2416
World of Warplanes
-
SZU #1056 Amúgy meg tegnap este óta 3x kérdezed meg. Legyen már egy kis önállóság benned.
A béta alatt ráadásul erőlködés nélkül végigfejleszthető az összes repülő az összes nemzetnél 1-2 nap alatt. -
SZU #1055 Egy béta játéknál nem tök mindegy milyen nép melyik gépével akarsz játszani?
Tesztelni jelentkezel vazzeg, nem egy-két géppel pózolni.
Majd a teljes játék, ha kijön, kérdezd meg ugyanezt. Lehet valamelyik nép valamelyik ága OP lesz, valamelyik kiegyensúlyozott, valamelyik meg szétnerfelt UP. -
HUNGabor #1054 Miért? -
SZU #1053 Szerintem semmilyen... -
HUNGabor #1052 Szerintetek milyen legyen a repcsim?
Amerikai, vagy Német, vagy Szovjet?
Milyen típusú? -
#1051 gondolom az sg így csinál nézettséget a videónak... -
HUNGabor #1050 Na ez meg mi? :D
Ez jött be, amikor a videó beszúrására nyomtam :D -
HUNGabor #1049 -
bajsz #1048 fasza!
ezzel a levéllel küldhettek volna kulcsot is! :D
De legalább már tudom,hogy bent vagyok a rendszerükben!:D -
HUNGabor #1047 De még mindig nem tudom, hogy Amcsi, vagy Német, vagy Szovjet repcsim legyen?
És milyen típusú? -
HUNGabor #1046 Ok, kösz -
#1045 Azt írja csak, hogy zárt béta állapotba lépett a játék, és majd küldenek meghívót...egyszer. -
HUNGabor #1044 Pont most kaptam egy levelet!!
Ez mit jelent amúgy? :D
World of Warplanes Goes Closed Beta
Greetings, felbergabor!
The World of Warplanes Development Team is proud to announce reaching an important milestone in the life of our project. We have finally approached the Closed Beta Test stage.
Your application for Global Alpha Test, sent from this e-mail earlier, will still be valid for Closed Beta. Moreover, it will be eligible for the priority processing.
The game development is far from reaching its final stages. We will be improving gameplay, introducing more warplanes, polishing the existing features, and adding new ones. The most exciting times are ahead. And we hope to work with you shoulder to shoulder in order to create a truly great game together.
World of Warplanes is the flight combat MMO action game set in the Golden Age of military aviation. The game continues the armored warfare theme marked in the highly-acclaimed World of Tanks and will throw players into a never-ending tussle for air dominance.
Find more about World of Warplanes at:
http://eu.worldofwarplanes.com/
World of Warplanes Development Team
-
HUNGabor #1043 Nekem még nem küldtek kulcsot, ezért nem tudom ezt:
Szerintetek Amcsi repcsim legyen, vagy Német vagy Szovjet? -
bajsz #1042 király! de a repülő se rossz!:D -
#1041 Hm, mit találtam :D
E3-ról van.
-
ikarus44 #1040 én is jelentkeztem az alphára, de azt mondták hogy a jelentkezés a bétán is érvényes marad. -
bajsz #1039 sztm belsőleg a játékosok nem tudnak meghívót küldeni,legalábbis úgy tudom soha nem is lehetett!
-
FoxMulder19 #1038 sziasztok
aki benn van a zárt bétában tudna nekem meghívó kódot küldeni a bétához, mert már vagy 2 hónapja jelentkeztem az alpha-ra, ott nem vettek be, majd jelentkeztem a bétára is és arra sem írnak vissza. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, mert szeretném kipróbálni a játékot, és persze a Bf-109-et is :D
előre is köszi -
SZU #1037 A statisztikámat kipurgálta a legutóbbi patch...
Nem is értem miért volt jó, hogy alfa teszt alatt 2-3 óra alatt elértem az összes repülőt és próbálgattam őket, béta alatt meg ránézésre 2-3x több típus van és durván másfél-2x annyit kell is értük küzdeni...
Most a farmolást teszteljem, vagy megint mire épp eljutok x-ig, újra nulláznak? -
Szakesz #1036 Amerikai szerveren játszik. -
pHeetR #1035 Sajnos nem találtalak meg eu szerveren. Jól írtad? Vagy amcsin játszol? -
Glo #1034 Na ja, ez a valóságban is így volt. A nagyobb kaliberű lőszer lassabban repült ergo nagyobb elé tartás kellett, kevesebb volt belőle, de nagyobbat ütött. Én is mentem már szembe nehéz vadásszal egy sima fighter ellen, hát nem köszönte meg az ellen. Cserébe a nagyobb tűzerővel rendelkező gépek általában rosszabbul manővereznek, de vannak kivételek. -
SZU #1033 SZUsszan
A sok gyenge fegyverrel könnyebb eltalálni a cikázó ellenfelet, a lassú gépágyúkkal meg pontosan kell célozni.
Aki tud pontosan lőni, annak a gépágyú jobb lehetőség. Aki meg ügyesen locsol, az több sebzést tud bevinni a géppuskákkal.
Mint a quake-es shaft/railgun, vagy a többi fpsben a sniper meg az assault. -
pHeetR #1032 Mi a játékbeli nicked?
Más: Én azt vettem észre, hogy a sok kis gépfegyveres repcsi kevesebbet ér a légi harcban, mint a kevesebb, de nagyobb gépágyúval felszerelt. Pl hiába van a Super Corsair teletűzdelve meggymagköpködő géppuskákkal. Azon a szinten az már semmit nem ér. Ellenben a 4x20mm-es gépágyúval rommá lehet lőni az amcsi gépet. -
#1031 Hát szerintem akkor kénytelen leszel a nyáladat csorgatni a játék iránt mert nekem pl 4 hónapja van 2 kulcskérelmem regisztrálva és még nem kaptam semmi biztató levelet se. Lehet már csak a megnyitáskor kerülök be ami ha jól tudom a nyár vége felé lehet majd?Addig world of tankolok néha néha.
