War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Az R betûre van beállítva nekem a hûtõ, de nem csinál rá semmit. Holnap jobban átnézem, lehet van valami másik módszer a radiator állítására.

Amúgy itt nem hiszem, hogy lehet valamit is állítani.

Egy kis kutatómunka éééééés kiderült, hogy ebbe a kávédarálóba a hûtést nem is vízzel oldották meg. Azért az így elég gáz...

Powerplant: One Nakajima Kotobuki 41 or 41 KAI nine-cylinder air-cooled radial, rated at 710 hp for take-off and 785 hp at 3,000 m, driving a three-blade propeller (A5M4 and A5M4-K).

Forrás
Radiátort nyitottad gondolom. Ennek a hatása még nincs lemodellezve? Kétlem, hogy japcsiék a víz felforrásával egy szaké lenyomása után a vízbe vezették volna a gépet, "úgyis mindegy" alapon..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nohab
Próbáld meg a japán zuhanóbombázóval a leszállást. 100 körül még nem hajlandó átesni, és a kampója is hosszú. Ha a kezdõ hajóra szállsz vissza, akkor a tatnál is segít a muksi a leszállásban.

Most volt egy kemény menetem ezzel a géppel. Háromszor fordultam és két közepes tankot kidobtam, és egy rombolót megsebesítettem. Közben jött rám két ai vadász, akiket sikerült elzavarnom. A negyedik leszállásomat megzavarta egy A-20, és némi pofoszkodás után leszedték a hajók. Leszállás elõtt lejárt az idõ.

Most újra berakott japcsinak. Mondom, akkor ezt hamar letudjuk, és beülök az A5M4-be. Az egyetlen ember társam egy A6-os Zéróval a csata elején kilépett, míg az ellenfélnél a F6F Wildcat és az A-20 simán felszállt. Elsõnek a vadmacska próbált leszedni, de elvesztett a sok cél között és leszakadt rólam. Sikerült beülni mögé, és elkezdtem szögelni, az a hülye meg belassított. Ha rászúrta volna a gázt, akkor simán faképnél hagyhatott volna... Rengeteg lövés után végül megadta magát, és további 3 Ai társa is követte. Az olaj és a víz elkezdett melegedni, így visszavettem a gázt elõször 80, majd 45 százalékra. A víz nem akart lehûlni, ezért tönkrement a motor.
Nagyon gyengék a korai olasz és japán gépek. Elég nehézkes elindulni ezeknél a nemzeteknél.
Historical-ban tudtok választani, hogy a német-orosz, vagy a japó-amerikai csatákat akarjátok-e "rendezni" 😊

Nohab
Mondjuk az a kifeszített lánc elég furcsán szuperál. Simán hagyta elõrebukni a gépemet...

A gépeket könnyen lelehet szedni, pláne a P-40-nel. Relatíve gyors, és brutálisan erõs a fegyverzete a papír japán gépekhez. A pontosság csak a hab a tortán. Mostanában 300-500 méterrõl szedem ki a gépeket.
fantáziadúsan twi452 ott is 😄
épp most szedtek le 😞 pedig már 2 japó rombolót megtorpedóztam 😊

elõbb meg japánokhoz dobott be és nem voltam képes landolni az anyahajóra..6szor bénáztam el a hetedikre odacsaptam a propellert és leestem a végén..xD nem vagyok túl ügyes 😄
Nohab
Milyen néven repülsz? Feltételezem most is historicalt csinálod.
ezek a historical battle-k teljesen jók 😊 felüdülés az arcade állatságok után nyomni párat 😊
csak az a baj h mindig az usa - jap csatába dobál azokkal meg nem szeretek menni 😄
Nohab
Felé nézek, és nyomkodom a "Target select" gombot vagy mifenét. Legrosszabb esetben is negyediknek csak beadja, amit akarok.
Ok, köszönöm!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

a menüben van leave plane menüpont (ha jól emlékszem) vagy ha lelõnek kiugrálnak maguktól is 😄
Ha már billentyûzetkiosztás: tudja valaki, hogy mivel lehet kiugrani a gépbõl, vagy hogy van-e ennek értelme? Mert látok néha embereket ejtõernyõzni.

