War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt a sírást a chaten ami utána jött... 😄 Meg is kérdeztem tõle milyen érzés egy olyan miatt meghalni, akinek ez élete elsõ meccse ^^
Amugy bombazoval zuzok magassan szepen utanam emelkednek. :/ Engem csak
az irrital amit me'g sok ember is, hogy nem mukodik me'g az MM. Szoval
kellemes mikor egy Mig9es sugarhajtasu ered a nyomomba. 😄D De a kovetkezo
pachba igerik allitolag mar. (:
4500-5000 kreditért javítják õket, a nyominger szovjet vadászokat meg 300-1000 kreditért. Gyakorlatilag nem lehet használni a Spitfireket, mert nem lehet kitermelni a javításukat. Vagy ha kitermeled, akkor elviszi a kör teljes bevételét. És mi van akkor amikor bevinnél három Spitfire-t? 15.000 kredit javítás a kör végén? Nevetséges.
Jóval több kreditért javítják a legolcsóbban javítható Spitfire-em, mint a haveromnak a négy szovjet gépét együttvéve.
Mi ez, szokásos orosz balance?
Aztán ebben ki is merült, a CloD-ot gép hiányában nem toltam, meg ennyire már nem érdekelt a szimuláció, hogy motort is kelljen melengetni felszállás elõtt, de az arcade repcsizés se az én világom, szal a WoWP-t is hanyagoltam.
Ez a játék viszont kielégíti majd az igényeimet, ha egyszer lesz idõm és leülök játszani.. mikor végre majd nem itt a világ végén a sarkon jobbra dolgozok.. 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Egy jo baratommal eleg sokat jatszunk mostansag. Szeretnem kerdezni nincse
itt valakinek velunk jatszani? Ts3 illetve osszeszamolunk csataknal.
Kicsit megvanhalva itt a forum remelem ha lesz nyilt beta beindulnak a
dolgok mert ez remek jatek lesz ami ugye tudjuk siman veri a WoWPt.
Udv! (:
Hajrá hajrá!
[email protected]
Elõre is köszi...
Nekem is meghívó kellene mert amit olvastam a játékról az felcsigázott.
Addig marad az Il-2,de szánjatok meg légyszives!!!😊
(ezt térden állva írtam)
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Valakinek esetleg nincsen egy fölös kulcsa? Megköszönném!
Z
Így már pillanatok alatt bedob a csatába.
Olyan, mint a régi beépített IL-2-ös küldetések.
de ha nagyon kell a launchert oda tudom adni amivel leszedi a játékot / azon van link a friss hivatalos torrenthez is de ha nincs accountod még akkor úgysem mész sokra vele 😊
Még kevesen játszanak vele.Néha 2000játékos mellet is 3-5percet kell várni,míg bedob a csatába.Igaz van,hogy fél perc alatt is bent vagyok,de nem ez a jellemzõ.Nem bánnám,ha a közeljövõben újabb kulcsokat osztanának.