War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
Ó, hát akkor most gyújtom magamra az erdõt... köszi.

GTA V (*.*)

repülve csak 500-at 😊 a másik 500ért 500 tankos kill is kell xD
megnézni hol lehet, hogy mennyinél tartok?

RiCSi1234
74 Air Targets-nél járok RB-ben, de már tele a tököm.. És tényleg 2 napot adtak arra, hogy 1000 lópikulát(GE-t) összeszedjünk?! <#vigyor5>

GTA V (*.*)

senki más nem látja rajtad kívül 😄
amúgy olyanra fested amilyenre akarod bármilyen képszerkesztõvel 😊
77PXDrebil
Be lehet rakni külsõs skint?

Mik a paraméterek?

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

a.carkey
Már ez se igaz amióta a user skin is bekerült. 😄

A medve nem játék.

A prémium gépek, amik ugye különlegesek. Na már most egy zsákmányolt gépnél kevesebb különleges van. SB-ben tényleg elég visszás dolog is lehet, de ez a játék nem SB-re van tervezve, hanem árkádra. Ott meg ugye a csapatokat se nemzetek szerint állítja össze a gép, teljesen mindegy milyen nemzet gépeit viszed.

Her Laca
Azért tesó mert te máson szocializálódtál,a wartündér az más világ😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

77PXDrebil
Egyszerû a kérdésem és a problémám: Miért kell a németeknek szövi géppark?

Ezen vagyok kiakadva és nem rátok hanem a "gazsira" ahogy emlegetitek. Itt a legegyszerûbb a váltás: Amcsi géppel akarsz repülni? Kattintasz egyet a menüben és repülsz vele. Persze azon nem a luftwaffe kereszt van ez igaz, de ebbe a témába azért én nem mennék bele.

Egyébként Laca megint van igazságod.😊

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Nem igazán értem. Te azokkal repülsz amiket szeretsz, te választásod. Adjunk hozzá egy másfeles szorzót a killjeidhez vagy mit szeretnél kommunikálni?
Szintén nem tudom értelmezni, ezt a meg kell tanulni dolgot.
Nem, nem kell megtanulni. Lehet, de nem kötelezõ.

Her Laca
Ne csináld már😊 Szerintem ennyi idõ után hótmindegy mibe pattansz bele,nem a gép a lényeg te is tudod.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a.carkey
Ruszki Jak1 ûrtechnika. 😊

A medve nem játék.

RiCSi1234
<#buck>

GTA V (*.*)

77PXDrebil
Igen elfogult vagyok!😊

De a "szánalmas hozzáállás"-t kikérem magamnak! Abban mi a "szánalmas hozzáállás", ha az általam gyengébbnek ítélt gépekkel repkedek? Ráadásul eredményesen?

Csak egy kis matek: Add össze hány típust és altípust kell megtanulnia repülni egy szövi pilótának és add össze a német oldalt is. Vajon melyiket lehet kigyakorolni jobban?

Persze ez az IL2 ben igazabb volt mint a WT ben de azért nem árt elgondolkodni rajta.

UI: Tudok repülni német gépeket mert "ismerd meg az ellenfelet" de nem tudtam megszeretni, lehet nem is akartam.

Ebbe a beszélgetésbe nem megyek bele.Szánalmas hozzáállás.Hatalmas elfogultságra vall.

Her Laca
Tudod Drebilem én aláírom,hogy a bf el ha jól csinálja az ember akkor övé az égbólt,de Pl a clodban direkt kipróbáltam a spitet meg a hurkányt is és bár tény hogy kicsit több idõbe telt felcaplatnom qrva magasra de utána a jól ismert taktikámat alkalmazva ugyan úgy eredményesen tudtam lövöldlövöldözni a messereket mint fordítva.

77PXDrebil
Ha jól repülsz egy Bf109 est akkor mindent le tudsz dogolni. EZ TÉNY. Az FW 190 es egy rövid sorozattal lebont mindent, ha fegyelmezetten csinálod a B&Z-t röhögve arathatsz. Én amellett, hogy nem szimpatikusak a német gépek, azért sem repülöm õket mert "nem nehéz velük eredményesen repkedni".

