2416

World of Warplanes
  • Trucker39
    Csak egyszer tolták el november 13-ra.
  • TottiHUN
    megint?
  • Gerdzso
    Amúgy valaki tudja miért tolták el megint a megjelenés napját? :(
  • Gerdzso
    Én is egyet értek, rengeteg másik ember játékát lehet így tönkretenni...
  • Pares
    Mindenki, aki ilyen fajta módon rontja el mások szórakozását, az én szemembem permbant érdemel.
  • NLaca64
    Sziasztok.Tegnap kaptam ezt az e-mailt a wg-től:Greetings Player,

This is an automated e-mail to inform you that following our internal audit, your account was suspended due to the violation of chapter 4.04 of our game rules.

You can read more about them on the following page: http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/forum-0/announcement-9-world-of-warplanes-game-rules/

Please note that our decision is based on a very thorough investigation. Nevertheless, if you still wish to continue to play the game, please contact our customer service department at https://support.worldoftanks.eu/

We are sorry that we had to take such a hard decision, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.

Regards,

Wargaming Europe

Customer Service Team
    Ez szerintetek azt jelenti hogy végleg kizártak a játékból?
    Mivel nincs rajta időpont hogy meddig tart.
    Az történt hogy rosszul emlékeztem az éles játék kezdetére,október 13-ra november helyett és hogy meglegyen a 700 csatám,pénteken úgy játszottam ahogy itt az egyik fórumozó is leírta.Beküldtem több repcsit is egyszerre a csatákba,a csata kezdetekor pedig kiléptem.Így kb.50 csata mehetett le,de közben az internetet olvasva rájöttem hogy egy hónapot tévedtem.Utánna szombat,vasárnap rendesen játszottam,majd hétfőn kibannoltak.Gondolom valaki felnyomhatott a csapatból akinek nem tetszett hogy kiléptem.
    Szóval aki hasonlóan szokott játszani,az a példámon okulva jól gondolja meg mert így járhat.
    Üdv.mindenkinek.
  • TottiHUN
    van valamilyen magyar chanel? ahol szoktak is lenni egy páran? :D
  • SCHwat
    Valami gond lehet az update serverrel, a launcher ugyanezt a hibat dobta este, ettol fuggetlenul a jatek elindult. (ez gondolom nem vigasztal, de probald meg holnap hatha addigra javitjak)
  • JeffDunham
    Tudja valaki miért ír ki ilyen hibaüzenetet telepítés előtt?

• tutyimutyi2
    én valahogy keveslem azon az 1db 7.92-est meg az 1db 12.7-est
  • Krigare90
    Hali. Van valakinek tapasztalata az F2A-1-ről? Megéri a 850 tokent?
  • Trucker39
    Igen. Sajnos a csaták után a hangár képernyő is elég nehézkesen töltődik vissza és sajnos nem csak az elején. Idegesítő kisebb nagyobb hibák vannak még ebben a verzióban.
  • Hunn1a
    Másnál is mindennapos, hogy az első pár harc sokkal tovább töltődik? Már rég indul a csata, mi meg bámuljuk a felénél megakadt töltésmérőt.
  • Gerdzso
    Azért drágább, mert megtartható repcsi. :)
  • TottiHUN
    hát ha egy rohadt ikont se tudtak csinálni akkor ilyen bonyolult dolgokkal nem hiszem hogy foglalkoznának :D
  • tutyimutyi2
    az oké de akkoris ezt irja ki amikor nem a barakba akarom küldeni az embereket hanem fel akarom oszlatni
  • TottiHUN
    asszem jobb katt a legénységre és ott tudsz belépni a barrackba
  • TottiHUN
    de van barrack csak a wq-ugy elrejtette hogy ne találja meg senki
  • tutyimutyi2
    elnézést a töbszöri posztétr de miért van az hogy megprobálom eladni a gépet természetesen azt választom hogy az embereket nem rakom a barakba erre ezt irja:
    Not enough bunks in the barracks.Enlarge the barracks or free some bunks.
    plusz a játékba tudtommal még be se került a barakk
  • tutyimutyi2
    am bekell valjam eléggé megdöbbentet hogy 850token az a f2a-1 hisz eddig pl a p40m10 ami ötös volt került 750 tokenbe ez meg csak hármas illetve olyat is mondtak hogy annyiba fog kerülni mint a többi tier3as prém gép viszont ha a többi ennyibe kerül akkor kiváncsi vagyok hogy majd a késöbbiekben ha raknak be tier8as prém gépet annak az ára mennyivel lesz több mint a wotban pl a löwe ára
  • tutyimutyi2
    kiváncsi vagyok hogy mégis mennyiszer lesz még olyan kérdés itt hogy eltünnek-e a gépek meg hasonló
  • Gerdzso
    A Tier 3-as orosz prémium gép az megmarad, az összes TP amit szerzel az majd át lesz konvertálva a T1-es CREW-ba. Emellett ha megvan a 100 csata akkor kapsz néhány emblémát vagy mit, ha megvan a 700 csata akkor kapsz prémium repülőgépet, hogy milyet nem tudni.

Ja és van egy megvehető T3-as prémium repcsi(Tier III Brewster F2A-1), amit ha megveszel azt megtarthatod.

Ha minden igaz ennyi.

