War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a bajtársi egymás f*szopását ne itt éljétek ki miközben burkoltan becsmérlitek egy iszonyú nagy játékos bázissal rendelkezõ nagyon sok embernek szórakozást nyújtó mmo aktív tagjait. Nosztalgiázzatok a megfelelõ topikban. Vagy privátban, ugye az egy kedves bevett CloD-os "baráti" csevegés forma? <#violent>#violent> [/irony off]
1. Nem vagyok pumás még csak beszélni se beszéltem velük max. bgabor;
3. Amibe igazat adok: A pumák 90%-a nem érdemli meg a nevet, ha a ti szemszögetekbõl nézem, játékon belüli viselkedésük néha kritikán aluli. Olyan hungarikum. Szerencsére már nem RB-zem;
4. A puma SB team ígéretes minõségi team munkát tud végezni, bár nem sok névre emlékszem kristoforo vagy prody, akadt néha más is vagy vmi hasonló. Õk egész összehangoltan szépen tudnak squadban menni; <#eljen>#eljen>
5. Ez egy tucatjáték többnyire kurvára nem érdekel senkit honnan ered a klánjának a neve. 80k embert nem lehet megreformálni, térjetek észhez ez csak egy játék. Nem egy geekzor szimulátor.
Itt soha nem volt divat, hogy az SB-sek becsmérlik a lentebb játszókat csak és kizárlag laca és drebil egymásra találása és elitizmusa óta van ez a hangnem. Lacát még akkor sem zavartuk el mikor néha betette a videóit, én még élveztem is. De plz fejezzétek be itt a wartündérezést és az egyéb negatív jelzõkkel való illetést. Köszönöm...
Részemrõl az elsõ két gép bombázó volt amit bevittem, utána meg már jelentõs létszámfölényben voltak, hozzátettem amit tudtam - azt elismerem, hogy nem vagyok túl jó játékos, de roppant lelkes. 😊
Korábbi screenshot kellett volna, azon egyértelmûbb, hogy közel azonos állásnál már alig voltak aktív csapattársak, ez is lett volna a lényeg... no mindegy, már így is túlspiláztuk a dolgot. Jóéjt - béke! 😉
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Miért akarod ráhúzni a wartündérre a volt IL2 es regulát?
Annak is megvan a hagyománya , szépen kialakult ,és folytatása is van.
Most MHKL néven van a maradék😊) pont úgy mint annó Puma lett minden pilcsi a végére.
Ez más ,más a közönsége ,más minden.
Komolyan nem értem ezen igyekezetedet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A medve nem játék.
A többi meg teljesen igaz, és sajnos tömegklánoknál gyakori jelenség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

A medve nem játék.
Hát ezen most beszartam . <#nevetes1>#nevetes1>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Legyen egy Puma VO.101 nevû "Század" és oda kerüljenek be azok akik érdemesek arra. A kiképzõ és tartalék csoportoknak adjatok más neveket mert ez így szerintem ismétlem IGÉNYTELEN és ötlettelen. Nézzétek meg a századoknál!
vagy ha nekem nem hisztek:
Nézzétek meg itt, van választék.
De szívesen adok név ötleteket:- Turul, Bölömbika,Toportyán,Hiúz, stb.
Ne legyünk ilyen egy síkúak! "Hív a vasút vár a PUMÁV!" Szerintem szörnyû.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Századcsatás századok:
PUMA - Fõ RB
PUMAZ - Fõ AB
PUMAS - Fõ SB
PUMAV - Vihar raj
A számozott Pumák elsõsorban tartalék, vagy tanulás alatt állók, vagy akik hobbi szinten WT-znek.
Van még egy külföldi légió (értsd. külföldön élõ magyarok nagy idõzóna eltolódással) is, de annak nem emlékszem a jelölésére.
Mondjuk az igaz, hogy tényleg hülyén hangzanak a rövidítések... 😊
A századokba csak adott számú (asszem 20) tag lehet. Mivel õk vannak vagy 100-an, alap hogy minimum 5 század kell, amit elkezdtek számozgatni. Ez nem degradálás, csupán tachnikai megoldás.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha valaki valamit egyszer elkezdett számozni, betûzni, akkor nektek is úgy kell csinálni? Saját ötletek? Kreativitás? Egy kis magyaros találékonyság?
Századneveknek ott van pl: a Hét Vezér. De ne nekem keljen már ezt is kitalálnom. A zselé azért van a fejetekben, hogy használjátok.
Elárulom neked ezek a számozott betûzött Puma nevek elég vacakul néznek ki! Mond már ki légy szíves hangosan azt, hogy "PUMAV"! Remélem érted mirõl beszélek!
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Igenis nézzenek már utána,hogy mit csinálnak, legalább egy könyvet olvassanak el hozzá!Csesszék meg lehet más nevet is adni azoknak a "klánoknak". Valaki kõbe véste, hogy a Puma nevet kell rombolni?
A medve nem játék.
Mint tudjuk a végén mindenki Puma lett😊Már aki megélte.
