2416
World of Warplanes
-
#1016 Köszönöm a válaszod, megpróbálom. :)
Nem béna a csapat csak gyakorlatlan, 20 csata után és egy 4-es szintű géppel ne várj ászokat.
Amúgy igazad van. A Wowpt csak csapatjátékosok fogják tudni élvezni, örülök, hogy leáldozott az önző frag-vadászok kora. -
pHeetR #1015 Ha bevezetik a platoon részt, akkor csak abban szabad menni, mert ez a random battle... Az előbb volt 4/3-mas statom és még így is vesztettünk. Egyszerűen ha béna a csapat, akkor itt még lehetetlenebb helyzetbe kerülsz, mint a wot-ban. Komolyan olyan szánalmas emberek játszanak még T7-ben is... Üldözök 3 repülőt! Hármat!!! Egy van mögöttem és azt az egyet nem képesek rólam levakarni ketten... -
pHeetR #1014 Billentyűzettel nagyon sokat kell gyakorolni és érdemes kicsit átállítani, én ezt tudom javasolni bill + egér kombinációra:
Egér: vedd le minimumra az érzékenységet.
Billentyűzetnél:
W: Boost
S: Engine stop + fékszárnyak
A + D -re rakd át a balra jobbra nyilakon lévő manőverezést.
Így sokkal könnyebb lesz.
Joystick: Igazából olcsót semmilyen játékhoz nem éri meg venni, még ehhez sem. Egy Logitech 3D Pro Extreme nagyon jól használható ha sikerül megszoknod. De ez 10.000-11.000 Ft.
Billentyűzethez is kell 50-70 csata mire ráérzel, joystick-hez meg lehet még több, mert az sokkal finomabb. -
#1013 Sziasztok!
Elég nehezen tudom irányítani a gépemet billentyű/egér kombinációval. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e befektetni botkormányba? Élvezetesebb lesz tőle a játék? S ha igen tudtok ajánlani valami jó fajta joysticket? -
#1012 Ja és persze ha sok a csapattárs sebzés, akkor átvált majd kékbe a nicknév és le lehet lőni szabadon...kb. mint a WoT-ban.
Ha tovább folytatja akkor meg ban. -
#1011 Ha mondjuk masszívan mínuszos lesz pl. egy Tier 8-as gép a csata végén mert sokszor belelőtt csapattársba is, akkor nem hiszem hogy gond nélkül folytatja majd a csapatsebzést.
A WoT-ban is csak elvétve lőnek meg csapattársak, bár ott azért pontosabban lehet célozni és nem lősz ki percenként több száz lőszert :)
De én már akkor fogom a fejem ha véletlenül eltalálok valakit, mert tudom hogy egy találatért rengetek kreditet levesz...
Mikor majd beállítják hogy mennyi legyen a bírság akkor vissza fog ez szorulni szerintem.
Engem mondjuk a WOWP-ban se sokat lőnek meg csapattársak, mindig próbálok kicsit leszakadni, ha ketten vagyunk egy célpontra, mert nem jó ha egymás szájába ér a két gép, ilyenkor szoktak összeütközni meg egymásba belelőni. -
pHeetR #1010 Erősen kétlem, hogy ez visszatartó erő lenne. Inkább majd ha ban jár a TK-ért. -
#1009 Majd az élesben nem fogják, mert akkor már szépen fizetni fognak a csapattárs sebzéséért...mint a WoT-ban. -
pHeetR #1008 Jelenleg a legidegesítőbb a játékban, hogy nagyon sok idióta csak nyomja folyamatosan a gombot. Nem érdekli, hogy éppen a csapattársa is ott van a tűzvonalban, csak lő mint a barom. Majdnem ugyanannyi lövést kapok be csapattárstól, mint ellenféltől. -
Renegade #1007 na, ide, nem a WOT-ba:
basszus, de kusza ez.
Én először NA-ra kaptam, azt nem is piszkáltam, gondoltam megvárom az EU-sat, ami még nem jött meg. Közben nyomathatnám a zárt bétát, szintén NA-n. Oda létrehoztak nekem egy 0-ás accot, ugyazt mint ami az EU-n van. Ugye átmozgatni nem tudnak, az 500 arany is oda ment, úgy hogy semmit nem játszottam, ráadásul már duplikálva is vagyok, ugyanazzal az email címmel, áááh -
#1006 Na kezdek rájönni mit kell ezzel csinálni :D
Irányítást belőttem elég jól, joystickkal fordulok, W-vel gyorsítok, S-el lassítok + kiengedi a féklapokat, így élesebben fordul.
A-val és D-vel oldalazok, így könnyebb célra tartani.
Shit-tel tudom követni az ellenfelet ha nincs előttem és amúgy nem látnám.
Most már sokkal többször találok, eddig 2 kill volt a max :}
Megvan a Tier 6-os Me-109G, amin egyel kevesebb 20mm-es gépágyú van mint az előző E változaton -.- De gyorsabban emelkedik és fordulékonyabb.
Egész jó kis játék lesz ebből, szerintem. A grafikát mondjuk le kellett venni szinte minimumra és földközelben így is leesik az FPS...de majd javítanak ezen.
Meg a balansszal is vannak apró problémák.
Érdekes hogy Tier 6-tal már mínuszba lehet menni, ha nem sebzünk eleget.
-
pHeetR #1005 Ha netán valakinek van hozzá megfelelő rangja, akkor legyen olyan szíves, hogy a
World of Warplanes European official forum
→ Alpha testers section(Hidden)
→ International Forum for Alpha testers
részlegben megnyit egy topikot a magyar alfa/beta játékosoknak.