Persze a szövi oldalon is van egypár tuti masina. De azokat meg majd szépen megkapja a német oldal is "zsákmány" gépként!

77PXDrebil
Az is 77 es fóbia hogy a német oldal fele P47 el repked? Tök gáz már alig tudok német gépet lõni, csak ha AI- val találkozok.😄

Her Laca
Szvsz csak a szokásos 77 es fóbia😊)

Mirõl beszélsz?Miért csíterek a messerek meg a fókák?

Mire ezek mind bekerülnek...Sajna me210 c nincs még.Én személy szerint nem szeretem a captured gépeket.Az is baj,hogy prém 109 usanal p47 meg nêmeteknél van( ezért se veszek prémgépet.Ha p47 et vinnêk,megyek usa val,) és így tovàbb..
Ha jól látom ez egy 7-8 hónapos rajongói gyûjtés nem hivatalos. Ámbátor elég jól össze lett rakva.
77PXDrebil
Az azért röhögséges, hogy a németek mindenbõl kapnak ami jó az ellenfeleknél. Miért is nem vagyok meglepve. Mintha a meszák meg a fókák nem lennének elég csíterek.

a.carkey

A medve nem játék.

Letöltöttem a pályát, SB-n egy hónap próbálkozás után se csinálnám meg ezt a triált 😄
User skin-t vagy mit , hogyan tudok betenni ? Mert találtam a panzer4-f2-esemre egy tetszetõst csak nem tudom , hogy kéne betenem... egy kis helpet megköszönék.
Kicsit olyan feeling mikor Star Wars-ban vagy vmi ûrhajós filmben berepülsz a hajóba de jó ötlet. Én még azt nem értem versenyeket miért nem rendeztek eddig? IL-2-ben emlékszem voltak ilyenek kapuk között repülni vagy követni egy folyó vonalát de bent maradni víz fölött. Ilyeneknek örülnék.
a.carkey
Azért T4ben ennyi jet. Legalábbis nekem csak T4es propos gépem volt.

A medve nem játék.

Coral Springs
Unbalanced az egész tier 5, leírtam már párszor. Lesznek majd még ennél cifrább dolgok is ne aggódj. <#nevetes1> Volt hogy engem egy egész délután beadott egy 5-6 fõs klán ellen, én természetesen mindig a random csapatba kerültem és vesztettem, úgy hogy max 1-2 gépet lõttem le egész idõ alatt. Mindemellett ott van a folyamatos szopás hogy az én gépem még default.

A jet -ek világa teljesen más, teljesen máshogy kell velük harcolni mint a propelleres gépekkel, meg kell tanulni velük repülni, de elsõsorban ki kell fejleszteni egy gépet teljesen. Ám ez sok idõ, és még több ha a te csapatod semmire se jó, azt téged támad a fél enemy team. Engem kiábrándított ez a tier 5 -bõl, néha ha kedvet kapok hozzá tolok néhány csatát, de én karriert nem építek rá mert felesleges. Tier 1 -tõl 4 -ig bõven elvagyok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Sztálingrád. Ezen most felröhögtem. 10vs10es arcade felállás, enemynél 4 Mig9, meg 2 Meteor alapból. 😊 Nálunk egy Meteor. És kész. Majd még elõkaptak 3 Meteort. Néha nem normális a MM, viszont nyertünk. 😊

A medve nem játék.

Coral Springs
Ezért jó ez a játék, rengeteg lehetõség van benne. Akár versenyezni is lehet ezekkel a gépekkel, nem csak harcolni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Eagle16
Ja ok, ha nincs legalább 2db B-24 a csapatban akkor nem is lehet nyerni. Akkor ezt hanyagoljuk.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Most elõször játszottam event -et, elég jól sikerült. Iwo Jima, F4U-1a-val voltam. Addig miden jó is volt, amíg el nem fogyott a lõszer, aztán rájöttem hogy itt a hordozóra kell majd leszállni 😄 Második próbálkozásra sikerült is, csak addigra már vége volt a csatának. Meglepõen stabil kis gép, 200-al szépen rásiklott a hordozóra, felszállásnál meg elég neki 180 is.