Itt a link: http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/open-beta-advantages/
  • Szaladin12345
    Mondjuk nem hiszem mivel klánt se lehet csinálni stbstb lehet az én ismereteim hiányosak...
  • Krisztiam #1913
    lenne egy kérdésem, amikor megjelenik a játék, akkor amit megnyertem eddig csatát azok elvesznek? meg amik most vannak gépek amiket adtak azok eltűnnek?
  • Szaladin12345
    Ez tesztszerver szóval elfognak tünni a gépek???
  • Trucker39
    Úgy néz ki sikerült mindent beállítanom újra...

• Trucker39
    Ha megnézed a konfigurációnál, ott vannak a bill utasítások. vagy egyszerüen bekonfigolsz magadnak egy kézre állót.
    Például:

• TottiHUN
    neha néha benézek fórumra és pár napja valami olyasmit olvastam hogy billentyűvel rálehet segíteni a fordulásra ezt hogyan lehet megcsinálni? :D
  • mordawn
    Nekem is 4G memóriám van, így ismerős a szitu.
    Mivel RAM-ot venni most nem akarok, ezért úgy játszom, hogy a vírusírtón, tűzfalon, skype-on és Razer Game Booster-en kívül minden progit bezárok. A Booster még lelő pár windows folyamatot, kis memória így is felszabadul. Netezni nem szabad.
    Így ~1.2 giga memóriahasználattal kezdek játszani. A maradékot szintén megeszi a wowp, de azért tovább kitart. A windowsom eléggé tele van már szemetelve, egy win reinstall szerintem még segítene, de a fenti módszerrel nekem még elviselhető a kifagyások száma.
  • Trucker39
    Nekem egyenlőre nem jön be ez az újítás (patch). Sokkal több időbe telik a légigyőzelmeket összeszednem, mint ez előtt.
    A 100 token csak egy napig volt úgy tünik, ma már a 10 győzelem után újra csak 50-t adott. Vagyis napi 240 token.

Közben gyülnek az ilyen olyan kitüntetések is. Természetesen a képek mentésének helyét is át kellett variálni. Alig találtam meg.

• SCHwat
    Erdekes patch, meg szokni kell :)

A heavy fighterek kicsit nehezkesebbek lettek, viszont a Chance-Vought XF4U-1-t probaljatok ki, nagyon beteg gep :) szerintem tuti, hogy van benne kezifek, anelkul nehez lenne ekkorakat pordulni.

Ami viszont eleg kinos: Betettek egy uj map-et Eastern Front neven, ahol minden fustol, na ott azert akadnak FPS problemak ...
  • Dorgal
    Megüt a guta,ezzel a rohadt "out of memory " hibával.Nem igaz,hogy 2013-ban egy egyszerű játékhoz nem elég 4G ram,és egy 1G-s videokártya.Megutáltatják az emberrel az egészet,hogy 6-7 meccs után mindig kidobál.
  • nyomiarty
    Megint melohelyrol,igy megint ekezet nelkul.Sorry!

Szoval,nem szidom a wotban az afk-kat,bar tenyleg haragszom rajuk.De ez nem a wot.Vedd mar eszre hogy itt a jatekosallomany egy nagyon nagy resze csak a wot premium miatt van fent.Ha a wg igy oldotta meg,had dontsem mar el hogy ezt a premiumot hogy tudom a leghatekonyabban megszerezni.Ettol meg nem vagyok maga az ordog,azt hiszem.

25 perc alatt 10 win,10-10 kill.....Te akkor egy zseni vagy ha 2,5-3 perc alatt vegzel egy csataval es azokat mind meg is nyered,es minden csatadban megvan 1 foldi es egy legi kill.
    Vagy egyszeruen nem ismered az orat.....esetleg hazudsz. :)
    Ennyit errol....
  • Gerdzso
    Kegyetlen jó lett az új UPDATE, egyetlen egy dolgot leszámítva, a festések megint nagyon sokba kerülnek, jobban örültem volna neki, ha feleennyibe kerülnek, mert így elég sok pénzt fog felemészteni a dolog, de amúgy nagyon jó lett a patch! :)
  • Zegi Norbi HUN
    Jah, jó kis csalogatás:) Ebben profik:)
  • Gerdzso
    3gb a patch, nem rossz :D

a 10 prém gépet mindenki megkapja a béta idejére :)
  • Zegi Norbi HUN
    Adtak 10 prémium gépet, meg 10 garázshelyet. Gondolom akkor ez valami csalogatás akar megint lenni.
  • Droughert
    A pár nappal ezelőtti elmaradt token bónusz most lett aktív, vagyis a győzelmek után dupla token jár.
  • Zegi Norbi HUN
    Ezek amúgy mit variáltak? Mert telenyomtak prém gépekkel...
  • Gerdzso
    Bezzeg amikor a WOT-ban valaki AFK-ol akkor szidod mint állat, de ha te csinálod akkor azzal nincs gond? Rengetegszer van az hogy nagyon jó meccset mennék, de az AFK-sok miatt elbukjuk, pedig ha nem tennék ezerszer gyorsabban meglenne a 10 win mint most, az meg a másik hogy az említett 40 perceden meg is látszik hogy AFK-zol, mivel én nem teszem van hogy 25-30 perc alatt végzek vele...