War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehéz kérdés, hogy melyiket hagynám ki. Az a baj, hogy AF-fel úgy fejlõdtem mint az a valaki, aki elkezdi most GF-et tolni és nem hagyja abba. Majd lassanként összegyûlne neki minden T4-es tank, ahogy jön a content.
Her Laca
No azért ez az idõszak már messze volt a légi lovagoktól😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Totál ugyanez a véleményem. Csak két jetem van, egy német és egy ru mig dísznek, mert nem igen repültem velük.
Nem.vagy egyedül Drebil.Én is,lesz... a,jeteket:-). Ha fel jössz wt hun fórumra ott "sokan" vagyunk így.
77PXDrebil
Na Laca megnéztem a videókat 1 db-ot láttam már 2 db-ot viccesnek találtam, 😊 De a videoklip szereplõi nagyon úgy festettek mintha kolbászos koncsita elõfutárai akarnának lenni. BRRRRRR kirázott a hideg.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
HÚÚÚ de kilógok a sorból. Nekem nem kellenek a jetek, nekem a jó öreg dugattyús technika a király. A repülés a légi harc hõskora, légi lovagok kora. A gázturbinák és a rakéták kiölték a szépséget a légi harcból.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

a.carkey
Igazából te melyiket hagynád ki? A Jak ág vége pl. max. azért érné meg, hogy ha esetleg odakerül még valami, akkor pity-puty kifejleszthesd, egyébként szerintem simán ki lehet hagyni. Én Tierenként fejlesztek. Ha minden gépem maxos, ugrok a következõ tierbe. Mivel most viszonylag sok új gép bekerült, vannak kifejlesztés utáni kimaxolási elmaradásaim, de a végén is kell majd akció. 😊

A medve nem játék.

Jah, de ha valaki akar kihagy egy vagy több típust és nem fejleszti fel mind.
A különbözõ top jetek többnyire különbözõ ágak végén vannak. <#wink>

a.carkey
Ez már nevetséges. Az új patchel megint elqurták a fejlesztést. T4es géppel az egyik 130% a másik 100% RPt hoz csatánként T5ös fejlesztésre. Ezt most hogy? 😄 Pl. Me109K4 130%, Ta152 100%, és minden más is. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Utálom a T4es ruszki bombázókat. Lepkefing amit a legcsúcsabb modell is magával cipel bevetésre ... Annyira visszafejlõdés mindegyik a Yer után, mintha mercibõl trabantba ülnék ...

A medve nem játék.

"Mint mondtam szerintem a Gaijin erõsen érdekelt anyagilag abban hogy a pénzes versenyekre a játékosok mindig a legjobb top jetet akarják kihúzni."

Szvsz abban sokkal több pénz lenne, ha rákényszerítenék a squad event runnereket, hogy mindegyik ágon megvegyék és kimaxolják a gépeket, ráadásul azzal hosszabb ideig a játékhoz láncolják a versengõket. Illogikus, hogy miért küzdjön valaki goldért, ha már nincs miért goldért küzdeni, mert topon van.
Ne nekem mond, én megyek minden nap a PUMÁban. Nem én problémázok rajta hogy miért kell jet hozzá.

Nem kötelezõ a squad battle-ben menni ám 😊

Ezer más helyen lehet ingyem GE-hez jutni annak aki akar.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
Lacának igaza van, annyival kiegészítve, hogy szerintem menjenek egy kört az egyik által választottal aztán viszont és ha döntés kell, akkor egy random géppel. Így lényegesen jobban föl lehet mérni a pilóták tudását.

UI: Esetleg egy tizenkét tagú nemzetközi zsûri értékelhetné a kûröket egy 10 pontos skálán százados pontossággal.😊 ez csak poén volt

Errõl kéne, de nem errõl szól.

Mint mondtam szerintem a Gaijin erõsen érdekelt anyagilag abban hogy a pénzes versenyekre a játékosok mindig a legjobb top jetet akarják kihúzni.
A top jet személye pedig mindig változik, plusz majd jönnek újak.
Már jelenleg is ez zajlik, most a épp kanadai Sabret grindeli mindenki, prémium számlával és géppel.

Ebbõl jön be majd az igazán nagy pénz a Gaijinnak.

Vannak ilyen versenyek is.

Ugyanaz mint anno a Fortis il2 kupán. Van 3 csoportban 5-5 gép, elsõre kiválasztják a csoportot, aztán 1-1 gépet kilõnek a csapatok felváltva, és ami marad azzal küzdenek egymás ellen.

Her Laca
Bocs hogy belevauzok ,de itt nem arról kéne szólnia egy versenynek,hogy ki a jobb "pilóta"? A gép tök mindegy ,régen az IL2 es nemzetközi versenyeken is ugyanazok a gépek voltak mindenkinél így csak a tudás számított,ergo szvsz akármi lehet a vas,csak egyforma legyen.
Mert azért a repülés az nem tankozás😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lehet hogy elitista és nem helyes, de ez a bevett gyakorlat az ilyen játékoknál.

