World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Talán a statisztikákat majd egy oldalon szépen lehet látni, vagy ilyesmi. Mindenesetre a wotos accountomat akarom használni, biztos jó lesz valamire.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a fentieket figyelembeveve minden gepnek kulonbozo a repulesi profilja. sebesseg, fordulekonysag, loero, tomeg, emelkedokepesseg erezheto. egy me210es mint egy iskolabusz, alig birtam tegnap atemelni egy nagyobb dombon. a kozepkategorias vadaszok, eleg virgoncak. vagy il2essel eleg jol lehet tapadni a kanyonokban a talajhoz. de ugyanugy a sugarhajtasuakkal nem fogsz forduloharcolni. sot nekik kicsit meg kicsi is lesz a palya. atesessel en meg nem talalkoztam. egy forduloharcban elkopott a sebessegem, akkor szepen leadta az orrat. lehet megbocsato volt a joszag, nem tudom. zuhanorepulesben is nagyon esznel kell lenni mikor kezded felhuzni, csunya meglepetesekbe lehet belefutni. 😊
legcsavarszoget, kevereket viszont nem fogsz benne allitani.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Namost ha oroszra kaptam felkérést akkor az EUra nem tudok fellépni?
Este kiderül,ha hazamegyek,de lehet ti is tudjátok a választ.
Amúgy 26.án volt egy interjú, ott mondtak Q1et.
Q1-et nem venném készpénznek az eddigi dátum igéretekhez viszonyítva.
Már írtam a supportnak.
"Megy a vadász az erdõben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelõ kettõt, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idõ múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idõ múlva sértetlenül elõjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide..."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én még nem kaptam meg a kulcsot mint ahogy itt sokan mások, szerintetek az gond lehet hogy citromailom van? Mert erre néha nem érkeznek meg például a visszaigazolós levelek.