War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami rémlik, de nem tudom már a pályát én sem. Hivataloson fórumon Szicíliát mondják sokan, hogy jó mixed térkép lehetne belõle. Persze ehhez kellenek a szövetségesek is.
Ha jó nagy térképek lennének akkor nem zavarná õket annyira. Lehet nem is látnánk egymást, mert épp egy gyár felé közeledõ formációra hajtok.
A másik, meg a nagy tankos kemény legények legyenek férfiak és viseljék el. Sokuk akit ismerek olyan kemény csávó, mindent szétb*sz mert õ keménymag, de amikor jön egy repülõ akkor meg picsog. Természetesen messze nem mindenki ilyen, csak ismerek ilyet. Sõt a nagyját már az elzavarná az SB módból ha kötelezõ lenne váltani, nemhogy még ha cockpit is lenne. (Olvastam olyat, hogy tervben van.) Jelenleg a tankos SB az árkád++, persze ez az én véleményem.
Igazuk van, hogy jelenleg szörnyû ez a tankot is repülõt is hozok a csatába megoldás. Nekem se tetszik. Nincs kedvem pakolgatni a joy-t. Ha kell persze megteszem. Van egy-két cimbi akivel szoktam tankozni és látom mennyire nem értek ahhoz a harcmodorhoz és le a kalappal, de mégse hozok inkább repcsit mert, ha Karélián, Ash Riveren vagyok nincs az az Isten, hogy repüljek. Kurszk az jó az mókás.
Megint csapongok, bocsi.
Nem is fogod, lesz olyan gép ami egyszerûen nem fog tetszeni. Na meg sokkal több idõ instruktor nélkül megtanulni a limiteket. Sõt van olyan gép amit én utáltam HB-n és SB-n meg óriási kedvenc lett. Ahogy szerintem már megtapasztaltad totál más a metagame, átlényegül minden.
Poén lenne, ha már a gun-t akarnak rakni a tankokra, akkor a bomberek érdemi részt tudjanak vállalni a nyerésben. Ne csak passzív bomba dobálással, hanem pl ai desszantos osztagot dobhatnának cap-elni a pontokra. Azok meg lõnék a tankokat.
Én soha nem fogom megbánni, hogy itt játszok vagy játszottam, mert itt szerettem meg a repülõket. A WT elõtt soha nem játszottam ilyen játékkal. Ha elrontják akkor legfeljebb váltok én is, de az még a jövõ.
Azért tényleg remélem, hogy hoz a tankos sok jót. Ha már csak azt nézem, hogy amikor hárman bemegyünk TBF-el vagy SBD-el akkor már tudjuk, hogy nem nyerhetünk. Csinálhatunk egy jó küldetést ahol kidobjuk az egyik stratégiai célt és ennyi. Jó, mert sikerült hárman alakzatban lecsapni, megvan az érzet, de tudjuk, hogy nem nyerhetünk, mert 5v5 esetén a két társ vadász elhullik mivel rájuk öt jut és utána mi következünk. Ezért reménykedek benne, hogy jó lesz, mert jelenleg ezeknek a gépeknek nincs sok haszna vagy értelme. Pedig mókás velük menni.
Ilyen ez a Dnap event is. Árkádban simán összehozza az ember a megfelelõ léi gyõzelmet. Több gépet vihetsz be sok az ellen. SB-n meg a 20 gyõzelem az azért érdekes. Általában 4-6vs4-6 a létszám ez mellé temérdek AI ami ugye nem számít. Felszállásnál 2 kiesik mindegyik oldalról szóval jobb esetben is marad 4v4. Kicsi a választék és erre vársz 20 percet. Ezért bízok a mixed dologban. Persze a jelenlegi megvalósítás katasztrófa, de még jó is kisülhet belõle.
Remélem nem herélik ki.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
DE!!! Vadászokat nem vetettek be!!!!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Csak egy baj van, már nem érdemes. Mert kiherélik az SB-t.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Korábban valahogy nem így volt."
Over nerfelték a németeket ennyi, tulképp nem rosszabb BnZ gép, mint a német, jó sok lõszerrel. Bár most hajszálnyit, alig észre vehetõen erõsítettek a germánokon.
MIndig van népszerû gép, a németeknél ez most a P47. Korábban valahogy nem így volt.
"De most hány prém P47essel is futtok össze minden meccsen?"
SB-n most azért beülnek páran noha nem tucatszámra, mert korlátozott meccsek vannak. Most US/UK vs GER.
Az oroszok a prém cobrát repülik. Az amerikaiak prém spitet, A japók sokan a prém FWt, a britek korábban a Mustang egyik prém változatával nyomultak sokat. A németek most rászoktak a captured prém P47re.
DE közel sincs ezekbõl a prémekbõl nemhogy meccsenként, de 10 csatánként annyi, amennyi kommentet erre szántatok.
Semmivel sem undorítóbb egy prém német P47, mint amikor valaki hatalmas madárszárnyakkal a szárnyon, akkor még nem is létezett zászlószínekkel - izraeli, ukrán stb. -, buta és undorító festésekkel repül egy korabeli gépet.
Amennyire lehetséges volt régebben elhatárolódtak attól, hogy olyan XP-55 szerû szörnyek kerüljenek bele. A medálos nem lenne hülyeség, mint ahogy benne van RP-re a talizmán.
RB-en engem se zavart, meg ugye ott meg van jelölve mindenki. SB-n azért volt már, hogy mecsípkedtem a sajátot. Nem is volt érte bûntudatom, benne van a pakliban.
P47-el az lesz a szopóág, hogy nem fog bekerülni történelmi SB event-be és a free SB-t hamarosan bezárják...vége
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az egésznek semmi logikája, értelme.
Vagy csak én érzem ezt morbidnak?
A medve nem játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
semmi szokatlan 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA