War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékosbázis csökkenését én is észrevettem. És a minõsége is romlott. Ugyanakkor, vannak még páran. Mindesetre nem jó egy ilyen hsz-t olvasni, éppen akkor amikor végre nekiállhatok a mig15-öt kutatni.
Én úgy vagyok vele hogy ingyen van,ezért még játszogatok vele.De már nem fizetek érte(Nem egy aranysast vettem idáig.).

Mostanában a német MiG-15bis-el játszogattam.
Arra jutottam hogy félre fogom tenni mostmár a repülõs részt is. A játék egyszerûen élvezhetetlen már, annyit javítgattak rajta. Az atomszar sérülésmodell, hogy rózsaszín sérülés mellett is sokszor irányíthatatlan a gép, a full RUtard csapattársak, akik nemcsak kommunikálni, de sokszor felszállni is képtelenek. Tele van a játék játékosokkal akik ugyan top jet géppel mennek, de egy összecsapás alatt egy percen belül meghalnak négyen. (szinte mind orosz természetesen)

Vagy említhetném a legújabb bugot hogy koreán az AI B-17esek egyszerûen nem szállnak fel az ellenséges repülõtérrõl, aztán lõjél szét három B-17est a kifutón, az AAA tûz közepette.

Vagy a Komet tönkretételét, hogy a szovjet MiG-15el azonos battle ratingon van és 750nél törik.

Vagy a Squadron battles meg a tankos rész teljesen elbaszott bevezetését.

Vagy az új típusú "eventjeiket", amikor 20% kedvezményt kapsz. Vagy melózhatsz a játékban egy hétig valami tier1 szarért cserébe.

A lista egyszerûen végtelen.

Egyszerûen nem éri meg már elindítani sem a War Thundert, minden élvezetet kiöltek mára belõle. Nem véletlen hogy a játékosok száma 30.000-50.000 között mozog már csak. Sajnálom mert ezzel a motorral, optimalizációval, grafikával és air-land-sea csatakoncepcióval ebbõl valami igazán nagyot lehetett volna kihozni. De végül sajnos ez is csak egy szokványos orosz játék lett.

Pedig mennyien futnak azzal a vesztükbe, hogy az elsõ kispottolt (általában alacsonyan gyorsan behúzó bombázó) enemy-re rávetik magukat míg a többi vadász hátul emelkedik..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ez hülyeség! magaddal baxnál ki ha vérszemet kapva csak az elsõ targeteddel foglalkoznál...azért nem ilyen egyszerû a harc 😊

Gondolom akkor végtelen a kd-d, ha betartod az elved...persze-persze.
Aztán még az a "nagy arcú" aki játszik a játékkal, és ez az nagy arc abban nyilvánul meg, hogy megpróbálja az ászt lelõni, ami sose sikerül.
A te arcod ezekhez képest törpe, nem is értem õket, képesek megtámadni repülõvel egy repülõs játékban...beteg világ.
Amúgy mi a nicked?

Pentium 166Mhz, 32MB EDO RAM, 2GB HDD, S3 Virge 4MB videocard 14" Hanji "sphere" monitor, billentyűzet+egér SEGA Genesis+PS1, 51 cm színes TV (20 csatornás).

Nálam is volt már ilyen, de akkor azután számomra vége van a meccsnek és csak rá koncentrálok 😄
a.carkey
Van nálatok egy _Aptuct_ nevû tag. Az idegbeteg? Lelövök egy gépet amit õ is lõ, de én kezdtem, erre lelõ, mert lelõttem. Az utóbbi két napban csak ilyenekkel futottam össze. Brazil drukkerek, vagy mi a franc van? 😄

A medve nem játék.

Coral Springs
Direkt kiraktam az Ace titulust a nevem mellé, azt feltételezve hogy ez majd visszataszítja a noobokat, és csak az támad meg aki kihívást is tud nekem okozni, de tévedtem. A "nagy az arcom majd jól lelövöm" még mindig az ész elõtt jár sok embernél, azt ha kilövöm az idiótát az összes gépébõl megy a duzzogás. Nálam alap elv hogy akit megtámadok azt le is lövöm, nincs annál nagyobb szégyen amikor 1 vs 1 -ben rárontasz valakire de mégis te hagyod ott a fogad, mert a másik csinál 2-3 olyan fogást hogy mindjárt te vagy a slamasztikában.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Még jól is néz ki. <#nevetes1> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mashol is pont ma volt tema. Kicsi a vilag. Nos IAS vagy TAS?
Ez de gonosz 😄

WoT: Nishizumi77

az hogy van, hogy d-30-as mustang még nincs teljesen tuningolva, egyik csatában 780-790-el rázkódik de semmi több, simán kihoztam belõle, következõ csatában 740-nél minden rázkódás nélkül leszakadtak a szárnyak, mindkét esetben sértetlen géprõl beszélünk.

a.carkey
Használta valaki a Tempest Vickerst? Hogy lehet azzal BÁRMIT eltalálni? (Volt Stukám hasonló gigagunal a szárnyán, de nem mostanában húztam ki, ráadásul fogalmam sincs hogy húztam ki, csak arra emlékszem, hogy nagyon utáltam ...)

