War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reményekkel tekintek felé. Két gondom van az egyik, hogy ez a módosítás lehet, hogy két év fejlesztést jelent. Illetve igen ezt is el lehet rontani alapvetõ dolgokkal amit aztán két év múlva javítanak. Ugyanakkor ebbe a módba hogyan férnek bele a tankok?
f24sg
Neked mi a véleményed róla?

szvsz ennél egyszerûbb dolgokat is elcsesznek általában, de persze érdekesen hangzik, várjuk tesztre és maradék-haj tépésre!<#alien>
Még más. Kötelezõ olvasmány.😊
Jövõ
f24sg
Sajnos úgy tûnik, a probléma csak akkor oldódik meg, ha RU és EU szerver marad, ezeknél max 70 a ping, EU ált. 50. Úgyhogy röpködhetek a Szerjózsák és Tatjanak közt.

MÁS:
"However the valor and dignity of the Soviet warriors alone was enough to prevent the German troops from capturing Stalingrad. After several months of violent battles and the complete destruction of the city, the Soviet forces performed a successful counterattack that resulted in a decisive defeat of the Wehrmacht army, the defeat that the Nazi regime did not recover from.

Hát röhej megint: valor és digniti, meg az, hogy frankón lelõtték, aki vissza mert fordulni.
Amúgy meg tél lett, nem volt ruha+kaja a németeknek, jött a hastífusz (egyes források szerint a járvány lehet, hogy biofegyver eredetû volt) és lám, sikeres káunter-offenzívát csaptak az oroszok!!! Hönnye!

Nem értem mi a probléma.

1. Mégis utol éred.
2. Ahogy kinéz, legalább 2000 métert zuhant, hogy meglegyen az a sebessége. (mellesleg majdnem minden bombázó ezt csinálja AB-ben: utolérem magasan majd elkezd zuhanni a b17-el és nem tudok közeleíteni felé egy FW-al zuhanás közben)
3. AB, mégis mirõl beszélünk?
Coral Springs
Levideóztam mostmár ezt a köcsög bálnát, 700km/h IAS és nem érem utol. 7-8km magasan pedig úgy szopat meg ahogy akar, képtelenség utolérni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pár napja egy kéttagú H6K squad -ot akartam elkapni, kihagyott a figyelmem azt az egyik buzi lerammolt ahogy kell. Az eset felvitte a pumpám rendesen, azóta vérszemet kapok hogy levadásszam ezeket az op szarokat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ezzel én csak arcade szoktam foglalkozni, ott nagyobb problémát jelent ha a fél team hülye, és csak korlátozott lehetõségeid vannak ezt kompenzálni, fõleg ha alap feltétel hogy ne vesszél gépet. Az éppen játszott tier -tõl függ hogy mikor mi a jó, van hogy minden szervert belövök, van hogy csak valamelyiket, nagyjából kiteszteltem magamnak hol tudok folyamatosan jó csatákat tolni. A ping -et meg 300 környékén szoktam észrevenni hogy egy kicsit késik, igazából a packet loss (ha van) jelent gondot mert akkor még a saját gépemet sem tudom hogy hol van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

132-es pingel ne csodálkozz. A legjobb akkor amikor lila a jelzõ lent. Az pedig 60 ping alatt van, bár én jobban szeretem inkább 40 alatt.

