World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunAnFionn
Köszönöm a válaszod, megpróbálom. 😊

Nem béna a csapat csak gyakorlatlan, 20 csata után és egy 4-es szintû géppel ne várj ászokat.
Amúgy igazad van. A Wowpt csak csapatjátékosok fogják tudni élvezni, örülök, hogy leáldozott az önzõ frag-vadászok kora.

Ha bevezetik a platoon részt, akkor csak abban szabad menni, mert ez a random battle... Az elõbb volt 4/3-mas statom és még így is vesztettünk. Egyszerûen ha béna a csapat, akkor itt még lehetetlenebb helyzetbe kerülsz, mint a wot-ban. Komolyan olyan szánalmas emberek játszanak még T7-ben is... Üldözök 3 repülõt! Hármat!!! Egy van mögöttem és azt az egyet nem képesek rólam levakarni ketten...
Billentyûzettel nagyon sokat kell gyakorolni és érdemes kicsit átállítani, én ezt tudom javasolni bill + egér kombinációra:

Egér: vedd le minimumra az érzékenységet.
Billentyûzetnél:
W: Boost
S: Engine stop + fékszárnyak
A + D -re rakd át a balra jobbra nyilakon lévõ manõverezést.

Így sokkal könnyebb lesz.

Joystick: Igazából olcsót semmilyen játékhoz nem éri meg venni, még ehhez sem. Egy Logitech 3D Pro Extreme nagyon jól használható ha sikerül megszoknod. De ez 10.000-11.000 Ft.

Billentyûzethez is kell 50-70 csata mire ráérzel, joystick-hez meg lehet még több, mert az sokkal finomabb.
HunAnFionn
Sziasztok!

Elég nehezen tudom irányítani a gépemet billentyû/egér kombinációval. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e befektetni botkormányba? Élvezetesebb lesz tõle a játék? S ha igen tudtok ajánlani valami jó fajta joysticket?

Eagle16
Ja és persze ha sok a csapattárs sebzés, akkor átvált majd kékbe a nicknév és le lehet lõni szabadon...kb. mint a WoT-ban.

Ha tovább folytatja akkor meg ban.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ha mondjuk masszívan mínuszos lesz pl. egy Tier 8-as gép a csata végén mert sokszor belelõtt csapattársba is, akkor nem hiszem hogy gond nélkül folytatja majd a csapatsebzést.

A WoT-ban is csak elvétve lõnek meg csapattársak, bár ott azért pontosabban lehet célozni és nem lõsz ki percenként több száz lõszert 😊

De én már akkor fogom a fejem ha véletlenül eltalálok valakit, mert tudom hogy egy találatért rengetek kreditet levesz...

Mikor majd beállítják hogy mennyi legyen a bírság akkor vissza fog ez szorulni szerintem.

Engem mondjuk a WOWP-ban se sokat lõnek meg csapattársak, mindig próbálok kicsit leszakadni, ha ketten vagyunk egy célpontra, mert nem jó ha egymás szájába ér a két gép, ilyenkor szoktak összeütközni meg egymásba belelõni.

Erõsen kétlem, hogy ez visszatartó erõ lenne. Inkább majd ha ban jár a TK-ért.
Eagle16
Majd az élesben nem fogják, mert akkor már szépen fizetni fognak a csapattárs sebzéséért...mint a WoT-ban.

Jelenleg a legidegesítõbb a játékban, hogy nagyon sok idióta csak nyomja folyamatosan a gombot. Nem érdekli, hogy éppen a csapattársa is ott van a tûzvonalban, csak lõ mint a barom. Majdnem ugyanannyi lövést kapok be csapattárstól, mint ellenféltõl.
na, ide, nem a WOT-ba:

basszus, de kusza ez.
Én elõször NA-ra kaptam, azt nem is piszkáltam, gondoltam megvárom az EU-sat, ami még nem jött meg. Közben nyomathatnám a zárt bétát, szintén NA-n. Oda létrehoztak nekem egy 0-ás accot, ugyazt mint ami az EU-n van. Ugye átmozgatni nem tudnak, az 500 arany is oda ment, úgy hogy semmit nem játszottam, ráadásul már duplikálva is vagyok, ugyanazzal az email címmel, áááh

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Na kezdek rájönni mit kell ezzel csinálni 😄

Irányítást belõttem elég jól, joystickkal fordulok, W-vel gyorsítok, S-el lassítok + kiengedi a féklapokat, így élesebben fordul.