A medve nem játék.

a.carkey
Ha láttok egy olyan klánt, hogy NAVY*, na kurva messzire kerüljétek el õket, mert idióták, legalábbis az a három akit láttam. Belenyomtam pár órát ebbe a szarba, de ekkora balfasz társaságot én még a büdös életben nem láttam, pedig volt pár necces squadron akikkel egy csapatba kerültem ...

A medve nem játék.

<#eljen><#circling>

Áhh, elolvastam a neten, a google csodákra képes. 😄
Hogyan? 😮
Ha ki van fejlesztve igen.

Hát igen.

Lenne egy (balfasz?) kérdésem. Lehet RB-n leszálláskor utólag bombát feltenni egy vadászra mondjuk?
a.carkey
Értelek én. Én se tudom jobban leírni, hogy BUG! 😄

A medve nem játék.

Mert átrepült a hajón. A bomba áthaladt a hajó fizikai testén. Nem tudom jobban leírni.

http://i.imgur.com/U94DlgW.jpg

a.carkey
Mindeközben ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy alakult, hogy nem kellett péntekig húznom. Ráfeküdtem és beletettem ma párszázezer RPt, és a britek is kivégezve. Maradtak a németek és szovjetek. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
250 kilos kiviszi. De mivel hit sem volt ...

A medve nem játék.

ki61re egy max két 250 es megy de azzal ki szokták pattintani a light cruisert
a.carkey
A legújabb balfékségük, hogy ledobsz város utcáin lévõ tankra, akkor nem találsz be. Csak az új pályákon van így. Pedig már direkt egyesével bombázok. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Demonstrálom ...
Ledobok két ilyet:

Sebez egy reptéren:

Ennyit:

Miközben máshol ilyen lyukakat váj a talajba, hogy átlátsz a pekingi császári palotába:

Majd jön egy B-17 a maga tök ugyanannyi bombloadjával, és sebez ennyit egy reptérbe:

... miközben alig van vizuális része a talajban. 😊

Mindeközben töltés közben olvashatod, hogy a Lancaster volt a háború legbombabíróbb gépe a maga 6,5 ezer kgnyi bombacipelõ kapacitásával. 😄

Ígértek következõ patchel nagyobb bombaterhelést, de ha Lancasterrel repülök tök idegesítõ ez a játék. 😄 (Mondjuk Kursknál leqursz egy ilyen nagy dögöt, eltûnik 10 jármû, de odáig el kell jutni. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Van hogy kioltja egymást a két bomba. 😊

A medve nem játék.

RB volt, 2õt egyszerre oldotta. Azért 2x 250-nek illine vinnie a light crusiert szerintem.
a.carkey
Amúgy ja. Ha duoban dobod le, akkor kioltják egymást és olyan, mintha nem találnád el. Szerintem ez inkább bug, mint fícsör, de a ruszkiktól minden kitelik. 😄

A legdurvább a 4k lbses bomba duplán:

Ha egymás mellé dobod le, akkor nem talál be. 😄

Ha reptérre, akkor annyit szól: pukk, közben csinál egy ge.i nagy lyukat, és levesz vagy 3%ot a reptér életerejébõl, két bomba esetén 7%ot. 😄

Ugyanez japó 800 kilóssal -9% egyenként, némettel -10. Nyoma se marad a rombolásnak, nehogy átlátni Kínába. 😄

A medve nem játék.

HIT

250kg párban is kevés 😛

Mai találós kérdés: Mi történik ha 2 250kg-os bomba közelít az álló hajó felé?

HÁT ÁTMEGY RAJTA xD

Szerintetek ezt #34489 a problémámat egy újratelepítés megoldhatja?

Azért a tengerészeti B-25 nem rossz ám. Ha kihúzod hozzá a lõszert és AP lõszert teszel a 75mm-es egyúba, akkor egy lövés egy light pillbox. Szép ám amikor befarmolsz tizenakárhány light pillboxot meg egy csomó AAA-t. Plusz még a védõgéppuskákkal leszedsz néhány támadót is. 😄

Bombázónézet azért nincs rajta meg a bombázótiszt helyett van beépítve a 75mm-es ágyú. 😄 Amúgy nincs is szükség bombákra hozzá. Csak a 100 kg-os bombákat szoktam felrakni, aztán ha áthúzok hozzszában egy konvoj fölött akkor kidobom mindet, valamit csak eltalál.

komolyan mondom, ilyen nincsen.. véget ért a csata, és hát persze hogy nemtudtam többet kilõni, mert kifogytam az idõbõl.. lehet hogy azért mert, Alonso drukker vagyok, és õ a 14-es rajtszámmal versenyez? lehet.. 😊

I Airman...

a.carkey
Látod. 😄

A medve nem játék.