Papíron 100 ping alatt el lehet játszogatni, de már érezhetõ. Tegnap (csak EU engedélyezett szerverrel) simán debotott RU szerverre. 360 volt a ping, és tele volt balfasszal.
http://youtu.be/IMNxkP0c9_Q
Itt egy nem túl rövid,de hasznos videó joy beállításról
f24sg
a ping kicsit magas 132, (most épp), pkett lossz nincse'. Nálam US és EU szerver van engedélyezve, RU-t Élbõl kikapcsoltam, mert ott kb. *anencephal* szerencsétlenek vannak...
Nem lehet terhelt a hálózatuk(esetleg a te szolgáltatódnál nincs gond?) és lag esetleg packet loss van? Ez megmagyarázná a dolgot.
f24sg
hallod, tegnap nem volt semmi ilyen; ua. gépekkel mentem!
ezek megint ninja-hekkeltek valamit?
A vodkaivó muzsikok ünnepe van, vagy mi?
f24sg
OK, MEGINT nemtudom, mia*# van:
MINDEN géppel imbolyog a célzás. Németekkel tudok játszani, ne is kezdjétek, de orosz gépeknél, amik jók lassú turnfightban, ott is.
Öregem, totál tiszta célpontokat NEM TUDOK eltalálni, 2-300m-re lévõ lomha sebzett bármit körbelövök, mint aki 5 pálinka után megy a céllövöldébe.
Miaf*esz? Máusz éjm, érted? 200m-rõl a pilóta heréit el kéne találjam, erre vándorol a célkesreszt össze-vissza?!
FPS-el nincs gond, 100 felett...
Ha estig ráér, teszek fel egy linket joy beállîtás videórol.Addig google wt joy beállîtás, biztos dob ki hasznosat.Ill hiv. fórumon kérdezz rá háth valaki tudja hol van a videó, mert oda is felraktam régebben
Coral Springs
Ez jól fizetõ kör volt, kell is mert elvagyok csórósodva. <#nevetes1>

Sziasztok, szeretnékkérni egy kis segítséget,van egy Joystickompontosanez: Genius MetalStrike 3D hogyan lehetbeállítania játék,hóz vagy egy leírást,hogy kell?
Cobra.
Azért aki A5-tel meg G2-vel repked, az se sírjon, hogy OP a 3P.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

*1945-ben

Azon én is ledobbentem. 😊 Viszont vedd hozzá hogy a yak 3p-t csak 1945 vetették be. De gazsi ezt elfelejtette. 😊

FW D13-al, 10/10 berlin vagy alternate history berlin van. És mindig akad pár B6/R3 is akik darlják a bombereket.

Ami ennél is viccesebb, hogy a napokban kipróbáltam a yak3p-t, csak hogy érezzem milyen is az orosz vas. 3 RB, 8 player kill. Természetesen teljesen stockon. Besírok annyira csal.
Én igazából csak azzal megyek azon a szinten, többivel szopás a retardált csapattársak miatt, bomber meg mindig akad. Amúgy nem egészséges, hogy már 4 napja csak amcsik ellen mehetek, egy csatát nem rakott össze orosszal.
f24sg
mûködik, köszi.
Kár, hogy továbbra sincs értelme B6/R3-at vinni csatába, csak akkor van sok b17, amikor alap fighterrel megyek.
És persze, ha mégis van értelmes célpont bomber, arra rámennek a kicsik, meghalni...
Ha csak 20 és 30 mm van akkor a small fogja a 20ast kezelni a másik a nagyot.( az extra gunnal meg úgy jártam hogy nem rendeltem gombhoz mert új volt mêg s dolog és nem értettem miért nem lõ)
f24sg
Olyan kérdésem lenne, hogy GER-nél el lehet már választani a 20 és 30mm ágyúk lövését controlsban?
Én nem találom, mert még mindig csak small, large caliber és additional guns van, és szvsz az additional a podokra vonatkozhat...
Pedig múltkor volt már errõl szó patchben, hogy bÉrakták.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159137-lassar-and-el-barca-responds-to-questions-be-nice/page-6
Lap aljától pár Q&A
Kipróbáltam simulatorban, az eredmény ugyanaz. 😄 Még közel 20 fokos vízbe csapódáskor is felugrott. 😄
Ha már H6K4 akkor, vágjátok, hogy lehet azt az állatságot kacsáztatni a vízen mint egy követ? 😄 A farka leesik, de kacsázik tovább.

