War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, és még egy darabig nem is lesz az. Igény lenne rá, kedvem lenne rá, de fordítással ellentétben ehhez nem elég egy kis szabadidõ. Egyenlõre más dolgok élveznek prioritást, de amint lesz rá lehetõség annak is neki fogunk esni 😉

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

WinT
Meg azzal is, hogy lerammol a gyökér, én kettétörök, õ meg vidáman továbbszáll... ma valahogy mindkét eset rendszeres. <#confused>
WinT
Fasz kivan már a sok nyomorékkal állandóan amelyiket nem érdekli, hogy az ellenfél meg õközte éppen ott van más is (persze, hogy én).
Az audio része is magyar?
Most is le lehet tölteni 😉
Itt mindig fenn van a legfrissebb: Fordítás

A holnapi patchel kicsit furán fog mûködni. Tegnap este kaptuk meg a szövegfrissítést hozzá kb 800 változtatással, de szerencsére nagy része csak korrigálás. pl végre átírták sok helyen a repülõgépet jármûre a tankok miatt.
Reményeim szerint holnap estére kész az 1.3-as verziója a fordításnak amiben benne lesznek a mostani változtatások is.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

kb. 1 hete le lehetett tölteni.. nem tökéletes, ezért fejlesztik.. szerintem amolyan béta verzió van fent nekem.. pl. a spanyol pálya nincs lefordítva.. stb.. stb..

I Airman...

77PXDrebil
Jé magyarított wt hol szerezted?😄
Tudom írta a srác ,hogy készül, de ezek szerint már mûködik is.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

szerény hadizsákmány..

I Airman...

Her Laca
Figyu. Mindenki azt csinál amit akar azt vesz fel a fejére ami jólesik neki😊 Én csak azért írtam bõvebben mert megpróbálták megmondani nekem ,hogy de bizony nekem is lesz😊 Pedig nem.Az alant írt okok miatt pl.
De én nem mondom,hogy rossz ,vagy butaság,csak nekem nem kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha korhû pilótaszemüvegben és sityakban ülnék akkor is hülyének nézne az asszony. Immersion ez a lényeg. 😊
Egyébként fent kell tartani a status quo-t. Én repkedek õ meg ESO-zik. Mindenkinek megvan a hobbija. Ha meg rajtam lesz végre az a vacak úgy se egy külsõ kamerával fogom magam nézegetni vele. Hmm nem is rossz ötlet tréfálkozni vele az embereket.
Her Laca
Az nem vicces😊)
De nekem tényleg van ellenérzésem vele kapcsolatban.
Én hívõ szimes vagyok,néha régebben túlzásba is vittem a dolgot ,(most direkt pihentetem magam) de ha egy ilyen kütyü olyan élményt ad amitõl függõ lennék ,hát kösz inkább nem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Torzonborz
Laca , teszel asszony fejére is egyet. Probléma megoldva. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Her Laca
Nem érdekel. Van az a pont ami már nálam a határ. Így is nevetséges az ember az aganccsal a fején ahogy forgatja ,akkor mit szólna az asszony ha egy frankó búvár szemüvegben üldögélnék a gép elõtt😊
Biztos jó meg amit akartok ,de én hótziher ,hogy nem veszek ilyen kütyüt.

Nohab
Ahogy észrevettem meg lehet bízni ezekben az adatokban. Csak figyelj arra, hogy a különbözõ játékmódokhoz különbözõek az adatok tartoznak. Jobb oldalt lent tudod állítani.
csak a játékon belül tudod megnézni a replays menüpont alatt
Segítséget szeretnék kérni tõletek:
Amit elmentettem visszajátszást WRPL fájlt, mivel tudnám megnyitni, megnézni?

I Airman...

a.carkey
Én nem tudom, hogy azért-e, mert tegnap elértem a 100as szintet a pilótával, vagy csak szerencsém volt mindezidáig, nem tudom, de 1xûen nem rak be idiótákat a csapatomba. Van, hogy kikapunk, de legalább minimálisan. Még tesztelem, de egyelõre tetszik. Átlagban 5bõl 1 vereség van.

A medve nem játék.

Torzonborz
Az egy dolog hogy jobban fordul , az meg a másik hogy meddig bírja energiával. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RatBaG
ja, nézegettem sorban...
megbízhatóak ezek a számok? eléggé irreálisnak tûnik, hogy pl az elsõ spitfire jobban fordul, mint jó pár kezdõ kétfedeles.

