38447
-
Droughert #34689 Nem lehet terhelt a hálózatuk(esetleg a te szolgáltatódnál nincs gond?) és lag esetleg packet loss van? Ez megmagyarázná a dolgot. -
#34688 hallod, tegnap nem volt semmi ilyen; ua. gépekkel mentem!
ezek megint ninja-hekkeltek valamit?
A vodkaivó muzsikok ünnepe van, vagy mi? -
#34687 OK, MEGINT nemtudom, mia*# van:
MINDEN géppel imbolyog a célzás. Németekkel tudok játszani, ne is kezdjétek, de orosz gépeknél, amik jók lassú turnfightban, ott is.
Öregem, totál tiszta célpontokat NEM TUDOK eltalálni, 2-300m-re lévő lomha sebzett bármit körbelövök, mint aki 5 pálinka után megy a céllövöldébe.
Miaf*esz? Máusz éjm, érted? 200m-ről a pilóta heréit el kéne találjam, erre vándorol a célkesreszt össze-vissza?!
FPS-el nincs gond, 100 felett... -
vajakos21 #34686 Ha estig ráér, teszek fel egy linket joy beállîtás videórol.Addig google wt joy beállîtás, biztos dob ki hasznosat.Ill hiv. fórumon kérdezz rá háth valaki tudja hol van a videó, mert oda is felraktam régebben -
Coral Springs #34685 Ez jól fizető kör volt, kell is mert elvagyok csórósodva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hekus2013 #34684
Sziasztok, szeretnékkérni egy kis segítséget,van egy Joystickompontosanez: Genius MetalStrike 3D hogyan lehetbeállítania játék,hóz vagy egy leírást,hogy kell? -
#34683 Azért aki A5-tel meg G2-vel repked, az se sírjon, hogy OP a 3P. -
gstup #34682 *1945-ben -
gstup #34681 Azon én is ledobbentem. :) Viszont vedd hozzá hogy a yak 3p-t csak 1945 vetették be. De gazsi ezt elfelejtette. :) -
gezu1025 #34680 FW D13-al, 10/10 berlin vagy alternate history berlin van. És mindig akad pár B6/R3 is akik darlják a bombereket.
Ami ennél is viccesebb, hogy a napokban kipróbáltam a yak3p-t, csak hogy érezzem milyen is az orosz vas. 3 RB, 8 player kill. Természetesen teljesen stockon. Besírok annyira csal. -
Vaktermesz #34679 Én igazából csak azzal megyek azon a szinten, többivel szopás a retardált csapattársak miatt, bomber meg mindig akad. Amúgy nem egészséges, hogy már 4 napja csak amcsik ellen mehetek, egy csatát nem rakott össze orosszal. -
#34678 működik, köszi.
Kár, hogy továbbra sincs értelme B6/R3-at vinni csatába, csak akkor van sok b17, amikor alap fighterrel megyek.
És persze, ha mégis van értelmes célpont bomber, arra rámennek a kicsik, meghalni... -
vajakos21 #34677 Ha csak 20 és 30 mm van akkor a small fogja a 20ast kezelni a másik a nagyot.( az extra gunnal meg úgy jártam hogy nem rendeltem gombhoz mert új volt mêg s dolog és nem értettem miért nem lő) -
#34676 Olyan kérdésem lenne, hogy GER-nél el lehet már választani a 20 és 30mm ágyúk lövését controlsban?
Én nem találom, mert még mindig csak small, large caliber és additional guns van, és szvsz az additional a podokra vonatkozhat...
Pedig múltkor volt már erről szó patchben, hogy bÉrakták. -
vajakos21 #34675 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159137-lassar-and-el-barca-responds-to-questions-be-nice/page-6
Lap aljától pár Q&A -
gezu1025 #34674 Kipróbáltam simulatorban, az eredmény ugyanaz. :D Még közel 20 fokos vízbe csapódáskor is felugrott. :D -
gezu1025 #34673 Ha már H6K4 akkor, vágjátok, hogy lehet azt az állatságot kacsáztatni a vízen mint egy követ? :D A farka leesik, de kacsázik tovább.
