War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Szakaszt, nem tudom megmondani <#vigyor> Viszont az összeszámolás mûködik bár általában 3 emberbõl 2:1 az arány 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Itt van szakaszozás mint a WoTban, vagy csak összeszámolás?Bár amennyien játszanak ezzel elég valószínû hogy összekerülünk 😄

V43 1105
Ismerõs .. <#hehe> Valamikor össze kéne ülni emberek és aki komolyan tolja együtt játszani, mit szóltok ? <#whatever>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nekem az tetszett nagyon mikor a lvl 0-ás gépemmel mentem,és a helyi spitfire-ös vagánycsávó utánam eredet hogy majd jól lelõ. Azon a pályán ahol sok az ilyen hegy, meg van 2 egységnyi hajó,és lehet bújócskázni. Megpróbált lelõni, és valahogy szembekerültünk. Aztán jól belecsapódtam, szórakozzon az ilyen a nénikéjével hogy a kicsiket molesztálja 😄
Azt a sírást a chaten ami utána jött... 😄 Meg is kérdeztem tõle milyen érzés egy olyan miatt meghalni, akinek ez élete elsõ meccse ^^

V43 1105
Ja persze.. nagyon nem vigasztal.. játszunk haverokkal 3 E-3-as messzer vagy már F-4 is akár .. és akkor a kis dzsukel csávó mögém jön X-Wing manõver és sebesség kombóval és szarrá darál.. fosok 😄 de ha lelõjjük mi õket, akkor öröme bódóttá <#bohoc>

Vigasztaljon az, hogy egy kalap penz megjavitani neki ha lelovik. 😄
Amugy bombazoval zuzok magassan szepen utanam emelkednek. :/ Engem csak
az irrital amit me'g sok ember is, hogy nem mukodik me'g az MM. Szoval
kellemes mikor egy Mig9es sugarhajtasu ered a nyomomba. 😄D De a kovetkezo
pachba igerik allitolag mar. (:
V43 1105
Engem a sok szaros Spitfire irritál ..

Nohab
Egyrészt folyton csak õk támadnak historycal módban, így csak a anyahajóra tervezett gépekkel tudsz többször felszállni. Másrészt e jenki gépekhez képest labdába sem rúgnak ugyan azon a szinten. Legalábbis abból kiindulva, hogy folyton csak az amcsik nyernek (legalábbis többségében).
Miért, a japcsikat mivel szopatják? El akartam kezdeni õket húzni :/

Nohab
Az tagadhatatlan, hogy a jenki és a ruszki gépek elõnyben vannak. A németek is az elsõ értelmes gépüket T5-ben szerzik meg az E3 személyében, ami kicsit koros a többi T5-ös géphez mérten. A japán gépek szopatásáról meg nem is akarok kitérni. Illetve ezt még lehetne sorolni.
Arról felvilágosítana valaki, hogy az angoloknál a Spitfire sorozat szervziköltsége miért kerül ötször annyiba, mint más nemzeteknél?
4500-5000 kreditért javítják õket, a nyominger szovjet vadászokat meg 300-1000 kreditért. Gyakorlatilag nem lehet használni a Spitfireket, mert nem lehet kitermelni a javításukat. Vagy ha kitermeled, akkor elviszi a kör teljes bevételét. És mi van akkor amikor bevinnél három Spitfire-t? 15.000 kredit javítás a kör végén? Nevetséges.

Jóval több kreditért javítják a legolcsóbban javítható Spitfire-em, mint a haveromnak a négy szovjet gépét együttvéve.

Mi ez, szokásos orosz balance?

Il2 sturmovikkal nyomtam rendesen még egyetemista koromban mikor ráértem, néhány ezer óra online war, párezer légigyõzelem, pártízezer földi.. Benne vagyok/voltam a szép múltú V.4 Dongó században.

Aztán ebben ki is merült, a CloD-ot gép hiányában nem toltam, meg ennyire már nem érdekelt a szimuláció, hogy motort is kelljen melengetni felszállás elõtt, de az arcade repcsizés se az én világom, szal a WoWP-t is hanyagoltam.

Ez a játék viszont kielégíti majd az igényeimet, ha egyszer lesz idõm és leülök játszani.. mikor végre majd nem itt a világ végén a sarkon jobbra dolgozok.. 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Jeffjohnson
Sok magyar játszik a játékkal gyakran látok magyar neveket csak éppen sg-re nem ír senki. Gondolom mert nincs miért a játék jó aztán ennyi 😊 nincs miért sírni.

Persze. Teljessen erheto! Azt amugy jatektapasztalatok? Barmi. 😊
Tolnám én most is, de a munka, a munka... 😊

Nah helyes. 😊 Remelem azert lesz egy kisebb csapat aki majd aktivan tolja. 😛
Én majd dec 10. után fogok csatlakozni, addig pihen az accom. Utána jövök TS3-ra is.