-
Frenky #1030 Hello! Én még nem kaptam kulcsot, tudna valaki segíteni? Az IL-2 sturmovik 1946 -al gammázok, jó lenne kipróbálni ezt is! HELP! -
Glo #1029 Szevasztok!
Én is nyomulok vele ha időm engedi. Szerintem most a legjobb farmoló gép a Rata (I16 type 24) a maga 4 db 7,62-ével és az iszonyat fordulásával :) A javítása nem sok (harmada a T 5-nek)
A csapat sokat számít, itt tényleg a TS-elő platoonok fogják vinni a pálmát a frag vadászokat meg lelövik mint a huzat.
Én joy-al nyomom, de a találati arányom nekem is 10% a légiharcban. 30-40%-ra max a földi célok gyepálásával lehet felhúzni, ott a 80% se ritka.
A CBT peccs szerintem egy fail, azóta halál laggos lett a játék, és a grafikai bugok rendesen rontják az élményt. De előbb utóbb kikalapálják.
Ja, és kis gépen/laptopon aki akar játszani az imádkozzon a low res pack kiadásáért. -
kesebaro #1028 Sziasztok!
játszok 2 percet a játékkal és kidob semmi üzenet.... nem tudjátok miért van ez? -
SZU #1027 Nekem a rekordom 6 kill, only bill-el nyomom.
Olyan 10-20% körüli a találati arányom.
Ami még érdekes, hogy szinte semmi ösztönzés nincs a földi célpontokat irtani.
Az előbb egy BF110-el ledaráltam 3 védelmet, 3 földi célpontot, egy repcsit, párat sebeztem és alig kaptam valamit. Aztán mentem egy kört a BF109-el. 2 kill, 3 sebzés, durván 2x annyi pénzt adott.
Már előre félek mit kell farmolni, ha már a béta tesztnél veszteséges köröket is lehet futni 6-os tiertől... -
bajsz #1026 köszi!
-
#1025 [email protected]
tárgy: World of Warplanes: Welcome to Global Alpha -
bajsz #1024 annyit megtudtok mondani ,milyen cím,vagy tárgyként kaptátok emailben a kulcsot!
inkább milyen címről! -
#1023 akkor rosszul értettem a fordítást köszi:)
-
#1022 Az alfa teszt fejeződött be és a zárt béta kezdődött el múlthéten.
Ha elküldted a regisztrációdat az alfához és még nem kerültél be akkor a bétában előrrébb vesznek azoknál, akik csak most regisztráltak. Tehát náluk hamarabb kapsz majd meghívót.
Össze-vissza küldözgetik amúgy, általában hétvégén szokták... -
#1021 Az Abort alatt letölthetővé vált a kliens, ha jól látom vagy nem?
Illetve itt olvastam valamit a béta test helyzetéről lehet a goolge félre vezetett?
http://eu.worldofwarplanes.com/news/68-closed-beta-test-begins/
Az invitácos kód érdekelne leginkább hogyan lehet hozzájutni? -
bajsz #1020 hol látsz te ilyet?! -
#1019 Srácok látom befejeződött a beta teszt időszaka
Még mindíg nem tudok belépni a regisztrált karakteremmel Észrevettem hogy bekerült a letöltések közé a játék
Ha belépek invitációs kódot kér honnan tudnék szerválni?
-
#1018 Erre 30%-ra nekem van tippem. Valszeg ezek a földi célpontok kilövéséből lettek. Mindig van egy pár vadászgép, amely azzal szórakozik, hogy ezekre koncentrál, ahelyett, hogy a bombázókat védenék, vagy a többi vadászt gyilkolnák. Könnyű célpont, nem lő vissza, míg kilőnek egyet-kettőt a csapat fele meg fűbe haraphat. -
pHeetR #1017 Egyébként nem tudom ki, hogy vette észre, de én azt találom, hogy ha valakire ráállnak, akkor bizony szinte lehetetlenség lerázni a támadót. Én is nagyon ritkán tudom lerázni magamról az engem üldözőt. És ha én üldözök valakit, akkor ha nem segít be az ellenfélnek egy társ, akkor csak idő kérdése és elkapom. Igaz mai napig nem értem, hogy valakinek, hogyan lehet ebben a játékban 30-40%-os találati aránya, pedig már láttam rá példákat. Ennyivel másabb lenne egy joy?
Mai nap sikerült 300 méterről követnem egy bf 110-et ami egyáltalán nem figyelt rám, csak a földi célpontra összpontosított és ment feléje. Beálltam rá és tüzet nyitottam a T IV-es BF109-el.
Nyíl egyenesen haladt így én is rajta tudtam tartani a célkeresztet, maxra bezoomolva lőttem stabilan. És így is nagyjából 2000 lövés távozott a 3db géppuskából mire a bf 110 lezuhant. Más repülőt már nem találtam el a csatában, csak őt nulláztam le. Azt láttam, hogy a rá szánt nagyjából 2000 lövésből 170 talált és így halt meg. Mindezt 300 méterről 10-15 másodpercig sorozva. Eszméletlen pontatlan az egész célzórendszer és így is hihetetleneket lőnek egyesek. Mint mikor két fordulóból ízekre szed. Igaz a 20mm-es gépágyú az már más tészta. Próbáltam a 6db 7.92es géppuskával felszerelt Super Corsair-t, de nagyon nem jött be. Saját tier-jében hiába van 6 géppuskája szinte alig sebez és iszonyúan lomha, nem manőverezhető gép.