War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld ki árkád módban a simplified controlst (mouse aim), külsõ nézettel. ---> Ugyanezen irányítás és nézet jó RB-n is, annyi a különbség, hogy utóbbin "valós" rep.modellje van a gépeknek és nem UFO-szerûen repülnek. RB-ben csak 1 gépet vihetsz egy körben.
Gamepad - nincs tapasztalatom, de az egér nagyon pontos.
Good hunting and godspeed!
Joyom viszont momentán nincs.... (illetve van egy õsi ilyenem de sajnos nem lehet már centerezni, húz mindenfelé alapállásban)
A - gamepaddal repül valaki? (mert olyanom van a DarkSouls miatt 😊 ) Az esetleg játszható opció?
B - esetleg tud vki viszonylag jó ár/érték arányú Joyt ajánlani?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
I Airman...
Nálam úgy javult meg a dolog G6-G10nél, hogy minden lõszert beraktam, végigmentem a menüben, repültem egy arcade csatát, DE NEM VELÜK, és utána kiléptem. Mikor visszaléptem a németeket rakta be kezdõnek, és utána jó volt. A hatásfok, hogy ez most az ami, már más kérdés. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
de gondolom prém lesz és drága 😄
A medve nem játék.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/154319-future-of-the-japanese-aviation-in-war-thunder/
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A játékban az Avro Lancaster nehézbombázóhoz elérhetõ a Grand Slam bomba?
I Airman...
ma van ugyi jún 22. a Barbarossa hadmÍvelet évfordulója. Van is róla a fõoldalon egy poszt, ami *hátugyebár* ha kicsit is, de orosz szájízzel íródott, a hõsch Szovjetúnió rendkívüli veszteségekkel legyõzte a gonosz GER-t éshogy törning pojnt. Ami igaz is, de kicsit olyan rendszerváltás elõtti "állami ünnepek" hangulata van az egésznek, JA ÉS á'la éforduló, sHemmi ackió, vagy event, vagy bonus, vagy dögöljünk meg papucsban.
Namost beírtunk páran, nyilván miaf*ról kommenteljünk egy ilyen posztban, jöttek a vélemények minden érintett oldalról, "milettvolnaha", stb.
Na, megjött sértõdött Scraper, és 3 piroslap után lehúzta a rolót.
Azön röhögök, hogy: ...mitvártá, *'szod?
Beírják megint a tutit, és gondolom a herenyaláson kívül mást nemigen lehett volna úgyse beírni.
Ez olyan, mint amikor összevesztünk kollegával a politikán pár hete, aztán röhögtünk, hogy másnap ebédkor mindenki próbált az idõjárásól beszélni...<#eplus2>#eplus2><#beka2>#beka2>
Illetve valamennyire kamu is a linkelt szöveg szerintem. Azt írta 10% repült a többi mixedet játszott SB-ben. Ez azért sántít, mert aki mixedet próbálta az attól még repülhetett is csak, mert kíváncsi volt, hogyan oldják meg a földizést. Illetve alig fél hónapja jött ki a mixed, amikor posztolták a hírt. Mindenki azt próbálgatta mert új. Most nekem már a tier 1 csatákra is öt percnél többet kellett várnom ma meg tegnap is.
A másik sántítás, hogy mindenhez hónapok kellenek. Hónapok amíg a nyilvánvaló BR-t változtatja az automatájuk. Minden statisztikához rengeteg lejátszott csata kell, hogy eredményes legyen a végkövetkeztetés. Itt viszont húsz nap elég volt leszûrni a tanulságot. Egy teljesen új dolog és a régivel szemben.
Én többször írtam, hogy ha jól megoldják akkor nekem nagyon fog tetszeni a mixed is. Ma mentem egyet kidobtam egy tankot, de a beállított 3 sec késleltetés a bombán bugos és azonnal robbant velem együtt. Na ez nem tûnik megoldásnak. Jó igaz máskor nem jön elõ ez a bug, mert el se érsz odáig, hogy oldjál a CIWS leszed, ez kivételesen Kurszk volt ott elviselhetõ az aaa. Sajnos az az egy igazi SB pálya van és pont azt rakja be a legritkábban oda. Az új kárpátok remélem nem lesz SB pálya, mert szörnyû.
Csak mindenki félreolvasta. Én is. A 16-a azt jelentette, hogy megszûnnek a squadron csaták SB-ben. Megfog a tiszta légi is, de annak nincsen határidõ.
Tudod játszol aztán egyszer csak kihúzzák a dugót. Soon. 😊
A GF tényleg bÉhozta az arcade playereket, én visszajöttem repülõzni.
Még picit él bennem a remény, voltak tûrhetõ SB csatáim, és még nem lõtték le az air only részt, hiába múlt el 16-a. Amúgy honnan volt az az info?
De nem SB a primary nekem se, RB inkább.
A medve nem játék.
Döntsd el! 😊
Adalék (igazából még mindig röhögök) a döntéshez: Elõbb egy HMCS behozott három gépet arcadeba: F-86A, F9F-5, F9F-2. Ebbõl az F-86ot spec az F-82vel szedtem le. (Utána a gyerek behozta még1x, de akkor már németekkel repültem, és az F-86ot ismét sikerült leszednem vele egy FW-D12vel, de most már csobbant valamelyik Pantherje is ugyanettõl a típustól.) Ennek ellenére nem jó gép, de legalább gyorsan kifejleszthetõ fullosra.

A medve nem játék.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Szerintem nagy méretei miatt könnyû célpont, mint egy bomber, de a védõ géppuska-fedezet nélkül.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
erdemes kihuzni? van valkinek? velemeny?
Fegyverösszetartás rengeteget számít, valamint hogy légi, ill. földi célpontokra állítottad...
I Airman...
A medve nem játék.
GTA V (*.*)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tudom, hogy a The Mighty Eighthben mennyire térnek majd ki rá - a könyvben szomorú volt olvasni, ott megálltam, és félretettem egy idõre ... -, de nem sajnáltam õket. Viszont korrekt volt, hogy Jimmy Stewarttól Clark Gableig sok - tényleg "sztár" kivette a részét Hollywoodban a háborúból, és sok filmes is felment velük felvételeket készíteni, ott volt tényleges küldetésben.
Eleinte qurva szar taktikával mentek, aztán megjelent a Mustang, és kicsinálták a németeket. Amúgy 6000+ flak gránát kellett egy bomberre, aztán ez a szám csökkent. De csak jöttek, és jöttek.
Az biztos, hogy Harrist és Eakert IS fel kellett volna akasztani, bárhogy is gyõztesek voltak ...
A medve nem játék.
GTA V (*.*)
A medve nem játék.
I Airman...
A medve nem játék.