War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WinT
Békésen bombázgatok RB-n, de betámadott egy Boston... látom két teammate érkezik segíteni, mondom király addig valahogy elkerülgetem a skulókat. Az elsõ kolléga a nagy segíteni akarásban úgy jött belém, ahogy a nagykönyvben tanítják... #ilovethisgame
a.carkey
Köszi. Én most lepõdtem meg, hogy miért van kettõ ebbõl a szarból? 😄

A medve nem játék.

Igen régen is kettõ volt belõle.
Coral Springs
Nekem pont a Yak ág vége nincs még kifejlesztve. De szerintem kettõ lehetett korábban is, az La ág kapott jet -et még az 1.39 -el.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Ne haragudjatok, hogy megszakítom a vitát, csak egy kérdésem lenne. Aki a szovjet ágat nyomta, két Jak-15 volt korábban is?

A medve nem játék.

Mi két különbözõ dologról beszélünk, te folyamatosan feltételes módot használsz és azt írod, amit te szeretnél.
A fejlesztõket láthatóan nem érdekli az SB rész, arányaiban kevés játékos számára kéne arányaiban több munkát végezni. Ez teljesen érthetõ is.
Véleményem szerint a koncepció se jó. SB-re dedicated server megoldás kéne, refly-al, 2-3 órás csatákkal, nagy mapokkal, static plane set-tel. Azaz egy klasszikus Il-2. A jelenlegi megoldás az a gyorsabb, könnyebb és egyszerûbb játékmenetnek kedvez, konkrétan AB-nek és RB-nek.

Én most Jg Panther + D-13 combo -t nyomtam eddig (Német gépeim nem nagyon vannak AF -ben), most hogy meglett a D5 -ös Stuka, szerintem átállok arra, a Dóra nem nagyon szeret fordulni... <#zavart1>
f24sg
mondom, nem a Te hsz-eid miatt kell.
De mindegy. A #33976-ossal egyetértek, de tényleg kár belefolynom még nekem is.

ON: kicsit hanyagoltam az AF részt, a KV-1 szériától kezd használhatóvá válni nálam a "csúnya" USSR rész.
Ne hánytorgassuk a múltat nekem állandóan változik a véleményem. Lehet, amit akkor írtam már rég nem úgy gondolom.
Tudom #33982-ben írtam. De fenntartom, a véleményem, hogy ütõkártya lehetett volna a kezükben és nem a játékosokon múlt, hanem rajtuk, mert az SB-s kommunity egyre nõtt és nõtt, az össz. játékos szám nagyjából 10%-át tették ki a mixed alatt! (a vérszimek csak álmodoznak ennyi aktív pléjerrõl, több ezer) Olyan feltételek mellet, hogy mixed SB az kötelezõ opció volt. Nem csoda, hogy akkor kevesebb % jött ki AF:SB-re, gigalol. Ráadásul akkor mindenki a tankokat próbálgatta még az AF:SB-sek is.

Bár a játékot eredetileg mixed-re harangozták be, de ez nekem felér egy gyomrossal.
Bezony. De õk a giga Pumák, hallottad 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

f24sg
mellényomtam, nem pont Amaymonnak szólt a kérdés, de az õ hsz-érõl jutott eszembe vmi...
f24sg
OFF:

olyan kérésem lenne, hogy hogyan kell egy adott felhasználó hsz-eire keresni az SG.HU fórum hasábjain???
A sajátjaim szûrése miatt kellene.

Köszi és bocs.
Az is vitán felül áll, hogy megszüntetik.
Ez azért elég beszédes...

