2416

World of Warplanes
  • Eagle16
    Én a WoT-ban a zárt bétánál csatlakoztam. Szóval nem tudom mennyivel voltunk többen mint az alfában. Sőt, szerintem alfa teszt az csak orosz volt...nem volt EU.
  • Desmodromic
    Lehet, hogy még előtte berakják egy gyors tesztre május közepén, hogy kipróbáljuk mind a 60-an.

A WoT-ban hamar felugrott a játékosállomány a bétánál?
  • Eagle16
    Június elején kerül megrendezésre az E3, és azt írta OV hogy addigra már zárt bétázni akarnak. Szóval elég valószínű, hogy a 0.2.5 lesz a zárt béta kezdete. (erre utal a tech-fa berakása is)
  • Desmodromic
    Csak egy sima update-nek olvastam. Tuti?
  • Eagle16
    Május közepe-vége várható a zárt béta, a 0.2.5-tel. Ebben érkezik 10 új repülő és a tech-fa is.
  • Desmodromic
    alfa
  • ikarus44
    melyik teszten van most a játék?
  • Master91
    BÉTÁT! MOST!!!!!
  • TVelvet
    khm....

• lammaer
    Tudod, szállásra sem megyek el csak azért mert hotelfoglalást tesztelünk
    Szóval max csak a képeket nézhetnéd a prostifoglaló oldalon :D
  • Desmodromic
    Nekem csak akkor szólj, ha áttértek a luxus prosti üzletágra!
  • Master91
    holly shit :D
    autós dolgok jöhetnek :D
  • lammaer
    Semmi olyasmit amit szertnél tesztelni :)

Szálloda foglalási rendszerek, autókölcsönzés, rádioterápiás szoftver. Nem játékot :D
  • Master91
    Tesztelsz pénzért :O miket?
  • lammaer
    Értem, köszi.

Hát én tuti csak akkor fogok ránézni amikor mondjuk már publik béta állapotban lesz. REngeteg játék van addig amit végig akarok még tolni, amúgy is elég nekem az hogy munkaidőben tesztelek (pénzért :) ), nincs kedvem még ingyen is tesztelni a WGnek.
    Főleg hogy a visszajelzéseket nem nagyon veszik komolyan - vagy a WOPban igen?
  • Frenky
    Sziasztok! Én is regisztráltam kb. 1 hete és még semmi visszaigazolás nem jött. Mikorra várható? Valami infó? HELP! Frenky
  • SZU
    Na felraktam a patchet. Jól látom, hogy mindhárom nép összes gépét meg lehet már venni?

Tier 1-2 csata, csak billentyűzet és 2 kill. 500 pezó, ebből máris vettem 2 db. tier 2-es csodát.

Egyébként mi a baj a 10 gombbal? 10 ujjad is van, nem? =)
  • Desmodromic
    Maga a játékmenet szerintem simán jó /hangsúlyozottan joy-al/. Talán egyszer láttam olyat, hogy kezdéskor rögtön felrobbant valaki, szegény csóka nem tudta mire vélni a dolgot. Az rendszeres, hogy kezdéskor lepotyog egy-két gép, de ez érthető, mert percekig kell várni a meccsre, ők az afk-k /itt nincs az, hogy kimész a slozira és öt perc múlva is sértetlen a tankod :-)/. Többen írták, hogy ilyen jó alfával még nem találkoztak. Olyan hibák vannak, hogy ha el akarod adni a röpcsit és véletlenül nem találod el a sell gombot, akkor eltűnik a gomb és egy-két percig nem tudsz eladni semmit. Bagatell.
    Egyébként írták, hogy a pénteki peccsel sokkal jobb lett az irányítás. Gondolom belehúznak, mert éledezik a konkurencia a lassan megjelenő World of Planes-el.
  • lammaer
    Szóval azt mondod nem alfa állapotú hanem játszható?
  • Desmodromic
    Azért rakat hulladéknak nem nevezném! Marha jókat játszom vele, csak kell hozzá joy, meg türelem, hogy összejöjjön elég játékos a csatához.
    Egyszerűen el kell fogadni a tényt, hogy ez egy három dimenziós dolog, több idő kell az irányítás megtanulásához. Hiába mondogatják, hogy igyekeznek billentyűvel is játszhatóvá tenni sztem nem fog menni. Összeszámoltam 10 billentyűt kell rendszeresen nyomkodni joy nélkül + 1 a radar lépték váltás, ezt csak 2-3 alkalommal egy meccs alatt. Joystickkal viszont marha jó.
  • lammaer
    Majd ráérsz akkor játszani, amikor kijön a játék. Ahogy így írják lentebb, még egy rakat hulladék az egész, alfa állapotban van.

