War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Azért egy elmehetnek a picsába ezek az orosz fejlesztõk. Miért van az, hogy a D-5-s stukának hátul csak egy MG-15-ös van, míg a valóságban egy 7,92-mm-MG 81 Z-Zwillings-MG géppuskapár volt. Vagy miért nincs benne az A-5-ös fókának a 4db 20mm-s gépágyúja, csak 2db. Biztos túl OP lett volna és a dicsõséges vörös hadsereg varázsfából készült gépeit halomra lõtték volna a gonosz nácik. Bezzeg a brit Typhoon és Tempest vadászgépekre mehetett a 4db 20mm-s Hispano, mert õk megtehetik hiszen õk a szövetségesek.

A másik meg amin röhögtem, hogy a MiG-15 a többi jethez képest nagyon OP.

Service ceiling: 15,500 m (50,850 ft)
Rate of climb: 50 m/s (9,840 ft/min)

Ezek a valós adatok, míg a játékban az emelkedõ képesség +20m/s míg a max. magasság 14900m. Ezt is elbaszták. A többi jet ezen két tulajdonsága messze eltörpül a MiG mellett.

Ugyanúgy orosz párti ez a játék, mint a WoT.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ergo olyanok, mint a human vérpistik.. rámennek a legközelebbi gépre 5-en, megy a lemming train, aztán meghalnak 😊

Én a D5-ös stukával nagyon bírom õket szivatni. Be kell vinni õket a saját légvédelem fölé, az is agyalja õket. Én csak bónusz killnek szoktam õket tekinteni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

V43 1105
Inkább gyertek Arcade Battlere!!😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Vicces az,hogy az Ai ott bacca el ha téged üldöznek kb 5-en ahogy mondod, kisebb csavarokkal vagy cikázva repüléssel 3-an legalább összemennek!

Egyáltalán nem figyel az AI a társaira! Lehet szívatni szépen õket! 😄

Nohab
Vicc bazmeg. A csávóra rámegy 5 Ai. Ott csüngtek a nyakán. Egyik belebaszódott hátulról, majd a maradék négy a legközelebbi ellenségre szálltak rá...no kire? Rám, basszameg! Mondom elkezdem kihasználni az Emil erejét. Elhúzok elõlük, és már 3 kilométerre voltak tõlem, de még mindig engem akartak kinyírni. Hülyét kapok ezektõl...
Nohab
Egyre jobban kezd tele lenni a tököm az Ai pilótákkal. A kubáni pályánál mindig rám jönnek. MINDÍG! Nem túlzok. 5 gép mindig rám jön. Nem lehet így csinálni semmit. A saját Ai-k pedig a leszálló gépeket lövik... Nagyszerû! Vulcher rohadt banda. Basszák meg! Pfej!
Pluskast
De lehet csak egy kicsit más nézõpontba kell beállítanod a gépedet. Nekem is volt ilyen én egy nagy vaskeresztet akartam felrakni a szárnyra. Az elején nem engedte de kicsit bedöntöttem a gépet más nézõpontba és úgy már ment. Ez egy bug tudnak róla írták, hogy ki lesz javítva. Amúgy a festések sem véglegesek lesznek még hozzá egy rakással, bár azt írták, hogy a gépek színre festését nem fogják lehetõvé tenni, mert nem akarnak hello kitty-s és egyéb színes gépeket.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Az ME 109 K az egy álom gép😊 Kb 3 sorozat és mindenek vége (na jó a B-17-be kell 5-6), nagyon brutál egy gép lett. A másik nagy kedvencem az FW 190 D-13. Igaz ezt ajándékba kaptam mert megvettem a Dora packot de az a 3 20mm-es gépágyú 750 lõszerrel nagyon üt. Ráadásul a gép alacsony magasságban nagyon hasít. 10-bõl 8 esetben simán lehagyom a sebességemmel az engem üldözõt.

Pluskast
Azt azért nem hinném. Mivel az IL2-es srácok csinálják nagyon nem fognak elrugaszkodni a realitás talajáról.

Nohab
Igazad van. Csak annyit fûznék hozzá, hogy a harmadik vignettához már prémium kell.
Ja igen és a ,hogy másik oldalra felrakd nem kell premium! 😄
Oka amit leírtam! csak ezt kifejeltettem!

feltudod rakni az egyforma matricákat is !

