2416

World of Warplanes
  • Desmodromic
    Van valakinek 6-7. szintű vadásza?
    Nem tudom merre fejlesszek tovább, mert itt már komoly lóvék pörögnek. T7 Me-209, vagy T6 La-5, P-51A közül kéne választani valami fincsit.
  • Moronpirate
    Mi lehetne a legjobb módszer hogy bekerüljek erre a zárt bétára? a 19 eurós ár nekem sok a hivatalos oldalon. Jobban preferálnék ilyen 5-6 eurós árakat is akár.
  • Glo
    Letöltöttem (igaz 2 nap alatt) a WT-t.. Ez többszörösen kenterbe veri a WoWP-t, már első blikkre is. Lehet a Wowp akármennyire alfa meg béta, sose fog ennek a nyomáéba érni, azt aláírom már most.
  • Glo
    Töltsd le az il2-t :) Abban mindenféle bomber van.. még B29-est is vezethetsz :)
  • TDantes
    Áh..ne már. Az szar. Én akarok bombázót is vezetni.
  • Desmodromic
    Majd, ha meglesz a Me-109G, na az egy álom! Nagyon jól fordul, lejtőn hátszélben megfutja a 800-at, a 30-as ágyú amellett, hogy bazi erős nem ritkán egylövésezi az ellent. Nem véletlenül fostam annyira tőle. :)

Próbáld ki csataröpcsivel, hogy kezdéskor teszel egy kört előnyt adva a többieknek, aztán próbálj elsunnyogni a célig.
    Amikor alulra tesz a MM, akkor vadásszal is így szoktam. Elég 800-1000 méter vízszintes lemaradás és máris be lehet ülni a vonat utolsó fülkéjébe, amikor beszállsz a ringbe. Az a legnagyobb élmény amikor leszedem a népet a üldözött csapattársról!

Úgy tudom az igazi nagy bombázók csak NPC-k lesznek, amit az egyik csapat véd, a másiknak meg le kell lőni mielőtt lebombáz valamit, vagy átér a térképen pl. Talán a bombázó célpontja valami nagy lesz, mondjuk egy gát, amit nem lehet sebezni 1-2 tonnás fisz-fasz bombákkal, így nincs miért lelépni a bombázó mellől.
  • TDantes
    Höh. Ar 80-as német vadász gép, na ezzel már majdnem játszani is tudok, ha tudnám irányítani. Azért így is, minden csatában eddig volt vele egy 1 kill, sőt az egyikben kettő is. Huhuhú...ahhoz képest hogy az előtte lévő német géppel el se találtam semmit...

Tier 4-es ruszki csata repülő. Manőverezni azt nem lehet vele, de egyik csatában 4 földi célpont megsemmisítve. Nem lenne rossz, de hát a vadászok általában tízszer leszednek mire oda érnék egy földi célponthoz.