Pl:League of Legendsben sem 10-es szintû, hanem maxos karakterekkel indulnak a nemzetközi versenyeken. World of Tanksben is csak a top tier tankok mennek CW-re. stb

"Persze az aranydíjazás az csak a jetfightok után
járjon, "...ez milyen elitista hülyeség már ne haragudj...( mondom úgy hogy nem veszek részt ilyenekben,mielött valaki azt hinné magam miatt írom)
Her Laca
Normááááááááááááális?😊))) Nem is repked ,legalábbis én nem találkoztam vele az elmúlt években,tán egyszer kétszer próbálkozott ,de utána elmaradt😊 De õ tudja😊

77PXDrebil
Laca este megnézem, le vannak tiltva az ilyen filmnézõs cuccok. 😞

Pletyka: Képzeld Sting, századunk oszlopos tagja, magára varratta a század emblémát. Szombaton történt a dolog, ha belemegy rakok föl képet a válláról.

Her Laca
Eszemben sem volt a szakmai önérzetedbe tapicskolni😊)
Na engesztelésül egy kis videó ahol csetlek botlok😊

Ha nem látnád
akkor erre kattints😊

77PXDrebil
Csak hogy tudd a "repülõgép szerelõ" nagyon pongyola megfogalmazás még megsértõdik valaki...😊 Szerelõnek a gépészeti jellegû szakágakat hívják, pl.: sárkány (repgép szerkezet), hajtómû és hidraulika stb. Valamint vannak a mûszerész szakágak: elektromos-navigációs és rádió-lokátoros. Bizonyos mértékû szakmai sovinizmus érzékelhetõ a két szakirány között. 😊

Üdv: Drebil

Her Laca

Her Laca

Her Laca
youtube

77PXDrebil
Bocs Laca de itt a melóhelyen nem látom csak a szöveget a berakott kép nem jön be. 😞

Her Laca
Drebil ha jól tudom repgépszerelõ is😊 Kötõdik õ a repülõ masinákhoz ,meg a körítéshez rendesen.
Ó azok a csodálatos férfiak😊

Her Laca
Drebil! Ezt nem tudom láttad e már😊 ATAG fórumon olvasgattam oszt ismét megakadt rajta a szemem😊)

Coral Springs
Érdekes hogy a játékban mennyire újnak, modernnek tûnnek ezek a gépek, azt megnézve egy ilyen videót esik le hány éves gépek is ezek. Ellenben a tankos részen viszont rendesen látszik az idõ vasfoga, és hogy nem mai gépekkel megy a guriga.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
<#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Leginkább hajókapitánynak tudnálak elképzelni mint vadászpilótának, a hajós rész neked kötelezõ darab lesz. <#wink>

erasmus4
Persze az aranydíjazás az csak a jetfightok után járjon, de attól még mehetnének low tier klán csaták. Legalább sokszínûbb lenne a játék.

a.carkey
Np. Nincs ezzel baj. Egy modi majd megoldja a direkt linket.

A medve nem játék.

Her Laca
Coralnak😊 Meg akit még érdekel.

77PXDrebil
Nem teljesen, de nem titkolom a kilétemet. Bár nem szép az arcom, de nem is kell szégyellnem. 😊

a.carkey
Biztos így akartad linkelni?

A medve nem játék.

Nem szarral gurigázol 😊

Akartam írni, hogy németek ellen nem lesz rossz, de stock géppel indultál.
Persze, meg is tudja nézni. A nagyobb patchek után sajna a régieket nem játssza le, szóval amit 1.41 elõtt vettél fel azokat nem tuti h vissza tudod nézni.

Igen, ha a replayre gondolsz, ki kell másolni a játék mappájából, utána bárki megnézheti.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

77PXDrebil
Át lehet küldeni másnak a felvett missönt?

77PXDrebil

77PXDrebil
Tévedtem bár ezt a partit elbuktunk az F6F többet adott az elvártnál.😊 Ez négy humán és ebbõl kettõ mögülem indult😊

Finn légierõ,és finn festés,ha valakit érdekel. Esetleg Herr Laca?
http://warthunder.com/en/news/594/current/
Szerintem ha valaki eljut odáig hogy eredményes legyen squadron ban nem 3 napja kezdte...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nem a jetben van a pénz, hanem hogy meglegyen minél több géped. Márpedig, ha rákényszerítenék a squadokat, hogy mivel repüljenek, akkor nem csak gépenként eltérõ skill-t tudnák villogtatni, hanem a vasakat is be kellene szerezni elõször.
Szerintem te is érzékeled hogy a fejlesztõknek érdeke hogy a rangos, aranydíjazású kláncsaták top jetek között follyanak le, és ne két nap alatt kihúzható tier3-as propisok között. A jet kifejlesztése azért legtöbbször prémium számla mellett történik, sokszor még prémium géppel is.

A feljesztõk részérõl a jetben van a pénz, nem a La-5ben. A WoTban sem véletlenül az irdatlan drága és hosszasan kifejleszthetõ Tier10es tankok részvételével van a CW.

"Nincs külön versenykategória kissebb tierû gépeknek, így olyanokkal jönni idõpocsékolás."

Ez elég nagy baj, ha a gladiators-ban próbára teszik a squadokat különféle gépekkel én itt is gépre pontosan bekorlátoznám mivel lehet menni az eventen aranyért.
Igen mert jelenleg nem jól mûködik... Valamiért oda tették a különbözõ tiereket (ami nem is hülyeség csak mû kód hét ne végre) szerintem senkinek nem esik le a gyûrû az ujjáról ha a cl13 ból áttül egy la5 be pld

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.