A-val és D-vel oldalazok, így könnyebb célra tartani.

Shit-tel tudom követni az ellenfelet ha nincs elõttem és amúgy nem látnám.

Most már sokkal többször találok, eddig 2 kill volt a max :}

Megvan a Tier 6-os Me-109G, amin egyel kevesebb 20mm-es gépágyú van mint az elõzõ E változaton -.- De gyorsabban emelkedik és fordulékonyabb.

Egész jó kis játék lesz ebbõl, szerintem. A grafikát mondjuk le kellett venni szinte minimumra és földközelben így is leesik az FPS...de majd javítanak ezen.

Meg a balansszal is vannak apró problémák.

Érdekes hogy Tier 6-tal már mínuszba lehet menni, ha nem sebzünk eleget.

Ha netán valakinek van hozzá megfelelõ rangja, akkor legyen olyan szíves, hogy a
World of Warplanes European official forum
→ Alpha testers section(Hidden)
→ International Forum for Alpha testers
részlegben megnyit egy topikot a magyar alfa/beta játékosoknak.
T5-tõl kezdve milyen csatákat lehet vívni, te jó ég! 10v 10-ben olyan légiharcok vannak, itt aztán nincsenek magányos hõsök, csak társ nélkül maradó halottak.
Én is 5 hónapja kérem, de még semmi
Én azt nem értem meg minek nem küldik a meghívót már 5 hónapja kértem és semmi.
szabii98
nem vagyok nagy repülõs, de ezek a kérdések...😄
inkább várok az OBra..

I met God. She's black

HunAnFionn
Végre bekerültem a bétába, játszhattam a játékkal és háááát...
Irányítás nehéz, eltalálni valakit még nehezebb, megölni valakit majdnem lehetetlen.
+ a bombázókat és a nehézvadászokat senki sem támogatja
+ egy csomó dolgot kihagytak a bétából, ami a WoTban jó volt

Nagyon vártam ezt a játékot, de ha így megy tovább akkor kipróbálom inkább a WoP-ot.

Bazzeg... Repül elõttem a bomber... 50 méterrõl lövöm mind a barom és nem sebzõdik... Fentrõl jön egy bf 109C és csak lazán egy sorozattal kettévág...
Remélem a végleges verzióban nem lesz ilyen szar a balance. Enyhén nonszensz, hogy pl egy T2-es repülõ ha valami csoda folytán befog egy T4-et, akkor 30 másodpercig lõheti, mire az lezuhan. Fordított esetben ha egy T4 ráront egy T2-re, akkor az bizony 5 másodperc múlva halott. Remélem a végleges matchmaking-ben nem rakja majd össze a T2-t a T4-el, mert esélye se lesz szegény kisgépeknek.
Nohab
Ácsi! Mindenkinek ajánlom figyelmébe a bannert. Úgy néz ki lesz vetélytársa a WOT-nak. Ha úgy megcsinálják, mint a Wolrd of Planest, akkor kenterbe is fogja vágni.
190 player van jelenleg fent, elsõ csata kapásból 9 vs 9 T1 és T4 között.
Met
Itt nem lehet torrentrõl leszedni a frissítéseket mint a WOT-ban?
Az updates mappában nincs torrent file.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hmm... elgondolkoztató, hogy mivel is kéne játszani.

köszi az infot!

Anno WOT-nál volt ez ,hogy 1-2 hónappal a regisztráció után kaptam kulcsot!

Majd elválik ,jó lenne kipróbálni ill regisztráltam ide is! itt is legalább alpha-án már túl vannak!

