World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wotban van hatszázezer tank itt meg csak pár gép egyenlõre 😊

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Én 10%-nál járok. Furcsa hogy csak 1 giga, a WoT mappám már 6 giga körül jár ha jól emlékszem. Majd idõvel ez is meghízik 😊

Majd ez is olyan lesz mint a WoT-nál, azóta nem telepítettem újra, mióta 2 éve kijött a béta 😄 (jó kis stabil Win 7 érdeme is)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na 50% megvan a letöltésbõl

Én nagylelkûen adtam 10 giga virtuális memóriát, van mibõl 😄

Eagle16
😊

Nekem 300Gb-os a vinyó, már megvan vagy 4 éve 😄

Igen, adhattam volna többet is a C-nek mint 20 giga...hát ez van, ideiglenesen kikapcsoltam a lapozófájlt 😊

😄😄
link

Még jó hogy anno mikor megvettem az 1 TBs vinyót direkt 200 gigát particionáltam a Cnek pont ilyen okok miatt 😄
Ott csak windows meg programok vannak, játékok és egyéb cuccok a Dn vannak.
Eleget szívtam 1TBs vinyó elõtt a régi 160 GBssel, mert ott csak 20 giga volt a Cnek..

Eagle16
Nekem meg megint nem akarja telepíteni, a C-re akarja kicsomagolni miközben ott alig van hely...én nem értem hogy miért nem lehet oda kicsomagolni ahol van hely...most megint bûvészkedhetek vele.

Nem tudom, még csak 200 megát szedett le.

Eagle16
Simáááán 😄

Lehet egyáltalán? 😄

Platoon mehet majd ? 😄😄

Eagle16
+1 Most jöttem én is haza 😊

Na 12 óra után a suliban kellemesen jó érzés volt látni az e-mailt hogy alpházhatok, már töltöm is lefele 😄

A fórumon azt írja egy fejlesztõ /ha jól értettem/, hogy ha nem voltál nagyon troll a teszt kitöltésekor /pl. 666 éves vagy/, akkor elõbb utóbb megérkezik a várva várt mail, csak eltart egy ideig, mert 100.000-en jelentkeztek.
<#eljen>

Olvasd át az idevonatkozó szabályokat és oszd meg velünk, amit csak lehet. <#vigyor0>

Köszi!
PLaci
Mekkora a telepítõ? - Nem mondom meg 😛
Élvezhetõ már a cucc, vagy nagyon alfás még? - Egyes kiadók ezt jó pénzért így ki is adnák.... <#eplus2>
Szerveren hányan vannak? - Amcsi szerveren alig voltak hosszú sorbanállással, az EU-n már vannak elegen, hogy egy T3 koporsóval egy csatába kerüljek a T10 szörnyetegekkel xD

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Jó játékot, asszem errõl lemaradtam!

Mekkora a telepítõ?
Élvezhetõ már a cucc, vagy nagyon alfás még?
Szerveren hányan vannak?
Master91
Azta kúrva....ez kemény cucc 😮

Szóval te már tolod is... :/ én még mindig nem kaptam semmit 😞
PLaci
Pár csatát mentem eddig, elsõ 2 alkalommal le is zuhantam... bill-el jobb mint egérrel, de az X52 (esetleg Pro) lenne az igazi 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
????? micsoda? 😄

----

Amúgy kifogja még billentyûzettel tolni? nekem van 1 vacak joystickom, de nem lehet be kalibrálni, enyhén húz balra...
PLaci
EU-ra is 😄

PLaci
Behívtak az NA szerverre... 😊

De kár, hogy nincs egy normális asztalom + egy X52 Pro -m :/

Hja, valószínû elõször felmérik az igényeket, hogy hányan jelentkeznek, és ahhoz igazítják a kiszolgáló szerver(eke)t.

Valszeg pár hét, és mehetünk repülni.