Most már azt mondjátok meg nekem, hogy melyik gombal tudom a hozzám legközelebb lévõ ellenfelet kiválasztani célnak, hogy a kamera követhesse? Mondjuk azt amelyik seggemben van és engem lõ?

Köszönöm.

Nohab
"Re-center the camera" néven fut, és csak a beállítás varázslóbban találtam meg. Alapértelmezett gombja: Delete
És milyen néven találom meg a Controls menüben?

A match makert nem tudom miért hiányolod.. Én ha belépek élbõl várok kb 2 percet, míg minden ellen kiválasztja milyen gépet visz, és a pálya meg az ellen függvényében választok saját gépet. Bár, mivel most nincs gépem amin játsszak csak az F4/StukaD5/Lagg3 kombóig jutottam, de így is élvezetes játékokat tudtam nyomni Historical battle-ben.

A fejlõdés meg sztem nem olyan nagyon lassú. 20-30 csatánként tudsz venni/fejleszteni új gépet.

Nohab
A második pontod benne van a játékban.

A match makeren valóban van javítani való. Engem például az zavar, hogy húszan várunk az indulásra, és cseszik elindítani. Inkább elküld tizenhatot és egy négyes csatát.
talán azért vannak ezek mert ez még csak béta, méghozzá igen kezdeti fázisú?
match maker se biztos hogy 1000 emberre és 50 csatára lett tervezve...

Tényleg nincs annál jobb amikor az ember tier1-es szar kávédarálóját két lövésbõl leszedi egy Tier6-os vadászgép. Asszem akkor fogom folytatni amikor normális matchmaker kerül majd bele, ez a mostani szánalmas.

Nem rossz, a World of Warplanest verni fogja, de egyenlõre ott tartunk, hogy a legalapvetõbb dolgok hiányoznak a játékból.

- legközebbi cél befogása
- fejkamera középre állítása gombnyomásra
- játék egy csapatban, friends és közösségi funkciók
- mathmaker rendszer - az elõbb voltam egy csatában, ahol ugyanazon az oldaon harcolt az én Gloster Gladiatorom és egy Me-163 rakétahajtású gép
- nevetségesen lassú fejlõdési rendszer

Jobb lesz ha javítják, mert most még elég használhatatlan.

én április 18-án regisztráltam yuplay-en és augusztus 21-én kaptam meg az invite-ot

kommentbe azt írtam, hogy van x52-m és pedálom

mondjuk még egyszer nem használtam war thunder-ben õket 😄

Nem írtam semmit, mert a yuplay-en keresztül regisztráltam.
Nohab
Mi ilyenkor meg nem támadási szerzõdést kötünk 😛

Pirdi: Szerintem 2-3 hét múlva megjön a meghívód, bár lehet ennél több vagy kevesebb, attól függõen, hogy mit írtál a megjegyzés rubrikába.
Sziasztok! Ti mennyit vártatok a kulcsra? A WoWp-ra 2 hét alatt megjött, de unalmas, egyhangú.
Nincs is szebb, mint mikor beléptek egy csatába.. ellenfélként.. <#falbav><#nyes>

sajna nincs!

Össze beszéltek ,TS-en aztán egyszerre léptekbe csatába!

Még sajna itt tart a dolog!

Emberek, hogyan tudunk többen játszani a bétában? Hogyan lehet invelni másokat? Van e egyáltalán ilyen funkció bétában?

Kaptam meghívót a bétába. Le is töltötte a launchert, azonban nagyon lassú a letöltés, a 7 giga sokáig fog könni így. Van más módszer a letöltésre? A launcherben jobb felül találtam egy 'download torrent' gombot, azzal gyorsabban le tudom szedni? Ha igen, hobá kell bemásolnom a torrentel leszedett fileokat?

