2416
World of Warplanes
-
hekus2011 #816 Nekem kellen de nagyon. -
Renegade #815 Overlord osztogat a blogján, ha kér valaki :-) -
SZU #814 Akkor már nem kapsz. -
hekus2011 #813 Sziasztok nem tudjátók menyit kell várni a meghívóra van már több hete hogy igényeltem.
-
#812 Alpha teszt. Ne keverjük :D -
#811 Az a baj, hogy a World of Tanks-szal közös accountot használ, ergo így senki sem adná oda másnak ha tankozik is mellette. -
hekus2011 #810 Már kértem én is beta teszteléshez kulcsót vagy mitt adnak de még mindig nem jött meg. -
hekus2011 #809 Oké akor elnézést -
#808 nem ,és szerintem ilyet ne is kérj. -
hekus2011 #807 Sziasztok nem adna kölcsön egy accuntot hogy kipróbáljam a játékót. -
peter9228 #806 Ezzel én is így vagyok. Majd megpróbálom lejjebb venni a grafikai beállításokat. -
Atesz91 #805 Én is első nap aztán basznak rá, mondjuk ahol most tart meg amik tervben vannak inkább World of Planes-re fogok hajtani, az sokkal realisztikusabb és taktikusabb. -
#804 Hát igen! Haverom most kapta meg, pedig ő 1 héttel később regisztrált.... -
Glo #803 Én meg itt várok, pedig már első nap regeltem...
Bekaphattyák :) -
SZU #802 Ó je, 6 kill, 3-at a hátsó lövészem ért el... =) -
#801 DRAGONS -
alphard #800 Es meg bolondok napjara is gondoltak egy kis poennal a wargamming-nel. -
alphard #799 Felteszem ujabb behivasi hullam lett kikuldve, mert most az eu-s meghivot kaptam meg. Atallok, gepek hamar meglesznek ujra, de nem kell a 200 folotti ping es csatankent 2-3 csomagvesztes.
Igen bombak, bar nemsok gep kapott a jelenlegi felhozatalbol. Asszem csak keto. (Ugy remlik, F4U 2db es egyik 3-as tieru orosz 6-ot.) Viszont kicsit mellepottyantva is olyan szepen szedte szet az AA uteget:)
Ellenben bombazo nezetben eger es billenytuzet elegge nyakatekert. -
lexlutor #798 bombak? wow! van link? -
SZU #797 Na akkor megint ránézek este! =) -
alphard #796 Uj patch. Bombak, BF109 javitva... Es kb 120-an voltak bent az elobb:) -
alphard #795 Marmint a WoP, valojaban WoWp akart lenni. -
alphard #794 Nekem is ugy tunik, hogy kevesen maradtak bent, pedig en az NA szerverre jeletkeztem, mert nem figyeltem...
(Birds of Steel demojat most hetvegen proballtam ki. Es Konami eleg jol osszehozta azt amit a WG-seknek kellene iranyitas teren.)
WoP: Proballtam eger es billentyuvel, karral, bottal...
Amit latok, Wingman Force-ommat nem tudom ugy beloni, hogy jo legyen nekem. Mas bot-os jatekosok porig alazzak a tobbieket.
Karral? Fasznalhatobbra at lehet programozni, kenyelmesebb lesz mint az eger, de nem a mesterlovesz es kivalo pilota rang oszto.
Eger.. Vegul melette maradtam. Csak tobbi egeres ellen hasznalhato eredmenyesen. :p
Ha BoS szintjen lehetne a karokat kis atkonfiguralassal hasznalni, mar nem lenne annyira op a botkormany, es elveznem is a csatakat.
-
SZU #793 Mostanában nem tudok rendesen csatázni. Max. 5-6 játékos van bent. Kár. -
#792 :) majd legközelebb :P
na kipróbáltam a "nagy" gépen a játékot, de nagyon gáz... full grafon tele textúrahibákkal, és a joystickkal irányítás is rémes. maradok a laptopnál és a bill+egérnél...
viszont jó hír: ahogy látom, a tier 6-os gépeken akár 4-5 festés is van! És ráadásul egészen jók:) -
lexlutor #791 .. igen en voltam:9 szepen szet is kenodtema domboldalon, bar ha az nem te leszedsz.:)
hat passzolom, a kerdest. mintha vmi olyasmit olvstam volna, h csak az ellenfel foldi celpontjanak lovesevel elhet resetelni, de ez nem 100. -
#790 lexlutor te voltál az előbb ezen a néven csatában Il-2vel?
azt nem értem, hogy ha leszedem azt, aki foglal, akkor utána miért folytatódik? És csak úgy lehet resetelni, ha én is elkezdek földi célokat lövöldözni? elég hülyeség így... -
#789 Nálam más játéknál volt így. Lejjebb vettem a grafikai beállításokat és máris azonnal reagáltak az autók. Újabb vga-val meg erre sem volt szükség :) -
#788 Nekem a kicsi 5mb-ostól javult meg. Előtte töltés közben kidobott valami hibát. Ez csak azoknál fordult elő akiknek nem csak betű volt a nevükben, hanem pl. szám is. -
#787 Hát nekem a patch óta nem működik a game :( A 300megás után még tudtam játszani 1-2őt, de jött valami kicsi is és azóta folyamatosan crash csatába lépésnél... de nem egyedi a probléma ahogy néztem. -
lexlutor #786 is is a fine day to die! :) -
Ninju #785 Na tegnap megjött az e-mail.
Én is csatlakoztam. :) -
lexlutor #784 ..akkor passzolom.. gepenkent nalam valtozo h reagalnak. pl me210 tipikusan lomha joszag, de az orosz vadaszok eleg virgoncak.. -
#783 Nem az érzékenység a probléma. Hanem az, hogy túl lassan reagál. Eldöntöm jobbra a botkormányt és legalább fél, vagy akár egy egész másodperc mire a gép megkezdi a mozdulatot. -
lexlutor #782 ..settingsbe nezted? ott lehet allitani az erzekenysegen. -
#781 Na végre nekem is van alpha tagságom.
Így kb egy órányi játék után csak egyetlen kérdésem van: Szándékosan van ekkora delay/latency a bevitelben? Baromi lomhán reagálnak a gépek a botkormány mozdulataira. Próbáltam billentyűzeten is... ott is lassú.
A ping olyan 60-80ms között ingadozik, ez még nem olyan magas, hogy 1 másodperc késéssel reagáljon le mindent a gép.
Ez ismert hiba vagy csak nálam jelentkezik? -
lexlutor #780 ..tegnap csak parat menetem a patch utan, h megnezzem mi tortent. kcisit fura volt il2ben, h szasa konkretan elalud, es egyet nem lott a mogem beulo vadaszra. -
#779 na ha ennyire kiváncsiak vagytok:)
Nekem eddig tetszik a patch.
- fegyver információk végre (bár ezt eddig is tudtam fejből)
- F4U-t fegyverzetét buffolták
- kicsit több fps
- chat megjavítva, HUD változott
- állítólag van átütés a távolság függvényében :P welcome to the world of Random God...
Egy gond, random csatában horribilis (>200 const.) pingem volt, de az valszeg a routerem baja... -
Desmodromic #778 Valami csak frissült ma, ha sas kollega bejelentette. Megváltozott a kezdőképernyő karakterkészlete vagy valami egyéb vérforralóan izgalmas dolog történt? :P -
Attiska #777 Nem vagyok németpárti, csak ugye mindkét oldalon voltak túlkapások, de a vesztes oldalét szokás emlegetni.