Na most állítólag lesznek bombázók is. És azt mégis hogy? Úgy értem légi harcban a bombázók nem mennek majd semmire.
    Földi célpont meg kevés lesz nekik. Szóval mire a dög lassú bombázó , mondjuk egy B-17 oda repülne, a csatarepülők kilövik a földi célpontokat. És akkor mire lesz jó a bombázó?
    Erre rohadtul kiváncsi volnék, mert a szőnyegbombázásra kitalált gépekkel egy földi célt bombázni...(oké a reptereken több célpont is van, de akkor is)
    Ezt nem tudom hogy lehet majd megvalósítani
  • kruger445
    Most láttam a japán gépek bevezetőjét. A5M, Zero, Kikka... Mi lesz akkor a csatarepülőgép?
  • aknakukac96
    Kár:(Mindegy úgy sem terveztem, hogy olyat sokat játszom vele, csak kíváncsi vagyok rá.Meg ugye ott a War Thunder, amire tegnap kerültem be:)Ha meg annyira ráfüggnék esetleg, akkor nyílt bétáig NA-s leszek, egye fene:)
  • Desmodromic
    Van EU, csak véletlenül az NA-ra regisztráltál. Az EU honlap címe eu.worldofwarplanes.com. Újra kell sajnos regisztrálni az EU-ra, mert nem rakják át az accodat, úgyhogy várnod kell amíg meg nem hívnak.
    Azért próbáld ki az usákokat hátha nem olyan magas a ping.
  • aknakukac96
    Sziasztok!Kaptam inviteot végre, de csak NA szerver klienst találtam, illetve ezt linkelte az e-mailben.Az EU-s oldalon is az aboutban NA-s szervert ajánl föl letöltésre.Van egyáltalán Eu szerver?
  • Glo
    Lehet, hogy lesz 0-s critical, de azt nem 10 másodpercenként oszthatod, hanem másodpercenként 20-at.. Abból valami csak-csak sebezni fog
  • Pluskast
    Háát. Én igaz a Wowp-nek csak az alfájában és kis ideig a bétájában voltam benne, de a WT klasszisokkal jobban tetszik. Bár azért még vannak hiányosságok de azért szerintem az is megtalálja a számításait aki csak simán repkedni akar. A WT-ben az arcade battle jelenleg tényleg eléggé arcade. Mindig "jókat mosolygok" amikor az I-153-as kis szaros kétfedeles simán leköveti a 11-es szintű Me109-G10-es repzimet. Szóval ez a része távol áll a komoly szimulátortól. De rögtön hozzá tenném, hogy ezért vannak a dinamikus csaták illetve a történelmi csaták. Szóval itt mind a 2 stílus kedvelője megtalálhatja a számításait.
  • Attiska
    Valamilyen szinten igen, de ez teljesen arcade, addig a WT inkább szimulátor. Inkább az lesz, hogy aki komolyabb repkedésre vágyik, az WT-zik, aki meg ne, az ezzel játszik.

Most mentem pár kört ezzel, nem lesz ez nagyon rossz, de a WT jobban tetszik.
  • Pluskast
    Pedig nem teljesen off. Szerintem komoly konkurenciája lesz a WoWp-nek.
  • Piszkos  Fred
    Na jó a WoT a világ legzseniálisabb játéka:D Utálod mint a szart, mégis kényszerít hogy játssz vele:D
  • Attiska
    A feszültséggenerátor a WoT. Itt ugye nincsen 0 critical. Még...
  • Piszkos  Fred
    Feszültséglevezetőnek? Inkább feszültséggenerátornak, ha engem kérdezel:D
  • Toby0501
    Ilyen árkádos irányítás kétféle van benne, amit én próbáltam, abban W/S volt a gáz, A/D csűrőlapok, Q/E pedig a rudder és egérrel lehetett célozgatni, a másikra most így hirtelen nem emlékszem. Egészen használható volt így, aztán beüzemeltem a botkormányt, úgy már nagyon jó volt. De ez itt már nagyon off és elnézést érte.
  • Attiska
    Nem hinném, hogy a két játékot össze lehetne hasonlítani. Ez teljesen arcade, a WT némileg komolyabb. A WoWP feszültséglevezetőnek teljesen jó, a WT azért több koncentrációt igényel.
  • szabii98
    Irányítás, egér hogy működik?
    A belső nézet sokat dob rajta, láttam videót rohadt jó játék lehet. igaz 2x annyi Gb :D
  • Toby0501
    Nyilván az is közre játszhat, hogy a Gaijin-nek nem kellett a 0-ról kezdenie a fejlesztést, ott volt alapnak a Wings of Prey, ami mondjuk a WT-hez képest förtelmes.
  • V43 1105
    Egyet kell értsek, s már a gép felhozatal is jóval színesebb.. élvezetesebb az egész..! A belsőnézet is brutálisan kivan dolgozva ..
  • Toby0501
    Ma telepítettem fel a War Thundert és azt kell mondjam, sokkal igényesebb, szebb, játszhatóbb, mint a WoWP. Szerintem aki megkapta ma az invite-ot és kipróbálta, nem fog visszatérni erre. :)
  • HUNGabor
    itt van újra
  • HUNGabor
    a 3-ast vmiért nem rakta ki
  • HUNGabor

• Nohab
    Szerintem jobb. Egyszerűen színvonalasabb.
  • SZU
    Nekem is ma reggel jött meg a meghívó. Majd összenézem. =)
  • Cnut
    Nem tudom, én még csak várok a WT betára, a WOWp nekem nagyon bejön és nekem az irányítással sincs bajom.
  • HUNGabor
    A jobb oldali kis izékkel ne foglalkozzatok
  • HUNGabor
    Zsír
    Ez a jobb, vagy a Warplanes?

