War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik meg amin röhögtem, hogy a MiG-15 a többi jethez képest nagyon OP.
Service ceiling: 15,500 m (50,850 ft)
Rate of climb: 50 m/s (9,840 ft/min)
Ezek a valós adatok, míg a játékban az emelkedõ képesség +20m/s míg a max. magasság 14900m. Ezt is elbaszták. A többi jet ezen két tulajdonsága messze eltörpül a MiG mellett.
Ugyanúgy orosz párti ez a játék, mint a WoT.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Én a D5-ös stukával nagyon bírom õket szivatni. Be kell vinni õket a saját légvédelem fölé, az is agyalja õket. Én csak bónusz killnek szoktam õket tekinteni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyáltalán nem figyel az AI a társaira! Lehet szívatni szépen õket! 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Oka amit leírtam! csak ezt kifejeltettem!
Csak állítgatni kell kicsit és kész! a többi slot annyi ,hogy többet tudsz rakni!
A tükrözést meg már leírtam!
Kb ennyi semmi extra! 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Méretre kell állítani és már a helyén is van! 😄
Hiába, a hazai pálya mindig lejt <#nyes>#nyes>
De így is rommá vertük õket.. VEF, CAD,CAD2,CW.. hajj mennyi repült óra <#eplus2>#eplus2>
De a best of kuvaanyát: I-185 M71. MINDEN gépnél gyorsabban emelkedik. A kortársait mind lehagyja. A fegyverzete sem az a hamar kifogyós típus. De amitõl tényleg leesett az állam: még az atomrobbanást is kibírta. A valóságban pedig egy motort elhasznált felszállásonként...
Régi IL-2... Még most is beleborzongok, hogy mit kaptak ott a német gépek. Az Mk 108-as (30 mm) sorozat kb. lepattant a többi géprõl, holott a valóságban egy azaz egy darab találat azonnal röpképtelenné tehette a repülõt. Szerencsére a nem hivatalos javítások nagyjából ballanszolták a nemzetek gépeit. Illetve a legújabb üdvöskét (Cliffs of Dover) is elég valósághûvé varázsolták az orosz készítõk. Ott lehet érezni a német Emil széria elõnyét az olasz és angol gépekkel szemben, s még csak most fognak jönni a korai orosz gépek. <#eplus2>#eplus2>
Legalábbis premium fizetéskor azonnal megadja!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Type: subscription free
Tuti free to play lesz? A honlapon nem találok utalást rá.
A starter kit prémium gépet tartalmaz?
A bétában elért dolgokat meg lehet tartani késõbb?
Köszi!
Kicsi elõny már jól jönne! 😄
Vagy ezt engedték?
Viszont a saját reptérig még nem jutottam el soha,ha vissza akartam menni!
Henkel-met elég csúnyán leszedik mindig! Mondjuk azt nem értem sokszor,hogy én is a bombázók ,motorját ill a szárnyát lövöm! Nekem alig zuhannak le,de ha én megyek bombázóval akkor rögtön pár lövésbõl leszednek! Ezt az egyet nem vágom!
Mivel ez free-to-play ezért ingyen fenn lehet tartani, ha akarsz persze adhatsz érte pénzt, de én inkább kivártam a meghívót.
Lehet klaviatúrával is nyomni, sok gépet látok úgy mozogni, hogy tuti úgy nyomják. Van arcade egymást hentelõs összecsapás és kicsit realisztikusabb játékmód is.