War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Itt is csak ajánlgatják a letöltési linket, de a játékba nem kerültek bele.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a másik emberke úgyis csak akkor látja egy pillanatra mikor lelõtted és kapja a killcam-et....engem szórakoztasson a látványa a szép kis gépemnek a többi túúúróóó! 😊

Pár bekerül, most is lesz egy Messer-es Event, abba 2 is bekerült:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/144683-event-first-flight-of-the-bf109/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a kis új szerelmem😊

Coral Springs
Azt tudja-e valaki, hogy a costum camouflage -ok közül némelyik bekerül-e majd a játékba ? Mert az oké hogy letudom tölteni õket, de így hogy más nem látja már nem annyira érdekes a dolog. Legalábbis engem nem igazán dobott fel hogy használhatok valamit amit csak én látok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Haveromnak nagyon megy ez a GF mûsor, én meg örülök ha egy kill összejön per csata. (Egyik sem ai.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Akkor jól gondoltam hogy egy alien 😊
nem én mezei Csodabogar vagyok 😊
Twi Te repülsz Pumas Csodabog4r ként?
Coral Springs
El kell kezdeni legalább egy km -rõl lõni. A többség amúgy is 800m -en belül kezd tüzelni mert akkor jelenik meg a karika, te viszont azon legyél hogy minél távolabb tartsd az enemy -t. Eddig többször elõfordult hogy már 8-900m -en égett az enemy, és mire közelebb jutott volna le is égett a picsába. Mindig figyeld hogy ki jön rád, és ha látsz valakit akkor válts irányt, hogy csak szép fokozatosan tudjon közeledni, és legyen idõd. Ha hirtelen esik rád valaki, fõleg nagy kaliberrel akkor esélyed sincs.

én is szeretek turretezni,de sajnos sokszor egybõl megnyiffan a gunner hiába maxos a vita+stami 😄

Coral Springs
Utóbbi idõben bombázgatok is, de nem azért mert szeretek bombázni, hanem mert bejön a turret kezelése. Ez gépenként különbözik, de ha egyszer ráérzer, megtanulsz vele célozni, akkor kegyetlenül lehet vele aprítani. Nem a sült galambot kell várni, hogy majd az automata lelövi. Be kell szépen ülni hátra és darálni, van hogy 5-6 gépet leszedek egy kör alatt.

és az a poén,hogy ez árkád.....azért árkádba lõjjön már le legalább 2-3 gépet bazze

hát igen....ezek számomra megmagyarázhatatlan dolgok....

Coral Springs
Ilyen alapon ez bármelyik géppel elõfordulhatna, bármelyik map -on, csak mert az egyik lassabb mint a másik. Nonszensz, szimplán balfaszok.

Coral Springs
És ahhoz mennyire kell senkiházinak lenni, hogy a csapatomnak volt 7db tankja, míg az enemy -nek csak 1db, és innen mégis elbuktuk a csatát ?! <#nevetes1> <#eljen> A csata hátralévõ idejében senkinek nem jutott eszébe hogy ki kéne nyírni azt az 1 kúrva tankot, mindeközben az enemy team kiszedte azt a maradék 7 -et. Hozzáteszem volt több csapattársamnak is bomba a gépén. Na ehhez kell ám tudomány kisapám, az emberi hülyeség tudománya.

és a mai bestof 😄 15 ember lelõtt 5 db gépet 😄 magamat nem merem megmutatni a sor elején a 2800 pontommal 😄

11 ember lelõtt 5 gépet nálunk enemy meg 7 gyerek 23 gépet.....ezek mennek.....

YERekkel bementem pöppet pénzt farmolni / 5 meccs 200k/ ,de árulja már el valaki,hogyan lehet valaki annyira használhatatlan senkiházi,hogy egyetlen kúrva gépet nem képes lelõni még árkádban sem úgy,hogy közbe elveszj 4-5 gépet???? ja és a 15 emberbõl 9-10 ilyen 0 killes balfax mellé rak össze már fél órája.....

engem annyira nem aggaszt,mert én szarrá keresem magam ,de az ilyenek minek játszanak egyáltalán?

Update 1.41.7.44
27/05/2014
Author: The War Thunder Team

- Sounds in tutorial have been fixed. Reduced music volume when instructor is speaking.
- Fixed first country and vehicle selection for new players.
- Rearm ammunition during respawn on tank battles has been fixed.
- Added warnings when control keys have not been assigned.
- Some text fixes.
- Fixed issue when ‘auto-connect’ option wasn’t saved.
- Some interface fixes.
- Several client crashes have been fixed.

Az emberi hülyeség kódolva van. Régen az ilyenek kiszelektálódtak, mert nem volt újra "To Battle" gomb.

ebbe a kuban eventbe bele kódolva, hogy egy bf109-nek bele kell rongyolnia egy fw190-be? 4-szer játszottam és szinte forgatókönyv szerint a felszállás után 4-5mp-el egymásnak mentek 4 játékból ez így 4-szer megtörtént legutoljára engem csaptak el, de látszott rajta hogy nem véletlen volt, ugyanazon az íven emelkedett ahol én csak a 109-es ugye gyorsabb, direkt figyeltem azt is, hogy nem-e ugyanaz a játékos, de mindig mások. Érdekes...

Coral Springs
Gyönyörû ez a játék. Ezt a részt nem is láttam korábban, egy enemy menekült "ki a pályáról" amikor felfedeztem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RiCSi1234
engem most az zavar, hogy egy 6 magos AMD-n, egy 650 GTX oc-s DD5-ös videókártyán, 8 giga fasza rammal is, néha spontán fps csökkenéseket csinál egy tized másodpercre, annyira nem zavaró, de észreveszem. Meg ha nemzetet váltok is, azt is lassan teszi. Most egy jó vinyó van benne.. Nem értem,. remélem nem nálam van a hiba. 😞

GTA V (*.*)

Coral Springs
Van egy csomó új bug is, az egyik ami engem leginkább zavar hogy a lõszert nem tölti fel automatikusan, hiába van beállítva. Ilyenekre korábban egybõl jött egy hotfix, most meg semmi.

Ha két örök elégedetlenkedõ összejön 😊)

Már párszor kiveséztük miért nem érdemes a két játékot összehasonlítani, nem fogom végtelen plusz egyedszer megtenni.

Várjátok ki a worldWr módot, ott majd lesz térképfoglalós ténykedés.

Ez sajnos így van.

Pluskast
Õk is csak oroszok mint a wot fejlesztõi.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Valamiért mostanában a Gaijin amúgy is hibát hibára halmoz.
A félkész GF open bétába küldése, a tegnapi lolkategóriás event, a múltkori peccs ami olyan durván szétcseszte a battle ratingokat, a mûködésképtelen Squadron Battles funkció, stb.

Nem tudom mi van velük mostanában.

Nem errõl beszéltem. Arról beszéltem hogy ez nem elég motíváció hogy az emberek Squadron Battlere adják a fejüket.

Azért nem mert momentán a Squadron csaták megvalósítása borzasztó kezdetleges. A fõ probléma hogy a Squadron csatáknál az, hogy nincs meghatározva egy idõablak amikor mennek az ilyenek, hanem bármikor rá lehet nyomni. Emiatt aztán az is csodának számít, ha két csapat véletlenül egyszerre várakozik Sq.B. csatára (csúcsidõben, este nyolc után), nemhogy még meccsméket legyen ami azonos tierû csapatokat vezessen egymásnak.

Jó két és fél órát várakozunk minden este három-négy meccsért. És ez az amit az emberek nem fognak felvállalni havi 250 goldos jutalomért cserébe.
Ezt még tehát át kell dolgozniuk. Érdemes lenne a WoT féle megoldást átvenni szerintem, az ottani térképfoglalós megoldásnál már délután ki van írva, hogy aznap este melyik csapat játszik melyik ellen, és pontosan mikor.

