War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy itt nem hiszem, hogy lehet valamit is állítani.
Egy kis kutatómunka éééééés kiderült, hogy ebbe a kávédarálóba a hûtést nem is vízzel oldották meg. Azért az így elég gáz...
Powerplant: One Nakajima Kotobuki 41 or 41 KAI nine-cylinder air-cooled radial, rated at 710 hp for take-off and 785 hp at 3,000 m, driving a three-blade propeller (A5M4 and A5M4-K).
Forrás
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Most volt egy kemény menetem ezzel a géppel. Háromszor fordultam és két közepes tankot kidobtam, és egy rombolót megsebesítettem. Közben jött rám két ai vadász, akiket sikerült elzavarnom. A negyedik leszállásomat megzavarta egy A-20, és némi pofoszkodás után leszedték a hajók. Leszállás elõtt lejárt az idõ.
Most újra berakott japcsinak. Mondom, akkor ezt hamar letudjuk, és beülök az A5M4-be. Az egyetlen ember társam egy A6-os Zéróval a csata elején kilépett, míg az ellenfélnél a F6F Wildcat és az A-20 simán felszállt. Elsõnek a vadmacska próbált leszedni, de elvesztett a sok cél között és leszakadt rólam. Sikerült beülni mögé, és elkezdtem szögelni, az a hülye meg belassított. Ha rászúrta volna a gázt, akkor simán faképnél hagyhatott volna... Rengeteg lövés után végül megadta magát, és további 3 Ai társa is követte. Az olaj és a víz elkezdett melegedni, így visszavettem a gázt elõször 80, majd 45 százalékra. A víz nem akart lehûlni, ezért tönkrement a motor.
Nagyon gyengék a korai olasz és japán gépek. Elég nehézkes elindulni ezeknél a nemzeteknél.
A gépeket könnyen lelehet szedni, pláne a P-40-nel. Relatíve gyors, és brutálisan erõs a fegyverzete a papír japán gépekhez. A pontosság csak a hab a tortán. Mostanában 300-500 méterrõl szedem ki a gépeket.
épp most szedtek le 😞 pedig már 2 japó rombolót megtorpedóztam 😊
elõbb meg japánokhoz dobott be és nem voltam képes landolni az anyahajóra..6szor bénáztam el a hetedikre odacsaptam a propellert és leestem a végén..xD nem vagyok túl ügyes 😄
csak az a baj h mindig az usa - jap csatába dobál azokkal meg nem szeretek menni 😄
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A fejlõdés meg sztem nem olyan nagyon lassú. 20-30 csatánként tudsz venni/fejleszteni új gépet.
A match makeren valóban van javítani való. Engem például az zavar, hogy húszan várunk az indulásra, és cseszik elindítani. Inkább elküld tizenhatot és egy négyes csatát.
match maker se biztos hogy 1000 emberre és 50 csatára lett tervezve...
- legközebbi cél befogása
- fejkamera középre állítása gombnyomásra
- játék egy csapatban, friends és közösségi funkciók
- mathmaker rendszer - az elõbb voltam egy csatában, ahol ugyanazon az oldaon harcolt az én Gloster Gladiatorom és egy Me-163 rakétahajtású gép
- nevetségesen lassú fejlõdési rendszer
Jobb lesz ha javítják, mert most még elég használhatatlan.
kommentbe azt írtam, hogy van x52-m és pedálom
mondjuk még egyszer nem használtam war thunder-ben õket 😄
Pirdi: Szerintem 2-3 hét múlva megjön a meghívód, bár lehet ennél több vagy kevesebb, attól függõen, hogy mit írtál a megjegyzés rubrikába.
Össze beszéltek ,TS-en aztán egyszerre léptekbe csatába!
Még sajna itt tart a dolog!
Az élsimítást vettem le 2X-re.
A launcherben van lehetõség pontosabban is beállítani a grafikát, az élsimítást lejjebbvéve, néhány effektet kikapcsolva, de a textúrák minõségét emelve szerintem nem esik nagyot a sebesség.
lehet, hogy pár dolgot magasabbra állítva is elmenne 40-50 között de igazából így sem csúnya 😊
tegnap csak ezt a rohadt középen 1 reptér pályát nyomatták sorban...lehet h az embereket stressztesztelték épp xD
Viszont utána futott lag nélkül.
Majd írd meg légyszi, hogy a konfigodon hogy fut a játék.
Kaptam meghívót a bétába 1 hét után, most tölti le a játékot a launcher.
Amúgy tényleg inkább csend legyen mint az, hogy itt szidjuk a játékot. Amúgy változatlanul jó, egy dolog van amin már bõvíthetnének az pedig a mapok száma. Ez az össz - vissz 5 pálya nem sok, ráadásul a többi játékmódban van egy csomó pálya azt igazán beemelhetnék az arcade módba is.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Lehet majd hentelni a vérpistiket.
Esetleg írnátok konfigot, amin már medium beállítással elpötyög a játék? Mondjuk Low grafikán se rossz, de mégis adjunk az élvezetnek 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Igazából azok ott elvannak!