War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uj qngol release tree a jatek oldalan.
30% jutalom, csak!

I Airman...

A kolléga jól mondja 😊
Konyhanyelven a squadron battle késõbbi változata lesz miután bejöttek a hajók is, szóval nagyon a jövõ 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

az a jövõ 😊
A menüben van egy Világháború pont, az meg micsoda? Nem elérhetõ..

I Airman...

77PXDrebil
Tarthatatlanul jószívû vagyok mostanában!😊 Még üres a feketelistám. 😊 Na de ami késik az nem múlik! 😄

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
* fej

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

77PXDrebil
A neved melletti fel torzó ikonkára kattintva mindent elintézhetsz. Ott a Friendlist alul meg ott a Blacklist valamint a player search.

Üdv: Drebil

a.carkey
Nem lehet valahogy vagy valahol rákeresni ki van blacklistemen és egy-egy playerre aki érdekelne?

Klánra lehet, ezt megtaláltam, de külön playerre nem lehet?

A medve nem játék.

Urak friss hírek a magyarításról.
Beszéltünk az illetékessel hogy mi a halálért nincs még benn és azt a választ kaptuk, hogy a PS4 megjelenés miatt úsztak el vele, de nagy valószínûséggel (tehát még nem 100%) jövõhéten bekerül a launcher-be.

Szóval ha minden jól megy már csak párat kell aludni és el lehet felejteni a másolgatós/mókolós módszert 😊

Én a Dornier 335 -re lennék kíváncsi, fõleg SB -ben.

Her Laca
Úgy tudom az USA ban

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

OFF:
Az egyetlen megmaradt Ta 152 -es hol van jelenleg?

I Airman...

Coral Springs
A game options menüpontban. Azon belül hogy konkrétan melyik nem tudom, de majd megfogod találni. Ha esetleg még utána is feltûnik játékban, csak indítsd újra a játékot, az megoldja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Twich TV -t hogy lehet kiiktatni? vagy átállítani másik gombra?

I Airman...

kamikaze! 😊 mondjuk a játékban ilyet nem lehet, ha belerepülök egy bunkernek, tanknak, semmi bajuk nem lessz.. dettó hajók.. 😞

I Airman...

a.carkey
Még vezetek ma ...

A medve nem játék.

a.carkey
Már túl vagyok rajta. Azért voltam mérges, mert japó gépekkel repültem, bomber nélkül, és jetek ellen, ráadásul duplás meccs volt. Azokkal ritkán tudok ennyit összeszedni csak vadászként ...

A medve nem játék.

Pattints egy sört és szállj fel újra. 😉

ez csak egy játék.. 😊 nyugi, ha visszamennénk az idõbe 2. világháborúba akkor ilyet nem csinálna, vagy ha igen, akkor már nem élne.. 😊 bosszantó tud lenni, de egy pilóta sohasem lehet ideges! 😊

I Airman...

a.carkey
Bocs, de qurva ideges vagyok, mert egy ilyen ökör miatt buktunk egy csatát, úgy, hogy volt 3,5k pontom, és elkezdte rakétával lelövöldösni a sajátjainkat akiknél bomba volt.

A medve nem játék.

a.carkey
Hogy dögölne meg az összes csapattársakat direkt tkzó barom, a kedves családjával együtt!

A medve nem játék.

77PXDrebil
Azért csak játszunk vele, nekik is benzinnel megy az autó, meg hitelesebben is lehet szidni, ha perkáltál nekik egy keveset. 😄

Nem kell feltétlen megvenni, szokott lenni Givaway, meg Event ahol meg lehet szerezni õket. Nekem már egy csomó megvan így 😊

Oroszoknál a P39 meg a P63 éri meg a P40-en felül.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

77PXDrebil
Nem tudom menyire hiteles ez a honlap,😊 de nem is lényeges. Egyébként az amcsi prémium gépek is nevetségesek. Egy prém gépet vettem meg az angoloknál a Mustang Mk I et, meg az oroszoknál a P40-et fogom még megvenni. A többi felejtõs.

