World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fulcrum11
Tényleg, kíváncsi vagyok milyen medálok lesznek 😄
Richthofen,Immelmann, Rudel !!!!,Barkhorn, Hartmann, Nowotny, ruszkiknál Koschedub, Pokryshkin csak hogy a leghíresebbeket említsem ... Van mibõl válogatni 😊
Milyen szép lenne, ha Szentgyörgyi Dezsõ is bekerülne!
Legjobb német ászok 300+ gépet szedtek le, de a 200+ "egészen" gyakori.<#violent> <#guluszem1>

Na meglett az utolsó gép is.

Most már van létszám, pár nappal ezelõtt fél óra alatt dobott be olyan csatába, hogy 2-3 tier 6 1-2 tier 10 és én voltam tier 1. Most meg 20-30 fõs csatákat fél-1 perc alatt összehoz.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

akkor tényleg még nagyon az eleje, de ebbõl is lesz valami<#vigyor4>

\"Ne add oda a kecskét a salátának mert megeszi!\" Mondta a paprikáskrumpli mielőtt elfogyott a bor a szendvicséből.

Semmilyen kitüntetés nincs még a játékban. Se lõszer, se javítás ár.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

nah, kaptál Top Gun-t?

\"Ne add oda a kecskét a salátának mert megeszi!\" Mondta a paprikáskrumpli mielőtt elfogyott a bor a szendvicséből.

6 kill Ye!

Fulcrum11
Na megjött a friss hús 😄 már 15v15-ös csata is akad! Tele tier 1-es gépekkel MUHAHA (neeem, csak Messzerrel és Lavocskinnal megyek😛) 😄

Akkor már nincs más hátra, csak várni pár évet/évtizedet mire a ruszkik elküldik

Bekopog miss április egy szál csipkekötényben és egy pici selyem pánácskán átnyújt egy arany szelencét, amiben egy selyemszalaggal átkötött papír tekercs van, amin az áll hogy; NÉZZÉ MÉLT!!! :-P
akkor már értem miért írja a honlapon azt hogy a játékot csak alpha teszerek tölthetik le

Amikor megkapod, akkor a benne található linkrõl letöltöd a játékot, telepíted, indítod, majd játszol és remélhetõleg élvezed.

Én arra gondoltam hogy hirtelen csak megjön, vagy ki is kell tölteni valamit?

azta!<#worship>

Hozza a postás...e-mail-ben mégis hogy?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

és pontosan hogyan érkezik egy ilyen meghívó?

Ahogy látom ez már a harmadik alkalom, hogy küldenek meghívót, csak megjön egyszer.
én mindenütt azt pipáltam be, de mégsem kaptam<#falbav>

Én sem kaptam... Biztos nem tetszett a WG-seknek, hogy nem ax orosz technikát dicsõitettem.

nekem sem<#rinya><#gonosz3>
csak azt nem tudom miért<#conf>

Nekem is megjött 😊
A tankok most pihennek egy kicsit.

Bassza meg...én továbbra sem. De szar hogy kimaradok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Én is kaptam levelet!!!!

élethû alatt azt értettem hogy nem platformjáték, hanem legalább a HAWX szintjét megüti

Torzonborz
mmoRPG ? ez szerintem inkább mmo action shooter , rpg-ez vajmi kevés köze van a fejlõdéstõl eltekintve .

egyébként ha belsõ - cockpit - nézet nincs is de hasonló van , mintha a gép orrában lenne a kamera.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

élethû?
úgy látom néhányan nagy tévedésben vannak, ez egy mmorpg játék aminek a témája a harcirepülõk, nem pedig egy harcirepülõgép szimulátor rpg elemekkel, ezt azért érdemes észben tartani
ez kb annyit jelent, hogy egy játszható rpg-t akarnak készíteni (és ennek is lesz elsõdleges minden alárendelve), nem pedig "élethût"

akkor ez Kb. olyan lesz mint mikor a WoT-ban kölsõnézeten játszok....jobban néz ki, de pontatlanabb

Eagle16
Egy kis kedvcsináló:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De elég élethû akkor is ha nincs belsõ nézet?
tudom, még alpha, de nem hiszem hogy ezen sokat változtatnának...

akkor már értem<#vigyor2>

Eagle16
Mivel nincs belsõ nézet ezért igen 😊

És minden repülõgépbõl kilátni hátrafelé?

