War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lehetett én minap stukával próbáltam egy szerencsét. Sajnos nem értem el a csatateret se, már lesszületéskor jöttek felém a lövedékek. Azóta nem akartam magam felbosszantani ilyennel. Inkább hoztam egy gyors vadászt és szedegettem a bombázókat. Azaz csak próbáltam. Általában lezuhantak mire elértem volna hozzájuk. Az ai AAA gyorsabb volt. Próbáltam behozni légvédelmet is, de ott is mindig megelõzött a telepített AAA. Szóval igen van még munka vele. 😊

Valami rémlik, de nem tudom már a pályát én sem. Hivataloson fórumon Szicíliát mondják sokan, hogy jó mixed térkép lehetne belõle. Persze ehhez kellenek a szövetségesek is.
Tegnap menten egy kört pantherrel,majd át ju88 ba.A csatába érve a lövészeim kikaptak egy il4 et( zéró képzettséggel) majd 5 földit kiszedtem.Nem az a szép bombázás volt mi amúgy menne,köszönhetöen az 500 m röl látható céloknak,illetve azok közelségének egymàshoz.Persze aa lekapott,de élvezetes 25 mp volt..Egészében 2. lettem,mert tank is jól ment.Mindenesetre egy lassú attacker itt jó,a bomber meg max leszorok egy valag 50 est aztán csak belefut valaki...Sok munka vab még a mixeden.Jó lenne nagy térképen.Sztálingrád,Berlin...régi mapok amik valamiért eltüntek.Melyik volt ahol allies tankok vonalba támadtàk a német vonalat? Heavy tankokat kellett kiütni.A szövik meg pilboxot tàmadtak.
Igen ezért írtam, hogy nem fog zavarni engem a csak rus vs ger, mert még sok gépet kell kitapasztalnom. Ha lenne benne gyalogság az nekem is tetszene. Még akár játékos is vezérelhetné, mondjuk nem egy katonát hanem egy szakaszt irányítva, de azt nem tudom, hogy ez kivitelezhetõ-e, csak ötletelek.

Ha jó nagy térképek lennének akkor nem zavarná õket annyira. Lehet nem is látnánk egymást, mert épp egy gyár felé közeledõ formációra hajtok.

A másik, meg a nagy tankos kemény legények legyenek férfiak és viseljék el. Sokuk akit ismerek olyan kemény csávó, mindent szétb*sz mert õ keménymag, de amikor jön egy repülõ akkor meg picsog. Természetesen messze nem mindenki ilyen, csak ismerek ilyet. Sõt a nagyját már az elzavarná az SB módból ha kötelezõ lenne váltani, nemhogy még ha cockpit is lenne. (Olvastam olyat, hogy tervben van.) Jelenleg a tankos SB az árkád++, persze ez az én véleményem.
Igazuk van, hogy jelenleg szörnyû ez a tankot is repülõt is hozok a csatába megoldás. Nekem se tetszik. Nincs kedvem pakolgatni a joy-t. Ha kell persze megteszem. Van egy-két cimbi akivel szoktam tankozni és látom mennyire nem értek ahhoz a harcmodorhoz és le a kalappal, de mégse hozok inkább repcsit mert, ha Karélián, Ash Riveren vagyok nincs az az Isten, hogy repüljek. Kurszk az jó az mókás.
Megint csapongok, bocsi.
"majdnem minden repülõ megvan a játékban, de nem is ismerem õket, olyan szinten ahogy szeretném"

Nem is fogod, lesz olyan gép ami egyszerûen nem fog tetszeni. Na meg sokkal több idõ instruktor nélkül megtanulni a limiteket. Sõt van olyan gép amit én utáltam HB-n és SB-n meg óriási kedvenc lett. Ahogy szerintem már megtapasztaltad totál más a metagame, átlényegül minden.
Az a baj, hogy a GF-esek már most nyafognak a repülõk miatt. Márpedig én bomberbe szinte alig ültem és nem is szándékozom az tuti. Talán még valami attackert bepróbálnék. De azok nem tudom hogy teljesítenek pl. cannonal tank ellen. IL2 raksija brutális azt az egyet ismerem.