Her Laca
A Puma azaz a VO101 az le van védetve ,lévén nem csak a virtuális repülésben vettek, vesznek részt hanem hagyomány õrzést is csinálnak, aktívan részt vesznek minden rendezvényen a tagok,plusz szoros kapcsolat van a jelenlegi Puma egységgel is ,mi több van ottani tagjuk ,plusz a veteránokkal is kapcsolatban vannak .A korabeli dokumentumokról amit összegyûjtöttek és elérhetõvé tettek már nem is beszélek. A virtuális repülés igen sokat köszönhet nekik ,az hogy a kollega nem hallott róluk egy dolog az az õ baja,meg õt minõsíti.
Na szóval ez elég bonyolult,de a történelmi nevet asszem nem lehet használni,ha klán vagy mi van az más.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem lesz többé SB, legalábbis olyan SB ahol csak AF van.. Marad a Mixed battle, mondván az SB-vel alig 10% játszik => nem éri meg nekik...

Mondjuk én kifejezetten szeretem, a mixed battle -t, fõleg ha végre ráveszem magam és felülrõl is elkezdem osztani az észt, nem csak lentrõl... <#vigyor3>
Her Laca
Mi esz 16 . a után?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egész pontosan 16-áig....😞
+1

Nem próbáltam még, de most hogy mondod, az SG-n úgyis nemzeti sport a flém... Holnap ha unatkozom melóban, kipróbálom! <#zavart1><#eplus2>
Her Laca
WT zel.😊

Her Laca
Nincs is Clod topik
Mindamellett én öreg szimes kollegákkal beszéltem itt most ,és nem a tömegeknek tartottam kiselõadást. Ha zavar valakit nem olvassa el.
Mint mondottam én magasról teszek rá kinek tetszik vagy sem😊

Én nem akarok bejutni a Carnegi Hall-ba, akkor mi van?
"Az, hogy te itt elzavarsz embereket egészen komikus, hiszen te is legalább annyit sírsz mint bárki más..."

Nem bgabort védem elõre leszögezem, mert nem csípem a stíluusát, de említsd meg a wt-t a clod topikban, mint ahogy laca a CloD-ot itt. Elküldenek szó szerint az anyádba (nem a topikon hanem piriviben), de már az is elég ha kritikus hangnemet veszel. Neked fognak esni durvábban, mint bgabor.
Her Laca
?
10-20 magyar. Mennyit akarsz? Egy egy bevetésre be se fér mindenki.Mindig tele van egy ilyen War igaz nemzetközi a társaság.
De te is csak mondod a magadét ,meg állandóan ez a nem találni meg az ellent ,ne haragudj én ezzel nem tudok mit kezdeni,én meg a többiek mindig megtaláltuk akit kellett.
Ahogy a mondás is tartja.
"tudod ,hogy lehet bejutni a Carnagie Hall ba? Gyakorlással"

Van egy 10-20 tagú mag ott is. OMG egy alapvetõen 100 fõs war-ra tervezett mapon, ahol még a 100-at sem egyszerû megtalálni.
Leestem a székrõl, komolyan 😄

Mintha a faltörõ kos nyomatná a fotocellás ajtóval.

Anno én még szóltam is a Puma klán alapítóinak, hogy van egy másik, sokkal régebben és komolyabban mûködõ virtuális Puma század, de kb ennyiben is maradtunk. De azt mondani, hogy senki nem tud róluk.. Az a tudatlanság egy magasabb szintje 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az a baj, hogy én is tudok arrogáns lenni, de te "barátom" mindent felülmúlsz ezen a földkerekségen... <#gonosz1>

Nem hiszem hogy Laca vagy Drebil ne értené mirõl van szó, csak szeretnék ha jobb lenne, minden igazán szimes szeretne végre egy jó szimulátort...

Az, hogy te itt elzavarsz embereket egészen komikus, hiszen te is legalább annyit sírsz mint bárki más... Ennyi erõvel elõtted a pást mutasd az utat és menj Isten hírével! 😉

Persze, hogy az használja a Puma nevet aki szeretné, kíváncsi vagyok hányszor találkoztatok az igaziakkal, öregekkel, jelenlegiekkel, és hányszor kérdeztétek meg szabad e, vagy megtisztelnek e titeket azzal, hogy úgymond hivatalosan is engedik... 😉
Amíg ezt az állítólag senki által nem hallott baráti társaságok megtették és a te kis homokozód meg nem, talán nincs mirõl beszélni.. Nah ez viszont már tényleg OFF...

