War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek ajánlom ezt a gépet 😉
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Bug okozta. Kilõttem egy bombert azt meg leszállt crash landinggal. De nem lépett ki, makacs volt. És amíg szépen lassan égett lefelé a credit(lion) mérõm kiakadt 😊 Úgy gondolom ketyegett neki a repair és bizakodott, de szerencsétlenségére hamarabb leégett. Lusta vagyok elõkeresni a sshotot pedig megvan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
GTA V (*.*)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A medve nem játék.
Tegnap 4xes volt az RP az elsõ csatáért Japánnal. Megcsináltam, 496 pontra adta a 4xest, volt vagy 6 meccs, mire nyertünk. Jól van, ez van. Reggel gyerekek 5kor keltettek minket, csak 8ra megyünk. Na, 6tól próbáltam egyet megnyerni a japókkal, és kb. fél órás megszakítással, ameddig elvittem a gyerekeket a megfelelõ okt. intézménybe 11 vesztes csata egymás után. Ezek között volt 8, amikor 100 pont alatti különbség döntött. 😄
A japóktól direkt kivettem a bombereket, mert úgyis megvan az összes repcsi, és maxosak, akkor meg minek, ugye, supportálja a nyomi team saját magát, ha tudja. 9kor még nyomtam egyet naná, hogy a hülye hidden base pályán, naná, hogy a legrosszabb meccsem volt reggel, de akkor még kiszoptunk 0:17re. Na, mikor nyertünk egyet? Naná, hogy 9:24kor. 😊 A csata kezdetén még 4xes szorzót írt ki, így belevágtam. A két bázis közül a mienk purcant ki korábban. Amint vége lett a 4xesnek, azonnal nyertem Japánnal 11 lelõtt gép, 15 kilõtt célpont, 9 assist, 3900 pont. Na ha ezt 4xezi, marad a két T4es zero amit ki kell még fejlesztenem, és kész vagyok a japánokkal.
Ezt komolyan direkt csinálta. 😄
A medve nem játék.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
vagy számolja vagy nem.. 😊
90% activity pedig hát nem sok vizet zavartam sajnos 😄
ha így játszom nekem elõbb jön össze a 70 csata mint a többi acsi 😄
Tankos példával élve, lehet hogy én medium tankal elõl a forgatagban csinálok 8 killt, de aki mondjuk prédára les valahol egy TD-vel, aztán néha lõ egyet, annak vajon milyen lesz a battle activityje?
GTA V (*.*)
szerintem az elmúlt 2 hónapban nem mentem annyit összesen 😊
És akkor hol vannak még a nagy nyári feladatok 😊)
és nem is olyan vészes, persze a prém gép sem olyan csábító mint szokott lenni 😄
http://warthunder.com/en/news/641-D-Day-the-beginning-of-the-end-of-the-War-en
Complete the following tasks:
Achievement 1 - destroy 70/35/20 enemy aircraft.
Achievement 2 - destroy 70/70/70 enemy tanks in tank battles.
Achievement 3 - In 70 battles - achieve at least 50% activity.
Reward: 100,000 for all achievements (total possible 300,000 )
Reward on completion of all achievements: collectible premium aircraft Boston Mk.I.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jönnek britt jetek.
A következõ nagy patch-ben lesz új japán gép.
Lesz távcsõ a tank parancsnoknak, de nem prioritás jelenleg.
Tesztelték a rakétás földi egységeket, de nem tûnik nagy mókának, egy darab túl pontatlan és sebezhetõ. Egy szakasz már jó lenne, de azt meg egy ember nem kaphat érthetõ okokból.
SB-n valószínûleg nem lesz térképen pötty. Nem tudta megerõsíteni.
Jönnek új pályák SB/RB módra, hamarosan devblogon megjelennek hírek róluk.
B17 kap új DM-et.
Kérdezték SB-n mi lesz a bombázókkal, lesznek-e nerfelve. Nem volt konkrét válasz csak annyi, hogy véges lõszerrel nem lesznek olyan jók a lövészek.
Bizonyos bombázók terhét fogják növelni.
Tuti kihagytam sok mindent, hirtelen ennyi jutott eszembe.
Én szerintem a tankos rész a CBT -ben kifújt, most már olyan dolgokat tesztelnek amihez a lehetõ legtöbb ember szükséges. Továbbá ezzel a mixed mûsorral a World War módot kezdték el felépíteni, nagyon az elején van még a projekt.
Mixed SB free-ben? Annak van alapja, hogy csak egy pár órás idõszakban voltak fullos meccsek. Amikor az idõzónák úgy metszették egymást, hogy minden régióból volt játékos ~20:00 óra tájékán. Egyébként többnyire 4v4 ment tele ai-val.
A tankos mapok némelyike ótvar gané a régi SB-hez képest. És majd megy a folyamatos picsogás AF részrõl, hogy a tank miatt veszít, GF részrõl vica versa. Mert az holt biztos, hogy én tankba nem ülök. Max ezer évben egyszer kíváncsiságból.
Event-be pedig csak duel? Really? SB legfunabb részei az eventek voltak. Duelnek nincs értelme céltalan marhulásnak jó néha, de hogy csak és kizárólag az menjen...ha ez nem átmeneti állapot nem ülök többet WT elé. Azért megvárom mi sül ki belõle, de nagy valószínûséggel bullshit.
"After the release of Ground Forces, this mode has become much more popular, the majority of players preferring mixed plane and tank battles while “pure” air battles are less than 10%"
Baromság, hiszen nem lehetett más módot választani tankkal, mint a mixed LOL.
Amit írtak, hogy ezentúl csak simulatorból CSAK mixed battle lesz, az az eddigi tapasztalatok alapján égbekiáltóan rossz döntésnek tûnik!!
Miért? Mert a mixed nem voltak még jól kibalanszolva, plusz aki repülõvel megy, azt majd jól agyonb*ssza a sok laser guided AAA. Illetve írtak valamit, hogy (pont emiatt?) majd változtatnak az AAA-n, de hát mit és hogyan?
Az is "szép" gesztus, hogy aki "csak-repülõ" simulatort akar, az menjen eventre... Eventre, bazmeg, ahol rohadtul korlátolt, hogy milyen gépet vihetsz be, és félórás a queue?! Hogy volt...
Nahde, szerintem egyáltalán nem gond, hogy összekeverték a tankokat a repcsikkel simben. Maga a player base nõ, a repcsiseknek nem kell annyit várniuk, és lesznek eventek is ha air to air combatra vágynak. A tankok meg nem fognak hasra esni 3-5 repülõtõl, fõleg úgy ha az enemy teamnél is lesz ugyan ennyi.
Remélem tényleg sikerült jól megoldani! <#taps>#taps>