2416

World of Warplanes
  • xxxXXXxxx1997
    valaki adna egy kódot amivel le tudom tölteni?
    e mail: [email protected]
    köszi a szivességet skacok
  • xxxXXXxxx1997
    szeretnék én is játszani (wotozok is) csak az a baj hogy folyton szopat...
    nemtom h itt mit hogy kell ugyh tájékoztassatok légyszi
    kösziii
  • HUNGabor
    Valaki nem tud egy meghívós kódot?
    Már legalább 5 hónapja kértem
  • HUNGabor
  • HUNGabor
    4 különböző emaillal is regisztráltam az EU-ba, de még egyik sem kapott meghívót[#falbav
  • Gunslinger
    Sőt, a hangárban sem tudok semmit állítani a controlsban, egyszerűen üres az egész, lehet el lett szarva az egész, újra kéne húzni a játékot, de ma azt már tuti nem várom meg.
  • Gunslinger
    Elképesztően lenerfelték a mid és low tier gépeket, t5 alatt az összes gépágyút elvették ha jól nézem, csak géppuskák maradtak.
    Meg valamiért bugos a játékom, ha belépek csata közben a settingsbe akkor ott nem tudok semmilyen control-t átállítani, visszalépve a csatába többet nem hajlandó működni a gépem, lőni nem tudok, semmilyen billentyű parancsra nem reagál a játék, csak az egérrel tudok manőverezni de azt is tök korlátozottan, csata után meg egy full üres hangárt tölt be, menü nélkül, csak a hangár látszik és forgatni sem lehet a kamerát. Más tapasztalt ilyen szarságot? Eddig tök jó volt, már több hónapja alfázok és ugye modok nem baszhatták el, mert tudtommal még nincsenek is hozzá.
  • SZU
    Aham. A következő csata ugyanezzel a repülővel győzelem, 1 kill, 3 AA gun kill, 1 AA gun damage, 1 damage és 7000 fölött adott kreditet, meg 1000 tapasztalatot.

Érdekesen számolt.
  • SZU
    Defeat Bf.109E!

credit 65
    xp 11

damage 1
    detect 1

repair 500

ööö, én kérek elnézést, hogy belaggoltam és lezuhantam. De azért egy TierV a béta alatt már ilyen deficites, mi lesz itt a teljes játéknál?
  • pHeetR
    Lerepültem bill + egér kombóval majdnem 200 csatát, mire bejött a csata számlálás már baromira jól ment. Áttértem joy-ra és azóta csak szívok! Egész egyszerűen sehogy se tudom beállítani úgy a Logitech joy-t, meg sem tudom közelíteni a bill + egér kombináció precizitását. Egy sima egyszerű fordulót nem tudok megcsinálni magasság tartással. Hogy a tökömbe állítsam be a joy-t?
  • SZU
    Királyság! Este fel is nézek. A Wot már csak két hetente 4-5 csatáig tart nálam és mindig felbosszant. Ez a cucc meg szórakoztat. Csak Béta óta beleölt sok munka miatt nem zúztam le még azt a vackot, hátha egyszer nagyot javul az értéke a szememben.

Kiváncsi leszek, hogy lövik be a lőszer és bomba/rakéta árakat majd. Azért nem nehéz pár tízezer lőszert elpuffogtatni 5-20% pontossággal pár perc alatt. Erre még ügye rájön a gép javítása is.
  • Eagle16
    0.3.1 patch mérete 2,5 Gb...

Mondjuk jó sok minden van benne. Nemsokára letesztelem.
  • HUNGabor
    Én is
  • istigy26
    Aha értem! Már várom nagyon! :)
  • Atesz91
    Talán ősszel.
  • Wlanseraf
    Ahogy én nézem ebből soha:)) de még megnézem joyal hétvégén:)
  • istigy26
    Sziasztok! Egy kérdést szeretnék kérdezni! Mikor lesz rendes játék? Mikor fejeződnek be a tesztek?

