War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nagy sebességet se nagyon bírja, 550-600-nál már alig lehet irányítani, míg az amerikás ellenfelei még úgy-ahogy reagálnak 750 körül is.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Cserébe szép nagy repair költsége van.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Coral Springs
Repkedek most ezzel az A6M2 Reisen -el, ennek tier 2 -ben közel olyan emelkedése van mint tier 4 -ben a P-63A-10 -nek. Arról nem is beszélve hogy mindent kifordul, kibaszottul op gép. És ha ez ilyen, milyen lehet a többi, nem hiába tartottam op -nak eddig se a japánokat. Egyedüli hátránya a kevés lõszer a gépágyúban, ez kb 2 gépre elég, esetleg 3 -ra ha mákod van. Viszont úgy belehet állni vele valakinek a picsájába, hogy sajtreszelõt csinálsz belõle a 7 milissel is ha a gépágyú kifogyott. Amin meg csodálkoztam hogy sokan leállnak velem fordulózni, mit hisznek ezek ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Amit leírtam az AB -ra vonatkozik, RB -n még nagyon keveset mentem jet -el hogy nyilatkozzak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Óh, a jetekkel való játék még arréb van a japókkal (is). Még befejezem a T4es gépek moduljainak fejlesztését. Az ám a móka! 😄

A medve nem játék.

Coral Springs
Nem ez az a pillanat, majd amikor kifejlesztetted, az lesz a pillanat. Addig meg szopni fogsz ám ezerrel, mert egy fejlesztések nélküli jet az nem jet. Szar a MiG-15 is. Mindemellett unbalanced az egész tier 5, rengeteg a klán, nekem kb 30% -os win ratio -m van az La-174 -el, mindig én voltam a fasz rossz oldalán. Élõ ember elõbb hagyja a faszba a tier 5 -öt mint hogy bármit is kifejlesszen, vagy megveszi az alkatrészeket aranyért.

A Fw-190 A-5 újabban P-51-ek meg F8F-ek ellen megy, a Ta-152-vel karöltve. Csak én érzem az iróniát?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

a.carkey
Ez a mai 4x nálam sok eddig nyitott szálat zárt le, mint pl. a JPN ág. 😊

A medve nem játék.

A kérdés az hogy mennyire száll el az agyuk ha növekedik a szerver populáció.
Szvsz egy MMO-ban nem katasztrofális, havi pár nap hétvége gold-ért. Mindenütt fizet valaki. Clod-ban donate megy a szerver fenntartásért, RoF-ban a legapróbb gépre aggatható bizbaszt meg kell venni, stb.
Az addig rendben van hogy nem érzed annyira a pénzéhséget, de valamibõl nekik is élniük kell, és pénzt szeretnének keresni, hogy nem pont rajtad annak örülni kell. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

a.carkey
Akkor szopjanak le. 😊 Pedig a WoThoz képest itt azért a pénzéhséget annyira nem érzem, sem a grindet. Mondom, a WoThoz képest. 😄

A medve nem játék.

Biztos hogy nem raktározza. Ez sima üzlet. Gajin így gondolkodik: Megvan minden gép? Oké, akkor most már csak ~200k rp kell, hogy legyen egy félig kifejlesztett JET-ed. Ja, hogy ez sok? Told bele a goldot.
a.carkey
Köszi. 😊

Viszont nem értem, hogy ami utána következik, az miért van?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért ad RPt repcsifejlesztésre, ha nem fejlesztek semmit? Miért nem adja azt bónuszként inkább modulra vissza arra a gépre, amivel szerezted, ha már kifejlesztetted egy adott ország összes gépét? Tök korrekt lenne, így meg tök hülyeség és felesleges. Még annak is lenne értelme, hogy adjon soha be nem váltott CRPt, és kész. Minden mást meg inkább a modulokra, ha már így szórja feleslegesen ennyire drága egy-egy gépnél egy-egy modul T4 felett. Hacsak - bár nem mutatja - de közben számolja és raktározza, mint a CRPnél. Mert akkor pity-puty ki lehet majd fejleszteni ha tesznek be japó ágra új gépeket.

A medve nem játék.

Gratula! 😄

a.carkey
Érdekes amikor eljön egy ilyen pillanat. 😊

A medve nem játék.

