World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor jön már meg a meghívóm??
Ezt kapja az EU <#mf2>#mf2>
Remélem végre többen leszünk. Meg azt is hogy a tech-tree jövõhétre éles lesz, mert most csak egy ábra...nem lehet vele mit kezdeni. A WoT zárt béta is úgy indult hogy volt használható tech-fa, gyûjthettük az xp-t, adtak ingyen goldot.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pilots!
Wargaming.net is proud to announce that the Closed Beta Test of the company’s highly anticipated game World of Warplanes will take off on 31 May this year.
Since its Global Alpha launch on 23 February, World of Warplanes has secured more than 600,000 invite requests, with 100,000 received within the first 24 hours. Thousands of players have been granted access to World of Warplanes alpha version, and the army of test pilots will be increased drastically once the game enters Closed Beta.
We would like to stress that all those players who have applied but have not been yet accepted to Global Alpha will automatically be considered for Closed Beta.
Stay put for more information.
Let’s get airborne!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem sokára viszont ki jön a béta (zárt vagy nyílt, azt nem tudom )
Egy ideje már WOT-ozok, és most ezt is ki szeretném próbálni. Kér valami Invite code-t, milyen kódot adjak meg? Köszönöm!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A bázis díszítõ elemeiért nem jár pont.
Mire kijön a béta már amatõr pilótának nevezem magam 😄
Most még csak rookie 😄
Rombolni kell az ellenség bázisát! Hangárt, ilyesmi. Ha játszottál a Star Wars battlefront 2-vel, az ûr csatákban úgy gyõztetek ha az ellenséges capital shippnek szét lõtted a hídjád, motorját, stb. Akkor kaptál 20-40 pontot, és X pont után vége a csatának.
Viszont jó, hogy megint vannak zöldfülûek 😄 3 kill 8v8-as meccsben a kis P-12-es kerregõvel, ebbõl 2 tier3-as 😄
Egész jónak tünik csak hát az irányítással van egy kis gond mégpedig hogy nekem gamepadom van. Amikor be akartam állítani a bill kiosztást le fel gyorsulás lassulás és a hátsó kormánylapátot engedte. De csak akkor hogyha az analóg karokat használtam. Más gombokat nem hajlandó elfogadni. SEHOVA! Se tüzelni nem lehet se bombát kioldani semmit nem lehet csak irányítani gampadról. Gondoltam kibaszcsizok vele és felrakom az xbox360 modot hogy xbox360 karnak ismerje fel a játék. Hát úgy se müködik. Ez így elég érdekes mert minden más játék viszont annak ismeri fel. Sõt még a képernyõn pl a Resident evil 5 is xbox gombokat mutat hogy azok közül mit nyomjak. Így érdekes lesz játszani...
Egyébként hirtelen ez jutott eszembe:

Nem lehet semmire se kattintani és a képek is kicsit, pixelesek.
Szóval semmi modul fejlesztés, vagy xp...kár.
A gold, free xp is csak ki van írva, nem lehet vele semmit se kezdeni.
Tech tree-re marha kíváncsi vagyok.
Ezzel 0.2.5-nél járunk, jöhet a zárt béta.
Egy a lényeg ne nyúlj semmihez, elõbb utóbb meghívnak az öreg kontinensre is. <#vigyor0>#vigyor0>
Így van. Ha eusra lépek be, és join alphara megyek akkor ez fogad:
You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email.
Ide max. egy meg hívó kódot tudok be írni....
A wot-os acc-al miért nem tudsz regisztrálni? Az a baj, hogy azt ellõtted az NA szerverre és emiatt nem tudsz ugyanazzal újra regizni az EU-ra?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Fasza! Akkor a wotos accountomnak lõttek.
Remélem újra le kell tölteni a játékot is ... >>
Thank you for your report regarding the alpha test application process.
Unfortunately, it is not possible to transfer your account.
To be considered for the EU alpha test server, you can start the application process here:
http://eu.worldofwarplanes.com/auth/new/?next=/ga/new/&redirect=True
Once accepted, you should be sent an email with confirmation of acceptance and a link to download the test client.
In regards to the NA server , you are free to play there as well if you choose.
Thank you for contacting World of Warplanes Support, and please do not hesitate to call on us again.
Best Regards,
Melissa Holiman
Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
ÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak a köcsög NA -n vagyok....sikerült valakinek át rakatnia magát EU-ra? oO
A P39 meg olyan mint valami trollgunos KV 😄 poén😄
Hú, a japcsi vadászokat nagyon várom 😄 de gondolom 2015 elõtt nem lesz semmi belõle... B-17/24/29 is vicces lenne, esetleg mint játékmód, ahol meg kell védeni.
Bombázás; B aztán R, ha rakéta, akkor csak simán R.
Még a tier6-os Corsair-t próbáld ki az is nagyon jó! Még ha van joystick-od, akkor a P-39 az állat ágyújával se rossz, csak pontosan kell lõni, mert 60 skuló van csak hozzá és utána marad a két géppityu. La-5-öt dicsérik, de én még nem jöttem rá, hogy miért. <#vigyor0>#vigyor0>
A bombaoldás viszont nem megy... akármit próbálok. B nézet utána 2/3 (attól függ), space, stb és semmi.
Ja és még annnyi hogy talán itt nem fog mindenki tier 10zel szaladgálni, most is 99% tier 3-6 közötti, szóval még jó lehet 😊
A La-5 csak nekem harmatgyenge? Messzer OP állat hozzá képest.
Elég kicseszés ez a nyílt alfa azokkal akik pl elsõ nap jelentkeztek, de nem kaptak meghívót.. Na mindegy, a WG nyaljon sót, nekem most lett jobb dolgom is, bár kb 2 hónapig totál ráértem volna tesztelni.
kibaszott nehéz az irányítása így elsõ csata után de legalább eltaláltam valakit a 150-s pingemmel
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi