War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f24sg
Ne vegyél joyt RB-re!
Próbáld ki árkád módban a simplified controlst (mouse aim), külsõ nézettel. ---> Ugyanezen irányítás és nézet jó RB-n is, annyi a különbség, hogy utóbbin "valós" rep.modellje van a gépeknek és nem UFO-szerûen repülnek. RB-ben csak 1 gépet vihetsz egy körben.

Gamepad - nincs tapasztalatom, de az egér nagyon pontos.
Good hunting and godspeed!

Lehet eretnekség de.... ugyan tankozok, de ha már a tankos játékban van lehetõség bosszút állni repülõvel, gondoltam repcsizgetek is kicsit (RBben).

Joyom viszont momentán nincs.... (illetve van egy õsi ilyenem de sajnos nem lehet már centerezni, húz mindenfelé alapállásban)

A - gamepaddal repül valaki? (mert olyanom van a DarkSouls miatt 😊 ) Az esetleg játszható opció?

B - esetleg tud vki viszonylag jó ár/érték arányú Joyt ajánlani?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/154588-update-240614-1412723/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sherman0070
Mi volt ez a 80 MB-s mini patch?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az xp55 -ös kacsa repülõgépet megéri megvenni? Nem túl drága, de a motorját szerintem könnyen kilövik.. szemtõl-szembeni csatában meg a pilótát, tapasztalatok?

I Airman...

AnuluWork
Hasonlót éreztem anno a késõbb berakott új G Spiteknél.

Nálam úgy javult meg a dolog G6-G10nél, hogy minden lõszert beraktam, végigmentem a menüben, repültem egy arcade csatát, DE NEM VELÜK, és utána kiléptem. Mikor visszaléptem a németeket rakta be kezdõnek, és utána jó volt. A hatásfok, hogy ez most az ami, már más kérdés. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nagyon jó...

Nekem tesztben sem... g6, g10-el az 1.41 óta az mk-108-al. És a hatásfoka sem tûnik stealth-nek.

Na jó.Most már szétvet az ideg.Nem tudok használni stealth lõszert.Test flightban berakom,ott van.De éles csatában az istenért nem tudom elõvarázsolni...

a 4x30milissel azért az jó kis amcsi bombázótépõ gép lesz 😊
de gondolom prém lesz és drága 😄
J7W1 fontos...Bezzeg a Ki-100-ast kihagyják.
a.carkey
Höhö.

A medve nem játék.

a.carkey
Sok különbséget sosem éreztem. Igazából nézd meg mi van a G8N1en (no80)! Az nyilván a jobb. Anno a csatahajót a APs jobban sebezte, most már kb. az 1kgos is kikapja elsõre, de szerintem a 800as AP is, meg a no80 is.

A medve nem játék.

Új japán géplista:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/154319-future-of-the-japanese-aviation-in-war-thunder/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

WinT
Ha már ez így szóba jött, tudja valaki, hogy pl. a Japán Ki-49 bombázóknál mi a különbség a kettõ 800-as bomba között?
Üdv!
A játékban az Avro Lancaster nehézbombázóhoz elérhetõ a Grand Slam bomba?

I Airman...

japánoknál melyik bomba mire is való, illetve melyik jobb bázis ellen és melyik kiszerelés, tehát a 4x250kg vagy 1x800kg?

RiCSi1234
Ez csak úgy, mert úgye szeretjük õket.

GTA V (*.*)

f24sg
Másik, amin nagyon röhögök:
ma van ugyi jún 22. a Barbarossa hadmÍvelet évfordulója. Van is róla a fõoldalon egy poszt, ami *hátugyebár* ha kicsit is, de orosz szájízzel íródott, a hõsch Szovjetúnió rendkívüli veszteségekkel legyõzte a gonosz GER-t éshogy törning pojnt. Ami igaz is, de kicsit olyan rendszerváltás elõtti "állami ünnepek" hangulata van az egésznek, JA ÉS á'la éforduló, sHemmi ackió, vagy event, vagy bonus, vagy dögöljünk meg papucsban.
Namost beírtunk páran, nyilván miaf*ról kommenteljünk egy ilyen posztban, jöttek a vélemények minden érintett oldalról, "milettvolnaha", stb.
Na, megjött sértõdött Scraper, és 3 piroslap után lehúzta a rolót.
Azön röhögök, hogy: ...mitvártá, *'szod?
Beírják megint a tutit, és gondolom a herenyaláson kívül mást nemigen lehett volna úgyse beírni.
Ez olyan, mint amikor összevesztünk kollegával a politikán pár hete, aztán röhögtünk, hogy másnap ebédkor mindenki próbált az idõjárásól beszélni...<#eplus2><#beka2>
Sajnos ez a helyzet. Pedig a ahogy megfigyeltem a simes legkitartóbb, hajlandó fizetni is. Az árkádosok nagyja csak egy menetet megy vagy kettõt aztán ennyi is azért meg nem fog fizetni. Persze ott is van kivétel, de akkora a számuk annak a tábornak, hogy a többi elenyészik mellettük.

Illetve valamennyire kamu is a linkelt szöveg szerintem. Azt írta 10% repült a többi mixedet játszott SB-ben. Ez azért sántít, mert aki mixedet próbálta az attól még repülhetett is csak, mert kíváncsi volt, hogyan oldják meg a földizést. Illetve alig fél hónapja jött ki a mixed, amikor posztolták a hírt. Mindenki azt próbálgatta mert új. Most nekem már a tier 1 csatákra is öt percnél többet kellett várnom ma meg tegnap is.
A másik sántítás, hogy mindenhez hónapok kellenek. Hónapok amíg a nyilvánvaló BR-t változtatja az automatájuk. Minden statisztikához rengeteg lejátszott csata kell, hogy eredményes legyen a végkövetkeztetés. Itt viszont húsz nap elég volt leszûrni a tanulságot. Egy teljesen új dolog és a régivel szemben.

Én többször írtam, hogy ha jól megoldják akkor nekem nagyon fog tetszeni a mixed is. Ma mentem egyet kidobtam egy tankot, de a beállított 3 sec késleltetés a bombán bugos és azonnal robbant velem együtt. Na ez nem tûnik megoldásnak. Jó igaz máskor nem jön elõ ez a bug, mert el se érsz odáig, hogy oldjál a CIWS leszed, ez kivételesen Kurszk volt ott elviselhetõ az aaa. Sajnos az az egy igazi SB pálya van és pont azt rakja be a legritkábban oda. Az új kárpátok remélem nem lesz SB pálya, mert szörnyû.
Rájöttek hogy hasonlóan a WOT-hoz, az arcade battle vonzza a több játékost, és az hozza a több pénzt, azzal vana legkevesebb munka. Szomorú...
Innen: http://warthunder.com/en/news/635-Upcoming-changes-to-Simulator-battles-en

Csak mindenki félreolvasta. Én is. A 16-a azt jelentette, hogy megszûnnek a squadron csaták SB-ben. Megfog a tiszta légi is, de annak nincsen határidõ.
Tudod játszol aztán egyszer csak kihúzzák a dugót. Soon. 😊
f24sg

A GF tényleg bÉhozta az arcade playereket, én visszajöttem repülõzni.

Még picit él bennem a remény, voltak tûrhetõ SB csatáim, és még nem lõtték le az air only részt, hiába múlt el 16-a. Amúgy honnan volt az az info?

De nem SB a primary nekem se, RB inkább.
a.carkey
Szerintem a Lightningnál sokkal szarabb gép. Viszont vonzó a tûzereje. Sokat bír, de ha a hátsó összekötést lövik el, akkor azonnal vége, és az esetek 80%ában azt lövik el. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Iszonyat sok minden fér rá. 10 rakéta T4ben, meg 2x2k lbs bomba. A Thunderboltok kivételével "vadász" nem igen rendelkezik ekkora tûzerõvel. Nem lassú gép, sõt, gyors, van KÖZÉPEN 6x12,7 mm M3 Browningja. Szóval tûzerõben durva. Fordulni viszont nem fordul és emelkedni sem igen tud. 😊

Döntsd el! 😊

Adalék (igazából még mindig röhögök) a döntéshez: Elõbb egy HMCS behozott három gépet arcadeba: F-86A, F9F-5, F9F-2. Ebbõl az F-86ot spec az F-82vel szedtem le. (Utána a gyerek behozta még1x, de akkor már németekkel repültem, és az F-86ot ismét sikerült leszednem vele egy FW-D12vel, de most már csobbant valamelyik Pantherje is ugyanettõl a típustól.) Ennek ellenére nem jó gép, de legalább gyorsan kifejleszthetõ fullosra.

A medve nem játék.

