War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Méghozzá olyan Lancasterekkel, amelyek egy bázist sem képesek elpusztítani egy menetben ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem értik az emberek ezt a spanyol mapet ... 3 bázis után 10vs10ben a reptér ellen fordul, ahelyett, hogy nyolcasával szedné le a tankokat ...

A medve nem játék.

A következõ patchben optimalizálják a hálózati kapcsolatot (alacsonyabb lesz az adatforgalom) Talán így javulni fog a helyzet....csak ne bízzuk nagyon el magunkat amíg nem látjuk 😊

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Azt hiszem, onnantól lesz bevezetve az SB-re a meghírdetett változások (pl. kényszerített mixed battle).
a.carkey
Mi lesz 16án? A japók kapnak tíz új jetet, a usákok a b29et és a ruszkik a macit? 😄

A medve nem játék.

Megint lehet, hogy a Gaijin szerverei nem bírják a terhelést.
Szólni kellene nekik, hogy nyáron már hûteni is kellene a szervereket, nem elég a pincébe tartani. 😄
A deszinkronizáció nálam is felbukkant manapság. Jó néhányszor mozdult el gép természetellenes módon 50-s ping és ~0% packet loss mellett.
Elég idegesítõ, fõként ha valakit üldözöl...
Valszeg ez az oka a replay bug-nak.
igen lagra gondoltam én is, de stabil 60-70-es pingnél ekkora lag... furcsa.
A replay nem hinném hogy bugos, direkt azért néztem vissza mert már játék közben levágós volt hogy itt valami nem 100-as.
Közel 1 éve játszom a játékkal és ilyen durva hibával eddig még nem találkoztam, még akkor sem amikor csúnyán lagolt.
Azért köszi a válaszokat (ha van még valakinek valami ötlete ne tartsa magában😊
Replayt szerintem nem feltétlenül kell bizonyítéknak tekinteni, volt hogy én is vissza akartam nézni gyorsban 1-2 dolgot de nem egészen úgy történt mint amire emlékeztem...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Két oka lehet enyhén desynceltél a szerverrel és nem azt láttad pontosan, ami ténylegesen történik (packet loss, nw lag, I/O tranzakciós/cache hibából adódó pillanatnyi szerver túlterhelés miatti adatbázis késés).

A másik ha csak a replayban láttad így, mert kíváncsi voltál hogy lõttek ki, az hajlamos szintén a bug-ra. Erre több replayom is van bizonyítékként tyúbon. Teljesen másképp történt élõben, mint a replay-ban.

Egy biztos a találat kiértékelése a szerveren megy végbe. Hogy mi jut el ebbõl hozzád vizuálisan az a route(útvonal) és az ISP minõségének, leterheltségének a kérdése. Na meg az sem mindegy melyik régióba sorsolt be, nem mindegy a távolság miatt.
én ma azonnal kigyújtottam egy ugyanilyen Yak-ot tail gunnerral úgy,hogy szerintem kurvára mellé lõttem

Most néztem test flight-ben és halvány pirosan látszódik a stealth-is, csak nem húz csíkot.
semmi nem látszik belõle csak a szikra ha becsapódik 😊
viszont azért itt tényleg jó nagy csúszás van, érdekes 😊
Torzonborz
Nem világít mivel nincs benne nyomjelzõ. Pont ezért stealth a neve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

passz, rég nem használok stealth lõszert

a stealth is látszódik valamennyire, fõleg ilyen lassítában nem?
oké hogy nem húz csíkot, de azért "világít".
kis kaliberû (ami ugye gyorsabban repül) stealth lõszer... gondolom.

Sziasztok
Ma repültem eggyet a yak9-el és egy bf109 úgy gyújtott ki hogy mögém lõtt kb 100m-el, gyakorlatilag nem érte találat a gépemet, ennek ellenére kigyulladt, itt van róla a video:

0.16-nál kezd el lõni fölöttem, utána rá is fordítom a kamerát, jól látszik hogy nem ér találat.
Valaki tud erre magyarázatot?
Lemaradtam valamirõl? 06.16-án megint világvége lesz? 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"... fogalmad sincs mirõl írok."

