World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok túl precízen célozni, viszont 6 killig jó voltam így is egyszer és 2-3 majd mindig meg van. (oké tier 6-10-el)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
NA alfa-ba behivtak (nem figyeltem hova mutat a link, kesobb EU-ba is jelentkeztem, amikor rajottem), igy a ping 200 folott.
Eger + billentyuzet nem eppen idealis. Jobb lenne ha csak jobb klikre fordulna a gep a celkeresztem fele. Ezert elovettem a Logitech Wingman Force joy-t, es hat siralmas volt vele. Alapbol az erzekenyseg a billentyuzet 1/5 kb. Elore, hatra megvolt, de jobb/bal dontesre semmi csurolapok nem mozdultak, joy fordit faroklapat helyett a csurolapokkal fordul...
Szoval erdekelne joy-al beallithato-e normalis jatekra, vagy maradjak egerentyu melett. Illetve gamepad-el milyen?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Viszont könnyebben lehet menekülni, a szûkebb fordulás miatt! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nekem leszakadt egy frankó találat után a gépem farka, pedig még volt vagy 50 HP-m. Le is zuhantam hirtelen felindulásból...
Amúgy ha jól emlékszem, az E-7 kapott felfüggesztõ pilonokat a hasára.
Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, WORSE WEATHER, Mary fucking Poppins... LONDON.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

WoT: Nishizumi77
\"Ne add oda a kecskét a salátának mert megeszi!\" Mondta a paprikáskrumpli mielőtt elfogyott a bor a szendvicséből.
köszi az infot.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Füstöt nem akarok, Novorossysk-on fele annyi fps-em van mint a sivatagnál... ha meg átmegyek a füstön 2 fps... és persze minden csata a kikötõben zajlik.
A kitüntesésekben szkeptikus vagyok, lásd a WoT-ban a Wittmann medál körüli dev személyeskedést.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
igen legalabb negy vagy hat AA kene es evgyesen mindenfele kaliber. legvedelmi ballonok, a hajokon fusgenerator 😊
igen, jelenleg az AA nem nagyon er semmit, jobbara zavaro kellemetlenseg. komoly kart meg egy sem okozott bennem.
"You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email."
A kérelmedet elfogdták és jelenleg "vizsgálják". Amennyiben elfogadják, úgy értesíteni fognak emailen keresztül.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A HQ légvédelem arra jó, hogy õket szedd ki elõször, ritka, hogy komoly sebzést okozzon. Még egy 88milist lehetne odarakni😛
Mondjuk CW-n már Rheintochter is lehetne 😊
Kb egy 3 héttel ezelõtt jelentkeztem a joint to alpha szövegen keresztûl a játékra.Kitöltöttem valami kérdõívet is.
Kaptam mailt hogy majd jelentkeznek, De ez majd 3 héttel ezelött volt most ha rákattintok a join szövegre ez a felirat fogad:"You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email."
Adjatok ötletet.
supporton keresztül hol lehet reklamálni.Megtettem de úgy néz ki mintha átirányítana a world of tank oldalára
Remélem az nem baj ha ugyanazzal a mailel jelentkeztem ide is mint a world of tankba.
http://forum-eu.worldofwarplanes.com/index.php?/topic/2100-how-to-make-a-proper-bug-report/
Eddigi legszebb meccsem volt, a végén 1v1 maradtam La-5tel egy Bf109 ellen, kb 10hp-ra lesebeztem, de NEM BÍRTAM LELÕNI A TETVES LAG és LOW FPS miatt!! Persze hogy Novorossysk, és a kikötõ ahol zajlott... az a nyomorult égõ hajó elcseszi az egész pályát. 2 percig üldöztem (La jobban fordul, nem volt nehéz) és 100 lõszerem maradt, mikor feladta...
gratulált is, nekem sajna nem volt idõm 😞
Az ágyú adatok nincsenek, meg még sok minden(fordulósugár pl.) de egy wikipédia oldal is megteszi, tûrhetõen valósághû a fegyverek ereje egymáshoz képest.
pff mi volt most... most hogy ilyen tömeg van, induláskor egy helyre rakott egy 262HG3-mal és a visszaszámlálás végén helybõl lezuhantam a Bf109-essel -.-
Elõször is nagyon be kéne szereznem egy joystickot mert egérrel nem egyszerû az élet annyi szent <#idiota>#idiota>
Nagyon látszik még hogy az elején vagyunk elég fapados az egész játék de persze ez majd idõvel jobb lesz. Az ágyúk adatait csak én nem látom vagy ilyen még nincs is? 😄
Egyenlõre ha választanom kellene a WoT-ot választanám az biztos (legfõképp az irányítás miatt).
\"Ne add oda a kecskét a salátának mert megeszi!\" Mondta a paprikáskrumpli mielőtt elfogyott a bor a szendvicséből.