Nagy valószínûséggel jövõhét folyamán, de még nem mondták 100%-ra

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Passz, de az 1.41 óta a bf109 g6-g10 mk108-ból kispórolták a stealth ammót.

f24sg
Nekem sinscs meg, de csatákban hamar leszedik, úgy látom.
Szerintem nagy méretei miatt könnyû célpont, mint egy bomber, de a védõ géppuska-fedezet nélkül.
Sherman0070
Én azt tapasztaltam hogy az FW-immel agyonlövöm. Pár lövésbõl kigyullad vagy a szárnya leszakad.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

beteges eza twin-mustang kulsore 😊

erdemes kihuzni? van valkinek? velemeny?
üdv!
Fegyverösszetartás rengeteget számít, valamint hogy légi, ill. földi célpontokra állítottad...

I Airman...

f24sg
Érdekessch, hogy orosz, v. niPPon gun camera footage nem lézetik, én legalábbis nem láttam még. 😄
a.carkey
Ti hogy érzitek, már aki használja, hogy hozzányúltak a 12,7 mm-es M3 Browningokhoz? 1xûen nem találok el vele semmit. Az M2 oda megy ahová lövök, de ezek a szarok se nem sebeznek, ha egyáltalán betalálok, de többségben be sem találok velük. Az elõbb a Wellingtonomat nem bírta lelõni egy F-86 és egy F-84 öt percen át, miközben én kiszedtem két bázisukat. Akkor még röhögtem ezen, most viszont hogy repülöm az F8-F1et, mint a picsa, úgy lövök. Elõször azt hittem balfék vagyok, de érdekes módon a P-51es M2je oda megy, ahová célzok, és úgy is sebez. A patch óta érzek így. Nem írták, de piszkálhatták. Más mit tapasztal vele? (Délelõtt nyomom, akkor sok nem EU arc nyomja, lagg is lehet, de az M2 viselkedését ez nem magyarázná meg.)

A medve nem játék.

RiCSi1234
Ennél 4 perc, és 2 másodpercnél, amikor a farok rész a földbe csapódik, pont elõtte látni, hogy még kiesett valaki.

GTA V (*.*)

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sherman0070
Sziasztok. A magyarosított változat akkor mikor jön úgy hogy a kliens teszi be a frissítést és nem én töltöm külön le?

a.carkey
Azért Hamburgot sosem felejtem el nekik!

Nem tudom, hogy a The Mighty Eighthben mennyire térnek majd ki rá - a könyvben szomorú volt olvasni, ott megálltam, és félretettem egy idõre ... -, de nem sajnáltam õket. Viszont korrekt volt, hogy Jimmy Stewarttól Clark Gableig sok - tényleg "sztár" kivette a részét Hollywoodban a háborúból, és sok filmes is felment velük felvételeket készíteni, ott volt tényleges küldetésben.

Eleinte qurva szar taktikával mentek, aztán megjelent a Mustang, és kicsinálták a németeket. Amúgy 6000+ flak gránát kellett egy bomberre, aztán ez a szám csökkent. De csak jöttek, és jöttek.

Az biztos, hogy Harrist és Eakert IS fel kellett volna akasztani, bárhogy is gyõztesek voltak ...

A medve nem játék.

az hogyan lehet,hogy nyer az ellenfél pedig: több földi egységünk van, a repterünk kevésbe sérült mint az ellenfélnek, valamint több még harcban lévõ játékosunk van ! ezek ellenére a mi csíkunk tick-el végig hamarabb.....azt meg hogyan?

Bakker ezek az Erõdök mekkora nagy monstrum szörnyeknek voltak! <#wow2>
Háát srácok, azt nézem, hogy a németeknél már mindenki jobban emelkedik, fordul, vagy dive-ol és jobb fegyverekkel van ellátva... De távol álljon tõlem a Coral féle "germanizmus".

RiCSi1234
Ehh, az a szmájli véletlen került a végéhre. 😛 Régi archív felvételes videó.

GTA V (*.*)

RiCSi1234
WinT
No akkor azt is le lehet húzni a bakancslistáról, hogy Shoji mentette meg a valagam RB-n... a kis sunyi. 😄
a.carkey
A Britain map bugos, vagy a capturet a hosszú kifutópálya legelején kell kezdeni?

A medve nem játék.

Csak én kezdem úgy érezni, hogy a gép típusok közti határ vonal kezd elmosódni és néha az RB-ben lévõ fizika pedig kezd hasonlítani az AB-re?
Csak én kezdem úgy érezni, hogy a gép típusok közti határ vonal kezd elmosódni és néha az RB-ben lévõ fizika pedig kezd hasonlítani az AB-re?
Neked sem fognak többet válaszolni szerintem 😊
Ezt most már tényleg nem hiszem el.. Miért van egyforma hangja az Fw 190 A1 -nek és a Ki 43 Hayabusa -nak? Kiábrándító..

I Airman...

a.carkey

A medve nem játék.