War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V (*.*)
amúgy olyanra fested amilyenre akarod bármilyen képszerkesztõvel 😊
Mik a paraméterek?
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezen vagyok kiakadva és nem rátok hanem a "gazsira" ahogy emlegetitek. Itt a legegyszerûbb a váltás: Amcsi géppel akarsz repülni? Kattintasz egyet a menüben és repülsz vele. Persze azon nem a luftwaffe kereszt van ez igaz, de ebbe a témába azért én nem mennék bele.
Egyébként Laca megint van igazságod.😊
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Szintén nem tudom értelmezni, ezt a meg kell tanulni dolgot.
Nem, nem kell megtanulni. Lehet, de nem kötelezõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De a "szánalmas hozzáállás"-t kikérem magamnak! Abban mi a "szánalmas hozzáállás", ha az általam gyengébbnek ítélt gépekkel repkedek? Ráadásul eredményesen?
Csak egy kis matek: Add össze hány típust és altípust kell megtanulnia repülni egy szövi pilótának és add össze a német oldalt is. Vajon melyiket lehet kigyakorolni jobban?
Persze ez az IL2 ben igazabb volt mint a WT ben de azért nem árt elgondolkodni rajta.
UI: Tudok repülni német gépeket mert "ismerd meg az ellenfelet" de nem tudtam megszeretni, lehet nem is akartam.
Persze a szövi oldalon is van egypár tuti masina. De azokat meg majd szépen megkapja a német oldal is "zsákmány" gépként!
A jet -ek világa teljesen más, teljesen máshogy kell velük harcolni mint a propelleres gépekkel, meg kell tanulni velük repülni, de elsõsorban ki kell fejleszteni egy gépet teljesen. Ám ez sok idõ, és még több ha a te csapatod semmire se jó, azt téged támad a fél enemy team. Engem kiábrándított ez a tier 5 -bõl, néha ha kedvet kapok hozzá tolok néhány csatát, de én karriert nem építek rá mert felesleges. Tier 1 -tõl 4 -ig bõven elvagyok.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szépen ki lehet használni amúgy, hogy az amcsi gépek gyorsabbak, egy zéró szét is szakadt mikor utánam jött zuhanásban. A többit meg otthagytam amikor akartam, pedig magasabb szintû gépek voltak mint az enyém.
Amúgy nem tudom hogy itt a B-24-es miért megengedett, szegény japánoknak esélye sincs azokkal a gépekkel lelõni. Még ha bele is lövi a teljes lõszerkészletét, akkor is max. erõsen füstölögni fog a B-24-es, arról nem is beszélve, hogy közben a japánt ementálivá lyuggatja a nemtudommennyi 12.7-es.
Tegnapi napon 3 RB gyõzelemre kb. 10 vereség jutott...hát a végén már minden bajom volt, de legalább megvehettem az elsõ B-17-est és a PBJ-1H is nemsokára meglesz.
Én is elég szarul játszottam, de majdnem alap gépekkel kissé nehéz érvényesülni, mikor állandóan olyan gépek ellen rak be amiknek nagyobb a BR-je. Fw-190A-5-tel egy csapatban voltam egy K-4-es 109-essel...ebbõl már sejtettem hogy a másik oldalon mi lesz ellenem. Minden lefordul, lehagy stb...
a 15 oldal helyett eleg lett volna egy igen vagy nem.
ugyhogy nalad meg alapveto szovegertes nincs meg.
A medve nem játék.
Ha megszakítom, elölrõl kezdi a letöltést?

Max annyit, hogy akinek nem tetszett RB-n az instructor, javasoltuk játsszon joy-al, ami bebizonyosodott, hogy ott sem lehetetlen csak bele kell tanulni.
Ugyan ez.