War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk a tetves aaa még mindig durva 😊
igaz ha pl lenne mondjuk még 4 repülõ a légtérben akkor mindjárt könnyebb lenne az élet odafent
amíg nem lesz ilyen x tank y repülõ per csata addig sajnos szopóroller sokszor 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I Airman...
A medve nem játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A razorbacket várom nagyon, remélem nem lesz 2.7-es br-nél nagyobb és akkor megvan az új kedvenc (seal clubber) gépem.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

I Airman...
Egyébként azt hiszem kicsit pihentetem a WT-t, már nem bírom, hogy a meccsek 80%-ban idióta nyomorékokat rak be mellém a gép, akik 0/0/1/5-tel végeznek (vagy 0/0/0/1-el). És persze tankosban is ugyanez van.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Megyek is inkább passziánszozni azt hiszem...
GTA V (*.*)
Az orosz ágat szeretném kényelmesen farmolni. Tu-2-re kéne talisman-t tenni úgy gondolom. Az a kérdésem, hogy a 3 ból melyikre érdemes? (egyik sincs meg, de az elsõt épp kutatom)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
1.41.27.45
Fixed a crash on the Japanese client launch
A medve nem játék.
Ugyan az lett mint az Arcade. 😞
GTA V (*.*)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ON: nemtudom, a csaták 80-90%-a ilyen szvsz. 2-3 ember van, akik kb. összedolgoznak, a többi vakon megy mindenre, lehetõleg amit elõször meglát. (RB nehézségrõl beszélek megint, de szerintem most Te is).
Tesco-s keyboard volt?<#buck>#buck> azért nem kár, én mindig valami olyasmit használok.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Viszont az orosz szerveren még durvábbak mind a fûnyírásban, mind az agykapacitás kihasználásban. Krymsken a nyomasztóan felettem körözgetõ Lavocskin-5 fölény miatt kénytelen voltam 5000 méterrõl zuhanásba tenni a Corsair-emet. Az utánam száguldó két szerencsevadász pedig azt hitte, hogy a farost lemez tákolmányuk kacagva kibírja a közel 800kmh-ás tempót. Kár, hogy nem lehet az ilyenek miatt legalább assistot kapni. <#nyes>#nyes>
Az FM ilyen szar neki vagy rosszul csinálok valamit?
"P-51, best american plane ever, designed by a German to a British specification and only really made good by by a good old piece of British engineering (Merlin engine). Oh and forgot to mention the Malcolm
Hood which was also a British design."itt
hát hatalmasat röhögtem.