9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    hopp megjött a gép :D
  • TDC Geronimo
    Zelda jelenleg 22 review után 98on áll opencriticen. Szarjáték
  • n000rbi
  • SlickAdam
    "A Nintendo elmondta, hogy egy keserűséget okozó anyaggal, denatónium benzoáttal kenik be, ami nem mérgező, viszont segíthet megakadályozni, hogy a gyermekek lenyeljék a kártyát és belefulladjanak."
  • Negritis
    nyalogassunk switchet challenge
  • SlickAdam
    najsz.
    nekem meg 2 db Switch fog erkezni holnap.:D elfelejtettem stornirolni, most meg mar csomagolas alatt van. neztem ciganyba, lehetne-e rajtuk keresni 2 csomag ropira valot, de TELE van az eBay Switch-ekkel. eBay zsozso utan a legtöbb eladonak 310 ojro körül marad, kivancsi lennek honnan szedtek a gepeket, mert ugye 330-ba kerülnek normal. ugy nem üzlet.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.02. 11:28:45
  • Totti5
    Most hívtak hogy holnap jön, még jó hogy mert valamiért a rendszerükben Switch verza volt benn. Szoppantyú lett volna ha azt küldik
  • SlickAdam
    ezeddig nem is tudtam, hogy mar fel van törve rendesen a vijju.
    lehet ranezek (persze csak sajat kopiakat futtatni), hogy mennyire bonyi, mert idegesito a folyamatos lemez pörges.
  • n000rbi
    Trutalk.
    Tegnap este meglepve tapasztaltam, hogy 2 WiiU-s ismerősöm is ezzel játszik (nagyon remélem nem a warezolva cfw-s gépen, mert akkor az eddig együtt lenyomott MK8 futamok is más megvilágításba kerülnek )
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.02. 10:55:15
  • Totti5
    Természetesen. Ízekre fogom szedni, eleve 5/10 mert nincs benne real time map és inventory a gamepadon
  • SlickAdam
    postaval szinte ugyanott lenne.:) meg nyilvan nem tenylegesen a 3e forintrol van szo. egy mar halott konzolra kiadott, kakásabb verziot nem illik ugyanugy arazni goddamit!!!
  • n000rbi
    Nálunk 17990. Küldjek egyet? :)
  • SlickAdam
    akko' majd irj rola plz (techno of korsz)! :)
    bar közel allok a rendeleshez ettöl függetlenül is, mert olyan szepeket irnak rola... :(
    csak ez a 70 ojros (21e) ar enyhen szolva is felhaborito. SW-re is ua.
  • Totti5
    Meg, persze.
  • SlickAdam
    Totti te vegülis megrendelted a Zelda-t WiiU-ra?
  • n000rbi
    Pfff, fasza :D
  • TDC Geronimo
    Most hívtak platinumból hogy megkaptam-e a gépet, mert futár elbaszott valamit és elkezdték kiszállítani :D

Azt mondta ha megkapom ne kapcsoljam be, ne menjek online, mert bannolhatják gépet

Néztem kaptam smst, hogy elvileg ma 1ig megkapom, bár szóltak futárszolgálatnak lehet már nem hozzák ki :y
  • n000rbi
    Ez nem semmi :)

Nintendo prototyped BotW using 8-bit Zelda engine

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 23:02:27
  • Moby
    Dugnám még mindig :(

/majd egyszer...
  • TDC Geronimo
    kotaku véletlen kirakta

• Negritis
    nekem ez eléggé várós, de tudom h itt kevés a masszív jrpg fan :D

• Totti5
    Még mindig jó, de csak újrakiadás ez is.
  • TDC Geronimo
    Akármennyi szmájlit raksz mögé mi átlátunk a szitán
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.01. 17:24:45
  • SlickAdam
    hat hany szmajlit tegyek basszus, hogy latszodjon? :D

