War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A medve nem játék.
Szólni kellene nekik, hogy nyáron már hûteni is kellene a szervereket, nem elég a pincébe tartani. 😄
Elég idegesítõ, fõként ha valakit üldözöl...
Valszeg ez az oka a replay bug-nak.
A replay nem hinném hogy bugos, direkt azért néztem vissza mert már játék közben levágós volt hogy itt valami nem 100-as.
Közel 1 éve játszom a játékkal és ilyen durva hibával eddig még nem találkoztam, még akkor sem amikor csúnyán lagolt.
Azért köszi a válaszokat (ha van még valakinek valami ötlete ne tartsa magában😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A másik ha csak a replayban láttad így, mert kíváncsi voltál hogy lõttek ki, az hajlamos szintén a bug-ra. Erre több replayom is van bizonyítékként tyúbon. Teljesen másképp történt élõben, mint a replay-ban.
Egy biztos a találat kiértékelése a szerveren megy végbe. Hogy mi jut el ebbõl hozzád vizuálisan az a route(útvonal) és az ISP minõségének, leterheltségének a kérdése. Na meg az sem mindegy melyik régióba sorsolt be, nem mindegy a távolság miatt.
viszont azért itt tényleg jó nagy csúszás van, érdekes 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
oké hogy nem húz csíkot, de azért "világít".
Ma repültem eggyet a yak9-el és egy bf109 úgy gyújtott ki hogy mögém lõtt kb 100m-el, gyakorlatilag nem érte találat a gépemet, ennek ellenére kigyulladt, itt van róla a video:
0.16-nál kezd el lõni fölöttem, utána rá is fordítom a kamerát, jól látszik hogy nem ér találat.
Valaki tud erre magyarázatot?
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ah igen nincs, véletlen minden néhai IL2-es felismerte a két nevet. 😄
Lehet (sõt biztos), hogy idõnként brutálisan fogalmazom meg a mondandót, de az egy karakteres fórumon csak úgy jut el a célcsoporthoz, ha kiveri a biztosítékot. A következményeként fellépõ indulatreakció lerombolja a tudatalatti érzelmi gátat kisebb-nagyobb sikerrel minden egyes olvasónál 😊
Legyen egy kis ON:
Lassan okafogyottá válik minden, mindjárt itt lesz: 06.16
R.I.P. WT
(pénzben nem a legnagyobb siker, mert már volt amikor 50k -t kaptam hadizsákmányért, de az semmi.. )

I Airman...
elég király kis felvétel 😊
http://vimeo.com/97787543
Egyébként kézzel lehetett állítani minden lövedéket külön, hogy milyen magasan robbanjon (egészen pontosan azt, hogy hány másodperc után), de volt csapódó gyújtó is, meg valami kombinált inercia-idõ alapján mûködõ, de az lövésem sincs pontosan mit takar... 😄
Közelségi?
Idõgyújtó? Ez esetben hogyan voltak beállítva? Manuálisan állította Hans a betöltés elõtt, vagy volt valami automatika?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
" A B24 eseket azokból a dobozokból építik, amikben a B17 eseket leszállították."
Pont arra a két találati pontra hoztál példát ahol a liberátor a leg gyengébb volt. Rendkívül olcsó volt a fortresshez képest és rendkívül fapados is. A különleges szárnykialakítása volt az erõssége és a gyengesége is egyben.
Rátérve az AA-AAA kérdésre. Azt azért te sem hiszed, hogy egy flakpanzer ácsorgott a kertek alatt, és éppen csöcsörészték a helyi "frajnlajnokat" amikor zúgást hallottak: Némá Hansz egy Yenki bomber ugyan cserdítsünk már oda egy rakaszt... bum-bum, némá esik is lefele a nyomorult.
Hát ez nem így mûködött. Minimum 6-10 ilyen genyó lõtt összehangolva stb. A 88 asokkal meg "dobozokat" lõttek a kötelékek útjába.
Ennek is megvan az irodalma statisztikái stb. érdemes utánanézni.
Nem vagyok 100% ig biztos benne, de volt egy magyar találmány is ami egy korai számítógépes vezérlést biztosított egy komplett ütegnek... majd utána nézek ha lesz idõm.
Üdv: Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Az La-174 például 3db -al rendelkezik, viszont nagyobb bombázót inkább meg se támadok vele mert felesleges.

Ezt pedig egy Flakpanzer szedte le. Hát nem 100m -el a föld felett repkedett mint sokan itt a játékban, mégis pórul járt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Oroszoknál a lápból kerülnek elõ elég jó állapotú gépek, tankok, egyebek..