Gyere World of Tankozni, az kicsit előrébb jár.

(amúgy meg accot azért nem adnak oda ismeretlenül, mert a WOThoz is az való ami ehhez).
  • SZU
    Azt lesheted...
  • aknakukac96
    Ha esetleg lenne valaki, ami megdobna egy accal, amivel letölthetem a klienst és játszahok pár órácskát, annak a lábait fogom megcsókolni!:)
  • Szakesz
    Ha jól emlékszem Mouse beállításokkal játszok, és így egész kellemes az irányítás, viszont az is biztos, hogy jelenleg nagyon nehéz irányítani a gépeket billentyűzet + egér kombinációval. Ha így marad, akkor biztos kevesen fognak vele komolyabban játszani és alacsonyak lesznek a bevételek, mert nem hiszem, hogy sokan akarnának órákig szenvedni a beállításokkal ahhoz, hogy alapvető manővereket végre tudjanak hajtani a géppel.

Egyelőre csak a tier 3-as gépeket próbáltam, de azokban a csatákban 4-5 játékos minimum belevezeti a gépét a földbe, tengerbe stb.
  • SZU
    Nem tartok célra én sem túl folytonosan.

Visszaveszem a gázt 0-ra és szinte lebegve lövöldözgetek... =)
  • TDantes
    Nem kell olyan drágát venni. Harmadannyiért is lehet venni.
  • TDantes
    Akkor kurva ügyes vagy. Nekem egy volt eddig összesen. Billentyűzetről nem megy. Az irányítás csak-csak, de célra tartani? Egérrel nem tudok olyan érzékenyen célra tartani ,hogy rendesen el is találjam.
    Billentyűzettel szintén nem.
  • balintmed
    sziasztok! :) új vagyok Medveczki Bálint a nevem 14 éves most fogadták el a jelentkezésem :)
  • SZU
    Én kizárólag billentyűzettel tolom és volt 6 killem is egy csatában.
  • hekus2011
    Az igez mert már kértem .
  • Looserke
    innen senki sem fog neked küldeni szerintem...
  • hekus2011
    Én is arra várók már több mint 3 hete.
  • Richard49
    Valaki tudna nekem küldeni 1 alpha kulcsot?
  • hekus2011
    Az igen tényleg Battlefield 2 -ben elég jó volt az irányítás.
  • Looserke
    ha valahogy össze lehetne hekkelni egy Battlefield szerű irányítást úgy jó lenne, de így fos...
  • Looserke
    inkább kenem be a farkam mézzel és dugom egy hangyabolyba mint, hogy ezt a játékot így jelen formában egérrel játszam...
  • hekus2011
    Nagyon nehéz iranyítani ?
  • Looserke
    akkor ez a játék halálra van ítélve, rengeteg játékost fognak így elrémiszteni...nem fog mindenki 15K-s joyt venni, akiknek meg van az egy szűk réteg...
  • Looserke
    szerintem tök mind1 milyen email címed van, én szerencsés voltam te még nem, de lehet 1 hét múlva te is kapsz...
  • TDantes
    Bill+egérrel nem lehet ezt irányítani. Állítgathatod, szar lesz.