A kérdésekre én is kigúgliztam a választ 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én arra lennék kíváncsi hány ezren sign uppoltak alphára, meg hányat terveznek felvenni.
Amúgy remélem majd a closed bétába ami hamarosan elindul olyan könnyû lesz bejutni mint WoTnál. Mert ott bekerültem 2x is 😄 ( 2x regeltem rá 2 külön címmel )

Master91
Türelem Warplanes-t jelent 😄 Örülök hogy már Alpha lesz nem sokára...
De köcsögség...húzzák az ember idegeit. A WoT-al már tele atököm meg unom is, jó lenne most ezzel bosszankodni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Smmi...
DonZorro
Valaki kapott már levelet tõlük??? <#confused><#confused><#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A legelsõ alfa tesztre direkt nem jelentkeztem, az olyan, mint kamerásan megnézni az Avatart. <#nevetes1>
Személy szerint kizárólag repülõ buzi vagyok /esetleg motor/, a WoT-al csak szimplán azért játszom, mert jó. Van kb. 100 óra repült idõm, de kb. 5 éve nem ültem repülõben, a szakszolgálati engedélyem is lejárt már. Ésszel repültem nem benzinnel /vitorlázórepülõ voltam/. <#vigyor0>
Hát, egyelõre a WOWP engem hidegen hagy... fõleg ilyen alfa állapotban.

Master91
Pontosan. Az egész II.vh mindig is vonzott, már 6. osztályos koromba majdnem többet tudtam mint egy 8. osztályos <#idiota>
Persze én se tudok mindent azért....
A tankok, repülõk, hajók szerintem azért a csávók 60-70%-ban tuti ott van az érdeklõdés, és ezt a kettõt csak össze kell gyúrni és BUMMMM így lett a csokapik.
Torzonborz
NF-et próbáltam . borzalmas 😞

szerintem ezeket a játékokat a haditechnika iránt érdeklõdõ emberkék mind megnézik így nem csoda hogy több helyen is feltûnnek .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az hogy van hogy aki tankbuzi az repülõgépbuzi is?

A World Of Battleships bétán is ott fogtok tolongani? Mert akkor lehetne menni egy kicsit navyfieldezni elõtte...

Master91
Wotos accountal léptem be!
Szerintem még senki sem kapott, majd egyszer csak megjön. Lehet, hogy csak egy hét múlva kezdõdik és addig hobbi szinten pöckölgetik a herénket.
Hell Girl
Hejjhó.

Beregeltem (újra) a honlapra, de semmiféle aktiválós e-mailt nem kaptam még. Fene enné meg már õket, ha már az elején szarakondak velem. 😊

Ötlet ?

Be kell regisztrálni, kitölteni egy kérdõívet és ha elfogadják akkor letöltheted és játszhatsz, ha nem akkor nem -.-
én nem birom a jatekot letölteni!!! segítene valaki??
Bugi Misi
én is oda regeltem hirtelen aztán átmentem eu-ra és ott is kitöltöttem ezt a cuccot majd kiderül

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

hol lehet a játékot letölteni??
Valakinek eddig sikerült bekerülnie http://eu.worldofwarplanes.com/ ide?
Eagle16
Gamestar-os, rövid olvasnivaló a játékról (magyar): LINK

WOT-os account-al léptél be, vagy újra regisztráltál? Elõször én is usa-ba akartam belépni, gyanús volt, hogy nem sikerül, aztán valaki linkelte az eu-t a WoT fórumon.
Fasza lenne!
Le akarok borítani, hidak alatt átrepülni, voice chatbe kiabálni; hogy "a napból jönnek!", kötelékben mûrepülni, kanyonokban menekülve ellenséget falra kenni, meg ilyenek! <#taps>
Eagle16
Azt én se tudtam, hogy az a neve 😊

Remélem hétvégén már lehet vele játszani.

Master91
Ú bazd.....na.worldofwarplanes.com-om töltöttem ki asszem.

Gáz?
Master91
Inkább a nagy rèsze szerintem csak statisztika....
Mondjuk aki a fórumos kèrdésre hülyeséget ìrt valszeg nem elsõ 100ba kerül be. Én nem aggódok,ha bevesznek kiráky,ha nem,akkor így jártam,majd a bètára megyek.
Az a fura nekem hogy csak .com van,nincs .eu mint a wotba. Bár kèsõbb tuti lesz.
Remélem nem csak azok kapnak meghívót akik mindenre jól válaszoltak <#rolleyes>

Master91