Szerintem még midnig jobb az a 190 es mint az USA UFO gépei... 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nem a darabszám volt a kérdés :-)
Torzonborz
1 db 😄 mindegy , gazsi azért pénzt csinált belõle 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

http://fw190.hobbyvista.com/foreign.htm
De kaptak.

77PXDrebil
Miért van FW190 ese a japcsiknak zsákmányolták? Na ezt magyarázza meg nekem valaki! A németektõl nem kaptak! A KI84 nem elég?

Most nem említették meg, de úgy emlékszem, hogy valamikor volt már és az volt a válasz, hogy lesz csak nem tudni mikor. Mondjuk ha valóságos lesz én nem merek felszállni vele az tuti. Vagy kettétörik vagy csak a motor döglik meg. 😊
és õ? nekem Õ kell 😛

Her Laca
Azért hál istennek ennyire sose kattantam rá semmire, de nincs is szándékomban.Viszont félõ,hogy a riftet most hogy megvettem valami nagy cég, és ahogy olvastam mikre akarják használni, hát én elborzadok. A cél valóban a virtuális világ és az,hogy függõvé tegyék a népeket.Mert a lé a tét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a.carkey
Nem néztem Sbt.

A medve nem játék.

Orosz fórumról majd egyszer talán gépek.

Blohm&Voss tengerészeti gép prémiumként.
Ju 188-288 nem tudni mikor, de lesz.
BV155 nem lesz.
BF109 G14/K14 with Mk103 lesz, de nem biztos, hogy ezzel a fegyverzettel.

Új release fa majdnem kész.
77PXDrebil
És van benne SB battle mod?

Igen, sajnos sokan menekülnek a való élet problémái elõl a virtuális világ sikerélményeibe (lásd WoW stb), ahol a siker adott, csak szánj rá idõt.

Nem véletlen vannak Kínában rendesen félkatonai keretek között mûködõ átnevelõ és leszoktató táborok.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
Megint full bugos ez a majom update.

A medve nem játék.

77PXDrebil
Sajnos a játék függõség valós dolog. Az hogy valaki felismeri a veszélyét és kezeli is megsüvegelendõ. Sokan menekülnek virtuális valóságba a mindennapi napi lelki vagy anyagi nyomorból. Az már nem kikapcsolódás, ha fontosabb a játék mint az emberi kapcsolatok vagy a személyes higiénia stb. az már függõség. Ne mondja nekem senki, hogy az normális, ha valaki egy hónapból 12-13 napot WT-zik. Úgyhogy mindenki gondolja végig, hogy áll a szénája, ha jobban vágysz a délutáni játékra mint egy csajszira vagy pasira (ízlés szerint), akkor már gond van. Ha nem állsz föl vacsorázni pedig már egy órája éhes vagy...az nem a fogyókúra jele hanem a függõségé.

Üdv: Drebil

a.carkey
Ez a Berlin Domination mekkora fos map ...

A medve nem játék.

És a magyarítás frissítése is megvan hozzá 😉 sajnos launcherbe még mindig nem tették be 😞
Letöltõ oldal

f24sg
WinT
Akkor meg is érdemli, de mikor én üldözök valakit és a másik meg mögémsorolva rajtam keresztül lövi le az ellenfelet akkor bizony üvölteni tudok. És mostanában már RB is egyre gyakrabban megesik. Nem igaz, hogy nem lehet erre odafigyelni. <#szomoru1>
Nem.Random adogatja a játék.

nem ez egy lottósorsolás gyakorlatilag 😊
és mégis miért kaptam ennyit? mert én nem értem ezeket a zsákmányokat.. pályafüggõ nem?

I Airman...

Értjük mi Laca, félsz, hogy felveszed és többé nem veszed le, magába szív a Mátrix és ott a vége a dalnak... <#mf1><#gonosz1><#puszi>
Cobra.
Ha berepül ks-ért közém és a célpont közé egy csapattárs, akkor én se szoktam elengedni a tûzkart 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

a.carkey
Épp néztem, hogy erre miért kaptál ennyi manit, aztán látom, hogy miért. .)

A medve nem játék.