Coral Springs
Akkor megnõnek az esélyei arra, hogy nem õ hagyja ott a fogát. De amúgy jah, nem ilyen egyszerû a dogfight, csak egyszerûen fogalmazok. <#wink>

Pluskast
Nos, lehet az én információm már elavultak, de tudtommal az Me 262 HG2 és 3, illetve a BV-215 és Ta-183 nem fognak bekerülni a német ágba. Ezért került be helyettük a németekhez a Mig-15 és a Sabre. Ha nem így van akkor valaki gyorsan javítson ki, hogy tévedek 😊

Nem mintha utána néztem volna de miért is nem fognak bele kerülni? Nyilván nem a jövõ héten de szerintem van még idejük

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Pluskast
Tök jó képek, csak kár, hogy a benne szereplõ gépek egy része nem lesz benne a játékban 😞

Nem elég az ingyen arany? De borzasztó, komolyan 😄

Ja és nem az egész klán kap, csak a húsz Squadron Battleben legaktívabb player.

Na, megvolt az elsõ "aranyosztás" Squadron Battlekért.
Harmadik helyért fejenként kemény 250 aranyat kaptunk. Másodikért 500, elsõért 1000 aranyat. Azt mondjuk nem kötötték az orrunkra hogy milyen gyakran lesz aranyosztás, hetente, kéthetente, havonta, nem tudni.

Nem nevezném túl erõs motívációnak.

Her Laca
És ha az ellenfeled is ismeri a gépét? Akkor mi van? Nem ilyen egyszerû ez azért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De ha fejlõdni akar kénytelen free-ben is menni valamennyit. Ott meg baromi zavaró, "yeahhh az ott egy p47"..."ok az haver", a sziluett alapján (táv miatta nevét még nem írta ki). Következõ pillanatban meg a bandita hátba lõ 😄
"Az mi a faszomért van hogy 10 -bõl 7 csata olyan felhõs, hogy a gépemet sem látom nem hogy ami elõttem van ?!"

Nem tudom ez engem is felbosszantott annyira, hogy inkább mentem pár kör CloD-ot. Utálom a WT felhõ generátorát, ráadásul a BoS-é is ugyanolyan lesz :o De az nem mentesíti ennek a 2-5km-ig összefüggõ felhõzetét, ráadásul túlnyomórészt 90%-os map lefedettséggel, no comment...
Igazad van, menjen a kolléga eventre, ott nincs ilyen.

nekem is feltûnt, BnZ gépekkel nagyon szívás

Coral Springs
Az mi a faszomért van hogy 10 -bõl 7 csata olyan felhõs, hogy a gépemet sem látom nem hogy ami elõttem van ?!

Korábban még ennyire súlyos nem volt a helyzet, nem is érdekelt, de most már tényleg túlmûködik a felhõgenerátor. Kezdem úgy érezni hogy ez is valami stratégiai húzás, mindenki menjen csak forgolódni 200 méteren, minél több a lelõtt gép annál több új crew kell, annál jobban fogy a pénz, és minderre a megoldás ha váltasz aranyat. Persze én nem megyek forgolódni, csak felbasz ha úgy telik egy csata hogy tejködben tapogatózok.

"SB-ben tényleg elég visszás dolog is lehet, de ez a játék nem SB-re van tervezve, hanem árkádra."

Ez nem teljesen igaz, a normál eventeket pont, hogy a kifinomultabb RB/SB-nek csinálják. Ebben a pillanatban (bár ennek más oka van) még RB sincs az event listán csak SB. Mostani peccsekben, pl rohadt jó lett a t3-as 109-ek kezelése instructor nélkül. SB-n gyorsan végig söpört a dolog és elég sok angol válaszként erre 20mm-es tájfunnal megy.
megbolondulok a military exercise pályán való szaggatástól és ráadásul minden szaggatásnál reccsenik a hangfal is, 50 fps-nél is valami tipp.

Coral Springs
Nem elfogult. Õ is csak azt hangsúlyozza amit én is oly sokszor emlegettem, ha ismered a géped nincs ellenfeled. Ez alapigazság. <#eljen>

Majd rászánom magam hogy pénzt rakjak a játékba, megveszem az amerikai Bf 109 -et, és megmutatom hogy kell egy német géppel repülni.

RiCSi1234
A fõnököm biztos örülne, ha emiatt maradnék ki holnap délelõtt. 😛

GTA V (*.*)

viszont holnap délután 2-ig még van idõd rá 😄
én úgy 40 tank killnél járok...xD
vagyis tegnap ennyihez volt kedvem ma még el sem indítottam 😄
RiCSi1234
Ó, hát akkor most gyújtom magamra az erdõt... köszi.

GTA V (*.*)