World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
jaja Én is 5 órát jelöltem be szóval nem kell túlozni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Eagle16
Ez nem igaz, én 5 órát jelöltem be ami a második opció volt azt hiszem...és így is elfogadták. Lehet hogy értékelik az igazságot 😛

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Egy haverom azt mondta hogy a free exp közös lesz a wottal....hogy ebbõl mi igaz, nem tudom.
Talán a statisztikákat majd egy oldalon szépen lehet látni, vagy ilyesmi. Mindenesetre a wotos accountomat akarom használni, biztos jó lesz valamire.
Én is arra kattintottam 😊 De most szerintem regisztrálok akkor a másik e-mail címemen is, végül is ez a WoT-tal összekapcsolás csak az arany vétellel van, nem? Én meg nem hiszem hogy fogok venni aranyat a jövõben.
Master91
Én a fórumosba nem vagyok biztos, "click the report button"-ra mentem....Igazából nem is nagyon olvastam át azt a kérdést 😄
Jah értem 😊 Akkor ez nekem nem jött össze 😞
Nyilván mindig mennél nagyobbat kell nekik lódítani 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy ti melyikek választottátok amikor az volt a kérdés, hogy mennyit szánsz a játékra? (Hány órát)
Torzonborz
persze , van amit tudtam van amit gúgliztam 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

helyesen válaszoltál a kiguglizható kérdésekre?
Torzonborz
srácok van remény , nekem most jött meg a mail hogy bekerültem az alfa tesztre. igaz NA mert elõször oda applyztam 😄

..newcomer sectiont erdemes elolvasni, de amugy en meg nem sok hasznosat talaltam benne.
No support javította a csoport tagságomat fórumon.

WoT: Nishizumi77

Sajnos nem túl realisztikus a repülési modellje a gépeknek. Nem mondom hogy egy IL-2 szintû cuccot vártam, de azért jó lett volna ha jobban kihegyezik arra hogy pl a német gépek Boom and Zoom gépek (bár a fóka sajnos még nem lesz benne, ami elég nagy baki), a ruszki gépek gépek pedig dogolni jók. Pl a 109-es gusztával, am nem éppen egy fordulóharcos, simán forgok pörgök. A bf109-el am sikerült dugó közeli állapotba is vinnem a gépet, alacsony sebességnél manõverezve, szóval ez van benne. De am mint lexlutor is írta, azért van különbség a gépek közt. Egyenlõre azonos tierben csak a Sabret és a 262-t próbáltam. A Sabre jobban manõverezik, viszont silány a tûzereje, a 262 viszont gyorsabb, jobban emelkedik, brutális tûzerõvel (4 db 30mm-es muzsikál benne ugye), de nem olyan fordulékony.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem is a hawx volt az utolsó repülõs játék amit toltam. Hasonlít is az irányítása.

kössz szépen, azt hiszem elég részletesen jellemezted ^^
..nem sokat mentem vele meg, lehet 20 meccs korul lehet, tehat elegge feluletes benyomasaim vannak meg, plussz en azert nem vagyok egy szimulator guru. legutobb talan a hawx-el jatszogattam. nehezsegre, realitasra ezert arra is emlekzetet. le kell szogezni, nem szimulator. de meg butitva is retegjatek lesz majd, nem lesz wot. nekem ez az erzesem. ahogy irtam , tegnap egyik meccsen alacsonyrepulesben harman is odavertuk a gepet az elso ket percben a hatfos csapatbol 😊

a fentieket figyelembeveve minden gepnek kulonbozo a repulesi profilja. sebesseg, fordulekonysag, loero, tomeg, emelkedokepesseg erezheto. egy me210es mint egy iskolabusz, alig birtam tegnap atemelni egy nagyobb dombon. a kozepkategorias vadaszok, eleg virgoncak. vagy il2essel eleg jol lehet tapadni a kanyonokban a talajhoz. de ugyanugy a sugarhajtasuakkal nem fogsz forduloharcolni. sot nekik kicsit meg kicsi is lesz a palya. atesessel en meg nem talalkoztam. egy forduloharcban elkopott a sebessegem, akkor szepen leadta az orrat. lehet megbocsato volt a joszag, nem tudom. zuhanorepulesben is nagyon esznel kell lenni mikor kezded felhuzni, csunya meglepetesekbe lehet belefutni. 😊

legcsavarszoget, kevereket viszont nem fogsz benne allitani.
a fizikájáról milyen tapasztalatod van? tudnád valamelyik repülõs játékhoz hasonlítani? mennyire van butítva és mennyire nyújt relatíve valósághû élményt. értem ezalatt, h tudsz a rotor fordulatszámán állítani, gépek különbözõ manõverezési tulajdonsággal rendelkeznek, vagy mint valami papírrepülõvel úgy forogsz össze-vissza mintha madzagon húznának😄 olyasmit gondolom nem fognak bele tenni, h dugóhúzó közben lezuhansz egy bombázóval de remélem legalább érezhetõ különbségek lesznek köztük. ott van példának wings of prey, gyakorló módban pörögtem forogtam max az emelkedésnél írta ki,h húzzam vissza mert a motor nem bírja, feljebb vettem a nehézségi fokot és nagyon oda kellett figyelni melyik géppel milyen manõverbe kezdek mert hamar zuhanórepülés lett belõle😄 (kisregény) hozzá értõ személyek ne olvassák el mert lehet szívgörcsöt kapnak a tudatlanságomtól😄
egyenesen megy mint a nyil.
Van a gépeknél motorerõ miatti "csavarodás"? Azaz ellen kell tartani a motornak, vagy ha elengeded a "botot" akkor megy egyenesen a cucc?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