istigy26
  • HUNGabor
  • HUNGabor
    A World of Tanks-os accommal kértem meghívót
  • Volfram42
    Én tegnap kitakarítottam a postafiókomat és találtam egy hónapos levelet, hogy kaptam meghívót, hogy mik vannak. ;-)
  • bajsz
    Jó nektek! én annak idején akkor regisztráltam mikor a játék alpha-ja elkezdődött! :(
  • Glo
    Nekem is van, összekapcsolva a WoT accommal.
  • Atesz91
    Én is február környékén regeltem, de múlthét kedden kaptam meghívót :)
  • HUNGabor
    Valakinek sikerült az EU-ba bekerülnie?
    Én kb. 5 hónapja kértem oda meghívót GoogleMail-el, de még nem küldtek meghívót, és NA-ba meg nem akarok játszani, de nem tom, hogy miért :D
  • Tono34
    Igazad volt, az eu-n megtaláltam :)
  • HUNGabor
    Zsír! Végre letölthetem!!
    Már 5 hónapja kérem a meghívót, de semmi...
  • SZU
    A saját szervereden nézed? Mert én NA-ban rekedtem sajnos, EU-ba meg nem küldtek meghívót még...
  • Tono34
    Nekem nem jelez semmit, pedig repkedtem már egy keveset.
  • Atesz91
    Ez igaz, nevetséges a napi 200 ember esténként, jó esetben ha a játékosok összedolgoznak begyorsítják a matchmaking-et azzal, hogy ugyanarra a tier-re lépnek be úgy kb 1 perc és bedob vhova, de legtöbb esetben így is arra kell várni, hogy 15-25 ember legyen sorban álláskor.
  • Eagle16
    Haha :DD

Majd megnézem hogy lesz a mostani alig 100-200 játékosból több tízezer.

Mert csúcsidőben ennyien vannak, de a meghívókat el nem küldenék a világ minden kincséért sem...még a végén akkor nem kéne 5 perceket várni egy 5-10 perces csatára.
  • HunAnFionn
    Nyár végén OB:
    ""We are currently in closed beta," Kisly said. "In about two months we are shooting for open beta with millions of players participating, many hundreds of thousands at least.""
  • SZU
    Kicsit mint ha bugos lenne az eredmény kijelzés-tapasztalat/credit szerzés.

Néztem a statomat, http://na.worldofwarplanes.com/community/accounts/861-SZUsszan/

A killek durván 10-20%-al kevesebbek. Arra gondolok, hogy amikor valaki belecsapódik a földbe, miközben szitává lőttem, illetve engem üldözött, azért különösebben nem ad jutalmat és bár killnek adja a csata alatt, ide nem írja fel.

Ugyanígy a turretek rombolásáért sem ad mást, csak ground killt a csata végéig. De nem írja fel és nem is ad érte extra kest...
  • SZU
    Nekem a BF109-es jobban bejön IV-es szinten.
  • Atesz91
    Úgy értem a legtöbb meccsben van killem nincs több killem mint meccs, de ez főleg a kamikaze pilóták miatt van, viszont sokszor jön ki a 2-4 kill is. Amúgy szerintem 4-es szinten az F2A a legjobb vadászgép.
  • SZU
    7 ground kill (3 turret 4 egyéb) 1 ground damage, 3 felderítés és 1700 kredit. Hát nem nagyon éri meg a bombázás... Az IL-2-m max javítási költsége 5000 + majd ha lesz ára a bombáknak és lőszereknek is hát nem tudom. Arányaiban a dogfight sokkal jövedelmezőbb.
  • SZU
    Mi a nem nehéz? 1 killeket összeszedni, vagy 6 ellenfélből 4-et egyedül lekapni? (Tier4-essel 3-4-5-5-ösöket)

Mellékinfó. Only keyboarddal játszok. =)
  • Atesz91
    Nem nehéz majdnem meccsenként van egy kill-em egérrel.
  • SZU
    Na most már rendesen is leszedtem 4 repzit.
  • SZU
    4 kill, ebből 2-t lelőttem, egyet hajszoltam és belecsapódott a földbe, egy meg hajszolt és belecsapódott a földbe! De ettől felírta nekem killnek mindkettőt! =)
  • HUNGabor
    Az szép
    De még nem küldtek kulcsot