War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
FWa5: 5.0 és 5.3.
A medve nem játék.
Amúgy valóban élvezetes lenne ha állandóan fullos csapatokat pakolna oda az mm.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nagy örömömre szolgált, hogy nem tûnt el a normál AF:SB (na de ki tudja meddig). <#violent>#violent> A spanyol map kifejezetten tetszik. Hegyes völgyes, de a fehér sziklák felett easy to spot. Világos, éles kontraszt. De nem árt 45 perces tankot feltenni, mert amíg a térkép közepéig értem (kissé túl mentem) az üzemanyag alig volt elég haza térni.

Kb három játékosa volt még az enemy -nek, mi meg akkora túlerõben mint egy ház. Egyszer csak közli a gép hogy lejárt az idõ, defeat. Mivan ? 😄DD Képzelem mi lett volna Normandiában, amikor néhány nap elõrenyomulás után közlik a partraszálló egységekkel, sajnáljuk lejárt az idõ menjetek haza. Idáig egy órás idõlimit volt, nem értem mi a faszra kellett 20 percre csökkenteni.
Focke Wulf a5 verziói nálatok hanyas battle ratingel szerepelnek?
A medve nem játék.
Hát köszi!
5. hsz:
its a know glitch..u pull the plug on the router just long enough..the game server thinks its a lagg and pulls your plane to protect it or even makes it freeze in mid air...then when you plug back in its exactly like you said.
take practice but with high speed cable you can cheat the system pretty good.
I dont think this thread will stay open..im not sure if were supposed to talk about it
No comment, mert megint csillagozni kéne...

I Airman...
Üdv Drebil
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
így azért lehet haladni, ázze!
Meglett a F8F-1 (ultracheat, pofátlanul OP USA UFO 😄), meglesz a Fw D-12 is még ma szvsz, holnap meg asszem a Spit Mk22-re hajtok rá a prem Puszpáng Mk1a-val.
Sosem értettem meg, hogy egyébként a mieink miért az easy killre mennek rá ilyenkor tízen, ahelyett, hogy a rácsapó társát nyírnák ki elõször? 😄
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
I Airman...
Mindig sírok (mint gyerekként), de most épp azért, emrt úgy érzem, az AF összes részén önmagában érzõdik az elhanyagoltság a tanok miatt.
de mnindegy, örülök a +30% xp-nek, kussolok mára.
A medve nem játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem az idáig aktív pilóták ültek át a tankokba, és nem azok fognak repülõbe ülni akik a tankok miatt jönnek, jöttek.