2416
World of Warplanes
-
#1256 nem is annyira gáz a játék, csak kicsit(nagyon) szokni kell -
MitsuMishi #1255 Szivesen :) Nyugi én is :D -
kruger445 #1254 Köszi. Na igen, én már abban a korban születtem, mikor a megszállók nyelve nem orosz volt, hanem angol... -
Cnut #1253 Azon 2*30mm van, az oldja az ilyen konfliktusokat fel, ezt egészíti ki a 2*20mm +2*7,92mm asszem. De ettől függetlenül szerintem a P40 simán veri. -
MitsuMishi #1252 "Za Vengriju" /sry, "munkaköri" ártalom ^^''/ -
vaakuum #1251 Most nem vagyok képben, hogy a a 109-G mien Tier, de igen, van egy-két brutálisan izomtibor gép. Nyilván ha te 2 szinttel kisebb géppel röpködtél előtte, akkor pláne nincs esélyed, de általában elmondható, hogy a 20mm-es ágyúktól fölfelé már igen határozottan darálnak a gépek. Van olyan, aminek alapból nincs is csak 2*20 mm+2*7,92, aztán ha fejleszted, hirtelen lesz rajta 3*30mm, plusz az apró. -
Desmodromic #1250 A Bf-109G mindenkit úgy lő le, hogy szinte azonnal meghal? Beül mögém, csűröm-csavarom, aztán az első kóbor találattól meghalódok tier V-ös géppel.
Meglátom kezdésnél, hogy van az enemy között, akkor rögtön borítok lefele keresni valami csatarepülőt, hogy azt támadjam inkább... -
vaakuum #1249 Hámmer korábban ilyen nem volt, de a 3.2 peccsel sikerült nekik egy kis hibát is belereszelni a rendszerbe.
Tudnak róla, valamelyik következő javításban majd biztosan megoldják.
Egyébként a fejlesztői fórumra be lehet írni sokadjára is, de szerintem felfogták, hogy valami hiba van. Túl kell rajta lépni, játszani tovább, kipróbálni egyéb lehetőségeket minél gyorsabban, hogyha jön ki a következő patc, legyen viszonyítási alap, hogy mi változott a mostanihoz képest. Utána is biztosan lesz ilyen hiba, vagy egyebek (mert szinte tuti hogy lesz) akkor azokkal újult erővel bombázzuk őket.
Lényeg, hogy megjelenésre rendbe rakják.
-
kruger445 #1248 Megkaptam a behívót. Tölt a kliens, mindjárt nekivághatok az égnek.
"Za Vengyrija!" (Előre Magyarországért!) -
#1247 És az miért van hogy minden második játék indításakor amikor már kiírja hogy ki ki ellen fog játszani, tölti be a játékot a gép és aztán elmegy a kép és kilép az egész játékba kilök a rákba a windowsba... lehet újra indítani a játékot... ez miért van? -
#1246 a wg mindig tudott videót csinálni..sajna ez másra nem igaz :D kivéve az az orosz nő, a wg 'híradóban', na ő jóféle :D -
vaakuum #1245 Egyébként az normális, hogy egy 3 magos Athlon II gépben, ami 3 giga felett ketyeg 4 giga memóriával, és egy 4850es Ati kártya van benne 512 memóriával, ott mindennek low beállításon kell lennie? Ennyire gyenge a videókari, vagy inkább proc+memória kellene? -
vaakuum #1244 Mondjuk érdekes, hogy a videóhoz képest még egy Tier5-ös gépben sincs semmi sebesség-érzés. A videót meg már nézni is adrenalin-bomba. Bár az is igaz, hogy a mostani késleltetett irányítással nem is lehetne ilyen sebességgel repülni, vagy sokkal több lenne a fának, egymásnak és a földnek csapódás minden körben. -
Cnut #1243 Ami durva, hogy ahhoz 8k xp is jött, asszem 2 légi és 9 földi céllal. -
#1242 milyen jó lenne ilyen több perces csata másokkal :D szép ellenmanőverezés, kitérés, a hátam mögé kerülne és én védekeznék :D míg valaki le nem zuhan -
Desmodromic #1241 80 ropi? Az már derék!
Nekem az I-16-al 46.000 a rekordom egy földi céllal és nyolc killel. -
Cnut #1240 Na, akkor lesz mire költenem a free xp-t :) Közben egész megszerettem a BF109Z-t volt már vele 80k-s köröm is! 4db 30mm-es elég hatékony ;) -
Desmodromic #1239 Azért beszarnék, ha így nézne ki ingame! :)
Az irányítással nekem nincs különösebb gondom, csak az zavar, hogy elengedem semleges helyzetbe az oldalkormányt /csavargatós joyom van/ és úgy marad kitérítve, aztán úgy kell helyre tekergetni.
Mostanság azért nem kell 10-15 másodpercnél többet várni a kezdésre, 4-500-an vannak esténként.
A két ágyús I-16 "late mod"-ot mindenkinek ki kell próbálni, amíg még van. 3-8 kill között lehet MINDEN meccsen aprítani vele. A fórumon már puffognak miatta. :) -
Atesz91 #1238 Próbáld joy-ra állítani options-ben a szabad nézést, én bill+egér kombóval nyomom, megszoktam és bejött, amúgy ha joyra nem tudod rakni rakd billre. -
#1237 Szép Gamescom-os videó.
