2416
World of Warplanes
-
#936 Wot eun van, ez meg NA-n.....nem fogok tudni 220 as pingel játszani, tehát majd új accot kell kérnem EU -ra. -
Desmodromic #935 Miért lőttek wot-os accnak? -
#934 Ajj és azt is lekell újra tölteni. ÓÓóóó fuck fuck -
#933 Genius, most értettem csak meg xD Nem lehet át vinni az accountot. Újat kell csinálnom.
Fasza! Akkor a wotos accountomnak lőttek.
Remélem újra le kell tölteni a játékot is ... >> -
#932 Ha linkre kattintok, csak az eu-s főoldal jön be.... :/ -
#931 Dear Mester91 ,
Thank you for your report regarding the alpha test application process.
Unfortunately, it is not possible to transfer your account.
To be considered for the EU alpha test server, you can start the application process here:
http://eu.worldofwarplanes.com/auth/new/?next=/ga/new/&redirect=True
Once accepted, you should be sent an email with confirmation of acceptance and a link to download the test client.
In regards to the NA server , you are free to play there as well if you choose.
Thank you for contacting World of Warplanes Support, and please do not hesitate to call on us again.
Best Regards,
Melissa Holiman -
#930 Dear Mester91,
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak a köcsög NA -n vagyok....sikerült valakinek át rakatnia magát EU-ra? oO -
#929 Van F4U-m elég jó,tetszik, de amióta megvan a Messzer, a többivel keveset megyek.
A P39 meg olyan mint valami trollgunos KV :D poén:D
Hú, a japcsi vadászokat nagyon várom :D de gondolom 2015 előtt nem lesz semmi belőle... B-17/24/29 is vicces lenne, esetleg mint játékmód, ahol meg kell védeni. -
#928 Akkor lehet csak nekem nem fekszik :( Majd még próbálkozom. A patch előtt nekem is az egyik kedvencem volt, de most valahogy nem megy. -
Desmodromic #927 Kérdezd meg a tankosokat, sztem ott már előjött ez a téma párszor. -
lexlutor #926 la5 harmatgyenge? szerintem alomszepen megy, gyors, fordulekony, agilis, a ket 20mmes meg igazi gyorstuzelo.. -
SZU #925 Hogy lehet átkérni magam az EU szerverre? Az US-en a többség akkor megy fel játszani, amikor nekem már lövik fel a pizsit... -
#924 Elsők közt kèrtem alpha kulcsot, de szarnak a fejemre :( -
Desmodromic #923 Már én is láttam ilyen bugot. Szerintem amikor a felhő mellett van egy kis pára, azt is teljes értékű felhőnek veszi, pedig éppen hogy csak látszik valami kis fehéres ködszerű izé.
Bombázás; B aztán R, ha rakéta, akkor csak simán R.
Még a tier6-os Corsair-t próbáld ki az is nagyon jó! Még ha van joystick-od, akkor a P-39 az állat ágyújával se rossz, csak pontosan kell lőni, mert 60 skuló van csak hozzá és utána marad a két géppityu. La-5-öt dicsérik, de én még nem jöttem rá, hogy miért.
-
#922 Jessz!!!!! Megvolt az első láthatóság bug!! :D me109-ben a böhöm elefánt hasát mutató il2(t)-t 200m-ről vettem észre... éppen bele tudtam lőni, még jó h nem ütköztünk relatíve 700-zal...
A bombaoldás viszont nem megy... akármit próbálok. B nézet utána 2/3 (attól függ), space, stb és semmi.
Ja és még annnyi hogy talán itt nem fog mindenki tier 10zel szaladgálni, most is 99% tier 3-6 közötti, szóval még jó lehet :)
A La-5 csak nekem harmatgyenge? Messzer OP állat hozzá képest.
-
Desmodromic #921 Én is vártam vagy két hónapig mire meghívtak. A CBT- vel kapcsolatban passz. -
Glo #920 BCT = CBT -
Glo #919 És BCT-re kik mehetnek?
Elég kicseszés ez a nyílt alfa azokkal akik pl első nap jelentkeztek, de nem kaptak meghívót.. Na mindegy, a WG nyaljon sót, nekem most lett jobb dolgom is, bár kb 2 hónapig totál ráértem volna tesztelni. -
Desmodromic #918 Malacod van az utolsó pillanatban kaptad, mert lassan indul a CBT. Próbáld meg átkérni magad az EU-ra. Érdemes egy kicsit kapálózni, mert az összes alfa teszternek ígértek 2 ajándék repcsit, bár szerintem nem prémium darálók lesznek, de egy pár sort talán megérnek. -
#917 és persze Usa szerver xd
kibaszott nehéz az irányítása így első csata után de legalább eltaláltam valakit a 150-s pingemmel -
hekus2011 #916 Én már több mint egy hónapja kértem és még semmi.
-
#915 na kaptam meghívot már szedem is csak kár hogy nem lesz idöm rá:D -
SZU #914 Na igen, kb. BF 1942 bombázás szintjén mozog... -
Most már tényleg a farkam a bétába!!! Akarom ! -
lexlutor #912 ..nekem meg a bombazonezettel azt nem tudom igazabol megszokni, pedig gyakran megyek veluk, h nincs semmi indikator a bolintasirany jelezesere, es ebben a nezetben ez rosszul latszik.. -
SZU #911 Néha előveszem én is. Tier6-ig mindent megvettem, de aztán elfogyott az időm.