<#zavart1>
"Van a CloD, de nem sok jót hallottam róla, bughalmaz és cserébe fps sincs..."

Elég nagy bughalmaz, szoktam menni vele néhányszor. Tudod olyan fanméd cucc. Ráadásul US-West a székelye, nem is csak úgy valahol nyugat, hanem egész pontosan Los Angeles, gondolhatod oda mekkora a ping. Az avionika csesztetésén túl sok mindent nem ad, pofonegyszerû kb 05,-1 óra alatt totál harcra készre szokható az FM és a gépkezelés. És a legfontosabb a játékosbázis ezer évben egyszer össze verbuválódnak és akkor van egy nagyobb harc. WT-vel viszont több ezer szimes játszik (legtöbb a szegmensben ezt dobják ki az eszementek), bármikor becsatlakozol pár perc múlva bunyó. DCS profi lenne, ha nem lenne _profi módon_ bughalmaz és nem igazán dogolós fajta játék 😄

Így aki dogfightolni szeret fõként annak marad a WT 16.-áig. Utána nem is tudom mivel játszom majd.
Her Laca
No!
1. Drebil az valszeg téged és a PUMA társaságodat is levakarna az égrõl bármikor ,bárhol. Én még tõled nem láttam egy videót sem ahol bizonyítottad volna a vitézséged,max a szád jártatod( mondjuk azt elég eredményesen).
2. Ki vagy te ,hogy meghatározd nekem ,hova írjak és mit? Csak kérdezem.
Ráadásul nagy ritkán írok ide,mindamellett lexarom tetszik e neked vagy sem😊
3. Szerintem ne kezdjünk bele egy verbális vitába,mert ismervén magam úgy is alulmaradsz ,jobb a békesség,te is jobban alszol majd.

4.Azt a nevet használod amit akarsz senki sem vonta ezt kétségbe😊
Csak régen a Puma név az egy szintet feltételezett ,amit te hótziher ,hogy nem ütsz meg. (mutass valamit ha ne így van) Ha még Coral tenné a neve elé:XD Tudom ez most szíven ütött lévén kedvenced õ is😊

Furcsa tõled ezt olvasni, mert a másik WT-topicban a hozzászólásid 90% WOT,vagy WOT játékosok fikázásból áll....
Mert az aztán teljesen rendben van hogy te meg a béna Debil haverod übersznob módjára naponta kétszer leírjátok itt hogy mennyire nem élethû szar is ez a naccerû CLODhoz képest. Mikorra sikerül már végre megértenetek, hogy ez nem egy vérszimulátornak lett dizájnolva, hanem egy tömegeket szórakoztató repülõs játéknak, egy szûk mederben változtatható realizmussal?

Ahogy az a társtopikban le lett írva, ha valakinek nem tetszik, ne játsza, és húzzon el a topikból. Ma már szerintem eljutottunk oda hogy minden igény kiszolgálására vannak megfelelõ programok. Wold of Tanks, War Thunder, Clod, Train Simulator, csak választani kell. Még Kecske meg medve szimulátor is van.

Ja és tetszik vagy nem, a PUMA század nevét az használja, aki szeretné. Mi is az irántuk való tiszteletbõl választottuk ezt, ahogy a szimesek. Furcsának találom ahogy ki akarják sajátítani egyes vérszimes körök, akiknek még a létezésérõl is alig tud valaki.

Her Laca
<#eljen><#awink><#eplus2>

Puma mi? Popeye -ék a kardjukba dõlnének, ha ezt látnák.. <#banplz><#hehe>
Her Laca
Van egy 10-20 tagú mag ott is akik ha nem is minden nap de hétvégenként 2-3 órára összeröffennek . Ergo van kivel ,már ha nem minden nap akar az ember ezzel foglalkozni😊 Mondjuk az nagy élmény.
Persze mondom a WT is abszolute jó szórakozás nem véletlen népszerû.

