38447
-
kissssss #38166
-
Brenor #38165 Ünnepi események
-
Brenor #38164 Kliens Frissítés 2015.12.24 (1.55.2.46)
Harci Feladatok játékmechanika
-
#38163 új rekord..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#38162 Azt azért bravó, hogy ma mind a 4 T5 Jetes meccsemben csak 10 fős csapatokba kerültem, és alig volt olyan, hogy ne a 100, a 4444 meg a többi majom lett volna az ellenfél. Baszott unalmas, mert így zéró értelme van a jeteknek. -
#38161 Azért ha nem virít rajta már 20 kilométerről egy bazi nagy vörös célkereszt akkor nem olyan egyszerű észrevenni azt a bombázót, főleg ha talajközelben repül.
Az meg a legnagyobb szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban mióta csak játszom vele, hogy ott az a rengeteg gyönyörű gépmadár, imádok velük repülni, de gyakorlatilag tényleg csak ingyen frag-nek vannak a játékban. Ritka, hogy bele tudjanak szólni a csata alakulásába. De azt, hogy hasznuk is legyen a Gazsinak kellene orvosolni véleményem szerint, csak hát ezt is leszarják jól. :(
Csak tudnám akkor minek is tesznek be újabb és újabb típusokat... -
Brenor #38160 Kliens Frissítés -
Brenor #38159 Thunder Liga Dögcédula - Minden amit tudni érdemes
-
kissssss #38158 ezért kellene minél hamarabb berakniuk az enduring confrontation, a japán vs ruszki event alatt volt mikor 1 bombázóval hatszor is visszatértem a bázisra újratölteni mire nagy nehezen kiszedtek. -
bgabor911 #38157 Egy bazinagy bombázók bizony jó messziről ki lehet szúrni. Amúgy ne menj bombázóval, mert csak a csapatodnak ártasz vele. Meccset nyerni bombázással gyakorlatilag nem tudnak, viszont ellenséges killt se csinának, és ellenállóképességük sincsen, szinte mindig először döglenek meg. Gyakorlatilag csak a vadászgépek elől foglalod a helyet a csapatban mikor bombázóval mész be.
Annó amikor amcsival mentem, ha háromnál több B-17es volt a csapatban akkor le se spawnoltam hanem kiléptem, mert tudtam hogy nyerhetetlen a meccs. (és mentem eleget velük, mert F2 Sabrem és Panther F5öm van) -
#38156 Na, már a repcsis részben is full random damage van ... -
#38155 Régebben is így volt. Szerintem jó ez így. -
#38154 Emberek, az most bug, vagy intended, hogy sokszor már 20 kilométerről is láthatóak az ellenfelek RB-n? Szerencsétlen bombázóimmal most már abban se reménykedhetek, hogy földszinten elsunnyogok a pálya szélén, hátha senki nem vesz észre. :( -
#38153 Aztán látok olyat hogy Horten elkezd zuhanni F80 elől. Kezdi lehagyni.... 0.80km ERRE elkezd balra-jobbra fordulózni a Hortenjével..... Ezek azzal sincsenek tisztában hogy épp lehagyni készülnek valakit? Nem olvassák le hogy távolodnak az enemytől?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.12.21. 11:44:04 -
#38152 Német rank 7.0-ban nem az amcsik az OP-k hanem a németek a totál fogyatékosok.....
Minden nyomorék hozza be a szaros Hortenét aztán szét crash-elik magukat már felszállásnál ( jobbik esetben repülés közben) aztán 7 társ rázuhan 1 enemyre....
Nevetséges. Rosszabb játékosok vannak itt mint rank III-ban. -
#38151 Ez így reggel feldobott. :)
-
#38150 2db F80-at leszedek, erre egy ufó Jak-3 a semmiből kilő.... direkt körülnéztem 24x amielőtt rámentem az F80-ra mégsem vettem észre a szaros Yak-ot....pedig fullos a crew -
#38149 Szóval az Me262 szar? 1v5-öt hoztam le vele. :D
Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak ahhoz hogy a Top 5 replays-be elküldhessem?
Valakinek el tudnám küldeni a videót aki össze tudja vágni? -
#38148 Közben ezt is megtaláltam :D -
#38147 Már csak arra kéne válasz hogy állítsam pirosra a tank célkeresztet :D -
#38146 Köszönöm! -
RODLEE #38145 Megnéztem tegnap be volt kapcsolva a relativ....,de nekem mégse folyamatos :-(,vagy te úgy gondoltad a folyamatost mintha egérrel nézelődnél?Esteleg tudnál küldeni 1 print scrint a configodról? -
Brenor #38144 Pedig azt hittem tegnap válaszoltam neked, de lehet, hogy csak akartam :D
A controls General oldalán keress olyasmit, hogy Mouse Wheel (aircraft), A Mouse smoothing alatt kell lennie. Ott lehet kiválasztani hogy a görgőre mi legyen beállítva:
- Throttle axis (ez az alapértelmezett)
- Zoom axis (ez kell neked) -
#38143 Na valaki? -
Brenor #38142 Szerezzétek be a híres A13 Mk.I 3rd RTR harckocsit!
Szerver Frissítés 2015.12.16 -
#38141 Azt nem tudjátok hogy OrangeDoom hogyan csinálja azt hogy görgővel közelít rá? Jól jönne nekem is ez a funkció. -
RODLEE #38140 Oké rendben!
Ma megtudom már csinálni tegnap nyőgtem le frissitést!
KÖSSZ!!!!! -
#38139 Óh, még abba bele se kezdtem. :D Az utolsó jetem a Hunter. -
jocking #38138 Ezt a Mig-17-et ezek komolyan gondolták? Mi lesz itt pár hónap múlva, mig 25-ösük is lesz a komcsiknak? -
#38137 Nna megnéztem, van egy "relative control" rész a view-on belül, azt állíts át yes-re. -
Brenor #38136 1.55 "Royal Armour" Frissítésjegyzék
-
RODLEE #38135 Hát azt nagyon megköszönném előre is!!! -
#38134 Hali, itt is be lehet állítani, hogy folyamatos legyen a nézelődés pilot hat-el. Otthon meg tudom majd nézni már ha addig nem írja meg vki. -
RODLEE #38133 HI All!
Elkeztem röpködni a sok tankozás után!
Saitek x52 joyom van sikerült is belőni rajta mindet csak ez a nézelődés a 8 állású hot gombal az nekem valahogy nem jőn be!
Ha csak jobbra húzom teljesen hátra néz olyan szokatlan az il-2ben jobbra húzva pont jobbra nézett illetve balra ue.!
Olyan körülményes hogy jobb illetve a bal kilátás tiszta legyen esetleg valaki tud valami trükköt erre,vagy ezt igy kell elfogadni?
Előre is kössz!
-
Brenor #38132 Tervezett Szerver Karbantartás -
#38131 Hát ez hangulatosra sikerült! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.12.14. 20:22:34 -
Brenor #38130
Felkészülni, vigyázz, HOMOK!
Készítsétek a napernyőket, érkeznek a forró sivatagi helyszínek!
Tunézia
A második el-alameini csata
További információk a hamarosan megjelenő 1.55-ös frissítésről -
#38129 most az oroszok tényleg megkapják a mig 17-et? a kurva anyjukat azt, már biztos ment a nyávogás hogy túl op a hunter mit képzelnek a britek.. ezt kell csinálni? ezt? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://warthunder.com/en/devblog/current/857 -
kissssss #38128 Ki-44-II Otsu -
kissssss #38127 Stirling Mk.I and Mk.III