War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Szvsz abban sokkal több pénz lenne, ha rákényszerítenék a squad event runnereket, hogy mindegyik ágon megvegyék és kimaxolják a gépeket, ráadásul azzal hosszabb ideig a játékhoz láncolják a versengõket. Illogikus, hogy miért küzdjön valaki goldért, ha már nincs miért goldért küzdeni, mert topon van.
Ezer más helyen lehet ingyem GE-hez jutni annak aki akar.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
UI: Esetleg egy tizenkét tagú nemzetközi zsûri értékelhetné a kûröket egy 10 pontos skálán százados pontossággal.😊 ez csak poén volt
Mint mondtam szerintem a Gaijin erõsen érdekelt anyagilag abban hogy a pénzes versenyekre a játékosok mindig a legjobb top jetet akarják kihúzni.
A top jet személye pedig mindig változik, plusz majd jönnek újak.
Már jelenleg is ez zajlik, most a épp kanadai Sabret grindeli mindenki, prémium számlával és géppel.
Ebbõl jön be majd az igazán nagy pénz a Gaijinnak.
Ugyanaz mint anno a Fortis il2 kupán. Van 3 csoportban 5-5 gép, elsõre kiválasztják a csoportot, aztán 1-1 gépet kilõnek a csapatok felváltva, és ami marad azzal küzdenek egymás ellen.
Mert azért a repülés az nem tankozás😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Pl:League of Legendsben sem 10-es szintû, hanem maxos karakterekkel indulnak a nemzetközi versenyeken. World of Tanksben is csak a top tier tankok mennek CW-re. stb
járjon, "...ez milyen elitista hülyeség már ne haragudj...( mondom úgy hogy nem veszek részt ilyenekben,mielött valaki azt hinné magam miatt írom)
Pletyka: Képzeld Sting, századunk oszlopos tagja, magára varratta a század emblémát. Szombaton történt a dolog, ha belemegy rakok föl képet a válláról.
Na engesztelésül egy kis videó ahol csetlek botlok😊
Ha nem látnád
akkor erre kattints😊
Üdv: Drebil
Ó azok a csodálatos férfiak😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Akartam írni, hogy németek ellen nem lesz rossz, de stock géppel indultál.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
http://warthunder.com/en/news/594/current/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A feljesztõk részérõl a jetben van a pénz, nem a La-5ben. A WoTban sem véletlenül az irdatlan drága és hosszasan kifejleszthetõ Tier10es tankok részvételével van a CW.
Ez elég nagy baj, ha a gladiators-ban próbára teszik a squadokat különféle gépekkel én itt is gépre pontosan bekorlátoznám mivel lehet menni az eventen aranyért.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.