War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Leszedtem én is, nagyon tetszik.
A gépek finomhangolása még tuti hátra van. Ami nem tetszik, hogy történelmi csatában 10-bõl kb 8-szor orosznak rak be, emiatt azt is fejlesztenem kellett. A rata elég csíter, de a Lagg pl bazi gyorsan veszíti az energiáját, azzal nem lehet úgy dogolni.
Az animációk királyak, maga az egész felépítése is. Sztem fasza kis game lesz ha egyszer kijön 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Lehet beszélgetni róla,de ennyi!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De hozzáteszem a németnél alapból rohadt nehéz fejlõdni!
Ai: Egy igazi szemétláda. Rengetegszer egyszerûen beléd vágja a gépét. Szembe repülsz vele, és elmennél fölötte, de õ késbe vágja és elkaszál.
Olaszok vs. Oroszok Tier 0, 1 és 2: Sokkal, sokkal sokkal jobbak az oroszok. Sokkal több lõszer van bennük, gyorsabbak, jobban megtartják az energiájukat éles fordulók esetén is. Vért izzadok, hogy belépjek a német Tier 3-ba. Árkád csatát nem szeretem, a másikban meg kenterbe verik az oroszok.
A Fókát a játékbeli adatok alapján kevesebb fegyvert visz magával, mint a valóságban. Simán rá lehetne még rakni azt a plusz két darab húszast. Ha nem más külön megvehetõ fegyverként.
Kicsit olyan érzésem van, mintha mod nélküli 4.07-es verziójú Il-2-vel repülnék.
Szerintem jobb, mint World of warplanes
Megfelelõ szögbe kell rakni a gépet és elõjön!
Én általában magasról repülök zuhanóba a célpontra!
Vannak a repülõknél teszt vezetések,ott tudod ezeket gyakorolni!
Kinézel valami célpontot és hajrá!
Egyedül a torpedóval nem vagyok jóban! 😄
De ha nem találnak el 😄 akkor egész meccs alatt elvagy vele!
Be lehet valahol állítani, hogy a célkereszt erõsebben látsszon?
teljes tank az 1:30 órára elegendõ ,ha jól emléxem ,egy csata nem tart addig😄
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Realisztikusban ott igen ! 😄
fasza is vitorlázni 5ezer méterbõl 😄
azért egy fa megállított 😄
Ill amennyit a keret enged😄
minden a kiválasztható gépet vihetsz!
Amik persze be vannak rakva használatra! 😄
Más kérdés a gépben lévõ üzemagyag ,ha kevesebbet rakok az változtathatja a gép súlyát,manõverezhetõségét?
Én spec csak a gyors újratöltésben vettem észre ,hogy megéri!
Megnéztem én is a realisztikus módban 😄 és pikk-pakk leszedem és lehagyom a rohadt fedeles vászon gépeket 😄
Csak ebben a módban várnom kell legalább 8-9perceket mire bedob egy játékba! Sajna! 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez ami most per pill rohadtul zavar!
Meg bár játékos függõ , a szemtõl szembeni harc -ot én pl kikerüléssel vinném végbe,de az ellen telibe repül folyamatosan!
Ha arcade-modban játszol akkor fél perc vagy ha éppen elkapod egybõl belép!
Olyan 32 játékosnak kell belépni egy csatához!
Farmolás meg rád van bízva! Van ilyen premium pont azt be lehet váltani xp-re sokan ezzel dobták magukat egybõl 5-6 szintre!
Próbáld ki a gépeket aztán ,majd meglátod melyik jön be!
Most jelenleg 3-as szintû vagyok a németekkel BF109-el megyek és nem mondanám a legjobb gépnek ,de ha valakit elkapok az nem marad az égen!
Másrészt ahogy néztem a németeken kívül minden más nemzet gépe sokkal jobban felszerelt!
Több lõszer jobb irányíthatóság,a németeknél ez a bf után mutatkozik!
Ami tetszik benne,hogy lehet arcade ill simulator módban is repülni 😄 Na az mondjuk elég vicces szitukat hoz össze😄😄😄
@Pluskast: Köszi, én is leteszteltem ... röppentem 1-2 kört egérrel és billel, aztán összeraktam a joyomat, de nagyon úgy néz ki, felesleges az Arcade battle-khoz a joystick. Teljesítményre baba a cucc, olyan mint az õse, grafika szép meg minden, szóval ez is ott van ... kis esti kiruccanásokra tökéletes, fõleg mivel nem kell összepakolni miatta a joyomat ... Most gondolkodom, hogy elõkerítem a régi joyomat, ehhez a játékhoz nem kell Hotas, de egy repülõs játékot azért mégis ciki egérrel játszani 😊
A balance meg majd kiderül, összvissz 3 kört repültem eddig 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
I met God. She's black
De ha leszek majd felugrok!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"