War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra jutottam hogy félre fogom tenni mostmár a repülõs részt is. A játék egyszerûen élvezhetetlen már, annyit javítgattak rajta. Az atomszar sérülésmodell, hogy rózsaszín sérülés mellett is sokszor irányíthatatlan a gép, a full RUtard csapattársak, akik nemcsak kommunikálni, de sokszor felszállni is képtelenek. Tele van a játék játékosokkal akik ugyan top jet géppel mennek, de egy összecsapás alatt egy percen belül meghalnak négyen. (szinte mind orosz természetesen)
Vagy említhetném a legújabb bugot hogy koreán az AI B-17esek egyszerûen nem szállnak fel az ellenséges repülõtérrõl, aztán lõjél szét három B-17est a kifutón, az AAA tûz közepette.
Vagy a Komet tönkretételét, hogy a szovjet MiG-15el azonos battle ratingon van és 750nél törik.
Vagy a Squadron battles meg a tankos rész teljesen elbaszott bevezetését.
Vagy az új típusú "eventjeiket", amikor 20% kedvezményt kapsz. Vagy melózhatsz a játékban egy hétig valami tier1 szarért cserébe.
A lista egyszerûen végtelen.
Egyszerûen nem éri meg már elindítani sem a War Thundert, minden élvezetet kiöltek mára belõle. Nem véletlen hogy a játékosok száma 30.000-50.000 között mozog már csak. Sajnálom mert ezzel a motorral, optimalizációval, grafikával és air-land-sea csatakoncepcióval ebbõl valami igazán nagyot lehetett volna kihozni. De végül sajnos ez is csak egy szokványos orosz játék lett.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Aztán még az a "nagy arcú" aki játszik a játékkal, és ez az nagy arc abban nyilvánul meg, hogy megpróbálja az ászt lelõni, ami sose sikerül.
A te arcod ezekhez képest törpe, nem is értem õket, képesek megtámadni repülõvel egy repülõs játékban...beteg világ.
Amúgy mi a nicked?
Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

WoT: Nishizumi77
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Lenne egy (balfasz?) kérdésem. Lehet RB-n leszálláskor utólag bombát feltenni egy vadászra mondjuk?
http://i.imgur.com/U94DlgW.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ledobok két ilyet:
Sebez egy reptéren:
Ennyit:
Miközben máshol ilyen lyukakat váj a talajba, hogy átlátsz a pekingi császári palotába:
Majd jön egy B-17 a maga tök ugyanannyi bombloadjával, és sebez ennyit egy reptérbe:
... miközben alig van vizuális része a talajban. 😊
Mindeközben töltés közben olvashatod, hogy a Lancaster volt a háború legbombabíróbb gépe a maga 6,5 ezer kgnyi bombacipelõ kapacitásával. 😄
Ígértek következõ patchel nagyobb bombaterhelést, de ha Lancasterrel repülök tök idegesítõ ez a játék. 😄 (Mondjuk Kursknál leqursz egy ilyen nagy dögöt, eltûnik 10 jármû, de odáig el kell jutni. 😄
A medve nem játék.
A legdurvább a 4k lbses bomba duplán:
Ha egymás mellé dobod le, akkor nem talál be. 😄
Ha reptérre, akkor annyit szól: pukk, közben csinál egy ge.i nagy lyukat, és levesz vagy 3%ot a reptér életerejébõl, két bomba esetén 7%ot. 😄
Ugyanez japó 800 kilóssal -9% egyenként, némettel -10. Nyoma se marad a rombolásnak, nehogy átlátni Kínába. 😄
A medve nem játék.
250kg párban is kevés 😛
HÁT ÁTMEGY RAJTA xD
Bombázónézet azért nincs rajta meg a bombázótiszt helyett van beépítve a 75mm-es ágyú. 😄 Amúgy nincs is szükség bombákra hozzá. Csak a 100 kg-os bombákat szoktam felrakni, aztán ha áthúzok hozzszában egy konvoj fölött akkor kidobom mindet, valamit csak eltalál.

I Airman...
A németektõl még hátra van az utolsó Me-262, kb. szombatra kész vagyok azzal is, és akkor nyaralás utánra marad a két - USA-NDK - koreai háborús nagy jet.
A britektõl meg szerintem - ha nem jön közbe semmi - péntekre szintén megvan az utolsó Meteor, és kész.
A ruszkikból a maradék Jak-17 RP kb. szintén péntekre megvan, fõleg hogy az usákokba nem kell tennem már napi szinten 50k rpt, és mehet abba is ami rájuk ment volna, és akkor marad a két Mig-15 ott is, a La-t voltam olyan hülye, hogy korán kigyúrtam, hátha gyõzelem napján ismét el lehet majd érni a másik La-t, de nem tették be ismét, kár.
Utána 10 nap nyaralás és majd to be ... 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nekem kell még úgy 200E XPt mennem hozzá az F-25el.

A medve nem játék.
nemlehet-e megoldani a játékban a ta 152 -hez az MW 50 -est, meg a GM-1 -est? gombkiosztást meglehetne oldani szerintem, mert ezek nélkül elveszíti a hitelességét a gép..
I Airman...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ugyanonnan lõtt ki a pz4-embõl aztán ott maradt és durrogtatott tovább
én meg célirányosan mentem a domb felé hátha megtalálom.. megtaláltam xD