..alacsonyrepuleskor nem olyan egyszeru az elet.. tegnap a masodik perc vegere a 6 fos csapatbol, harman is odacsaptuk a gepet a foldhoz 😊
Nekem még azt írja, hogy "Pending", szóval függõben van a jelentkezésem. Bár lehet csak diplomatikusan fogalmazták meg az "Errõl lecsúsztál, haver" kifejezést 😊)

il2ese van valakinek?
Forolto
Hmm érdekes,mert az EU-s wot accountommal simán összeregeltem.Este kiderül,megkaptam a kliens letöltõ linkjét,ha orosz akkor oda kaptam.Remélem ez nem befolyásolja a wot acc-om helyét.😛

Szerintem az csak az oroszra szól. Ez olyan mintha WoTban orosz oldalon regelsz accot, és EUn próbálnál belépni.

slevinhun2
Ha a eu.worldofwarplane.com-ra regeltél akkor EU-n fogsz jáccani, ha nem akkor esélyes, hogy az oroszon.

Forolto
én pont ma kaptam ciril betüs felkérést,gondolva a dolgokra mindkét helyen regisztráltam.

Namost ha oroszra kaptam felkérést akkor az EUra nem tudok fellépni?
Este kiderül,ha hazamegyek,de lehet ti is tudjátok a választ.

Azt tudom hogy össze van kötve, meg még régebben is írták hogy így lesz.
Amúgy 26.án volt egy interjú, ott mondtak Q1et.

slevinhun2
Mivel össze van kötve a WOT accountal ez nem meglepõ 😄
Q1-et nem venném készpénznek az eddigi dátum igéretekhez viszonyítva.

slevinhun2
Mivel rengetegen publikálnak forumokon screenshotokat ezért szerintem nagy takaritás lesz nemsokára. Így esélyes, hogy lesz még felvétel. Ellenkezõ esetben aki eddig nem kapott az szerintem már nem is fog.

Q1ben jön a béta, az március nem kell már sokat várni. Amúgy kódokat osztanak? Mert én simán csak a WoTos accommal ign uppoltam, és jött a gratulálós bekerülõs mail 2x is, a 2. fórumos verzió volt.

MEllékesként kérdezd meg, hogy lesz-e még kiadva alfa kód, vagy már az open bétára kell várni?

slevinhun2
James White-nak irj az hamarabb megvan szerintem.

Eagle16
Szovjet fa.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az a vicces hogy én bekerültem az alfába meg ugye játszottam is, de elfelejtettek a fórumon berakni az aplha csoportba, így nem látom a rejtett topikot...
Már írtam a supportnak.

Belépsz, és a jobb felsõ sarokban kiírja a neved. Ha benne vagy az alfában akkor sötétbarna alapon zöld, ha nem akkor fehér betûkkel van.

Azt hogy lehet megnézni hogy milyen színû vagyok? 😄

mármint a fórumban
😄😄 mi max annak örülhetünk, h fehérek vagyunk 😄
Addig is az inaktívak /köztük én is/ ide járnak az alábbi viccet erõsen átérezve:

"Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide..."
Szerintem akiknek ki akarták osztani, azok már hétfõn megkapták. Pár hét múlva talán újra felcsillan a remény azok számára, akik ebbõl a körbõl kimaradtak.

Nekem fehér, szal még nem csúsztam le a tutiról. Persze akkor nem kapok alfa kódot, mikor egy hétig itthon vagyok az X52-vel.. Phe.. 😊

Master91
Én se tudom 😄 Belépek, és a nevem háttere olyan színû mint a háttér.
A szintemet hol tudom megnézni?
lépj be a fórumba nézd meg a szinedet, ha zöld akkor jó

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
Kétlem hogy a citromailhoz köze lenne. Türelem!
Sziasztok!

Én még nem kaptam meg a kulcsot mint ahogy itt sokan mások, szerintetek az gond lehet hogy citromailom van? Mert erre néha nem érkeznek meg például a visszaigazolós levelek.
..azthiszem megvan a legviccesebb "lelovesem": nagysebessegu szemberepules kozben, mivel rombolo volt, kilott. viszont beleszaguldott a roncsomba, igy o is lezuhant. mindketten megkaptuk a lelovest 😄
Ez ahogy írták a különbözõ interjúkban pusztán egyéni döntés lesz, mert a taktikákban (orosz fordulóharc vs német boom&zoom) nem lesz történelmi hitelesség. Mindenki úgy pörög forog ahogy akar.

ÉRtem. Azt hittem olyan mint a WoT-ban, hogy ha ráviszed a célkeresztet akkor világít.. 😊