Szépen ki lehet használni amúgy, hogy az amcsi gépek gyorsabbak, egy zéró szét is szakadt mikor utánam jött zuhanásban. A többit meg otthagytam amikor akartam, pedig magasabb szintû gépek voltak mint az enyém.

Amúgy nem tudom hogy itt a B-24-es miért megengedett, szegény japánoknak esélye sincs azokkal a gépekkel lelõni. Még ha bele is lövi a teljes lõszerkészletét, akkor is max. erõsen füstölögni fog a B-24-es, arról nem is beszélve, hogy közben a japánt ementálivá lyuggatja a nemtudommennyi 12.7-es.

Mekkora ötlet, WT-s elastomania 😄
jópofa lehet sim-ben 😄

Eagle16
Nálam nincs vele gond.

Tegnapi napon 3 RB gyõzelemre kb. 10 vereség jutott...hát a végén már minden bajom volt, de legalább megvehettem az elsõ B-17-est és a PBJ-1H is nemsokára meglesz.

Én is elég szarul játszottam, de majdnem alap gépekkel kissé nehéz érvényesülni, mikor állandóan olyan gépek ellen rak be amiknek nagyobb a BR-je. Fw-190A-5-tel egy csapatban voltam egy K-4-es 109-essel...ebbõl már sejtettem hogy a másik oldalon mi lesz ellenem. Minden lefordul, lehagy stb...

így ki..szni a németekkel megint, a fókák megint mint egy darab kõ ráadásul sokkal durvább ellenfelek ellen pl.: ülök az u2-ben erre jön az mk22 spitfire néztem is mint az edényes mikor semmit sem tudtam tenni ellene, teljes mértékben esélytelenek a németek megint. Túl szép volt az elõzõ peccs, hogy igaz legyen 😊

military execise pálya nektek nem akadozik illetve recseg a hang? Az fps-em nem esik 33 alá átlagban 40-45

a kerdes ez volt: "RB módban érdemes stock géppel menni?"
a 15 oldal helyett eleg lett volna egy igen vagy nem.
ugyhogy nalad meg alapveto szovegertes nincs meg.
Miért szedték ki a random nemzet que-t?!
a.carkey

A medve nem játék.

Coral Springs
Vagy a Kollati aki elkezdte (õ a GM posztja mellett még moderátor a fórumon), vagy a Glo -nak kéne frissítenie.

Ki egyátalán a gazda? Azt biztos, hogy nem a téma indító, mert átvette valaki, de nem emlékszem ki volt az.
Coral Springs
Nem értem hogy a GYIK -et miért nem frissíti akinek a dolga lenne. Ez a costum skin téma benne kéne legyen már rég óta, alap infókkal.

Megszakíthatod, folytatni fogja.
Herold
Egy ideje nem játszottam. Most elkezdett patchelni, 4,8 GB-ot tölt, de csak 2-300 kB/s-el. Ez egy vicc.
Ha megszakítom, elölrõl kezdi a letöltést?

Coral Springs
Konkrétan ezért kéne az infó, valaki megcsinálta a skin -t amit annyira emlegettem korábban. <#eljen>

Nincs értelme vitázni AB-SB kérdésében. Eltérõ célok, eltérõ tartalom, eltérõ közeg. Felesleges ezen rágódni, itt ezen sose rugóztunk.

Max annyit, hogy akinek nem tetszett RB-n az instructor, javasoltuk játsszon joy-al, ami bebizonyosodott, hogy ott sem lehetetlen csak bele kell tanulni.
Coral Springs
A costum camouflage -t mások látják ? Hogy kell a gépre helyezni egy letöltött camouflage -t ?