-
Héeder #1236 Hello
Valaki találkozott már olyannal, hogy elindítom a játékot de betöltés és gépek helyett csak fekete képernyőt látok. Ez mitől lehet? -
weine #1235 Ha ilyen marad, meg sem közelíti majd a WoT népszerűségét...
És nem valószínű, hogy változtatnának az irányításon. -
#1234 Van egy kis lag már elég régóta az irányításban, emiatt össze-vissza rángatja az ember a gépet, sosem megy egyenesen.
Amúgy én még így is joystick-kal játszom, sokkal természetesebb érzés, mint egérrel. Elvégre az igaziakban sem egér van :) Próbáltam erőltetni az egér + bill. kombót de nem...nagyon nem esik kézre, meg a manőverezés is fura úgy.
Múltkor játszottam, alig voltak fent 100-an. Nem tudom hogy lesz ebből több tízezer játékos open bétában. Amúgy tetszik a játék, azon kívül hogy állandóan nekem jön valaki. Itt nem lehet olyan könnyen szétnézni mint a tankosban, elvégre ott nem kell fölém meg alám is figyelni...nincs annyi dimenzió. Nem tudom hogy lehetne ezt kiküszöbölni, a joystickon sajnos nincs olyan kis pöcök amivel körbe lehetne nézni. -
weine #1233 egérrel majdhogynem lehetetlen (nekem) játszani, elő kellett vennem a joyt, azzal sokkal userfriendlibb a dolog.
DE !!
Még így is bazi nehéz valakit eltalálni, mert a többiek MOZOGNAK !! És az egyhelyben álló hajóra is nehézkesen tudok ráfordulni, hát még a cikázó gépekre.
Itt nem lesznek 5-8-as fragok, mint a tankos verzióban, az tutti...
-
aside #1232 Na végre megjött a mail, nagyon kíváncsi vagyok -
bajsz #1231 Haverom szerint a botkormányos kezelés sokkal ember barátabb! Én nem próbáltam! Bill+egérrel is elég jól lehet kezelni!
Azt ,hogy érdemes nem mondom ,hogy nem! :D
Regisztrálj és legalább megadtad magadnak az esélyt! :D -
vaakuum #1230 Irányítása emberbarátibb pl. botkormánnyal???
Érdemes lehet még regisztrálni a bétára? -
bajsz #1229 Konkrétan nem hasonlítgatni akarom a Wings Of Prey-hez hanem teljesen az!
csak MMO rendszerbe építve! -
bajsz #1228 :D:D:D -
vaakuum #1227 NAde beszélgetni csak szabad róla, meg hasonlítgatni máshoz azt, ami látszik, vagy feltételezhető a hivatalos oldal és nyilvánosságra került dolgok alapján... -
bajsz #1226 Igazából semmi info nem kerülhet ki róla :D
Valószínű ezért is :D -
bajsz #1225 Igen nincs! -
vaakuum #1224 Jól látom, hogy nem látom a War Thunder játéknak az sg topikját sehol? Merthogy még nincs is neki? -
bajsz #1223 Annyit tudok mondani ,hogy a Thunder teljesen hasonlít a Wings of Prey játékra,igazából ebből épült fel az egész!
Kb ennyi leírás elég is a játékról! :D
:D -
Héeder #1222 Hát most remélem lesz összehasonlítási alap mind 2-nél -
Atesz91 #1221 Én tavaly regeltem War Thunderre, még nem kaptam meg, Warplanes-re már 2 hónapja van, de érédekel mindkét game. -
Héeder #1220 Gyerekek!!!
Na ez a nem mind1. Egyszerre kaptam meg a War Thunder és a World of warplanes meghívót :D:D:D -
vaakuum #1219 Ez a kacsa elrendezés igen tetszik, kíváncsi leszek a gépre, mennyire lesz repülhető. Kár, hogy egyenlőre nem lehet minden nemzet gépeit kipróbálni, mert még egyet is nehéz fejleszteni
Személy szerint a nehéz-vadászokról már lemondtam, megálltam a T4-nél velük, de a sima vadásszal sem tudok továbblépni a T5-ről már három napja. -
#1218 Jönnek a japánok is nemsokára.
Mitsubishi A6M2 Zero
Nakajima Type 91
Mitsubishi J4M1 Senden
Kyushu J7W1, J7W2, J7W3 -
fityusz #1217 "Ami szerintem még hülyeség, hogy a nemzeteknél külön kell kinyitni minden tiert, tehát nem úgy van, ha T3-al elérted a T4 kritériumot, akkor ki tudod nyitni minden nemzet T4 gépét, hanem csak azt, amit elkezdtél fejleszteni. A többit párhuzamosan ki kell grindelni. Agyhalál."
Megnyugtatlak a Wotban is így van.
"Matchmaking: a legdurvább, amikor a heavy fightert összerakja 2 szinttel magasabb vadászokkal. Agyaggalamb lövészetként szednek le az égről. Én olyankor már elvből nyomom a földbe a masina orrát, és lépek ki a hangárba, aztán indítok egy másik szintű gépet, hátha ott bejön a csapatösszetétel."
"Egyes típusú gépek nagyon durvák, iszonyat jól mennek, vagy hatalmasat lőnek, vagy mindkettőt együtt. Szóval ezen is kell még dolgozniuk.
Én a Német gépeket kezdtem fejleszteni, de nem vagyok oda értük nagyon. Bár igaz, hogy a többit használatban nem ismerem, max annyit érzek belőlük, hogy lelőnek."