Eagle16
Én a joystick egyik gombjára állítottam be.

Hogyan néztek a gép mögé? Mert ugye a légiharc egyik alapszabálya, hogy a teret 360 fokban kell látni, azaz nem elég csak elõre lesni mert az enemy várhatóan hátulról fog ütni...

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ja igen, itt az "összepásztázás" talán olyan 150m-re lehet beállítva. Csak 400-ig még lehet sebezni.

Ezért bírom a P39-et. A gépágyújával 1-2 találat és szétdurran az ellenfél. Igaz 40 lõszer van hozzá és baromi lassan is lõ, de nekem bevált.

Fulcrum11
Csak elég nehéz megszokni, fõleg hogy Il-2ben 500m-re vannak állítva alapból az ágyúk, és 7-800-ig simán elmegy

A való életben se lõttek messzebbre, mert 400m után már jelentõsen szórt a lövedék a röppálya leszálló ága miatt.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én is úgy vettem észre, hogy a max. effektív lõtáv olyan 400m lehet.

Fulcrum11
Kicsit visszatérve a témához: csak beképzelem, hogy az egyes gépek viselkedése kicsit különbözik? A La-5öst és Messzert néztem, illetve P-39-cel toltam. A La lefordulja a Messzert, az viszont egyenesben otthagyja, a P-39 kicsit esetlenebb náluk.
A láthatóság egyelõre jónak tûnik, a géppuskák lõtávja viszont gáz... ha nem vagyok elég közel, eltûnnek a semmiben a lövedékek.
Remélem nem lesz random faktor😄 itt egyébként is nehezebb kivitelezni, sok minden múlik a skillen.

Meg seggel, meg néha minden mással is! Egyszer volt alkalmam Nyíregyházán mûrepülni egy ZLIN 526-ossal. Tök buli volt, ha 4G körül nem kezdtél el comb-has prést csinálni, akkor elkezdett kialakulni a csõlátás, a látómezõ széle kezdett besötétedni. <#vigyor0>
Az volt akkoriban az utolsó mûrepülhetõ 526-os, a fõiskola kötelékében. Nem ez, de ilyen volt:

Na jó nem offolok többet.
jut eszembe, a legjobb mondat, amit pont addig nem ért meg az ember, amíg át nem éli, és onnantól már nem is tartja szimulátornak a szimulátorprogikat: Gyomorból kell repülni. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na igen, voltak kalandok nálunk is :-)

Pl, nálam az elsõ kötélszakadadás, még a szakadás gyakorlás elõtt volt féltávon, fordulni esélytelen, toltam le az orrát veszettül, aztán jó hangulatban bevontattuk egy kiszuperált pandával, mert a pálya végére sikerült levarázsolni, persze aznap már nem kellett kv. :-)

Nagy szélben meg nézni is jó, ahogy szélnek tartva oldalazva szállnak le a gépek. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