Csak állítgatni kell kicsit és kész! a többi slot annyi ,hogy többet tudsz rakni!

A tükrözést meg már leírtam!

Tükrözés annyit tesz,hogy az alsó szárnyon is látszani fog!

Kb ennyi semmi extra! 😄

Nohab
Akkor már értem, hogy van ez. Akkor rakná a másik oldalára is, ha lenne prémiumom.
V43 1105
Ez nem hiába van .. 2 slot van alapból, ha veszel premiumot akkor már többet is asszem max 6-ot tehetsz fel .. ergó tükrözés annyit jelent, hogy csak magát a matricát megfordítja a program, szóval kell a premium ha többet felakarsz tenni .. 😞(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nohab
Nekem meg mintha nem mûködne a tükrözés, mármint a másik oldalára nem rak.
Bárhova feltudod rakni!

Méretre kell állítani és már a helyén is van! 😄

V43 1105
Ez nem teljesen igaz, sajnos akárhová nem lehet feltenni matricát 😞 Messzerre akartam fogakat meg szemeket felrakni de sajnos nem lehetett oda ahová én szerettem volna. Amúgy szerintem egy nagyon hasznos és jópofa kis funkció :-))

Nohab
Most vettem észre, hogy fel lehet rakni a gépedre "matricákat". Nincs elõre meghatározott helyük, neked kell az egérrel a kívánt felület fölé vezetni "vignettát".
Voltak érdekesek.. pl a le nem modellezett La5 póttank.. jöttek is 25% benyával, aztán vidáman repkedtek/harcoltak 1 órát a tökkel a hasukon.. Meg a 300kg-al könnyebb LAGG 😊
Hiába, a hazai pálya mindig lejt <#nyes>
De így is rommá vertük õket.. VEF, CAD,CAD2,CW.. hajj mennyi repült óra <#eplus2>

Ebben már 1 MGFF találat is elég szokott lenni, pláne ha 3-4 ül.. és az még csak 20mm <#eplus2>

Nohab
Eszembe jutott az UFO spit. Grrr. Teljes tankot képes kirepülni sérült hûtõvel.

De a best of kuvaanyát: I-185 M71. MINDEN gépnél gyorsabban emelkedik. A kortársait mind lehagyja. A fegyverzete sem az a hamar kifogyós típus. De amitõl tényleg leesett az állam: még az atomrobbanást is kibírta. A valóságban pedig egy motort elhasznált felszállásonként...
Ja, meg a nagyon nehezen túlmelegedõ szovjet motorok, miközben a DB már rég beállt, az vígan repkedett teljes terheléssel. A Fóka elbaszott kabinteteje, amibõl nagyon rosszul lehetett kilátni (és ami a legszebb, hogy Oleg kijelentette, hogy nem is hajlandó javítani), és még lehetne sorolni... A régi szép idõk, VEF repülések a században...

Nohab
Közben bekerült a hangáromba egy Bf 109 E-3. Élvezetes egy jószág. <#vigyor2>

Régi IL-2... Még most is beleborzongok, hogy mit kaptak ott a német gépek. Az Mk 108-as (30 mm) sorozat kb. lepattant a többi géprõl, holott a valóságban egy azaz egy darab találat azonnal röpképtelenné tehette a repülõt. Szerencsére a nem hivatalos javítások nagyjából ballanszolták a nemzetek gépeit. Illetve a legújabb üdvöskét (Cliffs of Dover) is elég valósághûvé varázsolták az orosz készítõk. Ott lehet érezni a német Emil széria elõnyét az olasz és angol gépekkel szemben, s még csak most fognak jönni a korai orosz gépek. <#eplus2>
Regelsz, majd utána a YUPLAY-en "megveszed", és utána majd jön valamikor az email, hogy elfogadták a jelentkezésed.

yuplay.com-on be vagy jelentkezve?
Elméletileg le kellet volna töltenie!

Legalábbis premium fizetéskor azonnal megadja!

szabii98
jaja

I met God. She's black

Itt a meghívás a tesztre hogy megy? Elvileg igényeltem. Várni kell mint a másiknál?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Egyébként tuti free2play lesz YUPlayen így van jelezve

Type: subscription free
Na én megvettem a starter packot. De most meg vagyok lõve sehol se tudok klienst letölteni vagy továbblépni. Mi ilyenkor a teendõ. Megkaptam a visszaigazolást a paypalos fizetésrõl. De semmi más instrukció.
Hát... Orosz játékról beszélünk. Szerinted? <#eplus2> Anno az IL2-ben is voltak elég érdekes dolgok (most nem tudom, hogy mi a helyzet a mindenféle community patch-ek után).

