World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Harmadik gyõz, földi cél és légi cél: 20-20-20 token,
Tizedik gyõz, földi cél és légi cél: 50-50-50 token.
Ez napi 240 megszerezhetõ tokent jelent, tehát 11 nap alatt összejön egy havi prem.
Ha jól tudom, a játék megjelenéséig megy az akció, ami a mai napig szept. 26.-ra volt kitûzve, amit (éppen most olvasom) áttettek nov. 13.-ra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-The release of World of Warplanes, which was previously scheduled for September 26th, will be postponed until November 13th.
illetve elvileg kapunk 8 "gift" repcsit azok megmaradnak ha vége a bétának?
HOGY LÉTEZIK AZ HOGY TESÓMMAL NEM TUDJUK HOZZÁADNI EGYMÁST A BARÁT LISTÁHOZ,MERT HIÁBA ÍRJUK BE EGYMÁS HELYÉT,NINCS TALÁLAT..HOGY LÉTEZIK EZ?mI A MEGOLDÁS?
http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/tech-tree-changes-053/
P51D Mustang-ot szeretném megszerezni, de hogy tudok sok pontot szerezni?
nyertem már jó pár csatát meg le is lõttem gépeket még se csökken az ára a gépnek 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Gondolom megmarad az ajandek repulo is bar arrol nem lattam cikket.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Wot: Totti93
Valaki probalta mar? Sokat nem varok T3-tol de azert buntetni sem akarom magam 😊
Néha még le is lehet lõni az ellenfelet.
Amúgy nem egészen az a probléma, ahogy leírtam, jobban megfigyelve az van, hogy ki van jelölve a gép, csak a célkört nem mutatja és a bal alsó is üres. Hiába vagyok közel hozzá, akkor se. Ilyenkor vagy kb-ra lövöldözöm, vagy váltok egy másik gépre.
A másik probléma, ami vagy egyre gyakrabban fordul elõ, vagy eddig nem szúrta a szemem, hogy némelyik gépet lehetetlen kijelölni célpontnak. Még csak nem is külön típus, mert ha teszem azt, kijelölök egy BF-109-et, de esetleg leteszek arról a szándékomról, hogy azt kergessem, jelölnék ki egy másik gépet és NEM LEHET. Iszonyat idegesítõ, egy kicsit vaktában kell lövöldözni ilyenkor, mivel jobb pozícióban vagyok az utóbbi elfogásához, de még mindig az elõzõ van jelölve. Agyfasz<#falbav>#falbav>
Egy tipp: Van az oktató mód, kb 3missiont tartalmaz, ha teljesíted, akkor +50token a jutalom.