World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.. ti egyebkent mi alapjan valasztotok gepet?

mert a parameterek elegge foghijasak: sebesseg, emelkedokepesseg ok, de pl a fordulekonysagrol vagy a fegyverzetrol semmi adat. vagy csak en nem latom?
a fesztav meg szep h megvan, de semmi egyeb jelentoseget nem latom.

mert konkretan nem latom miert lenne erdemes a la5ot valasztani a bf109 helyett.

amilyen tavolsagok vannak a gepek kozott, nem fogod latni a layert, amx egy kis feket pontot. egy korrek keret jelzi pirossal az ellenseget, zoldel a baratot.
Folyamatosan rajtuk van a keret, nem kell egeret rávinni.

WoT: Nishizumi77

De pont ez a lényeg, hogy az elétartás miatt nem fogom minden gépre ráhúzni a célkeresztet, hogy saját vagy ellenség..

Így elég értelmetlen dogolni..

Lehetne az enemy gépeken valami pirosas layer, a sajátokon meg zöldes.. aztán úgy egy pillanat alatt látszik hogy ki kicsida.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

fizikája mennyire jó és élvezetes-e a röpködés?😄
Piros kerettel jelzi az ellenséges gépeket.

Master91
Gondolom mint a wotba, zöld cucc van felette + ha rá célzol zöld a gép körvonala.
Tényleg, hogy különbözteted meg, hogy melyik gép saját meg melyik ellenséges?

..akkor meg h egy kicsit kupalodjal, a nemeteknel nem csatarepulonek, hanem rombolonak - zerstörer - hivtak oket 😊
mivel én a manõverek résznél gondoltam ez könnyû😛 ezért mind a kettõt elbasszintottam 😄 a Wings of Prey nevezetû játékkal melegítettem mert állítólag annak a butított verziójára fog hasonlítani ez 😊 ha ugyan az az írányítás nem lesz gond ezzel😊
A régi vasaknak motorjuk, meg légcsavarjuk van, a tier 10-eseknek meg hajtómûvük. :-P
üdv, akik már kaptak kulcsot tömören összefoglalnák az irányítás mennyire élethû avagy mennyire van lebutítva?😛
Nem egészen, az áramlás leválás nem jár együtt párakicsapódással.
A jelenség egész egyszerûen a hirtelen bekövetkezõ nyomáscsökkenés miatt lép fel a szárny felsõ részén. A szárny felhajtóereje leginkább szívóerõ, ami a nyomáscsökkenés miatt következik be /ugye a szárny íveltsége miatt nagyobb utat tesz meg a levegõ felül/, a szárny alsó részén nem csökken a nyomás és így a szárnyvég felé haladva igyekszik kiegyenlítõdni, ahol örvény szerûen felcsavarodik egy-egy pára csíkká. Ez egyébként káros aerodinamikai jelenség, ezért találták ki a winglet-et, ami csökkenti a jelenséget.
Na szóval javítva 2 propelleres gép 😄

Na megnéztem az összes gépet és szerintem egy Me.410 volt 😄

Jó a repülõk nem érdekelnek annyira, tankokat szeretem 😄😄

mijki
Kondenzcsík a magasban van...

Átesés

Itt van minden róla, áramlásleválás a neve.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

..parakicsapodas, alias kondenzcsik..
Ha jobban megnézed az a fehér füst a szárnyak végébõl jön gondolom ezzel szimbolizálják hogy hasítják a levegõt <#idiota>

PLaci
2 rotoros? ezt ugye most nem komolyan mondtad??? xD

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Lesz turbulencia? Vagy mitõl kavarognak annyira az I. tier orosz csodák ha a La15 elszelel köztük?

Meg mi az a vékony fehér füst a gépek alatt? Kipufogófüst? Vicces 😊) Mint mikor az il2 elvisz a villanyoszlopot 😊)

Ez itt egy két rotoros nagy gép. <#vigyor0>

..tessek.. tankokban verprofi, azt itt meg ketrotoros ize .. na de kerem! 😄
Akkor egy nehéz vadászgép vagy mi a fene volt az, 2 rotoros nagy gép volt.

PLaci
Imádom az IL-40 -t!!! xD

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
Még én se kaptam. Alig 2-3 embernek van innen tudtommal. Meg haverom mesélte, hogy a fórumukra írt 1 srác, hogy õ 7 napja kért kulcsot, haverja 3, és a haverja hamarabb kapta meg. Kitartás, majd lesz!
A behívót már 94-ben megkaptam, remélem többet nem kapok, elég volt az az egy év! <#vigyor0>
Már mindenki kapott behívót csak én nem?

PLaci
Nincsenek bombázók, csatarepülõgépek vannak.

..lehet ujra betanulni. a wotban az elso hat meccsig el sem talaltam senkit 😊 most elsore sikerult, nem mintha bar komolyabb kart tett volna az ellenfelbe😊
Én is crasheltem 2x. Viszont 2 killt már csináltam, nagy nehezen lelõttem egy lassan mozgó bombázót, aztán valahogy sikerült ütköznöm egy ellenséges vadászgéppel 😄

Pfejjj! <#vigyor0>
.. en is alpha 😊
Eagle16
Eddig két csatába léptem be, mindkétszer crashelt...

Remélem hétvégén lesznek többen is, mert most vagy 5 perc mire összeszed 30 embert.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nincs más. Csak Xbox controller de nincs hozzá kábel amire gépre tudnám kötni.

Egér + billentyûzet kombóval nyomod?

Amúgy se tech tree se depó se XP se semmi nincs még, csak pénz, abból már lehet is venni a gépeket, meg a tierek is hiányosak, van I III, VI, X.

Hát sok esélyem volt az alap gépemmel a sugárhajtásúak ellen, ezt az irányítást nagyon szokni kell még, alig tudtam célra tartani a gépet, meg úgy egyáltalán 😄

Bugi Misi
<#nevetes1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Szerintem mindenkit behívnak aki nem írt nagy hülyeségeket a válaszaiban csak eltart egy ideig amíg átdolgozzák a sok információt...

Beszarok, El Halloufra rakott 😄

Én se kaptam még választ, pedig elvileg jó a válasz is. Lehet várni kell még

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nincs friend list úgyhogy ezt buktuk, még a tech treet se találom, lehet nincs is, látszik hogy alphában van még, hangoknál is a master volumen kívül a többi inaktív. Na kicsit nézelõdök még a menüben azt kipróbálom.

Na bent vagyok a "garázsban", kicsit gagyi, én azt hittem egy hangár lesz leszállt géppel, erre itt van a levegõben és forog a rotor 😄

noname23
Jelentkeztem de nem ütöttem meg a mércét biztos xD
2 kérdésre nem googliztam ki a választ pedig tudtam rossz lesz.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Ja, 1 hete lehetett jelentkezni az alfa tesztre.

Most még a hajósat várom és teljes lesz az öröm 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igen? Arra kíváncsi leszek. Kár hogy nincs Ho 229 még, én azt akarok!

noname23
Már lehet játszani World of Warplaneset is WG-tõl?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ovi azt ígérte itt több röpcsi lesz, mint tank a WoT-ban.

Repüljetek helyettem is egy jót! Happy landing! <#rinya>