No, én ezt most már be szeretném fejezni, én továbbra is ahhoz tartom magam, hogy a nyilazott szárnyakkal, meg egyéb találmányaikkal igen is sokat tettek hozzá a repüléshez. Elvégre ebbõl a kérdésbõl indult az egész 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Volt olyan hármashatárhegyen, hogy mi voltunk a nyûgözõ, lejtõztünk Góbéval max. megengedett szélsebességnél asszem 14m/s szélben, ami 50km/h. Amikor jött valaki leszállni, akkor gyakorlatilag lebegtetéskor a földhöz képest nullára húzta a sebességet és zéró gurulással leszállt mint egy helikopter. :-) Már odaszaladtunk amikor látszott, hogy hol fog földet érni és szó szerint levettük a levegõbõl! Lefogtuk a röpcsit négyen-öten pilótacserekor aztán gyerünk tovább. 1200 méteres kötéllel 600 méterekre csõröltünk akkor.
Bah, régi szép idõk...
Király, én is repkedtem pár évig! :-)
Blanikkal sajna nem repültem,Góbéval kezdtem. A képen a kettõ közül valamelyik ASW-15B-vel nyomtam a 300km-es céltávomat /már nem emlékszem mindkettõvel repkedtem/.

Egyébként a belépõélrõl egyszeri felhasználóként az maradt meg, hogy ha olyan repcsivel ismerkedtem, aminek viszonylag éles a belépõéle, azt nem basztatjuk alacsony magasságon és ha megnézzük az átesési tulajdonságát, akkor elõtte jól meghúzzuk a vállhevedereket, mert hirtelen esik át és beverem a fejemet a plexibe. <#vigyor0> Úgy általánosságban elárulja szerintem egy vitorlázóröpcsirõl, hogy mire számíthat az ember.

Nem teljesen.

Az alap bill kiosztással w boost, s meg engine off. A - = a sebesség növelése csökkentése. Vagy így valahogy.

Szóval boostolni úgy vettem észre minden repzi tud, csak korlátozott ideig. A célkör körül az a sárga csík elfogy, majd piros lesz. Ha sokat használtam kiírta hogy ég a motor. Viszont hp nem fogyott, a motor is jól ment. Kívülrõl sem volt füst. Szóval vicces.

Az s-el meg nem lelassulsz, hanem konkrétan megállsz a levegõben vitorlázni. =)

viszont minden repülõs megtanulja a szerintem, létezõ legviccesebb szakkifejezést, mégpedig a nyûgözést: a szabadban pihenõ repülõket le kell nyûgözni, (rögzíteni), hogy el ne vigye õket a szél, illetve ne sérüljön a szárny. Mondani sem kell, elsõ nap mindenki ezzel poénkodik :-)

csak vitorlázót tanultam, de nem lett meg a szerelem, vizsga megvolt, tanuló jogsi megvan, röpködtem is kicsit (a leszállás cool dolog, fõleg elõször,) de 1 év után abbahagytam. :-)

Viszont az alapvetõ dolgokat meg kellett tanulni már "elsõsként" is, így az összes szárny felépítését, elõnyeit/hátrányait is.

Blanikkal repültem, jó kis tanuló gép, nagyon megbocsátó cserébe dög nehéz :-)

Repülni fogsz vagy mifene? :-)
basszus, mindig kihagyjátok a vitátokból a belépõél fontosságát pedig repüléselmélet vizsgán a szárnyról kellett karatyolnom
:-)

[NST]Cifu
Ezeknél nincs szükség a nyilazásra, mivel nagyon vékony szárnyak. Másrészt ezek sem egyenes szárnyak, hanem ún. trapéz szárnyak, gyakorlatilag minden US vadászon ilyen alkalmaznak.

Én azért említettem õket, mert vékony szárny ellenére van rajtuk fegyverzet.

Rosszul mondtam, úgy emlékeztem mindegyiken. De most hogy megint utána néztem, láttam hogy nem mindegyiknek, bár jelenleg is jó pár trapézszárnyas gép repked ( pl F-22, F-35)

Ennyire egyszerûen nem lehet kimondani, hiszen az F-102 és F-106 például deltaszárnyú volt, az F-111 és F-14 variaszárnyas, az F-105 és az F-8 nyilazott szárnyú.

Az F-15, 16, 18, 22, 35 mind hivatalosan trapéz szárnyú, ám ez a fajta megnevezés késõn jött, ha szigorúan vesszük, sok II.Vh-s vadász szárnya is trapézszárny (P-39, FW-190, F-6F, stb.).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!