02:58 -
Bandicoot #3997 Ez az egyik gondom.
Jelenleg a Zelda ami nekem kell. Majd áprilisban mk8.
Viszont itt a Horizon. Jön az andromeda. A Zelda nem az a játék amit célszerű félretenni hogy majd 1-2 hét és folytatom. Ahogyan a Horizon se és valószínű az andromeda sem lesz az. Tipikus lerakod xy időre hogy mást tolj aztán mikor előveszed nézel mint hal a szatyorban hogy mivan.
Nagyon hajlok hogy megvegyem Zeldástul most. De a problémás start mellett visszatart az is hogy a gép biztos állna egy jóideig és addig a gari meg ketyeg...
De mindegy. Várok szombat-vasárnapig véleményekre és döntök...Bár még mindig nem jelzett vissza konzolvilág csak automata levél volt 1 hónapja megerősítés még nem.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 16:55:39 -
Ja, múlt szombaton nekem is ezt mondták, remélem így is lesz (a szabit már kivettem, szóval...
)
-
Engem előző héten hívtak platinumból és mondták 3ra jön. -
Én is remélem...a gamepark ma már hívogatta az előrendelőket, hogy minden fasza, mindenki kap gépet, de ksz-ből múlt szombat óta semmi hír. -
Sehol se látom szállítás alatt, nagyon remélem péntekre megkapjuk :D -
SlickAdam #3992 ja jo, Apple es PS maradtak a fejemben.
mindegy. akkor is fel evig (vagy több) kihasznalatlanul allna.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:21:32 -
>es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra
akarod mondani 1 év és 6 hónap. Itthon 2 év hivatalos Nintendo gari van minden hw-re. -
SlickAdam #3990 lehet en is megvennem, csak en ugy allok az ilyesmihez, hogy jo, 1 fasza jatek. aztan meg ott all fel evet a gep (MK-t nem szamitva), es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra.:)
oldjak meg a joy-con problemat, pimpeljenek, legyen min. 3 tenyleg erdekes jatek es akkor dobbantok.
VAN mivel jatszani. pedig en meg a többi AAA-t se veszem (RE7 volt 1, Nier lesz következö, valamikor PC-n)
mohó-yoyo
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:19:39 -
Amúgy nagy meglepetés nincs a HWvel kapcsolatban. Mindent láttunk, mindent tudunk róla. OS egyszerű, játék még nincs olyan sok stb, pont az, amit slick idézett. Viszont ennek a konzolnak minden esélye megvan arra, hogy nagyon sikeres legyen. Jön majd a minőségi 1st party, tonnányi indie cucc, amik közül biztos lesznek nagyon jók. Online még kérdéses meg hogy mi jön day 1 updatebe, de én zeldat a most elérhető legjobb minőségben akarom tolni és nem várok fél évet, hogy megvegyem ugyanennyiért kb a gépet. Biztos vagyok benne OS is kap rengeteg új funkciót majd, mert egyszerűnek tűnik és jó gyorsnak. Azt is megértem aki kivár, én nem tudok :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!