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem arra gondolt hogy nem jobb monitort kell venni legközelebb hanem elég a szemcsit és maradhat a régi monitor mindenmásra
Nohab
Hasonlítsd össze a rata és a japán gépek emelkedését. Na attól fogsz beszarni.
Coral Springs
Azért ez nem fogja kiváltani a monitort. Játékokhoz oké, talán filmnézéshez is, de minden máshoz nem hinném hogy használható.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

RatBaG
még csak most ismerkedem a wt repülõs részével, de néhány gép tulajdonságánál eléggé vakarom a fejem.
pl il2 turn time: 26.6 sec, p40 turn time: 26.2 sec.
ez komoly? <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Torzonborz
A végleges még olcsóbb lesz , addig meg csak kibírjuk . 😊

77PXDrebil
350 dollár azaz 80 000-, huf monitor csere helyett megéri és ugye a trackir is fölösleges.

A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !

régebben belinkeltem ide egy másik rift-es wt videót ott amikor szemberepültek közel az ai gépek a hapsi úgy megijedt hogy kapkodta a fejét oldalra, hogy "kikerülje" 😊
aztán rögtön mosolygott mint a bolondgomba 😄
elég rendesen be tudja csapni az agyat a kütyü ahogy nézem... végén zuhanás elõtt reflexbõl maga elé kapja a kezét a faszi... én pl eddig csak egérrel bohóckodtam de ha lenne egy ilyenem nem hiszem hogy valaha egérhez nyúlnék 😊
hogy megy hátra a végén 😊)
El kéne menned a SimCity -be kipróbálni... <#nezze>
soha ne mondd h soha 😛
Köszi!<#worship>
na el is csesztem kettõt valahogy..
na mindegy majd beilleszted a böngészõbe, a cím helyes 😄
okés
többieknek nem érdekes tartalom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

legalábbis remélem ezek voltak freetrack-em már nincs is ha jól látom 😊
meg úgyis elállítgatod majd ahogy jólesik 😄

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/config/ft_02.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4853461/wt/config/ft_03.jpg

Képek voltak a görbérõl,igen. Freetrack ,ha lehet. (meg face is sose tuni 😊 )
öhm.. configot nem raktam fel szerintem de képeket találtam dropboxon a görbékrõl 😊
régi freetrack-est és facetrack-est is
facetrack-et használok már jó ideje de néha bele-bele nyúlkálok így is a görbékbe
persze feldobhatom a mostani facetrack ini-t ha kell
Her Laca
Nem hallgatok😊 Búvárszemüvegben soha nem fogok játszani😊

Twi, feltennéd a freetrack beállításaid...megint. Elmentettem....valahova<#nemtudom>
Me410 nek van belsõ nézete. Milyen módban mész?Kapcsolj át belsõre. Do217,Beaufighter aminek nincs (meg sok bombernek).De il2,ki45,b7a2,stuka..stb van
Persze, de mennyi is egy jó FHD projector? 😄 Akkor inkább 1 jobb TV vagy monitor, azzal meg már csak kihúzza az ember valahogy... <#vigyor3>
Állítólag idén nem lesz belõle végfelhasználói változat még.
És abból is majd a második verziót ígérik igazán jónak úgyhogy erre még kicsit várni kell 😊
porszívózás befigyelhetne 😛

Ha rám hallgatsz megvárod az Occulust Riftet és nem költesz se monitorra se projectorra... <#dumcsi>
Sziasztok,

Arra van valami megoldás,hogy nem váltja át a lõszertípust?Se modification fül alatt,se test flight-ban beállítás után.Már nagyon idegesít.

Nekem egy nagy bajom van azzal, ha a helyére teszem a joy -t (és nem az asztalra), mégpedig hogy elképesztõ kényelmetlenné válik hosszútávon.

A probléma az, hogy az összes joy úgy van kialakítva, hogy a markolat elõre néz, igazából viszont el van tekerve balra úgy 15 fokot. Próbáld ki, hogy magad elé teszed és hogy természetes a kéztartásod. Legutóbb a SimCity bajnokságon ültem hosszú perceket a Warthog mögött, és mivel kabin volt ezért a bot is láb között, viszont a markolat elõre nézett. Egy idõ után nagyon meg tud fájdulni a csuklód tõle, hisz nem természetesen áll mikor hasra húzod....
Her Laca
Nem az enyém😊 Bár majdnem így nézett ki a cucc 😊
Én eladtam mindent de most a VB után újra összeszedek egy új cuccost.
Projektoron töprengek még .😊)

a.carkey
Lassan közelítesz ehhez. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A vadászoknál van, most jön a többi. Én imádok bombázni, de sehol egy ilyen. 😊

A medve nem játék.

Her Laca
A waracskosnak viszonylag könnyû amúgy hosszú szárat csinálni,de szerintem jó az úgy is ahogy van.

De tessék lehet kapni Német botot is azaz markolatot.Valahol el van mentve nekem a cég akik gyártják.