hogyne örülnek mar. örülök, hogy nem a cigo aron kapod egy a nyugatiaktol szegenyebb orszagban.
    do the humpty hump!
  • TDC Geronimo
    Átment negatívba, mint moby. Biztos nagy a pc alkatrész hype és lenyomja a többit
  • n000rbi
    Igen, Miszter Semmineksemörülünk. Itthon 110k az ára minden boltban, ehhez képest jó a 99k.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem meg a zelda pont olyan, hogy bármikor elő lehet venni akár 20-30 percre is.
  • TDC Geronimo
    :O
  • SlickAdam
    tehat normal aron kapod... :D
    (100k HUF ~ 325 EUR)
  • n000rbi
    ...és meg is jött a mail, hogy pénteken kapom a cuccot, korai előrendelőként ráadásul olyan kedvezményes áron, hogy beszarok

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.01. 17:02:58
  • Bandicoot
    Ez az egyik gondom.
    Jelenleg a Zelda ami nekem kell. Majd áprilisban mk8.
    Viszont itt a Horizon. Jön az andromeda. A Zelda nem az a játék amit célszerű félretenni hogy majd 1-2 hét és folytatom. Ahogyan a Horizon se és valószínű az andromeda sem lesz az. Tipikus lerakod xy időre hogy mást tolj aztán mikor előveszed nézel mint hal a szatyorban hogy mivan.
    Nagyon hajlok hogy megvegyem Zeldástul most. De a problémás start mellett visszatart az is hogy a gép biztos állna egy jóideig és addig a gari meg ketyeg...
    De mindegy. Várok szombat-vasárnapig véleményekre és döntök...Bár még mindig nem jelzett vissza konzolvilág csak automata levél volt 1 hónapja megerősítés még nem.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.01. 16:55:39
  • n000rbi
    Ja, múlt szombaton nekem is ezt mondták, remélem így is lesz (a szabit már kivettem, szóval... )
  • TDC Geronimo
    Engem előző héten hívtak platinumból és mondták 3ra jön.
  • n000rbi
    Én is remélem...a gamepark ma már hívogatta az előrendelőket, hogy minden fasza, mindenki kap gépet, de ksz-ből múlt szombat óta semmi hír.
  • TDC Geronimo
    Sehol se látom szállítás alatt, nagyon remélem péntekre megkapjuk :D
  • SlickAdam
    ja jo, Apple es PS maradtak a fejemben.

mindegy. akkor is fel evig (vagy több) kihasznalatlanul allna.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:21:32
  • n000rbi
    >es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra

akarod mondani 1 év és 6 hónap. Itthon 2 év hivatalos Nintendo gari van minden hw-re.
  • SlickAdam
    lehet en is megvennem, csak en ugy allok az ilyesmihez, hogy jo, 1 fasza jatek. aztan meg ott all fel evet a gep (MK-t nem szamitva), es hopp, maris csak 6 honap van az 1 eves ninty garibol hatra.:)

oldjak meg a joy-con problemat, pimpeljenek, legyen min. 3 tenyleg erdekes jatek es akkor dobbantok.

VAN mivel jatszani. pedig en meg a többi AAA-t se veszem (RE7 volt 1, Nier lesz következö, valamikor PC-n)

mohó-yoyo

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.01. 16:19:39
  • TDC Geronimo
    Amúgy nagy meglepetés nincs a HWvel kapcsolatban. Mindent láttunk, mindent tudunk róla. OS egyszerű, játék még nincs olyan sok stb, pont az, amit slick idézett. Viszont ennek a konzolnak minden esélye megvan arra, hogy nagyon sikeres legyen. Jön majd a minőségi 1st party, tonnányi indie cucc, amik közül biztos lesznek nagyon jók. Online még kérdéses meg hogy mi jön day 1 updatebe, de én zeldat a most elérhető legjobb minőségben akarom tolni és nem várok fél évet, hogy megvegyem ugyanennyiért kb a gépet. Biztos vagyok benne OS is kap rengeteg új funkciót majd, mert egyszerűnek tűnik és jó gyorsnak. Azt is megértem aki kivár, én nem tudok :D
  • n000rbi