2416
World of Warplanes
-
Desmodromic #976 Mibe, hogy holnap megkapod a meghívót? Na jó, azért a tökömet nem tenném ra. -
#975 "
Thank you for your report regarding the alpha test application process.
Unfortunately, it is not possible to transfer your account.
To be considered for the EU alpha test server, you can start the application process here:
http://eu.worldofwarplanes.com/auth/new/?next=/ga/new/&redirect=True
Once accepted, you should be sent an email with confirmation of acceptance and a link to download the test client."
Hogy rohadnának meg... a tököm sem fog amcsi szerveren játszani -
#974 Megváltoztatták...most már azt írják hogy 8-tól 13:00-ig.
Előtte az volt kiírva hogy 11:00 UTC-től 5 órán át. -
Desmodromic #973 A honlapjuk szerint 13:00-ig nem lesz szerver.
Nem mintha nem lenne szörnyen megvetendő, bűnös cselekedet hétköznap dél körül holmi játékokkal foglalkozni. :D -
#972 Akkor türelem.... -
#971 Itt jelentkezel az alfára ha még nem jelentkeztél: link
És majd egyszer bevesznek :) -
#970 Zsír! Hogy lehet bekerülni? :D -
#969 Holnap indul a zárt béta, a 0.3.0 patchel :)
13:00-tól nem lesz szerver kb. 18:00-ig. -
#968 de csak a bétában használhattuk, és mikor kiadták az éles játékot töröltek mindent -
HUNGabor #967 Tényleg kaptatok ingyen aranyat?? -
HUNGabor #966 Én az EU-ra már több, mint 4 hónapja várok :(
Mikor jön már meg a meghívóm??
Ezt kapja az EU -
alphard #965 Nemzetek tank fa listaja hasznalhato (eyt hivjak tech tree-nek), vasarolhatsz is rajt tankot, pl a megvett kek keretes... A modulok fejlesztese meg nem berakott. :) Free XP-t mar most gyujthetsz, gold-ot is osztottak. -
Remélem végre többen leszünk. Meg azt is hogy a tech-tree jövőhétre éles lesz, mert most csak egy ábra...nem lehet vele mit kezdeni. A WoT zárt béta is úgy indult hogy volt használható tech-fa, gyűjthettük az xp-t, adtak ingyen goldot. -
#963 Closed Beta Announced
Pilots!
Wargaming.net is proud to announce that the Closed Beta Test of the company’s highly anticipated game World of Warplanes will take off on 31 May this year.
Since its Global Alpha launch on 23 February, World of Warplanes has secured more than 600,000 invite requests, with 100,000 received within the first 24 hours. Thousands of players have been granted access to World of Warplanes alpha version, and the army of test pilots will be increased drastically once the game enters Closed Beta.
We would like to stress that all those players who have applied but have not been yet accepted to Global Alpha will automatically be considered for Closed Beta.
Stay put for more information.
Let’s get airborne! -
#962 Értem, köszönöm! Jelentkeztem csak nem teljesen állt össze a kép mivel nem tudok angolul. De ahogy visszaolvasgattam kiderült hogy majd küldenek egy kódot az e-mailomra. -
#961 Még alpha verzió van, jelentkezni kell az alphára! csak vigyázz. hogy .eu ra jelentkezz!
Nem sokára viszont ki jön a béta (zárt vagy nyílt, azt nem tudom ) -
#960 Üdv mindenkinek!
Egy ideje már WOT-ozok, és most ezt is ki szeretném próbálni. Kér valami Invite code-t, milyen kódot adjak meg? Köszönöm! -
SZU #959 Az a fiók, amivel ebbe a játékba be tud lépni ugyanaz, amivel Wotozik az ember. Szóval felejtsd el. -
aknakukac96 #958 Akinek esetleg nem jött be a játék, vagy csak szimplán szívesen kölcsönadná, az legyen szíves, jelezze nekem, mert érdekelne, köszönöm!:) -
Glo #957 Én is feljutottam végre, de laptopról nagyon akad. Nekem az irányítás joy-al elég lassú, bár billentyűzetről is késés volt. Meglátjuk hogy asztali gépről mit muzsikál :) -
Simipapa #956 Tegnap egész jókat játszottam vele. Végre volt vagy 100 emberke fent este. Én nem vettem észre negatív változást az irányításban. Joystickel tolom, szerintem elfogadható. 1-3 kill átlagban megvolt csatánként. A bombázást is jól megcsinálták szerintem. Kicsit gyakorolni kell. A grafika is szépen alakulgat. Nálam tökéletesen fut. Ez az előretartás célzássegítő sem vészes, minimális segítséget ad csak. Jó kis game lesz ez. -
#955 szuper köszönöm a választ! -
#954 Vannak piros pontok a mapon, azokat kell lőni, Főleg az ellenséges bázis környékén, de a pályán szétszórva is. Ha megsemmisítesz egyet, akkor a csapat superiority pontot kap és elindul a csík, minél többet lősz szét annál gyorsabb. (amit még gépek lelövésével lehet)
A bázis díszítő elemeiért nem jár pont.