Poén lenne, ha már a gun-t akarnak rakni a tankokra, akkor a bomberek érdemi részt tudjanak vállalni a nyerésben. Ne csak passzív bomba dobálással, hanem pl ai desszantos osztagot dobhatnának cap-elni a pontokra. Azok meg lõnék a tankokat.
Na amíg írtam válaszoltál. Igen ebben igazad van. Redditen olvastam a fejlesztõk válaszait azt ígérték, hogy több event lesz egyszerre és sûrûbb lesz a rotációjuk is. A mixeden a két nemzetnek elég sok gépe van csak tudok csemegézni. Idõvel úgy is jön a többi ország is. Rengeteg gép van a játékban amit meg akarok tapasztalni. Mivel nem oly régóta játszok SB-t, bár most már csak azt, ezért majdnem minden repülõ megvan a játékban, de nem is ismerem õket, olyan szinten ahogy szeretném. Szóval Nekem lesz mibõl válogassak. Persze ez neked és azoknak akik jóval régebben szimulátoroznak azoknak nem mentség tudom.
Én soha nem fogom megbánni, hogy itt játszok vagy játszottam, mert itt szerettem meg a repülõket. A WT elõtt soha nem játszottam ilyen játékkal. Ha elrontják akkor legfeljebb váltok én is, de az még a jövõ.
Tegnap US oldalon t2-be 15-20 perc volt a várakozás. Mondjuk hárman voltunk egy squadban. Az lehet valamit variált rajta.
Azért tényleg remélem, hogy hoz a tankos sok jót. Ha már csak azt nézem, hogy amikor hárman bemegyünk TBF-el vagy SBD-el akkor már tudjuk, hogy nem nyerhetünk. Csinálhatunk egy jó küldetést ahol kidobjuk az egyik stratégiai célt és ennyi. Jó, mert sikerült hárman alakzatban lecsapni, megvan az érzet, de tudjuk, hogy nem nyerhetünk, mert 5v5 esetén a két társ vadász elhullik mivel rájuk öt jut és utána mi következünk. Ezért reménykedek benne, hogy jó lesz, mert jelenleg ezeknek a gépeknek nincs sok haszna vagy értelme. Pedig mókás velük menni.
Érdekes,ai-t nem számolja viszont a shoji és tsai által vezetett gépek lelövését az emberi killekhez szàmoljja míg az observer gépeket az ai killhez
Ja és mixedet mikor behozzák nem mehetsz kedved szerint amivel akarsz. Csak GER vs RU jó ideig. Alternatívaként az eventek. De abban nincs benne mindegyik gép. És ha nincs kedvem aznap olyan nemzettel menni megette a fene, mert nem is fogok tudni.
20 perc az nagyon csúcsidõn kívüli várakozási idõ. Most t3-ba pár perc alatt behív.
Fene nincs edit. A nyolc perc húsz akart lenni, nem tudom miért lett nyolc. Még csak nem is számmal írtam. Inkább megiszom a kávémat. 😊
Én se szoktam mínuszba kijönni, de ha figyelembe vesszük, hogy húsz percet vársz, hogy bedobjon és akkor még megeshet, hogy egy teljes négyfõs squad esik rád miután várhatsz megint nyolc percet. Idõben nem éri meg annyira. Aki a könnyebb módokat keresi azok még kevesebb késztetést éreznek így.
Ilyen ez a Dnap event is. Árkádban simán összehozza az ember a megfelelõ léi gyõzelmet. Több gépet vihetsz be sok az ellen. SB-n meg a 20 gyõzelem az azért érdekes. Általában 4-6vs4-6 a létszám ez mellé temérdek AI ami ugye nem számít. Felszállásnál 2 kiesik mindegyik oldalról szóval jobb esetben is marad 4v4. Kicsi a választék és erre vársz 20 percet. Ezért bízok a mixed dologban. Persze a jelenlegi megvalósítás katasztrófa, de még jó is kisülhet belõle.
Remélem nem herélik ki.
Engen ezzel nen késztetnek vásárlásra.Egy prén f4 ,a5, vagy akár egy stuka már motivàció
77PXDrebil
Ok! Üzlet, valóban ebben igazad van. De ne hasonlítsuk egy fantázia MMO hoz vagy Sci-fi MMO hoz. Éppen az a probléma, hogy ez valóságos háttérrel rendelkezik. Tudom a 14 éves tökik ezt lefossák magasról, de azért a fizetõképes felhasználók jó része (remélem)nem. Szerintem ha nem akarják követni a valóságot akkor csináljanak "SKY KAPITÁNY" -os futurisztikus gépeket és befogom a lepcsest. De ez a véres és komoly TÖRTÉNELMÜNKÖN ALAPSZIK!! A 14 éves flótás is tanulhatna belõle valamit....óóó bocs ezzel már nagyon elrugaszkodtam a valóságtól...😄

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Drebil hiába nem vetettek be ténylegesen, de ez gazdasági kérdés. A szervereket fenn kell tartani. Lehetne havi díjas MMO is. De õk inkább a ma már teljesen hétköznapi mikrotranzakciós modellnél maradtak. A világ talán legnépszerûbb játéka a League of Legends is azt alkalmazza. Ingyen ebéd nincs. Üzleti alapú viszonylag korrekt kényszer megoldás, ami sajnos visszaüthet.
77PXDrebil
Jók a megérzéseid. Tényleg használtak a németek két típusú szövi gépet. B17 és B24 eket. Ezekbõl rendelkezésre állt annyi amennyit érdemes volt összerakni másrészt célzottan használták õket. Beálltak a hazafelé tartó kötelékbe és a lemaradó gépeknek szóltak, hogy velük maradnak aztán lelõtték õket. De gyorsan lebuktak, amik bevezették a napi farok azonosítót meg a navahó rádió kódot. Meg páncélozott extra fegyverzetû B17 eket küldtek a kötelékek végére.(ezek bombát nem is vittek)

DE!!! Vadászokat nem vetettek be!!!!

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Átlag játékosként simán meg lehet élni sb-n.Persze tier 5 már drága,de azt én se viszem.Föleg eventre megyek ha lehet,ha meg sz.r a nemzet leosztàs akkor custom battle bulizni.:-)
SB-n is lehet keresni csak lassabban. Az újonnan behozott gépeket mind ott szereztem már meg. Ha nem lehetne, akkor vissza kellene térni idõnként másik játékmódra. Érdemes legalább minden nemzetet kihúzni T2-3-ig nagyjából és úgy bele vágni. Majd utána elviselni az irdatlan mennyiségû betanuló szopást, ha valaki totál kezdõ. Ha szimezett már elõtte máshol PvP-t az a tudás itt is jól jön. Tier 5 kiesik, nagy sebesség, rövid látótáv, viszonylag rossz manõverezhetõség és egyébként is jetek nem valók ebbe a játékba szerintem. Dugattyús gépek a fun.

Csak egy baj van, már nem érdemes. Mert kiherélik az SB-t.
Másik topik ^^
V43 1105
T-28 , T-34, KV sorozatnak hol vannak a gyenge pontjaik? PZ III L. egész jó, a rekordom vele 9 tank egy csatában, egy tankkal, csak úgy lestek a majmok, hogy mivan .. :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Harcban nem vetettek be sok ilyen gépet. Ezt azt hiszem egyáltalán nem. Igen jól keres, de ha valaki keresni akar akkor nem SB-re megy. Az a legrosszabbul keresõ mód és a legnagyobb javítási költségek is ott vannak. Oda az ember elsõsorban a élmény miatt megy.
AnuluWork
Értem én, hogy zavar a forma, de ez végül is egy captured P47, aminek pont az volt a lényege - bár nem tudom, hogy teszten kívül harcban is tényleg bevetették-e -, hogy megtévesszen. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ok én értem tökéletesen hogy miért, de azt is, hogy miért zavaró.

"Korábban valahogy nem így volt."

Over nerfelték a németeket ennyi, tulképp nem rosszabb BnZ gép, mint a német, jó sok lõszerrel. Bár most hajszálnyit, alig észre vehetõen erõsítettek a germánokon.
AnuluWork
Sok lõszert bír el, jól hozza a manit és a VRES pontot, így egyes németek ezt repülik T3ban és felette, mert megadja amennyit a többi.

MIndig van népszerû gép, a németeknél ez most a P47. Korábban valahogy nem így volt.

Ne AB/RB-t vedd alapul. Mi SB-rõl beszéltünk. Ott nem jelzi ki 10 km-rõl, hogy ki és mi az. (olyan 6-700m körül látod meg pontosan, ellenség vagy társ). Nagyon be tud zavarni, mikor megnyugodva tovább mész, mert az csak egy csapattárs úgy ítéled meg messzirõl. Elfordulsz másik célt keresve, de õ tudja hogy ellenség vagy és hátba lõ.

"De most hány prém P47essel is futtok össze minden meccsen?"

SB-n most azért beülnek páran noha nem tucatszámra, mert korlátozott meccsek vannak. Most US/UK vs GER.
AnuluWork
De most hány prém P47essel is futtok össze minden meccsen?

Az oroszok a prém cobrát repülik. Az amerikaiak prém spitet, A japók sokan a prém FWt, a britek korábban a Mustang egyik prém változatával nyomultak sokat. A németek most rászoktak a captured prém P47re.

DE közel sincs ezekbõl a prémekbõl nemhogy meccsenként, de 10 csatánként annyi, amennyi kommentet erre szántatok.

Semmivel sem undorítóbb egy prém német P47, mint amikor valaki hatalmas madárszárnyakkal a szárnyon, akkor még nem is létezett zászlószínekkel - izraeli, ukrán stb. -, buta és undorító festésekkel repül egy korabeli gépet.

