2416

World of Warplanes
  • hekus2011
    Már én is badtam vagy 3 hete de milyen az email címed van gmail . citromail.
  • Looserke
    ja ez nem most volt, az alpha tesztre az igényemet hetekkel ezelőtt adtam le, csak a meghívó jött meg most...
  • hekus2011
    Kösz meg keresem hát szerencsém lesz.
  • Looserke
    az meg hogy nincs belső nézet elég LOL, tervezik egyáltalán?
  • Looserke
    régen a battlefield 1942-ben és BF2-ben elég jó "repülős" voltam, valahogy úgy akarnám belőni az irányítást mint ott volt
  • Looserke
    már meg nem mondom de WOTban régi motoros vagyok, lehet ott volt egy link valahol...
  • hekus2011
    Szia holl igényelted a meghívót ?
  • Looserke
    Sziasztok!

Kaptam alpha meghívót, fel is raktam a játékot. Billentyűzet és egér kombóval játszok. Kellene pár tanács hogyan állítsam be az irányítást mert az alap standard borzasztó. Azt a vektoros "nyúlós" irányjelzőt hogy a bánatba lehet kikapcsolni mert csak megzavar állandóan???
  • Desmodromic
    Köszi, sikerült megoldani. Mint kiderült nem elég a főoldalon bejelentkezni, hanem be kell lépni a fórumba, aztán log out, log in és úgy már megnyílik pandora szelencéje!
  • Eagle16
    Ha be vagy jelentkezve, akkor látnod kéne egy olyan részt hogy "Alpha testers section(Hidden)"

Nézd meg a saját profilodat, hogy mi van a rangodnál. Ha nem alfa teszter akkor gond van. Lehet hogy automatikusan megcsinálják, de inkább nem árt ha írsz James_White-nak. link

Én automatikusan kaptam alfa teszter rangot, de pl. Nazarovnak kérni kellett külön.
  • Desmodromic
    Köszönöm!

Püff neki, kifelejtettek a szaknévsorból, még mindig nem látom csak valami hibaüzenetet. Kell nekik szólni vagy majd később engedélyezik?
  • Eagle16
    link
  • Desmodromic
    A zárt fórumot hol találom? Mászkálok a topikok között, de csak nincs meg. Valami segítség kezdőknek féleséget keresek.
  • TDantes
    Ok kösz, mert akár billentyűzettel akár egérrel hát rémes.
  • Eagle16
    Persze. Ez nem elfordíthatós...két gombot az alján be lehet állítani arra hogy az oldalkormányt imitálja, de nem az igazi.

Lehet hogy van ettől jobb vétel is, de nekem már megvan vagy 3 éve ez és még mindig semmi baja nincs.

Még ezt a Saitek-et nézd meg, úgy hallottam ezek is jó minőségűek, bár kicsit drágább is. link
  • TDantes
    Nem hát, meg lehet vele irányítani? ez a lényeg.
  • Desmodromic
    Tökre nem értek hozzá, de szerintem forgatható markolatút vegyél, mert oldalkormány nélkül macerás a célzás. Megnéztem a vaterát, tele van vibrátorral ha joystickra keresek.
  • SZU
    Hogy lehetne átmenni az EU szerverre az USről?
  • Eagle16
    Nekem ilyen van, szerintem jó...

Logitech Attack 3

Masszív :) Eléggé alsó kategóriás cucc, de gondolom te se akarsz rá több tízezret költeni...
  • hekus2011
    Na milyen a játék
  • TDantes
    Így nem az igazi. Valami jü joy kell ehhez szerintem Ajánljatok valamit.
  • Desmodromic
    Érzékenységen próbáltál állítgatni?
  • TDantes
    Ja. Ajánljatok valamit, mit vegyek, amivel irányítható. Egér az förtelmes. Bár lehet csak az én egeremmel van gond, de épp csak megmotdítom és már hatszor megfordult a gép mint a ringlispil.

Csak billentyűzettel már képes vagyok a levegőben maradni, de le is lőni valakit...tyű...azt nem.
  • Desmodromic
    Nem volt sikeres a joy vásárlás. Ahogy azt Móricka elképzeli, hogy beszalad a médiamarktba és lecsapja a polcról... Mindenhol csak fosokat árulnak, meg rendelésre, meg nem keresik, meg mittudomén.
    Billentyűvel elég érdekes, mert ugye 6 gombbal irányítod a repcsit, 1-el lősz, 2-vel meg kéne a gázt kezelni, hogy ne szaladj túl az ellenfélen. Kell a joy!
  • Tono34
    Ma megkaptam én is a meghívót. Jobb későn mint soha :)
  • TDantes
    Hehe...ez lehet nem az én játékom mert képtelen vagyok irányítani. Egérrel csak sereg össze-vissza, és végül lezuhanok. Remek
  • hekus2011
    Én már mióta váróm
  • hekus2011
    Jó neked
  • TDantes
    Höhö...kaptam meghívót...jaj de jó hogy mindjárt vizsga időszak így nem fogok ráérni...bravóóóóóóóóóó
  • Desmodromic
    Jeee, már lelőttem 3 gépet, most irány joy-t venni!

Most frissítettek valamit? Van 28 gép, meg az összes tier, igaz van amelyikből csak 1 fajta.
  • Szakesz
    2 hónapig ezek szerint még élvezhető marad a játék. Ez is valami! :)
  • lexlutor
    ..tegnap volt egy uj patch, nullaztak az accountokat, szoval nem vagy lemaradva :)
  • Desmodromic
    Most jött meg a meghívóm és itt ülök a melóhelyen... Szerintem a leggyorsabb pénteki lelépés ever cím várományosa leszek!
  • lexlutor
    ..nem kotelezo annyinak lennie, delutanonkent ennyien vannak altalaban..
  • Desmodromic
    Mindezt úgy, hogy 15-15 játékosnak kéne lennie? Nice!

Innen szép kiadni 2 hónap múlva!
  • lexlutor
    ..akkor bele kell huzniuk, mert a mostani 3 palya es 4 tiernyi gep, nagyon keveske meg..

..amugy az mm-el nekik is lesz meg gondjuk.. tegnap:

csata.1: egyik oldalon 3 destroyer, masikon 4 vadasz
    csata.2: egyik oldalon 3 destroyer+1 vadasz, masikon 5 vadasz
    csata.3: egyik oldalon 2 destroyer, masikon 3 vadasz

..itt untam meg :)
  • Desmodromic
    E!

World of Warplanes Interview: Public Beta in June!

http://lorehound.com/news/exclusive-world-of-warplanes-interview-public-beta-in-june/
  • hekus2011
    Hogy mivan i és p között
  • Grove4
    A billentyűzeten az "i" és "p" betű között van.

:S:S
  • hekus2011
    Holl lehet mert én nem találóm ?