Figyelj en most is jatszok. TS3 ip-t adok arra feljosz?
Nohab
Értem.
Arcade. Historicalt me'g nemnagyon neztuk ott kevesebben vannak tobbet is kell varni csataba kerulesert.
Nohab
Historical vagy arcade?
Sziasztok!
Egy jo baratommal eleg sokat jatszunk mostansag. Szeretnem kerdezni nincse
itt valakinek velunk jatszani? Ts3 illetve osszeszamolunk csataknal.
Kicsit megvanhalva itt a forum remelem ha lesz nyilt beta beindulnak a
dolgok mert ez remek jatek lesz ami ugye tudjuk siman veri a WoWPt.
Udv! (:
Akkor ennek örömére kaptam 1 hét plusz prémiumot?

Az oroszoknál ma kezdõdött az open beta, szóval lassan ide is elér a dolog. Már annak aki eddig nem szerzett meghívót 😊

X52-t egy 10-esért lehet venni használtban 😊 Nekem is az van, imádom. Mondjuk a Nohab által felvetett probléma elég kínos, fõleg mikor a kritikus pillanatban nem olyan a szinkron amilyennek lennie kéne..

Nohab
Ebben a játékban jelenleg pont nem mûködik rendeltetés szerûen a kétütemû gomb.
Megnéztem, az mennyire menõ már, hogy az X52-õn kétütemû a ravasz! Marhára utálok külön gombot nyomkodni az ágyúhoz, de azért nem 35 ropinyira utálom. 😊
AKi esetleg joy-on gondolkodik:

Akciós Saitek cuccok

Tegnap kitett a Warthunder a Fb oldalára egy felhívást, aki abba a posztba beír annak küldenek privben egy meghívót.

Hajrá hajrá!

Az emailcímem persze nem adtam meg az elõzõ hozzászólásban,bocs!
[email protected]

Elõre is köszi...
Sziasztok!
Nekem is meghívó kellene mert amit olvastam a játékról az felcsigázott.
Addig marad az Il-2,de szánjatok meg légyszives!!!😊
(ezt térden állva írtam)
Sziasztok. Kezdõ vagyok repülõ szimulátorokban. Szerintetek milyen joystikot kellene vennem? Használtban gondolkodok, saitek st290-et nézegettem. Nem akarok 3-4000-nél többet adni érte.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hali! Ha valakinek lenne fölösleges meghívója, az küldene nekem egyet? Megköszönném 😊

Tetszik nagyon ez a gamma. Haverokkal napi szinten toljuk.

Elõre is köszi! 😊
V43 1105
Amint lesz kapsz egyet !😊

Sziasztok!

Valakinek esetleg nincsen egy fölös kulcsa? Megköszönném!

Z
Kösz a tippet!

Így már pillanatok alatt bedob a csatába.

Nohab
Egymásra épülnek a küldik. Pl.: Ha egyik küldiben megsemmisíted az összes ellenséges tankot, akkor a következõben sem lesz neki. Mivel nem lesz neki tankja, ezért elfoglalhatod a területeit. Végül megnyered a pályát.
Olyan, mint a régi beépített IL-2-ös küldetések.
A Dinamikus kampány miben különbözik a Historical-tól?

Azért köszönöm a jószándékot! 😊

Az elején ugye jelentkezett az ember rá és x idõ múlva kapott meghívót. Aztán játszottunk és amiért olyan rohadt rendesek vagyunk és sokat repülgetünk a játékukkal megjutalmaztak 3x3 meghívó kóddal amit a barátainknak odaadhattunk 😊 kb ez volt az email szövege lesarkítva 😄

de ha nagyon kell a launchert oda tudom adni amivel leszedi a játékot / azon van link a friss hivatalos torrenthez is de ha nincs accountod még akkor úgysem mész sokra vele 😊
Az szar ügy, mert meghívóm nincs. Mikorra jön meg? Vagy invitekóddal kapsz meghívót, vagy hogy van ez?

egyelõre csak akkor kapsz linket ha bejutsz a meghívóddal 😊
Hol lehet letölteni a játékot az oldalról?

Nohab
Sima felhasználók is már játszhatnak dinamikus kampányt. Három társával együtt.
Sziasztok! Új vagyok még itt. Nem szeretek koldulni 😊, de megtudnátok dobni privátban egy invite kóddal? Ha igen, és elküldöd a postacímed is, küldök cserébe egy sört 😄.

Eu helyett any-re állítsd a szerverválasztást és akkor fél perc alatt bekerülsz ( a go to battle utáni képernyõn kell asszem)

Rowlend
Esetleg valakinek akad még kódja?

GET OVER HERE!

1 negatívumot tudnék mondani a játékról.

Még kevesen játszanak vele.Néha 2000játékos mellet is 3-5percet kell várni,míg bedob a csatába.Igaz van,hogy fél perc alatt is bent vagyok,de nem ez a jellemzõ.Nem bánnám,ha a közeljövõben újabb kulcsokat osztanának.