Sztm a 2 játék egy és ugyan az! 😄

Eagle16
Úgy kb. 6 hónap múlva akarják kiadni hivatalosan. De tényleg nem értem mi van, CBT indulásakor a WoT-ban már több ezer ember volt és kb. akárhol hozzád vágtak egy kulcsot...

Én azért nem játszok vele sokat mert unalmas 3 percet várni egy olyan csatára ami 5 percig tart. Arról nem is beszélve hogy kb. ugyanazok az emberek vannak bent minden csatában, tiszta családias a hangulat.

3- külömbözõ email-címmel regiztem ill van pár haver aki még mindig vár!

az komoly!
Tudtok valamit arról mikor várható,hogy hivatalosan is játszható lesz?!
ill alap esetben a beta mikor ér a finish -be?

Ezért kellen a meghívókat elküldeni hogy minél többen legyünk.
Eagle16
Nem értem mit tökölnek vele amúgy, mivel csúcsidõben is alig 120-130-an vannak fent a szerveren...

Én is enyi ideje várók.
Jelentkeztem már 5-6 hónapja még alfába ,de semmi!

Megéri várni rá,vagy felejtõs?!

Este meglesem!

Vajh itt is megkapjuk free-ben az addig megszerzett XP-t, ha kijön az open?
Eagle16
Több csata után:

Tier IV-es Me-109C-nél járok és már Tier 3-ban is feltûnõen jobb lett a játékélmény. A Tier 1-2-es géppuskák alig sebeznek valamit, nincs sikerélmény 😊 De Tier 3-tól a gyorsabbik 7,92-es gépágyúval már lehet darálni ezt-azt. A Me-109C-bõl ebbõl a gyorsabbikból van 3 is, ha top tier akkor szép köröket lehet menni.

Most 120 ember van fent, nem kell 10 percig várni hogy berakjon csatába.

Az irányítás szerintem még mindig kicsit lagos, de jobb mint az elõzõ patchben.

Majd írjatok ti is ha kipróbáltátok.

Eagle16
Hát...szerintem még mindig egy rohadt nagy káosz az összes csata.

Eltalálni semmit se lehet (400 lövés 10 találat meg ilyesmik...) , a gépek összeütköznek a levegõben, azt se tudom mi merre hány méter...

Eagle16
Olyan még mindig nincs...

Beraktak egy csomó új repülõt. Az irányítás jobb. Alig van játékos...

Toljál screen-t a tech-tree-rõl légyszííí! Az adott repcsin belüli fejlesztésekre gondolok, mondjuk egy Me-109 pont fincsi lenne! <#vigyor0>
Eagle16

Eagle16
1068mb-os update....szép...már jön is le.

Sippie
😄 meglássuk
Mibe, hogy holnap megkapod a meghívót? Na jó, azért a tökömet nem tenném ra.
Sippie
"
Thank you for your report regarding the alpha test application process.

Unfortunately, it is not possible to transfer your account.

To be considered for the EU alpha test server, you can start the application process here:
http://eu.worldofwarplanes.com/auth/new/?next=/ga/new/&redirect=True
Once accepted, you should be sent an email with confirmation of acceptance and a link to download the test client."

Hogy rohadnának meg... a tököm sem fog amcsi szerveren játszani
Eagle16
Megváltoztatták...most már azt írják hogy 8-tól 13:00-ig.

Elõtte az volt kiírva hogy 11:00 UTC-tõl 5 órán át.

A honlapjuk szerint 13:00-ig nem lesz szerver.

Nem mintha nem lenne szörnyen megvetendõ, bûnös cselekedet hétköznap dél körül holmi játékokkal foglalkozni. 😄
Master91
Akkor türelem....
Eagle16
Itt jelentkezel az alfára ha még nem jelentkeztél: link

És majd egyszer bevesznek 😊

Master91
Zsír! Hogy lehet bekerülni? 😄
Eagle16
Holnap indul a zárt béta, a 0.3.0 patchel 😊

13:00-tól nem lesz szerver kb. 18:00-ig.

szabii98
de csak a bétában használhattuk, és mikor kiadták az éles játékot töröltek mindent

I met God. She's black

Tényleg kaptatok ingyen aranyat??