Azt lehet már tudni, hogy:

Tuti free to play lesz? A honlapon nem találok utalást rá.

A starter kit prémium gépet tartalmaz?

A bétában elért dolgokat meg lehet tartani késõbb?

Köszi!

Mivel játékról van szó így bármi megtörténhet 😄<#ticking>

OP német gépek? Hol élsz Te? <#eplus2>

Lehet majd sniperkedni? 😊 Meg legyorsulni emelkedésben profi Cr42-vel a kezdõ Mig9-est? 😊)

Remélem német részrõl lehet faszán turbózni a gépeket!

Kicsi elõny már jól jönne! 😄

Pluskast
A késõbbiekben lesznek motor illetve fegyver fejlesztések is. Jelen állapotban csak annyit tudsz csinálni, hogy különbözõ bomba típusokat vehetsz a gépedre ha engedi a játék.

Itt a gépfejlesztésnél csak az új típusokat lehet kiválasztani, vagy WoT/WoWP rendszerû?

Ennek a videónak fognak örülni gondolom!

Vagy ezt engedték?

Igen tudtam,hogy nem a gépet fejlesztem vele!

Viszont a saját reptérig még nem jutottam el soha,ha vissza akartam menni!

Henkel-met elég csúnyán leszedik mindig! Mondjuk azt nem értem sokszor,hogy én is a bombázók ,motorját ill a szárnyát lövöm! Nekem alig zuhannak le,de ha én megyek bombázóval akkor rögtön pár lövésbõl leszednek! Ezt az egyet nem vágom!

Trucker39
Nem olvastam nagyon vissza, de ezt bizonyára láttátok már:

Pluskast
Van. Az elején gyorsabban számol vissza utána már kevesebb idõbe kerül. Nekem pl az Me109 K-nél az újratöltési idõm 26 másodperc ami hattal kevesebb mint a kezdetekkor.

És ezeknek van valami foganatjuk a játékban? Mert pl a Ground service-re is szoktam tenni, de nekem még mindig 30 másodperc a reload/repair idõ.

Pluskast
Igen fejlesztem! Bár nem tudom tudod e hogy ott nem a gépet fejleszted, hanem a slot-t! Tehát ha egy másik gépet raksz oda akkor az kapja meg azokat a képességeket. Amúgy én is az újratöltési idõt illetve a g erõ elviselését fejlesztem leginkább, bár ha földi személyzetet fejleszted (úgy mint javítás gyorsasága, pontossága stb) akkor az is sokat tud segíteni. Ugyanis ha játék közben megsérül a géped és leszállsz a saját repteredre sikeresen, akkor a sérült gépedet elkezdik kijavítani. Na mármost minél több pontot raktál a javítási gyorsaságra annál hamarabb javítják meg csata alatt😊

Szeva!

Mivel ez free-to-play ezért ingyen fenn lehet tartani, ha akarsz persze adhatsz érte pénzt, de én inkább kivártam a meghívót.

Lehet klaviatúrával is nyomni, sok gépet látok úgy mozogni, hogy tuti úgy nyomják. Van arcade egymást hentelõs összecsapás és kicsit realisztikusabb játékmód is.

Ma kezdtem el vele játszani, kb olyan mint egy butított il2-sturmovik, a grafika gyönyörû és nem zabálja a gépet. Arcade lehetõség van.
Szerintetek megéri megvenni abban a 19 dolláros csomagban? mennyire vannak arcade lehetõségek? Nagyon tetszik de kezdõ lennék a repülõs hadijátékokkal és egyenlõre ehhez való kontrollerem sincsen.
Eszerint véletlenszerûen kapnak meghívót, amit odaadhatnak bárkinek. Akinek meg megvolt az eredeti wings of prey aug 12 elõtt azt automatice meghívták.

Jeffjohnson
"Furthermore, Global beta means that we’ll be inviting new players every week and those who already have access will be randomly given invite codes that can be shared with friends without any restrictions. Also everyone who has purchased Wings of Prey and activated their copy at YUPLAY.com before August 12th will be granted access to the Global beta automatically."