Itt van egy video ahogy valaki szórakozik vele, én is kipróbáltam 650-re felgyorsult a végére már. 😄

1.41-el jelent meg ez az ufo, de én csak jót mosolygok rajta és csak akkor támadom meg, ha elég a sebességem hozzá. Egyszer ki is próbáltam, de anyukám csuklott, úgyhogy nem is kínoztam tovább szegényt. Az egész meccs alatt két vagy három gép közösen próbált kilõni, de nem értek utol, a végén már én kértem elnézést :-) .

Coral Springs
Arcade ide vagy oda a H6K fm -je egy vicc. A Cobra -val sem érem utol azt a kúrva bálnát ? Mi a faszom ? Ilyet még a B-25 vagy a B-17 sem csinál. Egy lomha szar kéne legyen mint a TB-3, erre olyan sebességgel és manõverezõképességgel bír hogy sok vadász megirigyelné.

Hebime feltett egy kérdést a hivatalos fórumon, lehet magyar pilóta lesz nemsokára a hónap ásza, de kellene infó. Hátha vannak itt olyanok akik sokat tudnak. link
spitfire 5c-nek lehet valamit csinálni a hûtésével? 80%-on 10 perc után egy 2000 méteres leállított motoros zuhanás mellet is 94 fok volt az olajom

Aha, április elsején.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

benn volt a játékban a gaijilla? azt hittem az csak egy videó

RatBaG
az is.

Per Aspera Ad Inferi.

és a karika?

Her Laca
Antenna

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

az micsoda amit bekereteztem? földelés?

I Airman...

a.carkey
A lancaster és a dornierek jó célbombázók, a tu2 széria is, ellenben a b17 szériával és a liberatorral a legutolsó patch óta pillboxok ellen volt pár missem. 😞 A lancik 250 fontosai pl. tökéletesen ledobhatóak.

A medve nem játék.

a.carkey
A pillboxok hitboxa a tetején van. Ha ott bemegy, akkor bemegy. 😊

A medve nem játék.

Cobra.
Néha a med tankok is kiröhögik a közvetlenül mellettük becsapódó 250Kg-os bombát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Eagle16
Meg van pár olyan pillbox is, amit az sem hat meg ha 5m-re tõle felrobban egy 1000 fontos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

a.carkey
Sorry. Van ezer is. Rég repültem. De igen, van pár pálya, ahol már beássák a pillboxokat is.

A medve nem játék.

a.carkey
Mert csak 500 fontosak.

A medve nem játék.

JethroHUN
Csak szerintem iszonyat pontatlanok a B25 bombái? 4 meccsbõl alig 1-2 megsemmisített földi célom volt, tegnap. Már kínomban 300 méter magasból bombáztam, de még úgyis úgy mellé esik, hogy még hitet sem ad. Attól függetlenül bemondja a férfihang, hogy "teli találat". Már elszórtam egy rakás pontot a weapon maintenance-ra (50/100) De semmi.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

a.carkey
Hedtoheadezett. Nem én akartam. 😊 Kemény 1x7,7mm van a fedélzeten. 😊

Herkulest ad. Amióta megvan az összes gép több nemzetnél is, már volt pár hasonló T1->T4 kill, de ilyen gagyi géppel nemhogy még nem lõttem le semmit, ráadásul elõször repültem vele. 😊

A medve nem játék.

Az nem rossz. 😄

Én egyszer AB-ben kigyújtottam peashooterrel egy f80c-t. Miközben 2 crittel égett és zuhant a föld felé, el KS-elték -.-'

Pedig valami achivmentet biztos adott volna. 😄
a.carkey
Öltetek már Swordfishel F82t? 😄 (még mindig röhögök ...)

A medve nem játék.

a medvemacska melyik pályán repül a legtöbbet?

Rohadt erõs, hatékony gép ennyi. 😊
a.carkey
A japó T5 1xûen életképtelen. 😞

A medve nem játék.