Egyetértek, de valamibõl fenn kell tartaniuk egy átlag csúcsidõben 80k terhelésû szerver rendszert 4 régióban.
Kísérleti gép alatt nem a csak tervrajzokon vagy taknyos zsepire firkantott dolgokra gondoltam, hanem amik most is vannak. Ha azok nem lennének a germán fanok a saját waffeljeikbe dõlnének az tuti. Ha rajtam múlna egy ilyen se lenne benne.
"minden oldalra beraknak egy egy kísérleti gépet prémiumnak"

Amennyire lehetséges volt régebben elhatárolódtak attól, hogy olyan XP-55 szerû szörnyek kerüljenek bele. A medálos nem lenne hülyeség, mint ahogy benne van RP-re a talizmán.
Megoldhatták volna úgy is, hogy a medallion vagy mi annyi és olyan bónuszt ad, mint ha egy prém gép lenne és minden oldalra beraknak egy egy kísérleti gépet prémiumnak. Így nem kell a sok lopott cucc. És a kedvenc gépedbõl csinálhatsz prémiumot.
RB-en engem se zavart, meg ugye ott meg van jelölve mindenki. SB-n azért volt már, hogy mecsípkedtem a sajátot. Nem is volt érte bûntudatom, benne van a pakliban.
A hivatalos fórumon is vitáztak errõl. Az egyetlen érv mellette, hogy nem akarnak fantasy gépeket betenni és túl sok gépet sem elvenni egy adott nemzettõl, hogy az csak és kizárólag prémként legyen elérhetõ. Valamint a változatosság, ne klón gépek legyenek kizárólag.

P47-el az lesz a szopóág, hogy nem fog bekerülni történelmi SB event-be és a free SB-t hamarosan bezárják...vége
Nem arkadot játszik Drebil...
Nincs logika.Ha lenne akkor volna normális prém német gép ( us,uk,ru,jap) minden tierben annak aki pénzt keresne,fejlödne,de kevés ideje van.Egy jó prém 109 est nmet prémnek is elképzelnék,vagy dodó bombert.Persze ehhez hozzàjön hogy milyen" kiváló"a német br besorolás..Láttad volna régen mikor a La5 volt az isten prêm..Bár ahogy kinéz a sim lemészàrlása,ez a cap. gép már nem oszt nem szoroz.Hogy az mg151 meg mennyire valósan sebez arra is kiváncsi volnék.Talán Laca tudna errõl írni,összevetve az il2 es tapasztalatokkal.
Már elmondtam múltkor is. Árkádban nincsen nemzetek szerint szétosztva a két csapat.

Eagle16
500 fontos bombából mióta kell kettõ egy pillbox-hoz? Közvetlenül a tetejére dobtam egyet egy B-17-tel és még csak találatot sem írt, azért ez miezmár...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

77PXDrebil
De most komolyan játékélmény szinten: Ha beülsz német oldalra akkor amcsi gépekre akarsz lõni nem? Én meg beülök a prém Bf be vagy zéróba oszt akkor mi van? Vagy német oldalon jön a P47 én meg amikkal Bf109F et lovagolok ....

Az egésznek semmi logikája, értelme.

Vagy csak én érzem ezt morbidnak?

Tudom.Csak írom miért lát annyit.Én se szeretem a cap. gépeket
Drebil US ágon megy, úgy tudom utálja a germánokat. Azért zavarja az ellenséges P47.
Néha kegyetlen sz.r a fórum
Ahogy mondják,jelenleg a P47 a legjobb német gép a tierjében..sajnos.
Az SB-n tényleg marha idegesítõ, mikor a sziluett alapján azt hiszed szövi, skipeled aztán hátba lõ.
a.carkey
3 hajót kell kilõni. Baromállat minek megy neki miközben a bázisunk megsemmisül? Bombázni kezdi a 100%os enemy baset ...

A medve nem játék.

a.carkey
Egyesek tényleg játszhatnának tetrist WT helyett ...

A medve nem játék.

Eagle16
Fél csapat P-38-al, erre 500m-en repül az összes....istenem.

77PXDrebil
Engem még mindig idegesítenek ezek a szõrös gépek.... Lelövök egy német P47 et erre ott a seggembe egy náci La5 FN EZ EGY AKKORA BLÕÕÕÕD BAROMSÁG HOGY KÕBE KÉNE VÉSNI!!!!! EGYIK SEM REPÜLT HARCI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NÉMET OLDALON!!!!!!

prém gép, az a dolga
semmi szokatlan 😊
Sherman0070
Én így is annyi xp-t kapok mint régen 4x-ésnél ezzel a géppel 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Eagle16
Úgy látszik befejezték a 4x-ezéseket a hétvégére, már jó ideje nem volt...