2416

World of Warplanes
  • Farkasfog
    Nekem ez van:
    I-15bisDM, pegasus, XP-77, Me-210
  • Gerdzso
    Én ezeket kaptam:
    Pegasus; I-15bis; F11C; F2A-1; XP-77
  • Gerdzso
    Most frissítem a játékot! :)

Amúgy játékosokat keresek a bajnokságra.

Bajnokság

Egész jó nyeremények vannak, bár "csak" az első 8 csapatot jutalmazzák, de szerintem 30 csapatnál többre nem kell számítani. :)
  • Trucker39
    Nos, ki mit kapott ?

Nálam Pegasus, I-15-bisDM, valamint XP-77 került ingyen a garázsba.

A WoT-l közös lett a gold számla. A training küldetések teljesítéséért 75 gold jár.

• Gerdzso
    Gratula!

Amúgy most egy kis kihagyás után(1 hét) újra visszatértem a játékhoz és azt kell mondanom, hogy nagyon jó. Viszont néha elég idegesítő tud lenni a csapattársak miatt, de ezt nem nevezném a játék hibájának... viszont tény hogy egy optimalizáló patch jól jönne! :)
  • Trucker39
    Mi előtt bárki meggyanúsitana, hogy egyszerre több gépet is csatában tartottam, A Bf110, nagyok közé került, egyből kilőtték. Esélyem sem volt sem kikerülni, sem kilőni. A másik kis kedvencem, az Ar 68-ba, meg sikeresen belém fordult kezdéskor egy jól képzett csapattárs. Persze -1-t egyből megkaptam.
  • Trucker39
    No végre.

Ezzel együtt 180 nap premiumot sikerült összeszedni.

Most egy darabig nem szeretnék "Loading", valamint "Updating hangar..." feliratokkal találkozni. A maradék hajam ezektől akart kihullani.
  • Gerdzso
    Pedig van benne potenciál, főleg ha szakaszban vagytok, mert egy 3-as szakasz itt simán lehozza a csatát, főleg alacsonyabb(1-5) tierben.
  • ikarus44
    Hát akkor köszönöm szépen, de inkább maradok a WT-nél.
    (annak amúgy is most fog megjelenni a tankos része, és akkor elmondatom azt amit már kb 1,5 éve mondanék már: goodbye WOT! )
  • TottiHUN
    jó de azért vannak különbségek, lehet valakinek épp ez volt az első csatája azt se tudja hogy fiú e vagy lány és akkor jön egy pár ezer csatás jó játékos aki tönkreteszi a kezdők játékát.
  • Trucker39
    Ebben a játékban mindenki kezdő, hiszen még ki sem adták.
  • TottiHUN
    Biza nagy tehetség kell ám a kezdő játékosok szétalázásához.
  • Trucker39
    A légi harccal továbbra sincs gond, csak a nyert csatákkal.

• Trucker39
    Kis szünetet tartottam, mert nagyon rá sikeredett unni a játékra. Még megpróbálok egy havi premet összekalapálni, de elég nehéz lesz.

Zsinórban sosem volt 10 győztem csatám. A bombázás és a légi győzelem kb fél óra alatt megvan. Ezután még 1,5 óra, mire meglesz a 10 győzelem. Ez utóbbi veszi el nagyon a kedvem a játéktól. Ugyan az a hibája, mint a tankosnak. Majd a játék, szerver, vagy nem tudom mi el dönti, hogy lehetek-e győztes csatában. Még megvárom, a megjelenést, de ha ott is hasonló lesz a helyzet, akkor sajnos kicsi esélyt látok arra, hogy rendszeres játékos legyek ebben.
  • Gerdzso
    Ha árkád csatákra vágysz, akkor ez a legjobb választás(szerintem), de ha a jó hosszú csatákat szereted és van egy joy-od akkor ott WT(frb), de a WT árkád módja szerintem felejtős.

Amúgy én mind2-t játszom. :)
  • Schwarczer
    Fiuk csak nekem tünik trágyának ez a 109z vagy van aki már ráérzett?
  • hNeo2
    Hát én nem régóta játszok.

Elég szép és élvezetes tud lenni.

Egy csata 1-2 percig tart. Egymásnak rohan 15-15 gép, 1-2 bombázó szalad a földi célpontokért és ennyi. De én még csak tier 3 nál járok.
  • ikarus44
    Sziasztok!

Már elég rég (kb:1 éve) nem játszottam a játékkal annyira elment tőle a kedvem, az akkori állapotok miatt.
    A kérdésem az lenne hogy van-e értelme folytatni?+ olyan valaki nagyjából már elég rég játszik a játékkal, nagyjából írja már le legyen szíves hogy kb milyen most.

Köszönöm!
  • Tono34
    Ha nov 13. lesz a megjelenés akkor összejöhet még 1 hónap prém :)

Talán még a 700 csata is meglesz. Tegnap átléptem a 300-at.

Viszont jó lenne egy "stabilabb" játékosállomány, mert ez a sok csata, hogy alig kezdünk, de már csak 4 gépünk maradt ... kicsit kiborító.

Tegnap elég wotosra sikerült a kezdés, egy laza 0-6-os vereség széria, nem is értem Trucker neked hogyan sikerült zsinórban 10 győztes csata. Lehet mennem kellene veled szakaszban :)
  • Gerdzso
    A T3 ruszki prémium gép is megmarad! :)
  • darkwraith
    a rendes gépeim eltűnnek? Ne máááár! Basszus, erre nem gondoltam. Na akkor még 1x biztos nem kezdek neki ennek.
  • Trucker39
    Azt biztosan nem törlik. Mivel a Wot-ban is megjelenik és ott is jóvá van írva. A gépek tünnek el, a prem gépek is, csak az az egy "tank" marad, amit Tono34 írt.

A gépről (F2A1 Buffalo) Itt lehet olvasni bővebben.

Az egyesített acc-ról meg Itt írnak bővebben.

Még Itt is érdemes néha olvasgatni
  • Jacek
    Egyébként amikor elvileg kitolják nov 13-án ezt a csodát nem törölnek mindent a WOWP-ről? tehát a premet is ami a wotra is vonatkozik?
  • Tono34
    Az szép,én későn kezdtem el csak most lett meg az első hónap. Még megveszem azt a T3-as prém tankot amire azt írták, hogy az meg fog maradni.
  • Trucker39
    Ezzel együtt 150 nap premium jött össze.

• TottiHUN
    az előbb csak nekem szart be? beragadt a lövés és nyílegyenesen a földbe repültem akármerre forgattam az egeret és nyomkodtam a billt megse moccant.
  • Trucker39
    Szerencsére túl vagyok a mai adagon már. Nem lesz könnyü ez a maradék néhány hét. Ha ilyen lesz a kész játék is és már nem lesz premium gyűjtés, igencsak kihaltak lesznek a szerverek.
  • TottiHUN
    röhej ez az új patch előbb mentem attack aircraftal, majd a seggembe ütközött egy fighter, természetesen én meghaltam ö pedig ment tovább.
  • Krigare90
    Igen a menülassulást én is észrevettem. Szörnyű... Nem tudom mit baszarintottak el de azt nagyon! No comment remélem mire kijön csinálnak vele valamit
  • Trucker39
    Vigyázat! A credit vagy token-ből vásárolható lőszerfajták át lettek állítva tokenes módra. Tessék vissza állítani, mert megszívjátok (mint én). Amúgy a menü talán még lassabb lett mint eddig ...
  • Trucker39
    Szeretni én sem szeretem. Egy próbát még azért tegyél. Épp most töltődik egy újabb javítás. 0.5.3 hátha javították ezt a hibát is.
  • Dorgal
    Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de velem olyan szinten megutáltatták ezt a játékot,hogy abbahagyom.Szarok a prémiumra,mindenre,de ezeknek tudomásul kéne venni,hogy 2013 van.4 g rammal,1g videorammal,talán nem kellene minden ötödik csata után "out of memory" hibával kidobni a szerverről.Mire visszatölt,addigra simán lelőnek...Elegem lett,jó játékot mindenkinek.
  • Tono34
    Nekem jobban bejön ez a repülős mint a WT.
    Talán azért mert a joyt egyszerűen nem igazán tudom belőni ott, itt meg teljesen jó. A másik ez a "gyorsabb" játékmenet, estére nincsen annyi időm játszani, így ez megfelelőbb számomra.
    Szórakozni pedig ez az arcade játékmenet nekem elég. A profik meg használjanak "rendes" szimulátort :)
  • Trucker39
    Nehéz választás. Én úgy számolok vele, hogy 11 nap alatt megvan egy hónapra való premium. Ha vége lesz az akciónak, még mindig marad annyi nap, hogy megérje vele foglalkozni.
    Nekem még nagyon messze a francia ág vége, csak most lett meg az 50 100. De ez már nagyon off ide.
  • Tono34
    Napi kb 1-2 óra alatt megvan, egy kis szerencsével :)

Csak így nem jut idő a tankra, pedig az 50B most akciós, csak kell még 35k xp.
  • Trucker39
    Az szerintem mindenkinek gondot okoz. Írtam már korábban, hogy 5-6 killem volt egy csata alatt mégis vesztettünk. Sok türelem, meg némi idő kell hozzá, hogy meglegyen mindenből a napi 10 (kis szerencse sem árthat néha).
  • Tono34
    Lassan elérem a szükséges token mennyiséget, de a 10 győzelmes az nem egyszerű mutatvány....

• Trucker39
    Szerintem bőven elég. Magasabb szintet is nyugodtan kipróbálhatod, de ott már azért láttak páran repülőgépet. Vagyis, ott kicsit nehezebb összeszedni a tokeneket.
  • hNeo2
    Sziasztok. Tokenezni elég tier 2 géppel, vagy érdemes nagyobb gépet beszerezni?
  • Trucker39
    Amúgy meg nincs semmi szükség trükközésre. Nem egy bonyolult játék.

Haladni is lehet vele. Az ellen meg úgy sem sokat lehet tenni, ha a csapat többi része 1 perc alatt lelöveti magát. Ha mondjuk az ellenfél a béna, az csak öröm nekem. (Mai repülés képe).