38447
  • Torzonborz
    Mig 3 alacsony magasságon egy tégla , elég szarul fordul ezt érdemes kihasználni. Konkrétan a 112-vel lazán kifordulod , főleg flapsel.
  • gstup
    Ez mind rendben is van.De sokkal korhűbbek a vasak rb-ben mint árkádban.Szóval nagy következtetést ne vonj le árkád után.
  • Rony94
    Az is igaz hogy nem csúcs gépekkel voltam, de akkor is gyanús hogy ilyen gyorsan lelőttek.

Gépek:
    -He 110 C-4 (kimaxolt)
    -He 112 V-5 (kimaxolt)
    -He 112 A-0
    -Ju 87 B-2
  • Rony94
    De RB-t nem akarok, mert 100% hogy rögtön lelőnének, ezzel pedig elrontanám a csapat esélyeit. Először AB-t játszom hogy azért nagyjából hozzászokjak mindenhez, meg megértsem a játék nagy részét, a játék mechanikáját.
  • Torzonborz
    Azt azért megkérdezném hogy mégis milyen gépben ülve kerültél szembe az Mig 3-al mert speciel az a gép nem igazán van felturbózva.
    ( Igaz én SB-n repültem vele de ott a német gépek nincsenek hátrányban vele szemben ).
  • JethroHUN
    Gondolom arcadeba játszol, az nem mérv adó. Az orosz gépeken már T1ben is gépágyú van(azon a Mig3-on pedig 2), ami sokkal többet ér mint egy MG, és arcadeon nem művészet 1-2x telibe találni valakit. Játssz RB-t. pl BF109 F2-vel, vagy ha nagyon akarsz görcsölni amcsival akkor P39Q5-tel. Mondjuk az tény, hogy a ruszki lőszerek itt a játékban valami iszonyat erősek. :)
  • Rony94
    Na jól van, ez azért már tényleg undorító. Azt elfogadom hogy még kezdő vagyok, mert az vagyok, de ez már sok hogy mennyire fel vannak turbózva az orosz gépek. Az imént mentem egy menetet és kikaptam egy gyereket aki egy Mig3-34-essel repkedett. HÁROM gépemet egy lövéssel leszedett. Ez nem profizmus, egyszerűen az ő gépe SOKKAL jobb. Úgyhogy a fejlesztőknek egy jó nagy lófütyi a popsijukba.
  • Rony94
    Kipróbáltam az amerikai vonalat (eddig nem nagyon foglalkoztam vele, rá voltam feküdve a német gépekre) és ez se olyan rossz. Az amcsi alap gépekkel könnyebben ölök mint a Bf 109-essel. Emellett az orosz gépeket is kipróbáltam és tyű gyerekek, igazatok van. Az orosz gépek brutálisan fel vannak skálázva. Az alap gépekkel pompásan lehet manőverezni és a lövési pontosságuk is korrekt. Velük is aláztam rendesen. Ezek után már felnyílt a szemem, a német vonal az egyik legnehezebb a játékban. De ez engem nem érdekel. Ragaszkodom a német gépekhez :)
  • rubber785
    figyelj, ha sok játékos azt megengedi magának, hogy az előtte lévő elfoglalja a bázist, akkor tüzet nyitunk rá, akkor ez hol van ahhoz képest? a mozdokos pályán mentem, éppen csak leért a kerekem, és nem is foglaltam, erre elkezd lőni rám.. akkor ez hogy is van? meg hogy azért kaptam feljelentést, mert háromszor ugyanazzal a játékossal harcoltam egymás után a csatákban, meg hogy kétszer kilövöm? na ne...
  • Coral Springs
    A Lady Be Good Tragédiája
  • Susarc
    pont akartam írni valami hasonlót :D

Rubber az a bekiabálás,hogy az az ÉN KILLEM ! azt úgy mégis hogyan gondoltad?
  • MitsuMishi
    Hát igen, elég rendes ember volt, hogy a "b17 ME!!!!!!!!!!!!!!!!" hiszti után átengedje neked a killt :D
  • rubber785
    itt nem a kill számít, hanem a rendes emberek.. ha nemjöttél volna még rá..
  • Coral Springs
    Annak én mindig örülök ha a saját csapatom bombázói érvényesülnek, de nem mondanám hogy sűrűn végzik túl gyorsan a dolgukat. De ha így is van olyan gyorsak nem tudnak lenni hogy nekem ne legyen már 4-5 kill -em, így egy gyors győzelem mindig jól jön. A szorzó sosem érdekelt.