Her Laca
Na most ki a fax szólt hozzád? Caterpillar kollegával értekeztünk valamirõl,ha nem tetszik a téma lépj túl rajta ,nem kell elolvasnod. Én pl azt unom,hogy állandóan belekötsz valamibe oszt osztod az észt,mégse szólítalak meg ,hogy hagyd abba.
Tudom ,hogy te NAGY játékos vagy meg Puma tag meg mitököm ,de azért na😊

Igazából nem is neked szántam, tudom milyen az mikor egy gépnek rendes repmodellje van (Lásd Su-25 a la DCS).

Az a baj, hogy sokakkal ellentétben, én viszont kifejezetten nem szeretek egyedül repülni, elvégre egy gép nem gép, ha visszamennék CloD-ni ahhoz ad1 meg kéne tanulni, ami idõ, kéne valaki akivel ez mûködik, még több idõ... Öreg vagyok én már ehhez! 😄
De persze értelek... 😉
Ettõl még jó lenne ha nem mindennap arról szólna ez a topik, hogy a WT mennyire alsóbbrendû a vérszimekhez képest. Tudjuk hogy az, de nem is az volt a cél a megalkotásakor, így teljesen irreleváns, felesleges napi szinten emlegetni, és már unalmas is nagyon.

Én is viszonylag aktív DCS játékos vagyok, mégse hozom ezt fel. Minek? Az egy vérszim, ez megy egy közösségi repülõs program.

Megjegyzem, a WT grafika és optimalizáltság szempontjából durván odaveri bármelyik vérszimulátort. A DCS teljesítménye különösen megmosolyogtató ezen a téren.

Her Laca
No várjál csak😊) Én nem ekézem a WT-t! Csak nekem ,ismétlem nekem ez egyszerûen nem az igazi,de gyanítom Drebilnek sem😊 Ettõl még szeretheti sok ember
A Clod már régen nem bughalmaz ,egy 4 magos procival,egy gtx 560 al tökéletesen játszható 100 játékossal az égen.
Javallom próbáld ki oszt megérted mirõl is beszélek.Ott a gépek úgy viselkednek ahogy viselkedniük kell,azután még ha SB ben is mész a WT vel visítani fogsz a röhögéstõl😊 Olyan ez mint ha sokáig Trabantoztál volna oszt átûlsz egy korszerû autóba amit megszoksz ,majd megint beültetnek a trabiba.

No igen az igények mások, node nem feltétlenül a program a hibás (nem védeni akarom a WT -t mert de, van benne hiba bõven) mert nem azt adja amit elvársz, lehet hogy csak egyszerûen nem neked való...
Mindamellett nagy szívás, mert rendes szimulátorról én jelenleg nem is tudok a piacon.
Volna a DCS, de az most már tényleg egy kabaré, pedig a klikkelhetõ A-10C -t deszerettem ejj, és ha lenne Eftizennyóc, meg esetleg egy Irak / Irán map vissza is mennék...
Van a CloD, de nem sok jót hallottam róla, bughalmaz és cserébe fps sincs...
Flakon 4.0.. Hehe, azt inkább hagyjuk..
Majd lesz BoS... Majd...

És marad a WT amit viszonylag sokan játszanak, a hibáival együtt is lehet élvezni, de nem szabad véresen komolyan venni... 😞

Sok választásunk sajnos nincs, ha Simet szeretnénk repülni.
Her Laca
Hagyd már a retekbe ezt a wartündért😊 VB után beszerzek pár szükséges hardvert oszt nekiállok Clodozni esmét. Gyere oda spittel "alázhatsz"😊)))

Nem mindenhol.( van ahol a 190 f8 is...gondolon attackernek veszi)
Miért is annyira nem lett felkapott a sim...nem igazán a játékosokon múlt..
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/149411-dont-remove-sb-just-fix-it/
Coral Springs
Továbbá azt a tényt is tegyük hozzá, hogy a német P-47 -esek a levegõben indulnak. <#smile> Ez nem elhanyagolható tényezõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

"akik SB-t játszanak még annyit se költenek mint az árkádosok, minek nekik minek?"