Itt van egy video ahogy valaki szórakozik vele, én is kipróbáltam 650-re felgyorsult a végére már. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Karónvarjú #34672 1.41-el jelent meg ez az ufo, de én csak jót mosolygok rajta és csak akkor támadom meg, ha elég a sebességem hozzá. Egyszer ki is próbáltam, de anyukám csuklott, úgyhogy nem is kínoztam tovább szegényt. Az egész meccs alatt két vagy három gép közösen próbált kilőni, de nem értek utol, a végén már én kértem elnézést :-) . -
Coral Springs #34671 Arcade ide vagy oda a H6K fm -je egy vicc. A Cobra -val sem érem utol azt a kúrva bálnát ? Mi a faszom ? Ilyet még a B-25 vagy a B-17 sem csinál. Egy lomha szar kéne legyen mint a TB-3, erre olyan sebességgel és manőverezőképességgel bír hogy sok vadász megirigyelné. -
Volfram42 #34670 Hebime feltett egy kérdést a hivatalos fórumon, lehet magyar pilóta lesz nemsokára a hónap ásza, de kellene infó. Hátha vannak itt olyanok akik sokat tudnak. link -
robi3 #34669 spitfire 5c-nek lehet valamit csinálni a hűtésével? 80%-on 10 perc után egy 2000 méteres leállított motoros zuhanás mellet is 94 fok volt az olajom -
Glo #34668 Aha, április elsején. -
robi3 #34667 benn volt a játékban a gaijilla? azt hittem az csak egy videó -
#34666 az is. -
robi3 #34665 és a karika? -
#34664 Antenna -
rubber785 #34663 az micsoda amit bekereteztem? földelés?
-
#34662 A lancaster és a dornierek jó célbombázók, a tu2 széria is, ellenben a b17 szériával és a liberatorral a legutolsó patch óta pillboxok ellen volt pár missem. :( A lancik 250 fontosai pl. tökéletesen ledobhatóak. -
#34661 A pillboxok hitboxa a tetején van. Ha ott bemegy, akkor bemegy. :) -
#34660 Néha a med tankok is kiröhögik a közvetlenül mellettük becsapódó 250Kg-os bombát. -
#34659 Meg van pár olyan pillbox is, amit az sem hat meg ha 5m-re tőle felrobban egy 1000 fontos. -
#34658 Sorry. Van ezer is. Rég repültem. De igen, van pár pálya, ahol már beássák a pillboxokat is. -
#34657 Mert csak 500 fontosak. -
#34656 Csak szerintem iszonyat pontatlanok a B25 bombái? 4 meccsből alig 1-2 megsemmisített földi célom volt, tegnap. Már kínomban 300 méter magasból bombáztam, de még úgyis úgy mellé esik, hogy még hitet sem ad. Attól függetlenül bemondja a férfihang, hogy "teli találat". Már elszórtam egy rakás pontot a weapon maintenance-ra (50/100) De semmi. -
#34655 Hedtoheadezett. Nem én akartam. :) Kemény 1x7,7mm van a fedélzeten. :)
Herkulest ad. Amióta megvan az összes gép több nemzetnél is, már volt pár hasonló T1->T4 kill, de ilyen gagyi géppel nemhogy még nem lőttem le semmit, ráadásul először repültem vele. :) -
gezu1025 #34654 Az nem rossz. :D
Én egyszer AB-ben kigyújtottam peashooterrel egy f80c-t. Miközben 2 crittel égett és zuhant a föld felé, el KS-elték -.-'
Pedig valami achivmentet biztos adott volna. :D -
#34653 Öltetek már Swordfishel F82t? :D (még mindig röhögök ...) -
robi3 #34652 a medvemacska melyik pályán repül a legtöbbet? -
Amaymon #34651 Rohadt erős, hatékony gép ennyi. :) -
#34650 A japó T5 1xűen életképtelen. :(