War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nov.2 ora oroszoknal nyilt beta, nalunk is johetne mar!!!
nickname: doki09
Hogyan lehet képet készíteni játékban?
WoT azert elegge megvetette a labat. 40millio regisztralt felhasznalo, ev legjobb MMO jateka. Mondjuk en mar elegge meguntam sajnos. :/
Azt remelem, hogy a sok buta aki WoWP-zik minnel hamarabb atjonnek WT-re. 😊
Itt fõként az energiaharcról (BnZ) olvashattok. Illetve a bombázásról is megtudhattok pár infót.
Mindegyik géppel lehet energiaharcolni, csak az a kérdés, hogy meddig, hányszor tudsz rácsapni az ellenre.
A fordulóharc meg egyszerû, mint a faék: HÚZD B+! Az ellen gépét pedig mindig úgy helyezd el, hogy le vagy fölfele nézésnél a kép közepén legyen.
Pénteken lesztek? Felnézek hozzátok, és megpróbálok okoskodni párat.
Skype, TS3, Ventrilo lehetosegeim.
Aki gondolja vegyen fel face Rudolf Csólig. (:
De azt mondod hogy ezt a németek használták, akkor a szovjet gépekkel ez nem lesz nyerõ? Azokra tudsz mondani valamit, legalább egy "szakszót", amire rá lehet keresni, mint a BnZ, mert repülõs harcmodorból analfabéta vagyok. A hajók meg a tankok sokkal jobban érdekelnek, de a kedves rivális terméke most épp egy adag ürülékre hajaz, aztán addig itt élem ki magam 😄
Pl amit én elõszeretettel alkalmazok az a némtek által használt Boom and Zoom (BnZ) taktika. Az ellenséges gépet eleve felülrõl támadod (igen, alapból a harc magassága felett mész be a színtérre, nem csak úgy odahussansz egyenesben), rácsapsz egy gépre, de nem húzod utána, hanem nagy ívben elzuhansz lefelé, finoman felhúzod újból az enemy fölé, és ezt ismételgeted amíg le nem esik.. Mivel energia fölényben vagy nem tudja utánad húzni. A magasságból sebességet gyûjtesz, a sebességbõl meg magasságot. Ilyen egyszerû 😊 És hatékony.
Az orosz és angol "fordulóhacos" repülés ellen kiváló, mert a német gépek jól emeltek (jobban mint kortársaik), elég jól fordultak, de a szövetségesek késõbb sokkal jobban forduló gépeket gyártottak. Ezért nem éri meg beülni az enemy seggébe, mert ha van egy kis esze élbõl betépi vízszintes fordulóba, aztán csak azt látod h egyre messzebb van a célkörtõl.
A BnZ kevés lövési lehetõséget ad, de ha jól csinálod nem nagyon tudnak majd lelõni.
Pláne azért, mert a sok newbie egybõl rámegy az alacsonyan behatoló ellenséges gépekre, amik csaliként lehúzzák az esetleg magasabban bejövõ enemy-t, nekünk meg ott a magassági fölényünk, amit ha nem vesztünk el akkor kényelmesen lehet darálgatni. Amíg a lõszerünk bírja 😊
Elsõre ennyit, de utánaolvasva, meg az il2 fórumot lapozgatva találtok hasznos taktikai dolgokat.
PS: ez csak akkor mûködik, ha a flight model közelít a valósághoz, azaz a németek tényleg jobban emelnek a kortárs gépeknél 😊 Mig9 ellen hiába is BnZ-ztek, az 5x körberepül mindenkit.. bár ez szokott lenni a veszte, hogy a nagy sebesség miatt nagyon el kell távolodnia, hogy normális ideje legyen célozni.. De ez már egy másik eset 😊
Ja, és még annyi, hogy ezt inkább Historical módban szokás használni, az árkád lõdözésnél úgysincs nagy taktika.. mindenki megy bele a lecsóba, aztán a tûzerõ mindent visz 😊
En azert ha tehetem hatulrol repulok ra. Kozel erek fekszarny be, gaz le. Igy nem repulom tul. Viszont a bombazoknal hatso loveszek eleg veszelyessek. 😊
Amúgy sok múlik azon, hogy milyen szögbõl lövöd, mit találsz el rajta és milyen kaliberrel..
20mm-essel ha nagy szögbõl (süllyedésbõl vagy emelésbõl) eltalálod a vadász szárnyát 2-3-szor az már nem megy sehova. De pl kiskalával reszelheted a törzsét naphosszat akármelyik bombernek 😊
Én, ha elfogy a nagykaliber, le is szoktam szállni újratölteni, mert kicsivel max ijesztegetni lehet.. meg meghalni..
Már csak tápon múlik és jövök én is, már küldtek levelet hogy hiányzok 😊
Bár eddig a kedvencem az volt mikor mentem a LaGG-gal, kb 10 másodperce repülhettem, mikor azt veszem észre hogy bazd, az ellenfélt mutatja a képernyõ. Az a MiG-9 úgy kiszedett észre se vettem bah... Még lövéshang se volt, egyszerûen csak kitörlõdtem a tér-idõ kontinuumból 😄
Amit nem hasznalok gepek es megvettem fenee'rt nem lehet eladni jo bevetel lenne belole nem sokra megyek, hogy all 35gep a garazsba. :/
Gondolom mar ti is elhasznaltatok az osszes Arany Sast xp konvertalasra. 😊 Aki esetleg me'g nem mindig kaptok egyrakat free xpt amit ezzel a menu jobb felul at tudtok konvertalni. Peldaul nekem most 400ezer van csak mar nincs SASom. :ASD Esetleg ezzel a sok szabad xpvel lehet valamit kezdeni? 😮
Mostmár van egy LaGG-3, SU-2 TSS-1 kifejlesztve, tudnék venni még egy SB-t és PE-3-mat, meg a gift repülõt, a TU-2-t.Ilyenkor már érdemes bõvíteni a "garázst", vagy az a másik három már nem olyan jó gép?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
3man toljatok? Nah szivessen beszalnek meg baratom is ha van ra mod. 😊 Csak valami elerhetoseget kernek. 😊
Az lenne a jó ha lenne ilyen Hiperlobby szerû beülõs meccselés. Akkor lehetne izmosan klikkelgetni, hogy ki ki ellen repkedjen 😊
Az MM balansz is jó lenne már, valóban..
Én nem vagyok a csapatmunka ellen, hiszen a magányos jobb gépeket is szénné lehet szivatni ha csapat ellen kell repülnie 😊