High beállításokkal nálam elég jó sebességgel fut, 40-50FPS.

Az élsimítást vettem le 2X-re.

A Wings of Prey, amit ugyanaz a fejlesztõ készített, mint a War Thundert, nekem normálisan futott "high" beállításokkal, szerintem a WT is menni fog közepesben.

A launcherben van lehetõség pontosabban is beállítani a grafikát, az élsimítást lejjebbvéve, néhány effektet kikapcsolva, de a textúrák minõségét emelve szerintem nem esik nagyot a sebesség.

Azon gondolkodok, hogy veszek egy iHD4000-es i5-3475s-t meg 4 Gb ramot, és nem veszek a gépbe GPU-t külön. Ezek szerint akkor ezzel is el kell pörögnie medium-on. Vagy jobban 😊

akkor én is leírom nálam athlon x3 460, 3 giga ram és egy régi 4770-es radeonon mediumon a gyári fps mérõ 50-60 között mozog 50 alá még nem esett le 😊 1680x1050-en természetesen

lehet, hogy pár dolgot magasabbra állítva is elmenne 40-50 között de igazából így sem csúnya 😊

tegnap csak ezt a rohadt középen 1 reptér pályát nyomatták sorban...lehet h az embereket stressztesztelték épp xD
Akkor Te olcsón megúsztad.. nekem 2 napig jött 250 kb/s átlaggal 😊

Viszont utána futott lag nélkül.

Nem túl gyors a netem, még 3-4 órát ír mire lejön, délután megnézem.

Szeva!

Majd írd meg légyszi, hogy a konfigodon hogy fut a játék.

Sziasztok!

Kaptam meghívót a bétába 1 hét után, most tölti le a játékot a launcher.

Az égi homály csak low grafikán homály, vagy másnál is? Mintha a horizont felett nem lenne rajtam a szemüvegem és hiányozna 2 dioptria.. Elég zavaró.

Több map tényleg nem lenne gond nekik!

Pluskast
Tegnap jött ki egy patch ami valamit javított a grafikán. Island airfield pályán sokkal szebb lett a víz illetve a felhõk között beszûrõdõ fények is.
Amúgy tényleg inkább csend legyen mint az, hogy itt szidjuk a játékot. Amúgy változatlanul jó, egy dolog van amin már bõvíthetnének az pedig a mapok száma. Ez az össz - vissz 5 pálya nem sok, ráadásul a többi játékmódban van egy csomó pálya azt igazán beemelhetnék az arcade módba is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hajj, akkor egy 70-est rá kell költenem, ha el akarom érni ezt a High beállítást. De sztem ez bõven meg fogja érni 😊
Lehet majd hentelni a vérpistiket.

Inkább csend legyen mint wot fórumos sírás 😊. Nekem ez van: AMD X4 620 proc. 4GB ram. ATI rad hd4800. Nem a legújabb de megy szépem.(5 megás nettel) High-on. Magasabban nem próbáltam(nem is értem miért..😊
Nagy a csend srácok.

Esetleg írnátok konfigot, amin már medium beállítással elpötyög a játék? Mondjuk Low grafikán se rossz, de mégis adjunk az élvezetnek 😊

Pluskast
Nem.

Egyszer kiosztott képzési pontot vissza lehet venni valahogy, és áttenni másikra?

Pluskast
Nem lehet. Talán majd a véglegesben igen.

Nem hiszem!

Igazából azok ott elvannak!

A régi gépeket a hangárból ellehet adni?
Jeffjohnson
Arcade-ban is nem 1x megjavítottam a gépet inkább pálya meg repair rank függõ a dolog mert ha nem elég nagy a repair rankod akkor nem javítják ki a hibát.

Pluskast
Nem, nem csak arcade-ban. A historical küldikkel ugyanúgy tudsz xp-t és pénzt szerezni.