War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz ennél egyszerûbb dolgokat is elcsesznek általában, de persze érdekesen hangzik, várjuk tesztre és maradék-haj tépésre!<#alien>#alien>
MÁS:
"However the valor and dignity of the Soviet warriors alone was enough to prevent the German troops from capturing Stalingrad. After several months of violent battles and the complete destruction of the city, the Soviet forces performed a successful counterattack that resulted in a decisive defeat of the Wehrmacht army, the defeat that the Nazi regime did not recover from.
Hát röhej megint: valor és digniti, meg az, hogy frankón lelõtték, aki vissza mert fordulni.
Amúgy meg tél lett, nem volt ruha+kaja a németeknek, jött a hastífusz (egyes források szerint a járvány lehet, hogy biofegyver eredetû volt) és lám, sikeres káunter-offenzívát csaptak az oroszok!!! Hönnye!
1. Mégis utol éred.
2. Ahogy kinéz, legalább 2000 métert zuhant, hogy meglegyen az a sebessége. (mellesleg majdnem minden bombázó ezt csinálja AB-ben: utolérem magasan majd elkezd zuhanni a b17-el és nem tudok közeleíteni felé egy FW-al zuhanás közben)
3. AB, mégis mirõl beszélünk?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár napja egy kéttagú H6K squad -ot akartam elkapni, kihagyott a figyelmem azt az egyik buzi lerammolt ahogy kell. Az eset felvitte a pumpám rendesen, azóta vérszemet kapok hogy levadásszam ezeket az op szarokat.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Papíron 100 ping alatt el lehet játszogatni, de már érezhetõ. Tegnap (csak EU engedélyezett szerverrel) simán debotott RU szerverre. 360 volt a ping, és tele volt balfasszal.
Itt egy nem túl rövid,de hasznos videó joy beállításról
ezek megint ninja-hekkeltek valamit?
A vodkaivó muzsikok ünnepe van, vagy mi?
MINDEN géppel imbolyog a célzás. Németekkel tudok játszani, ne is kezdjétek, de orosz gépeknél, amik jók lassú turnfightban, ott is.
Öregem, totál tiszta célpontokat NEM TUDOK eltalálni, 2-300m-re lévõ lomha sebzett bármit körbelövök, mint aki 5 pálinka után megy a céllövöldébe.
Miaf*esz? Máusz éjm, érted? 200m-rõl a pilóta heréit el kéne találjam, erre vándorol a célkesreszt össze-vissza?!
FPS-el nincs gond, 100 felett...
Sziasztok, szeretnékkérni egy kis segítséget,van egy Joystickompontosanez: Genius MetalStrike 3D hogyan lehetbeállítania játék,hóz vagy egy leírást,hogy kell?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ami ennél is viccesebb, hogy a napokban kipróbáltam a yak3p-t, csak hogy érezzem milyen is az orosz vas. 3 RB, 8 player kill. Természetesen teljesen stockon. Besírok annyira csal.
Kár, hogy továbbra sincs értelme B6/R3-at vinni csatába, csak akkor van sok b17, amikor alap fighterrel megyek.
És persze, ha mégis van értelmes célpont bomber, arra rámennek a kicsik, meghalni...
Én nem találom, mert még mindig csak small, large caliber és additional guns van, és szvsz az additional a podokra vonatkozhat...
Pedig múltkor volt már errõl szó patchben, hogy bÉrakták.
Lap aljától pár Q&A
Itt van egy video ahogy valaki szórakozik vele, én is kipróbáltam 650-re felgyorsult a végére már. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
I Airman...
A medve nem játék.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A medve nem játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Herkulest ad. Amióta megvan az összes gép több nemzetnél is, már volt pár hasonló T1->T4 kill, de ilyen gagyi géppel nemhogy még nem lõttem le semmit, ráadásul elõször repültem vele. 😊
A medve nem játék.
Én egyszer AB-ben kigyújtottam peashooterrel egy f80c-t. Miközben 2 crittel égett és zuhant a föld felé, el KS-elték -.-'
Pedig valami achivmentet biztos adott volna. 😄