Ah igen nincs, véletlen minden néhai IL2-es felismerte a két nevet. 😄

Lehet (sõt biztos), hogy idõnként brutálisan fogalmazom meg a mondandót, de az egy karakteres fórumon csak úgy jut el a célcsoporthoz, ha kiveri a biztosítékot. A következményeként fellépõ indulatreakció lerombolja a tudatalatti érzelmi gátat kisebb-nagyobb sikerrel minden egyes olvasónál 😊

Legyen egy kis ON:

Lassan okafogyottá válik minden, mindjárt itt lesz: 06.16

R.I.P. WT
Üdv! Itt új vagyok, a játékban pedig 10-es leszek.. Eddigi legjobb eredményem, mi mással lõttem le volna sorozatban 11 repcsit, mint az fw190 -essel? 😊 a kép magáért beszél..
(pénzben nem a legnagyobb siker, mert már volt amikor 50k -t kaptam hadizsákmányért, de az semmi.. )

I Airman...

elég király kis felvétel 😊
http://vimeo.com/97787543
Itt egész jól le van írva hogyan mûködött a német 88-as. 😊

Egyébként kézzel lehetett állítani minden lövedéket külön, hogy milyen magasan robbanjon (egészen pontosan azt, hogy hány másodperc után), de volt csapódó gyújtó is, meg valami kombinált inercia-idõ alapján mûködõ, de az lövésem sincs pontosan mit takar... 😄
Mindig is érdekelt a dolog: Ezeknek a légvédelmi lövedékeknek mi alapján mûködött a gyújtójuk?
Közelségi?
Idõgyújtó? Ez esetben hogyan voltak beállítva? Manuálisan állította Hans a betöltés elõtt, vagy volt valami automatika?

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
Járta egy mondás a USAAF személyzetek körében.

" A B24 eseket azokból a dobozokból építik, amikben a B17 eseket leszállították."

Pont arra a két találati pontra hoztál példát ahol a liberátor a leg gyengébb volt. Rendkívül olcsó volt a fortresshez képest és rendkívül fapados is. A különleges szárnykialakítása volt az erõssége és a gyengesége is egyben.

Rátérve az AA-AAA kérdésre. Azt azért te sem hiszed, hogy egy flakpanzer ácsorgott a kertek alatt, és éppen csöcsörészték a helyi "frajnlajnokat" amikor zúgást hallottak: Némá Hansz egy Yenki bomber ugyan cserdítsünk már oda egy rakaszt... bum-bum, némá esik is lefele a nyomorult.

Hát ez nem így mûködött. Minimum 6-10 ilyen genyó lõtt összehangolva stb. A 88 asokkal meg "dobozokat" lõttek a kötelékek útjába.

Ennek is megvan az irodalma statisztikái stb. érdemes utánanézni.

Nem vagyok 100% ig biztos benne, de volt egy magyar találmány is ami egy korai számítógépes vezérlést biztosított egy komplett ütegnek... majd utána nézek ha lesz idõm.

Üdv: Drebil

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

Coral Springs
Ezt egy Me 262 lõtte le. A 30mm -es cannon irl jól láthatóan hatalmas pusztítást végzett, bár a játékban én ebbõl nem sokat vettem észre.
Az La-174 például 3db -al rendelkezik, viszont nagyobb bombázót inkább meg se támadok vele mert felesleges.

Ezt pedig egy Flakpanzer szedte le. Hát nem 100m -el a föld felett repkedett mint sokan itt a játékban, mégis pórul járt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a.carkey
Mi is találtunk 1x egy Stukát a kertünkben. Nem most volt ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

77PXDrebil
😊 jó lett volna ha igaz, új értelmet nyert volna a "daráltoroszkatona" szakkifejezés. 😄

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

f24sg
Ne haragudjatok már meg, hogy betrollkodtam galádul, csak sok volt már a Wártündér, meg a vezérlõ bátorság és kísérõ szerencse, gondoltam oldjuk kicsit. 😊
Sebaj, jobb ha megvan, hátha valaki talál Panthert a kert felásása közben is 😄