-
#953 Én full billentyűzettel tolom, semmi bajom sincs. max. érzékenységgel főleg. Csak bele kell rázódni, célzást kell csak meg szokni, precízen nem lehet vele lőni :D De marha jól tudok manőverezni. Tényleg csak szoknom kell.
Mire kijön a béta már amatőr pilótának nevezem magam :D
Most még csak rookie :D
Rombolni kell az ellenség bázisát! Hangárt, ilyesmi. Ha játszottál a Star Wars battlefront 2-vel, az űr csatákban úgy győztetek ha az ellenséges capital shippnek szét lőtted a hídjád, motorját, stb. Akkor kaptál 20-40 pontot, és X pont után vége a csatának.
-
#952 hali, hogyan tudok bázist foglalni?:S -
#951 Hát sajnos én is fikázni jöttem... joystickkel borzalmas, egérrel pedig folyton beakad!!! és csak ha 2x megnyomom az enter lesz jó megint... ez az előretartás jelző pedig vicc -.- ezentúl semmi skill nem kell, ha mögötte vagy, csak kb odacélzol... a grafika fejlődött megint most már release grafika, szóval az teljesen rendben van. Az XP és arany majd csak bekerül egyszer, nem olyan nagy gáz.
Viszont jó, hogy megint vannak zöldfülűek :D 3 kill 8v8-as meccsben a kis P-12-es kerregővel, ebből 2 tier3-as :D -
Desmodromic #950 Joy-nál sem enged gombokat konfigurálni, csak hátranézni, térképet nézni tudok, de pl. sniper nézetet nem tudok rá rakni. -
Redmaster #949 Na ma jött az email hogy mehetek. És az elsők között regeltem (na jó 2 nap csúszással)
Egész jónak tünik csak hát az irányítással van egy kis gond mégpedig hogy nekem gamepadom van. Amikor be akartam állítani a bill kiosztást le fel gyorsulás lassulás és a hátsó kormánylapátot engedte. De csak akkor hogyha az analóg karokat használtam. Más gombokat nem hajlandó elfogadni. SEHOVA! Se tüzelni nem lehet se bombát kioldani semmit nem lehet csak irányítani gampadról. Gondoltam kibaszcsizok vele és felrakom az xbox360 modot hogy xbox360 karnak ismerje fel a játék. Hát úgy se müködik. Ez így elég érdekes mert minden más játék viszont annak ismeri fel. Sőt még a képernyőn pl a Resident evil 5 is xbox gombokat mutat hogy azok közül mit nyomjak. Így érdekes lesz játszani... -
Desmodromic #948 Minden érzékenységet maxra, holtjátékot nullára véve nem rossz. Ez valami nerf az alacsonyabb tiereknek, feljebb már jobb. Mondjuk rájuk is fért, mert a tier1 egy elnyúló fordulóharcban lelőtte a tier4-5-öt is akár az alacsonyabb sebesség és a szűkebb fordulókör miatt.
Egyébként hirtelen ez jutott eszembe:
-
#947 Ez amúgy borzalmas hogy alig járnak fel :S -
#946 Irányítás még rosszabb mint volt...joystick-kal borzalmas. Megmozdítom és kb. 2-3 mp múlva reagál. Plusz akkorákat szaggat hogy az előbb majdnem lezuhantam emiatt. -
#945 Megint van fent vagy 10 ember összesen...így nem lehet tesztelni. -
#944 Megnéztem, még csak úgy mutatóban van benne...
Nem lehet semmire se kattintani és a képek is kicsit, pixelesek.
Szóval semmi modul fejlesztés, vagy xp...kár.
A gold, free xp is csak ki van írva, nem lehet vele semmit se kezdeni. -
Desmodromic #943 Most kezdtem én is.
Tech tree-re marha kíváncsi vagyok. -
#942 Wow, új 900mb-os patch :D Töltöm is.
Ezzel 0.2.5-nél járunk, jöhet a zárt béta. -
Desmodromic #941 Ófaszom! Ez azt jelenti, hogy elfogadták a regisztrációdat /a wot-os accal/, és várjál szépen türelemmel, amíg be nem hívnak alfa tesztre. Az új regisztrációval sem vagy beljebb, mert ugyanezt fogod kapni válaszul, hogy ülj a seggeden, majd szólunk ha kellesz.
Egy a lényeg ne nyúlj semmihez, előbb utóbb meghívnak az öreg kontinensre is. -
#940 :D :D
Így van. Ha eusra lépek be, és join alphara megyek akkor ez fogad:
You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email.
Ide max. egy meg hívó kódot tudok be írni.... -
Desmodromic #939 Tegye fel a kezét aki érti a problémát!
A wot-os acc-al miért nem tudsz regisztrálni? Az a baj, hogy azt ellőtted az NA szerverre és emiatt nem tudsz ugyanazzal újra regizni az EU-ra? -
#938 Nem lesz akkor össze kapcsolva a régi wotos accountomal! Úgy értettem. Már nem wotozok, de jó lett volna ha 1 acc lenne a 2 játékhoz. -
SZU #937 De egy új acchhoz miért lőttek a régi Wotosnak?