Mert jóval kevesebb a bevétel rp/lion, több a veszteség, leglassabban lehet fejlõdni. Prém gépet is látok nem keveset.

A fluktuációval nincs baj, amíg van ami mozgassa. Nem egy mmo néptelenedett el, mert megszûnt és érdektelenné vált a casual content. Ok ez nem hagyományos értelemben vett mmo, de lehet analógiát találni.

Az arányokat tényleg nem ismerjük, felesleges vitázni ezen. Viszont az vitán felüli, hogy erõs ütõkártya a konkurenciával szemben.
Az miért is rossz nekik, hogy nagy a fluktuáció?
Egyáltalán a saját (szubjektív) megfigyeléseiden kívül mi támasztja alá ezeket az állításokat?
Érdekes lenne tudni, olyanokat, hogy AB/RB/SB csatákat játszók közül ki mennyit vásásáról. Konkrétumok nélkül lehet megmondani, csak éppen nem tudjuk, hogy igaz-e. Mert, én meg azt mondom, hogy akik SB-t játszanak még annyit se költenek mint az árkádosok, minek nekik minek? Elkezdhetünk errõl vitatkozni, csak értelme nincs.

Coral Springs
Viszont az orosz prémium Cobra -k be is voltak vetve a háborúban, elég jelentõs különbség.

Lehet, hogy az SB csak pár ezer játékost jelent, de a legkitartóbb fajta. Az átlag AB-s ha nincs kontent, motiváció egyszerûen beleun hamar elmegy, nagy a fluktuáció. Az SB-s pedig nem kizárólag a folyamatos új tartalom miatt játszik és hogy kipörgesse a nemzeteket. Van akit 1-1,5 éve folyamatosan látok, újra és újra megjelenik SB-n. Én már rég abbahagytam volna a WT-t ha nincs RB és SB mód. Nagyon is érték az SB-s mag nekik. RB határeset már ott is ki tud alakulni egy fajta fanatizmus. Ráadásul a konkurenciával szemben egyfajta elitizmussal is élhetnek.
Hol is írtam ilyet?
A legtöbb játékos árkádot játszik, ergo ott van a piac, az nekik a prioritás. Hogy ennek a mellékhatása az, amirõl lentebb is szó van, az az így jártál kategória.
Csinálják az SB részt, úgy hogy az ne, vagy csak minimálisan befolyásolja az árkád dolgait.
Ez egy üzleti vállalkozás, amelynek célja, hogy profitot termeljen, nem egy moddder csapat akik a történelmet akarják reprodukálni.

Ebben teljesen így vélekedek én is.

Én inkább segíteni akarok a saját tankjaimnak. Volt olyan eset, hogy Kurszkon szólt cimbi a tankjából: hogy javítják, de lövi szembõl az ai artillery ami akkorra már elég jó lett. Én meg észrevettem hol van és kidobtam a tüzérséget. Így megmenekült. Na én ilyet szeretnék csinálni elsõsorban a mixed csatákban. A tankozás legfeljebb csak néha, de akkor nem is szeretnék repülni.
"Egészében 2. lettem,mert tank is jól ment."

Én nem akarok tankozni. 😊

Kipróbáltam szép meg minden, de még elég szétszórt. Szerintem a GF:SB nem méltó a WT-hez, pedig az AF sem egy vérszim. GF:SB = RB mód ikonok nélkül és odacsesztek egy fix nézetet. De ha jól megcsinálták volna sem mennék tankkal, a hajók már jobban érdekelnének.