Szvsz tulspilázod a dolgot, azt vedd figyelembe, hogy ezt a játékot sokkal nagyobb tömeg míveli mint annó az Il2 õt Pl és nem valószínû, hogy mindenki repülés és történelem megszállott. Örülj, hogy az emberek legalább ezt az egységet, vagyis a nevét ismerik.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát kutatásokat végeztem és kiderült, hogy hemzseg a WT a "PUMA" századoktól! Összesen 10db ot találtam, ezek szerint minden "szamárcsõdör" akinek volt aranya alapított egy pumaszázadot? Vagy hogy is van ez?
Bakker így degradálódnak a dolgok. Én igazán nem szoktam Magyarkodni, de ez már nekem is túlzás! Nem érzitek úgy, hogy viccet csináltok egy igazi, MAGYAR, hagyományokkal rendelkezõ, megbecsülésre méltó,katonai egységbõl? Ráadásul azért a Pumákon kívül volt más magyar század is! Lehet, hogy most rossz ötleteket adok, de a sekély tudásotok csak a Pumáig terjed?
Ez igenis felháborító a számomra!
Pumának lenni az egy szintet képvisel, egy komoly elit szintet! A többi magyar század is igen kiváló pilótákat tud felvonultatni, de Pumának lenni még virtuálisan is kiváltság kéne, hogy legyen!
Erre azt látom , hogy PUMA1, PUMA2.......... PUMAZ, PUMAX!
Na ezen most fölkaptam a vizet!!! Bár nem voltam tagja a VO.101-nek, de mint magyar virtuális pilóta kikérem magamnak a Puma századnévnek ezt az alpári kigúnyolását!!!
MINDENKINEK SZÓL AKI EZEKET AZ IZÉKET MEGALAPÍTOTTA!!
Üdvözlettel: 77.PX_Drebil col. SzPK (Chromicsek András)
Ettõl függetlenül is gratulálok a G2-höz.
Nagyon szomorú leszek ha, így marad az SB és csak mixed lesz.
Illetve hát otthagyja mindenki, mert a taktikai öröm-replülõzésnek, dogfightnak ezzel vége. Duel eventet fel se hozzuk, szvsz.
Ilyen árkád borzadályokon nem voltam úgy néz ki akkor szerencsémre.
Tudom, onnan az 5let egyrészt. De mire bomberrel annyit fordulsz a tankok 10x befejezik a csetepatét.
Na akkor mentsd el ezt és majd olvasd vissza késõbb.
Karélián pedig a két bázis után a reptér kidobása után lassan 0-ig csökken az enemy pontja és win.
Egyébként minden meccs megnyerhetõ úgy, hogy repülõ és tank irtással 100-asával kinullázzátok a pontjukat, még ha nem is fogytak ki a gépekbõl.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Az az egy hülye beíró a hiv. fórumon egy fizetett tégla lehet.
Read more here: http://warthunder.com/en/news/649-CDK-User-missions-contest-en
hajrá lehet nekiesni 😊
Üdv: Drebil
Igen lebuktam, egy vén, béna, arrogáns stb. fasz vagyok.(th77_PX_Drebil a nevem a WT ben megnézheted az eredményeimet) Azért elmondanám, hogy a WT nak csak a video driver bug ját sérelmeztem és a géppark kialakítását. A többivel nincs különösebb problémám. Ha komolyan venném ezt a játékot sokkal jobban odafigyelnék a statomra és csak kigyakorolt gépekkel repülnék. De nem veszem komolyan. Az üzleti részét támogatom, azaz már vettem aranysast a Gazsitól meg az újságostól is, 😊 és még fogok is! Minden olyan gamét amivel 10 nél többször játszok megvásárolok. (A Star Citizent is támogatom pedig azzal még nem is játszhattam.) Az én problémám a népnevelés részével van. Az õsidõkben a játék tanított, fogócska és bújócska vadászatra stb. Most a 21. században egy történelmi alapú játéktól, én így 44 éves fejjel elvárom, hogy pontos infókkal lássa el a kockuló fiatalságot.
A "Puma" sághoz csak röviden:
A valós történelmi gyökereken túl. A VO.101 a virtuális repülésben is maradandót alkotott. De ettõl is függetlenül megfordult a fejetekben, hogy ez azért felelõsséggel jár, mármint egy valós repszázad nevét felvenni? Mi még a teljesen fiktív századnevünkre is kényesen ügyeltünk. Bevallom szinte evidensnek vettem, hogy egy régi Puma tag volt az alapítóitok között, de úgy olvasom fogalmatok sincs mibe vágtok. Csak nézzétek meg a honlapjukat.
Üdv: Drebil
Tudom ez nem vigasz. Én anno azért mentem át HB(RB-re), mert ott ha kinyírtam 3-4 ellenfelet nagy esély volt egy nyertes körre, akármekkora bandzsa volt a team. Egy alkalommal általam a másik topikban fikázott FuFu klán egyik tagjával 2vs6-ot nyertünk. Az utolsó kill-t neki hagytam, ha már ekkora meccset mentünk neki is legyen meg a harmadik (biztosra veszem, hogy fordított esetben nem lett volna gavallér a tag). Lesebeztem az ellenfelet mögötte mentem egy lövés kellet volna és vége. Beírtam a társamnak, hogy "catch him" vagy valami hasonlót, kifordultam mögüle õ meg kilõtte.