• TDantes
    Értem. Majd kipróbálom. Hát igazából azt kéne tudni, hogy joystick-al egyszerűbb volna-e irányítani. Közelharcban rosszabbul manőverezek mint általában a többi gép. Épp ezért igyekszem messziről lőni, csak onnan meg alig talál
  • SZU
    A repülő célok elé kell célozni. A fedélzeti fegyvereknek van egy keresztpásztázása. Ami miatt egy bizonyos távolság fölött nem lehet eltalálni vele a célt.

Ha minden igaz, alapból van egy célzás segítő mindenkinek bekapcsolva. Azaz, ha befogsz egy célt, akkor a pásztázási távolságon belül megjelenik a repülő közelében egy kis karika. Ami mutatja, hova kell lőni, hogy el is találd. Természetesen a gép manővereit figyelembe véve a karika mindig a repülési útjában van a gép előtt.

Földi célpontot úgy támadj, hogy fogd be a célt és pár száz méternél messzebb ne is lőjj, max rakétát. Repülj rá szinte mindegy milyen szögből, csak úgy hogy utána fel tudj még szállni! =)

Sorozd a célt és ha a kis "célvideón" (mert ügye befogtad a célt) látod már hogy a lövések felverik a vizet, vagy a földet, akkor vedd le a sebességet a legkisebbre, és kezd el rendesen lőni. A sorozatok miatt kicsit felhúzhat egyes gépek orra, tehát korrigálni kell.

Egy csatarepülő általában egy rárepüléssel kiiktat egy földi célpontot. Egy vadász meg 2-3-al.

De én inkább bombázni szeretek földi célpontot. Ha jól csinálom 1 bomba 1 célpont és nem kell alacsonytámadni sem.
  • Desmodromic
    Próbáld meredekebb szögben támadni a statikus célpontokat és közben nyomni az S-t, hogy több időd legyen lőni.

Légi célokat addig fogjuk 6-800 méterről sorozgatni, amíg nem lesz limitált meg fizetős a lőszer.
  • szabii98
    énis :)
    szokni kell, az biztos :D és ha nincs más megoldás, ha nekimész egy másiknak meghal. xD mondjuk teis
  • TDantes
    Hát hogy valami akciódúsabb az nem felétlenül pozitívum nálam, én szeretem a lassabb játékmenetű dolgokat is.

500 méter, aha hát gyakorlatilag súroltam a földet, az szerintem kicsit közelebb van mint 500 méter, és alig-alig talált. Nem tudom azért-e mert egérrel nem tudok vagy nem lehet elég pontosan célozni.
    Azért gépeket mindig találok el, kettőt-hármat.
  • szabii98
    Azért itt is van 'fizika' tehát elé kell lőni mint wotban. 500 méterről szépen lehet őket kaszálni :D Nekem van már jó sok sebzésem, kicsit nehéz irányítani de rohadt jó, sokkal több akció van benne mint wotban. nem lehet kempelni, ez tök jó dolog, azonnal egymásnak kell ugrani és manőverezgetni :D Baszott jó játék lesz ez
  • TDantes
    Próbáltam megint játszani vele. Hát ez továbbra se jó.
    Hogy lehet ebben bármit is eltalálni? Rárepültem egy földi célpontra, nyílegyenesen, lövöm lövöm és semmi. Nincs találat, akkor sebez pár %-ot, mikor már a gép orrával szinte felszántom a talajt.

Látok egy ellenséges gépet, lövöm...ott van a célkereszt közepében, és semmi. Egy találat se. Ott mennek el szinte centikre mellette a lövések, de egy talál?

Az egy dolog, hogy egérrel nekem ez nagyon fosul irányítható. De látom, hogy mások úgy repülnek, hogy céloznak, lőnek, találnak. Befognak egy gépet, és szétlövik. Nem lehet, vagy nem tudok elég finoman manőverezni egérrel, de hogy találni se? Pedig volt hogy jól céloztam, telibe kellet volna lőni.
  • Simipapa
    Nagyon brutál a I-16 late (IV tier) maxra kifejlesztve. 9 kill egy csatában :) eddig ez a rekord