Azért nincs célzó, mert nem néznek ki ugyan úgy, ha meglesed akkor a sok géppuska és a nagy ágyú helyén a másik verziónál egy üvegezett kabin van amiben ül néhány fickó. Na ott ül az is aki az eszközével figyeli hova fog esni a bomba lényegében az õ hiánya a bombanézet és a célkereszt hiánya is. Ez a Havocnál is így van. Az angolon ott ücsörög szegény csóri és ad is keresztet. Mondjuk, hogy a mosquito-nál miért nincs azt nem tudom amikor ott van a bajszos fickó és jobb oldalt a padlón még a mûszert is megcsinálták.
a.carkey
Nem rohanok, és bár december elején kezdtem, de a japók megvannak mind, ott mindegyik gép - term. kivétel a két jet, mert azok iszonyat rp - elite. Az USA szintén kész, ott most akikkel nem mentem sokat, megyek, jeteket hanyagolom, mert fun a T2-T3 még mindig. Pl. az új Corsair, a tengerészgyalogságos marha jó. Idióta lettem volna, ha kihagyom a vele való játékot. Akkor ugye van a két B-25nek álcázott rakás szerencsétlenség a sok géppuskáikkal és nagy ágyújukkal, nem egyszerû velük, nem is értem, hogy ha felfér rájuk annyi bomba, mint a Mitchellre, és kb. ugyanúgy is néznek ki, akkor mifrancért kell velük bebuknom, mint egy vadásznál és találomra célozni, vagyis miért nincs bombázónézet? De ez van.

A németektõl még hátra van az utolsó Me-262, kb. szombatra kész vagyok azzal is, és akkor nyaralás utánra marad a két - USA-NDK - koreai háborús nagy jet.

A britektõl meg szerintem - ha nem jön közbe semmi - péntekre szintén megvan az utolsó Meteor, és kész.

A ruszkikból a maradék Jak-17 RP kb. szintén péntekre megvan, fõleg hogy az usákokba nem kell tennem már napi szinten 50k rpt, és mehet abba is ami rájuk ment volna, és akkor marad a két Mig-15 ott is, a La-t voltam olyan hülye, hogy korán kigyúrtam, hátha gyõzelem napján ismét el lehet majd érni a másik La-t, de nem tették be ismét, kár.

Utána 10 nap nyaralás és majd to be ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
A legénység totál kész, ami fontos, a gunnereknél van némi ponthiány, de ugye az nincs F-86on. Amit még írtál, no igen. 😄

A medve nem játék.

kihagytad a sok RP-t ami kell az alkatrészekre ,mert anélkül fos 😄

Most jön majd a "vegyük meg a top jetet 1.800.000 pénzért, tegyük be a slotba 500.000 pénzért, és hogy legyen esélyünk is a harcban, képeztessük ki rá a legénységet további 1.500.000 pénzért" címû vicces történet. <#vigyor>

a.carkey
Zsinórban 6 német gyõzelem után (50k rp) naná, hogy jön a ruszkikkal a szopóálarc ...

A medve nem játék.

Gratula, ez a legjobb jet a játékban!
Nekem kell még úgy 200E XPt mennem hozzá az F-25el.

RiCSi1234
Nekem még hosszú az út.. 😞 Grat.

GTA V (*.*)

a.carkey
A japók után az amerikaiakkal is elérkeztem ehhez a pillanathoz ... 😄

Állat hangja van az FMC T-160nak! Az eddigi legjobb ingame. 😄

A medve nem játék.

üdv!
nemlehet-e megoldani a játékban a ta 152 -hez az MW 50 -est, meg a GM-1 -est? gombkiosztást meglehetne oldani szerintem, mert ezek nélkül elveszíti a hitelességét a gép..

I Airman...

Nem olyan vészes, mert kb mindig ugyanott dekkolnak. Kursk-on németekkel elég egy bombát bedobni a pálya közepén a fedezék mögé, ott valaki tuti meghal.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mondjuk pont ez a rohadékság ebben a vegyes battleban...szinte mindenki lebosszulja repülõvel a tankot aki kiszedte....

bosszú volt.. :$ 😄
ugyanonnan lõtt ki a pz4-embõl aztán ott maradt és durrogtatott tovább
én meg célirányosan mentem a domb felé hátha megtalálom.. megtaláltam xD
WOW csodaszép!! gratu