World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem béna a csapat csak gyakorlatlan, 20 csata után és egy 4-es szintû géppel ne várj ászokat.
Amúgy igazad van. A Wowpt csak csapatjátékosok fogják tudni élvezni, örülök, hogy leáldozott az önzõ frag-vadászok kora.
Egér: vedd le minimumra az érzékenységet.
Billentyûzetnél:
W: Boost
S: Engine stop + fékszárnyak
A + D -re rakd át a balra jobbra nyilakon lévõ manõverezést.
Így sokkal könnyebb lesz.
Joystick: Igazából olcsót semmilyen játékhoz nem éri meg venni, még ehhez sem. Egy Logitech 3D Pro Extreme nagyon jól használható ha sikerül megszoknod. De ez 10.000-11.000 Ft.
Billentyûzethez is kell 50-70 csata mire ráérzel, joystick-hez meg lehet még több, mert az sokkal finomabb.
Elég nehezen tudom irányítani a gépemet billentyû/egér kombinációval. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e befektetni botkormányba? Élvezetesebb lesz tõle a játék? S ha igen tudtok ajánlani valami jó fajta joysticket?
Ha tovább folytatja akkor meg ban.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A WoT-ban is csak elvétve lõnek meg csapattársak, bár ott azért pontosabban lehet célozni és nem lõsz ki percenként több száz lõszert 😊
De én már akkor fogom a fejem ha véletlenül eltalálok valakit, mert tudom hogy egy találatért rengetek kreditet levesz...
Mikor majd beállítják hogy mennyi legyen a bírság akkor vissza fog ez szorulni szerintem.
Engem mondjuk a WOWP-ban se sokat lõnek meg csapattársak, mindig próbálok kicsit leszakadni, ha ketten vagyunk egy célpontra, mert nem jó ha egymás szájába ér a két gép, ilyenkor szoktak összeütközni meg egymásba belelõni.
basszus, de kusza ez.
Én elõször NA-ra kaptam, azt nem is piszkáltam, gondoltam megvárom az EU-sat, ami még nem jött meg. Közben nyomathatnám a zárt bétát, szintén NA-n. Oda létrehoztak nekem egy 0-ás accot, ugyazt mint ami az EU-n van. Ugye átmozgatni nem tudnak, az 500 arany is oda ment, úgy hogy semmit nem játszottam, ráadásul már duplikálva is vagyok, ugyanazzal az email címmel, áááh
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Irányítást belõttem elég jól, joystickkal fordulok, W-vel gyorsítok, S-el lassítok + kiengedi a féklapokat, így élesebben fordul.
A-val és D-vel oldalazok, így könnyebb célra tartani.
Shit-tel tudom követni az ellenfelet ha nincs elõttem és amúgy nem látnám.
Most már sokkal többször találok, eddig 2 kill volt a max :}
Megvan a Tier 6-os Me-109G, amin egyel kevesebb 20mm-es gépágyú van mint az elõzõ E változaton -.- De gyorsabban emelkedik és fordulékonyabb.
Egész jó kis játék lesz ebbõl, szerintem. A grafikát mondjuk le kellett venni szinte minimumra és földközelben így is leesik az FPS...de majd javítanak ezen.
Meg a balansszal is vannak apró problémák.
Érdekes hogy Tier 6-tal már mínuszba lehet menni, ha nem sebzünk eleget.
World of Warplanes European official forum
→ Alpha testers section(Hidden)
→ International Forum for Alpha testers
részlegben megnyit egy topikot a magyar alfa/beta játékosoknak.
Irányítás nehéz, eltalálni valakit még nehezebb, megölni valakit majdnem lehetetlen.
+ a bombázókat és a nehézvadászokat senki sem támogatja
+ egy csomó dolgot kihagytak a bétából, ami a WoTban jó volt
Nagyon vártam ezt a játékot, de ha így megy tovább akkor kipróbálom inkább a WoP-ot.
Az updates mappában nincs torrent file.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Majd elválik ,jó lenne kipróbálni ill regisztráltam ide is! itt is legalább alpha-án már túl vannak!
Sztm a 2 játék egy és ugyan az! 😄
Én azért nem játszok vele sokat mert unalmas 3 percet várni egy olyan csatára ami 5 percig tart. Arról nem is beszélve hogy kb. ugyanazok az emberek vannak bent minden csatában, tiszta családias a hangulat.
Tudtok valamit arról mikor várható,hogy hivatalosan is játszható lesz?!
ill alap esetben a beta mikor ér a finish -be?
Megéri várni rá,vagy felejtõs?!
Vajh itt is megkapjuk free-ben az addig megszerzett XP-t, ha kijön az open?
Tier IV-es Me-109C-nél járok és már Tier 3-ban is feltûnõen jobb lett a játékélmény. A Tier 1-2-es géppuskák alig sebeznek valamit, nincs sikerélmény 😊 De Tier 3-tól a gyorsabbik 7,92-es gépágyúval már lehet darálni ezt-azt. A Me-109C-bõl ebbõl a gyorsabbikból van 3 is, ha top tier akkor szép köröket lehet menni.
Most 120 ember van fent, nem kell 10 percig várni hogy berakjon csatába.
Az irányítás szerintem még mindig kicsit lagos, de jobb mint az elõzõ patchben.
Majd írjatok ti is ha kipróbáltátok.
Eltalálni semmit se lehet (400 lövés 10 találat meg ilyesmik...) , a gépek összeütköznek a levegõben, azt se tudom mi merre hány méter...
Beraktak egy csomó új repülõt. Az irányítás jobb. Alig van játékos...
Thank you for your report regarding the alpha test application process.
Unfortunately, it is not possible to transfer your account.
To be considered for the EU alpha test server, you can start the application process here:
http://eu.worldofwarplanes.com/auth/new/?next=/ga/new/&redirect=True
Once accepted, you should be sent an email with confirmation of acceptance and a link to download the test client."
Hogy rohadnának meg... a tököm sem fog amcsi szerveren játszani
Elõtte az volt kiírva hogy 11:00 UTC-tõl 5 órán át.
Nem mintha nem lenne szörnyen megvetendõ, bûnös cselekedet hétköznap dél körül holmi játékokkal foglalkozni. 😄
13:00-tól nem lesz szerver kb. 18:00-ig.
I met God. She's black