Kezdtem megijedni, hogy valamibe be nyúltak, mert stock gépeket húzok velük bár olyanból már nincs sok.
Külön oszlopban mutatja a player killeket az ai killektõl.

Mit csináltak?
Ezzel az új stat rendszerrel jól megnyalatták a sót az ai hunterekkel 😊

Lehet benne valami, mert mikor néztem a statjukat a többség AB/RB-s troll volt olyan 10-20 RB meccsel.
WinT
Igen másnál is, repülõknél, tankoknál egyaránt. Majdcsak jön valami hotfix hozzá.
a.carkey
Jót tesz a lelkemnek a mai 4x rp szorzó. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én Panchitoval trollkodtam szépeket pár napja, picit más értelemben, de kb. ugyanannyira idegesítõen, de azóta csak T4es gépekre váltottam, így a hármasokat egyelõre hanyagolom. 😊

A medve nem játék.

lol majdnem pontosan ugyanaz 😄

Eagle16
Ilyet a "régi" is tud 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Troll :-)

Coral Springs
A lõszer automatikus újratöltés másnál is bug -os ? A faszom kivan hogy 2-3 csatánként újra meg kell vásárolgatni külön-külön a lõszert, mert nem tölti fel magától. Ha több gépet használok akkor mindegyiknél külön-külön. A pipa benn van, ez valami bug de nagyon idegesítõ.

Inkàbb csak elmentek tankozni..
Csináltak valamit a tail gunnerekkel? Nincs annyi B-X, mint nemrég, hogy a fél teamet kitöltötték.
Kb 1 nap alatt belejöttem a p-51-be, simán vannak 2-3 killes meccsek ha odafigyelek. 😊
Adom, zseniális vas.
Coral Springs
Régebben volt ilyen hogy a costum battle -ben kilehetett választani a csata típusát, ott volt a free flight és lehetett menni közösen a semmibe.

Van mozdok event is.Meglepö módon 2 van.Ill.us gb jap normál.Van lehetöség böven.
Igen.
Hogyhogy? Földikkel?

Viszont mindkét fél rosszul jár. A ruszkik drága gépeket kockáztatnak német jetek ellen. A németek pedig nem tudják egyszerûen eliminálni az ellenfelet a rendelkezésre álló idõ alatt. 😞
Ohh, ezt nem tudtam... 😞
Mert a map-ba van kódolva a ruszki autowin.
Ehh, a németek nem akarnak Berlin SB eventet játszani.. 😞 Kár pedig most lenne idõm és kedvem is repülni... 😞
A hiba benned van.Eszméletlen jó gép!Nagy kedvenc.Tanulj meg repülni...

WinT
Pedig tegnap este is láttam felettem körözni La-5-öket meg IL-2-eseket, akkor nem értem. De akkor várok türelmesen, köszi. 😊
Jó lenne, de az csak egy fõs... Tudom túl nagyok az igényeim.. 😄 Mindegy, megoldjuk majd. Köszi mindenki!<#taps>
jelenleg sehogy, egyelõre kikapcsolták ezt a funkciót
majd vissza lesz kapcsolva idõvel 😊
Akkor beállításnál ne engedj be se ai-t se más playert. Spanyol pálya nagyon szép és hegy-völgyes,ha gyakorolna.
WinT
Repülõkkel humán tankos pályára hogy lehet bekerülni? Repülgessek szorgalmasan aztán majdcsak bedob egyszer vagy van valami trükkje?
Láttam írták itt korábban, hogy annyira nem nagy szám, de egy-két kör erejéig csak kipróbálnám.
egyedül test flightban hidak alatt, között vagy a gyárterületen a kémények közt lehet gyakorolgatni a gépkezelést 😊
aztán meg bele kell csapni élesbe úgyis az tanít majd meg igazán 😄
Tesztrepülés? Baromkodni, átesést tesztelni, fákat kerülgetni, utakra rácsapást gyakorolni, bármit lehet. 😊

Ezekkel mind tisztában is volnék, de mint mondottam, repült vagy 30 percet eddig összesen joy -al, ilyenkor a legjobb egy tök üres pálya lenne minden sallang nélkül... 😊