A reptér HP -ja pedig egyáltalán nem kevés, akkor tűnik kevésnek ha egy csapatban 16 ember közül senkinek nem jut eszébe hogy megakadályozza az ellenséges bombázók előrenyomulását, pedig segítségül szolgál három kisebb bázis, és a leaderboard -ot sem szégyen használni a bombázók nyomon követéséhez.
  • Cobra.
    Én se értem miért nem lehet mondjuk tierenként emelni a reptér HP-ját. Vagy rakjanak ide is olyan AA-t, mint a GF-ben.
  • Susarc
    kicsit beharácsoltad azt a killt......
  • rubber785
    semmi bajom nem lett, meg is lepődtem, pedig egy sorozatot adtam rá zuhanóból, azért a ta -val óvatosan kell...
  • a.carkey
    Na, ez volt a mai brit 5xösöm ...

Komolyan nem értem, hogy minek erőlteti a gaijin ezeket a faszom pacific mapeket T2 felett?! Egy értelmes van, a repteres. A többi 10+ darab Yerekkel, B17etekkel 5 perc alatt befejeződik, még a cargo shipes buli is max. 6 perc. Ráadásul mindig full köd, meg minden szar van, ráadásul itt amióta megváltoztatták a mapen a kis hajók kijelzését, még keresni is kell őket. Nem először jön ez elő ez a mocskos pálya amikor duplás vagy 4xes köröm van, és roppant nehéz rajta úgy jól szerepelni, hogy még neki is crashelhetsz a szikláknak. Mindezt úgy, hogy előtte az amerikaiakkal maradt két-két modul a két PBJhez a tegnapi és a mai 5xös miatt, annyira jól ment, a japó Ki-200ba meg egy 5xössel közvetlenül előtte beletettem 18k RPt, tehát még azt sem mondanám, hogy rosszul ment volna.
  • a.carkey
    Szerintem gondolta, hogy szarrá lövöd, felgyújtod, kanyarodásképtelenné teszed, de az + felgyújt téged, ő meg ezután kilövi. :)
  • vajakos21
    :-)
  • twi452
    elég tuskó dolog volt tőled, na ez az ami nem lepi meg az embereket :D
  • rubber785
    na most megosztok veletek egy csatát..
    ta 152 -vel megyek realisticba, 2 -őt kilőttem, visszamegyek tölteni (meg még valaki), egy ellenfél maradt még valahol..
    felszállok, látom egy b17 -es maradt 12 km -re.. és üldözi egy me 410 1 km-ről.. beírom a chat-ra hogy (konkrétan így zajlott a beszélgetés)

én: -b17 ME!!!!!!!!!!!!!!!!
    csapattag: -ok
    én: -please
    csapattag: -ok
    én: -thank you.. very very nice team

és a me 410 -es otthagyta! elment onnan messzire, én meg kilövöm a b17 -et, erre beírta a másik tag: -GOOD!
    hihetetlen hogy vannak még ilyen játékosok, egyébként a me 410-es játékos ha kilövi a b17-est első lett volna, így átadta nekem az első helyet.. hihetetlen, utána persze végig dicsértem őket.. :)
  • f24sg
    A legutóbbi patch óta elvileg nem változott, és mostanában az egyik legjobb német gépnek tartották a fórumon.
    Persze NEM alapállapotban, de a kompresszor-motor-szárny fejlesztések után tényleg komoly, emelkedésben, gyorsulásban jó.
    PaganiZonda el is kezedett hi-res skineket gyártani hozzá.
  • robi3
    a d9 jelenleg mennyire repülhető gép?
  • Eagle16
    Végre találtam egy jó német gépet :D

Ez nagyon jó csata volt, alig volt már ticket-ünk, elfogyott a 30mm-esből is a lőszer, és alap lőszeres 20mm-essel sikerült felgyújtani az utolsó B-17-est.