Oroszoknál a lápból kerülnek elõ elég jó állapotú gépek, tankok, egyebek..

troll 😊
Jó nagy dzsuva lehetett a kertben 😊)

Komolyra fordítva itt kell szólni:
Magó Károly zászlós, szolnoki Repülõmúzeum
[email protected]
Telefon😞56) 505-100/78-12
/78-10

Azért a roncsokat ne nagyon csesztessétek, mert ha tényleg Stuka akkor lehet benne némi éleslõszer is a géppuskákban 😊

Találtatok egy stukát a kertben? 😄DD aztaqvadekemény 😊
f24sg
Nálunk volt most kert rendbetétel, nagyon be volt nõve a telek egy része, ki lettek vágva fák, bokrok, volt ott elhagyatott méhkas, stb.
Namost az eltakarítás után találtunk egy olyan roncsot, ami hasonlít egy stukára. Az oldalán van egy kopott felirat, hogy valami Ha... lr..ch R..de..l, nem tudom kiolvasni rendesen. Meg valami St g..
Hogy ilyenkor kinek kell szólni, vagy mivan?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
..<#idiota>..
No problem 😊

77PXDrebil
Bakker bocs, pedig meg mertem volna esküdni, hogy Dongós volt...😞 Meg nézhettem volna a honlapon. SRY

Ulvar
CastleFairy! FTW!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nekem a Vártündér tetszik legjobban 😊

Meg a RedTag Thunder 😊

Torzonborz
"De plz fejezzétek be itt a wartündérezést és az egyéb negatív jelzõkkel való illetést"

Ez szerintem nem negatív jelzõ csak egy jópofa becézés. Olyan mint a gazsi gaijin helyett.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pordy Kõr Ászos volt, a Dongókat egyedül képviselem 😊

Drebil, úgysem fogsz belenyugodni, de van egy rossz hírem (mindamellett én is értem amiért ezeket írod):

Nem fogják, a többség még csak nem is olvassa ezt a fórumot, és nem is fogja... Ha igen akkor pedig nem érdekli, vagy nevet rajtad.

Törõdj bele, szélmalom harc... Tehetetlen vagy, nincs ráhatásod, feleslegesen idegesíteni magad meg kár. Biztos van köztük jó pár akit ez érdekel, de maga a játék és a célközönség sem adott ehhez igazán...
77PXDrebil
Nem az a bajom, hogy használja! Azt szeretném, hogy helyesen használja! Azt szeretném , hogy becsülje meg! Tisztelettel kezelje. Ennyit szeretnék!

Én soha nem szóltam le. Én is ott kezdtem és továbblépésem oka RB-be majd SB-be kettõs volt az egyik, hogy a minél reálisabb megvalósítás érdekelt és számomra ehhez ez az út vezetett, pedig tudom az SB sem vérszim. Lehet egyszer onnan is továbbmegyek. A másik ok viszont az volt, hogy az AB nekem túl pörgõs egyszerûen mindenhonnan rád eshetnek és ez megkíván egy bizonyos reflexeket és taktikát, szóval cseppet se könnyû a dolog. Inkább csak más fajta játékot kíván, de nem könnyebbet. Van aki meló, iskola után egy gyors pörgést akciót kíván levezetni akár csak a gõzt, nem akar tökölni. Van aki, mint én is inkább egy nyugodtabbat. Értem ezt azalatt, hogy felszállunk gyülekezünk ne egybõl belecsapunk. Amikor akcióra kerül sor így is majd kiugrik a szívem az adrenalintól.
Szóval szerintem ez is ilyen körtét és almát összehasonlító dolog. Mindegyik finom, csak mindenkinek más az ízlése.
Her Laca
Drága testvírem!!!
Te nagyon félre olvasol vagy értelmezel valamit velem kapcsolatban.Igen távol áll tõlem a játék és az azt mûvelõk kritizálása.
Én inkább tõled érzékelek némi megmagyarázhatatlan (most én leszek vulgáris) kissebbrendûségi zöngét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Coral Springs
Jómagam megértem amit írsz, viszont ilyen alapon lehetne dorgálni a Gaijin -t, sok más kiadót akik pénzt csinálnak a háborúból. Pénzt csinálnak több millió ember halálából, szórakozásra közzétesznek olyan tartalmakat, jelen esetben harci eszközöket amikkel embereket gyilkoltak, amikben emberek haltak meg. Az már csak a kisebbik probléma hogy valakik valamelyik hadtest nevét használják fel a klánjukhoz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

77PXDrebil
Ja és, hogy tudd Krisztofóró és Pordy Régi IL2 es maradványok, mint én és Laca! Pordy V.4 es volt az biztos, lehet, hogy Krisztofóró is, de nekem úgy rémlik Békás volt.