Komolyra fordítva itt kell szólni:
Magó Károly zászlós, szolnoki Repülõmúzeum
[email protected]
Telefon😞56) 505-100/78-12
/78-10
Azért a roncsokat ne nagyon csesztessétek, mert ha tényleg Stuka akkor lehet benne némi éleslõszer is a géppuskákban 😊
Namost az eltakarítás után találtunk egy olyan roncsot, ami hasonlít egy stukára. Az oldalán van egy kopott felirat, hogy valami Ha... lr..ch R..de..l, nem tudom kiolvasni rendesen. Meg valami St g..
Hogy ilyenkor kinek kell szólni, vagy mivan?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a RedTag Thunder 😊
Ez szerintem nem negatív jelzõ csak egy jópofa becézés. Olyan mint a gazsi gaijin helyett.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem fogják, a többség még csak nem is olvassa ezt a fórumot, és nem is fogja... Ha igen akkor pedig nem érdekli, vagy nevet rajtad.
Törõdj bele, szélmalom harc... Tehetetlen vagy, nincs ráhatásod, feleslegesen idegesíteni magad meg kár. Biztos van köztük jó pár akit ez érdekel, de maga a játék és a célközönség sem adott ehhez igazán...
Szóval szerintem ez is ilyen körtét és almát összehasonlító dolog. Mindegyik finom, csak mindenkinek más az ízlése.
Te nagyon félre olvasol vagy értelmezel valamit velem kapcsolatban.Igen távol áll tõlem a játék és az azt mûvelõk kritizálása.
Én inkább tõled érzékelek némi megmagyarázhatatlan (most én leszek vulgáris) kissebbrendûségi zöngét.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az a te szegénységi bizonyítványod, ahogy írsz és az is, hogy fogalmad sincs mirõl írok.
Ismered a viccet: "Mindenki rendõrnek születik, de van aki továbbtanul." Neked is ezt javasolnám. Tanulj még egy keveset.
Üdv: Drebil
Nem is nagyon említettem! Tudod mirõl van szó? Azoknak a hõs pilótáknak az emlékérõl akiket a Puma név takar. Én inkább a szövetséges gépeket szeretem a szövi repülésnek vagyok a "szakértõje". De Tobak Tibor könyveit, illetve a korabeli magyar repülésrõl szóló hiteles könyveket, cikkeket mindig elolvastam. Mi sem nagyon tudjuk (hála a sorsnak), hogy milyen egy háborúban harcolni, de minket még elvittek katonának másfél évre. Valamit érzékeltünk a dologból. De mit tudnak a mai fiatalok (tisztelet a kivételnek)?
Ülsz egy szûk, hideg fémketrecben fázol, de mégis izzad a tenyered a kesztyûben. 600km/h val száguldasz a 600 B17-es felé, akkora vagy az égen mint egy hangyapöcs, 100 meg 100 50cal Browning köpi feléd a halált, meleg a vizelet a lábszáradon. Az agyadban egy ismerõs hang azt üvölti "legyen már vége!!!" Átzúgsz nem is célzol csak rángatod a billentyût....Fellélegzel túlélted...És akkor esnek nyakadba a vadászok ...Sikítasz a rádióba: szedjétek le rólam!!! De nincs menekvés tépik a gépedet a lövedékek, nyög, szakad a fém és a hús..... és a többi néma csend. Egy néni elmondja a csendõröknek, "az a füstölõ masina odaesett a nádasba" És a maradványokat a falu kis temetõjében temetik el....
Nagyon sok 19-20 éves zászlós végezte így! Beállt a helyükre a következõ, pedig tudták mi vár rájuk. Én ezt hívom hõsiességnek... És ezért kérem és követelem ezektõl a srácoktól tiszteljék az emléküket azzal, hogy nem csinálnak PUMAS meg PUMAV ot az áldozatukat jelképezõ századnévbõl.
Szentimentális vagyok az kétségtelen. Valószínûleg mindenki szerint túllihegem ezt. De nem érdekel, a mai fiataloktól jószerivel már semmit nem várunk el, mert "más idõk" stb. De kérdezd csak meg az Ukránokat, mennyire mások ezek az idõk! Igenis legyenek elvárásaink ezekkel a srácokkal szemben, követeljük meg azt, hogy ismerjék azt amit ledegradálnak és javítsák ki a hibájukat!
Üdv😄rebil