Replay is van ha esetleg valakit érdekelne: link
  • Eagle16
    A hétvégén meg x5 RP lesz az első győzelemre...azt hittem már végleg abbahagyták a hétvégi bónuszokat. Úgy látszik hogy valamivel azért csak vissza kell hozni a játékosokat. link
  • Eagle16
    Nahát, ezzel a B-6/R3-mal még le is lehet lőni ezt-azt. (2db B17, egy Ai Pe-2, egy XP-50 és egy La-7).

Még csak nehéz sem volt, szembe jöttek :D

• a.carkey
    Volt új patch?
  • Caterpillar
    Gimme da nuke!

• a.carkey
    Na back a nyaralásból. Mi ez a borzasztó csúnya forummotor? :D
  • Susarc
    ááááárkád nem számít
  • rubber785
    tesség, az f80c is megvolt, 700 méterről, 290 kmh, kilőtt motorral.. gyönyörű! :)
  • rubber785
    a szerelmemmel csak úgy aláztam őket.. :)
    - la -9
    - p -51
    - lancaster
  • Her Laca
    Én már biztosan nem:) Letöröltem már ,de amikor szórakoztam vele semmi baj nem volt az F messzákkal ,de még a G2 vel sem.
    RB-n meg nem is nagyon voltam lévén csak ezt a legalját repkedtem arcadot:) Osztán én ebben a játékban nem tudok semmit mutatni mert hót béna voltam:) eleve egérrel én nem tudok játszani:)
    Aztán az is lehet ,hogy akkor még fordulta,most már nem,ha eltelik egy pár hónap lehet megint jól fordulnak:) mikor milyen kedvük lesz a készítőknek. Ugyanez a B&Z re:)
  • gstup
    Ilyeneken már nem akadok fönn.Yak-3p 1945-ben lett bevetve.Viszont

Laca
    Tehetnél fel wt-s videót(RB) ha van kedved,mert én speciel 1 kört leírok az F4-el és már menekülhetek is.De a G-2-vel is.Kifejezetten rosszul fordulnak a messerek a wt-ben.És sajnos valamelyik patch óta BnZ-ben is 600-650km/h felett olyan lesz mint egy zuhanó kő.
  • vajakos21
    szerencsére nem.amit beraktak tegnap az egy vicc volt ( de durva)
  • Vincenzo91
    Pontosan az a br... F4-es messert összeküldeni egy Yak 3P-vel számomra nonszensz, de vannak még hasonlók... pl.: ME-262 esete :D
    Apropó! Ígértek battle rating változást. Ez most bekövetkezett?
  • Her Laca
    Megpróbáltam. Sikerült. Többször is.
    Mért majmozol le? Problémád van? Én még sose engedtem meg senkivel sem hasonló megnyilvánulást ,lett légyen az kihívásokkal küszködő sajnálatra érdemes egyén ,vagy akár te:)
    Mindamellett azért ezt ne szokd meg !
    Javallok langyos fürdőt ,áztasd a golyóidat 1-1.5 óráig az jó terápia.
  • vajakos21
    F4 jól használható wt-ben.A problémák a tierezéséből adódnak.Eventen szêpen megy...én szeretem
  • Vincenzo91
    Az megint más, hogy a gyártók mennyire elvakultan nem ismerik el a német haditechnikát... :D Warthunder-ben sajnos sosem lesz reális ezen téren semmi ... :D :/ Kár, mert most kereshetek más hobbit ... :D