War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/144683-event-first-flight-of-the-bf109/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

engem annyira nem aggaszt,mert én szarrá keresem magam ,de az ilyenek minek játszanak egyáltalán?
27/05/2014
Author: The War Thunder Team
- Sounds in tutorial have been fixed. Reduced music volume when instructor is speaking.
- Fixed first country and vehicle selection for new players.
- Rearm ammunition during respawn on tank battles has been fixed.
- Added warnings when control keys have not been assigned.
- Some text fixes.
- Fixed issue when ‘auto-connect’ option wasn’t saved.
- Some interface fixes.
- Several client crashes have been fixed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GTA V (*.*)
Már párszor kiveséztük miért nem érdemes a két játékot összehasonlítani, nem fogom végtelen plusz egyedszer megtenni.
Várjátok ki a worldWr módot, ott majd lesz térképfoglalós ténykedés.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A félkész GF open bétába küldése, a tegnapi lolkategóriás event, a múltkori peccs ami olyan durván szétcseszte a battle ratingokat, a mûködésképtelen Squadron Battles funkció, stb.
Nem tudom mi van velük mostanában.
Azért nem mert momentán a Squadron csaták megvalósítása borzasztó kezdetleges. A fõ probléma hogy a Squadron csatáknál az, hogy nincs meghatározva egy idõablak amikor mennek az ilyenek, hanem bármikor rá lehet nyomni. Emiatt aztán az is csodának számít, ha két csapat véletlenül egyszerre várakozik Sq.B. csatára (csúcsidõben, este nyolc után), nemhogy még meccsméket legyen ami azonos tierû csapatokat vezessen egymásnak.
Jó két és fél órát várakozunk minden este három-négy meccsért. És ez az amit az emberek nem fognak felvállalni havi 250 goldos jutalomért cserébe.
Ezt még tehát át kell dolgozniuk. Érdemes lenne a WoT féle megoldást átvenni szerintem, az ottani térképfoglalós megoldásnál már délután ki van írva, hogy aznap este melyik csapat játszik melyik ellen, és pontosan mikor.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Harmadik helyért fejenként kemény 250 aranyat kaptunk. Másodikért 500, elsõért 1000 aranyat. Azt mondjuk nem kötötték az orrunkra hogy milyen gyakran lesz aranyosztás, hetente, kéthetente, havonta, nem tudni.
Nem nevezném túl erõs motívációnak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tudom ez engem is felbosszantott annyira, hogy inkább mentem pár kör CloD-ot. Utálom a WT felhõ generátorát, ráadásul a BoS-é is ugyanolyan lesz :o De az nem mentesíti ennek a 2-5km-ig összefüggõ felhõzetét, ráadásul túlnyomórészt 90%-os map lefedettséggel, no comment...
Korábban még ennyire súlyos nem volt a helyzet, nem is érdekelt, de most már tényleg túlmûködik a felhõgenerátor. Kezdem úgy érezni hogy ez is valami stratégiai húzás, mindenki menjen csak forgolódni 200 méteren, minél több a lelõtt gép annál több új crew kell, annál jobban fogy a pénz, és minderre a megoldás ha váltasz aranyat. Persze én nem megyek forgolódni, csak felbasz ha úgy telik egy csata hogy tejködben tapogatózok.
Ez nem teljesen igaz, a normál eventeket pont, hogy a kifinomultabb RB/SB-nek csinálják. Ebben a pillanatban (bár ennek más oka van) még RB sincs az event listán csak SB. Mostani peccsekben, pl rohadt jó lett a t3-as 109-ek kezelése instructor nélkül. SB-n gyorsan végig söpört a dolog és elég sok angol válaszként erre 20mm-es tájfunnal megy.
Majd rászánom magam hogy pénzt rakjak a játékba, megveszem az amerikai Bf 109 -et, és megmutatom hogy kell egy német géppel repülni.
én úgy 40 tank killnél járok...xD
vagyis tegnap ennyihez volt kedvem ma még el sem indítottam 😄