Poén még a bombázás is. Kicsit szokni kell az újfajta nézetet, de a pénz ontja, ha nem foglalkoznak veled az elfogó vadászok. -
#910 Repülget még valaki mostanában? Én a patch idején egy darabig hanyagoltam, de most újra előszedtem és kellemesen csalódtam, már egészen játszható, és a zavaró bugok többségét is sikerült kiszedni (talaj közeli repülésnél a föld felett 10-el már lezuhansz, füstben lagg, rakéta bug)
Ráadásul jött pár új gép, szóval szerintem alakul!
Ja és a MM is elég jó!!! volt 15v15ös csata is, és nem sugárhajtásúak ellen :) ha meg kevesen vagyunk akkor a tier 1-4-et, 4-6-ot rakja pl. egy csatába, szerintem ez teljesen jó ilyen körülmények közt.
A festések randomgenerátorán még dolgozni kéne, előbb berakott IL2(t)-vel téli festéssel sivatagi pályára :)
És a prtScr még mindig 5 mp, és addig lefagy -.- -
lexlutor #909 ..ez mindenkinel mas.. valaki masnap megkapja, van aki mar egy honapja is var.. elvileg folyamatosan bovitik a tesztereket,ugyhogy bmikor sorra kerulhetsz.. -
lammaer #908 Ja ezért nem értettem az elsőt, hogy mert azt írtad hogy a tiereket se bírja tartani, közbe azzal nincs is gond. Azt meg én is írtam lejjebb hogy ez a bajom az MMel, nemtom mit ellenkeztél :)
A másodikon meg ha megnézed egy picit lejjebb, ott meg nálatok van némi előny (P2 meg type egy Jpanther meg egy szerencsétlen francia heavy ellenében). Az hogy a lőwék is meg a typeok is pirosak benne van a pakliban, mert ugye az MM köztudottan nem nézi
Értem hogy nem 100% kompenzáció, de ez tényleg nem szignifikáns dolog, inkább múlik a playereken mint az hogy itt-ott van egy-egy tier difi.
Ennél jobb már csak az szokott lenni, amikor lenn a sor alján figyelő Tier5-ös hőbörög hogy mi az hogy ellene a túloldalon egy Tier6-os tank van és hogy az milyen fail. Mintha bármit is számítana. -
ikarus44 #907 kb mennyi idő még megérkezik az alpha regisztrációra a válasz? -
lexlutor #906 ..az elson mondjuk h nem tud elosztani 4 top td-t amik raadasul aprosan vannak.. es plusszba az altaluk kioszthato 2000 feletti sebzessel szembe berak medeket.. mert ugye abbol is van negy..
a masodikon meg talan az h a ket csoda lowenkel szemben egy batchat es t54 van.. amugy minden kiraly.. -
lammaer #905 Ezt most nem értem.. ezen a screenshoton mi a világfájdalom? -
lexlutor #904 nem-e?:?? :DD
ha meg csak nem tudna osztani.. de ez az uj mm, meg csak a tiert sem tudja tartani. minennapos h egyik oldalon 2-3 tankkal tobb van egy tierbol.. vicc.. -
lammaer #903 Ezt tényleg nem értem miért olyan rohadt nehéz megcsinálniuk. Én sem vagyok a +-3 tieres csatáknak, nem vágynék arra hogy mindig egy tier csapdossa egymást. De ez a baromság amit nem tudnak/akarnak megcsinálni... ez fáááj. -
lexlutor #902 ..jah es mindenzt ugy, h 5-6 perceket varunk.. :D -
lexlutor #901 ..itt szerintem ugyanazt a mm motort hasznaljak mint a wotban.. egy oldalon top destroyerek 2 vagy harom ugyanolyan a tuloladalon vadaszok.. szoval ennyit a kifinomult mm-rol. felreretes ne essek avval nincs bajom ha van tier6os gep a tier3 ellen. megertem, hiszen alfa, de hogy ugyanolyan gepeket nem tud elosztani szimetrikusan az mar gaz.. -
lammaer #900 Isten tudja, de a WOTban a playerek (lásd az általad nem látogatott topic) legtöbbet a többi player gyökérsége miatt sírnak. Az ellen meg nem lehet mit tenni.
Sztem az MM-el olyan nagy baj nincsen (egyedül talán még az a gond amikor 6 ugyanolyan tankot nem tud kétfelé osztani), nem nagyon lehet rosszat mondani rá.
Az meg hogy elkezdték berakni a lepattanókat meg a rengeteg nulla sebzést nem elcsúszás hanem design a lehúzás érdekében (credit nerf). -
SZU #899 Egyenlőre a legjobb farm gép az Il2 és a hozzá hasonló csatarepülők.
A többség egymással van elfoglalva és dogfightolnak, én meg szépen kilövök 2-4 földi célpontot és győzünk 3-4 percen belül. -
#898 SPG helyett ott lesznek az AI által irányított AA lövegek :) Mondjuk azok legalább nem lőnek ki 1-2 lövésből a pálya másik feléről...
A matchmaking állítólag sokkal kifinomultabb lesz mint a WoT-ban, bár nem tudom mi valósul majd meg ebből...eddig odáig jutottak hogy Tier 4 vs. Tier 10 az oké :D De ez még csak alfa. A következő frissítéssel csökkentik a tier különbséget, de azt nem írták hogy mennyire. -
#897 A WoT-ban a zárt béta létszáma folyamatosan nőtt, először ugye csak az ő oldalukon lehetett jelentkezni, aztán elkezdték a különféle oldalaknak (az MMOHut-tól kezdve a GameStar-ig) osztogatni a bétakulcsokat, amit azok tovább adhattak az olvasóknak.
Egyébként ugyan az a bajom a WoP-al is, mint a WoT-al: nagyon jó elképzelés, de a megvalósítás apró banánhélyokon csúszik el (match-making, balance). De itt legalább Arty nem lesz. :P