-
pHeetR #1004 T5-től kezdve milyen csatákat lehet vívni, te jó ég! 10v 10-ben olyan légiharcok vannak, itt aztán nincsenek magányos hősök, csak társ nélkül maradó halottak. -
HUNGabor #1003 Én is 5 hónapja kérem, de még semmi -
hekus2011 #1002 Én azt nem értem meg minek nem küldik a meghívót már 5 hónapja kértem és semmi. -
#1001 nem vagyok nagy repülős, de ezek a kérdések...:D
inkább várok az OBra.. -
#1000 Végre bekerültem a bétába, játszhattam a játékkal és háááát...
Irányítás nehéz, eltalálni valakit még nehezebb, megölni valakit majdnem lehetetlen.
+ a bombázókat és a nehézvadászokat senki sem támogatja
+ egy csomó dolgot kihagytak a bétából, ami a WoTban jó volt
Nagyon vártam ezt a játékot, de ha így megy tovább akkor kipróbálom inkább a WoP-ot. -
pHeetR #999 Bazzeg... Repül előttem a bomber... 50 méterről lövöm mind a barom és nem sebződik... Fentről jön egy bf 109C és csak lazán egy sorozattal kettévág... -
pHeetR #998 Remélem a végleges verzióban nem lesz ilyen szar a balance. Enyhén nonszensz, hogy pl egy T2-es repülő ha valami csoda folytán befog egy T4-et, akkor 30 másodpercig lőheti, mire az lezuhan. Fordított esetben ha egy T4 ráront egy T2-re, akkor az bizony 5 másodperc múlva halott. Remélem a végleges matchmaking-ben nem rakja majd össze a T2-t a T4-el, mert esélye se lesz szegény kisgépeknek. -
#997 Ácsi! Mindenkinek ajánlom figyelmébe a bannert. Úgy néz ki lesz vetélytársa a WOT-nak. Ha úgy megcsinálják, mint a Wolrd of Planest, akkor kenterbe is fogja vágni. -
pHeetR #996 190 player van jelenleg fent, első csata kapásból 9 vs 9 T1 és T4 között. -
#995 Itt nem lehet torrentről leszedni a frissítéseket mint a WOT-ban?
Az updates mappában nincs torrent file. -
Desmodromic #994 Hmm... elgondolkoztató, hogy mivel is kéne játszani.
-
bajsz #993 köszi az infot! -
bajsz #992 Anno WOT-nál volt ez ,hogy 1-2 hónappal a regisztráció után kaptam kulcsot!
Majd elválik ,jó lenne kipróbálni ill regisztráltam ide is! itt is legalább alpha-án már túl vannak!
Sztm a 2 játék egy és ugyan az! :D -
#991 Úgy kb. 6 hónap múlva akarják kiadni hivatalosan. De tényleg nem értem mi van, CBT indulásakor a WoT-ban már több ezer ember volt és kb. akárhol hozzád vágtak egy kulcsot...
Én azért nem játszok vele sokat mert unalmas 3 percet várni egy olyan csatára ami 5 percig tart. Arról nem is beszélve hogy kb. ugyanazok az emberek vannak bent minden csatában, tiszta családias a hangulat. -
bajsz #990 3- külömböző email-címmel regiztem ill van pár haver aki még mindig vár! -
bajsz #989 az komoly!
Tudtok valamit arról mikor várható,hogy hivatalosan is játszható lesz?!
ill alap esetben a beta mikor ér a finish -be? -
hekus2011 #988 Ezért kellen a meghívókat elküldeni hogy minél többen legyünk. -
#987 Nem értem mit tökölnek vele amúgy, mivel csúcsidőben is alig 120-130-an vannak fent a szerveren... -
hekus2011 #986 Én is enyi ideje várók. -
bajsz #985 Jelentkeztem már 5-6 hónapja még alfába ,de semmi!
Megéri várni rá,vagy felejtős?! -
Desmodromic #984 Este meglesem!
Vajh itt is megkapjuk free-ben az addig megszerzett XP-t, ha kijön az open? -
#983 Több csata után:
Tier IV-es Me-109C-nél járok és már Tier 3-ban is feltűnően jobb lett a játékélmény. A Tier 1-2-es géppuskák alig sebeznek valamit, nincs sikerélmény :) De Tier 3-tól a gyorsabbik 7,92-es gépágyúval már lehet darálni ezt-azt. A Me-109C-ből ebből a gyorsabbikból van 3 is, ha top tier akkor szép köröket lehet menni.
Most 120 ember van fent, nem kell 10 percig várni hogy berakjon csatába.
Az irányítás szerintem még mindig kicsit lagos, de jobb mint az előző patchben.
Majd írjatok ti is ha kipróbáltátok. -
#982 Hát...szerintem még mindig egy rohadt nagy káosz az összes csata.
Eltalálni semmit se lehet (400 lövés 10 találat meg ilyesmik...) , a gépek összeütköznek a levegőben, azt se tudom mi merre hány méter... -
#981 Olyan még mindig nincs...
Beraktak egy csomó új repülőt. Az irányítás jobb. Alig van játékos... -
Desmodromic #980 Toljál screen-t a tech-tree-ről légyszííí! Az adott repcsin belüli fejlesztésekre gondolok, mondjuk egy Me-109 pont fincsi lenne! -
#979 -
#978 1068mb-os update....szép...már jön is le. -
#977 :D meglássuk