77PXDrebil
Sikerült vulgáris voltál!

Az a te szegénységi bizonyítványod, ahogy írsz és az is, hogy fogalmad sincs mirõl írok.

Ismered a viccet: "Mindenki rendõrnek születik, de van aki továbbtanul." Neked is ezt javasolnám. Tanulj még egy keveset.

Üdv: Drebil

77PXDrebil
Hát azért nem érted mert nem az IL2 reguláról van szó!

Nem is nagyon említettem! Tudod mirõl van szó? Azoknak a hõs pilótáknak az emlékérõl akiket a Puma név takar. Én inkább a szövetséges gépeket szeretem a szövi repülésnek vagyok a "szakértõje". De Tobak Tibor könyveit, illetve a korabeli magyar repülésrõl szóló hiteles könyveket, cikkeket mindig elolvastam. Mi sem nagyon tudjuk (hála a sorsnak), hogy milyen egy háborúban harcolni, de minket még elvittek katonának másfél évre. Valamit érzékeltünk a dologból. De mit tudnak a mai fiatalok (tisztelet a kivételnek)?

Ülsz egy szûk, hideg fémketrecben fázol, de mégis izzad a tenyered a kesztyûben. 600km/h val száguldasz a 600 B17-es felé, akkora vagy az égen mint egy hangyapöcs, 100 meg 100 50cal Browning köpi feléd a halált, meleg a vizelet a lábszáradon. Az agyadban egy ismerõs hang azt üvölti "legyen már vége!!!" Átzúgsz nem is célzol csak rángatod a billentyût....Fellélegzel túlélted...És akkor esnek nyakadba a vadászok ...Sikítasz a rádióba: szedjétek le rólam!!! De nincs menekvés tépik a gépedet a lövedékek, nyög, szakad a fém és a hús..... és a többi néma csend. Egy néni elmondja a csendõröknek, "az a füstölõ masina odaesett a nádasba" És a maradványokat a falu kis temetõjében temetik el....

Nagyon sok 19-20 éves zászlós végezte így! Beállt a helyükre a következõ, pedig tudták mi vár rájuk. Én ezt hívom hõsiességnek... És ezért kérem és követelem ezektõl a srácoktól tiszteljék az emléküket azzal, hogy nem csinálnak PUMAS meg PUMAV ot az áldozatukat jelképezõ századnévbõl.

Szentimentális vagyok az kétségtelen. Valószínûleg mindenki szerint túllihegem ezt. De nem érdekel, a mai fiataloktól jószerivel már semmit nem várunk el, mert "más idõk" stb. De kérdezd csak meg az Ukránokat, mennyire mások ezek az idõk! Igenis legyenek elvárásaink ezekkel a srácokkal szemben, követeljük meg azt, hogy ismerjék azt amit ledegradálnak és javítsák ki a hibájukat!

Üdv😄rebil

Coral Springs
"soha nem volt divat, hogy az SB-sek becsmérlik a lentebb játszókat" Ez a bgabor -nak a szokása az AB játékosokkal szemben. Õ már annyira pro ipse RB -ben (mondjuk ezzel kapcsolatban lennének kétségeim) hogy folyamatosan késztetést érez az AB játékosok baszogatására. Én miért nem teszem ? Mindegyik játékmódban megvan a kihívás, mindenhol lehet elismerhetõ szép eredményt elérni, ha valakinek az egója gátolja mások felé az elismerést az ám a szegénységi bizonyítvány, emberségbõl a béka seggét nyalja. Mellesleg teljesen egyet értek azzal amit leírtál.