War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Örömmel olvasom, hogy meg indult nyílt béta, így egyre népszerûbb lesz ez a remek játék!
Viszont így most már szeretném nyomon követni a fejlõdést. Tudtok valami oldalt ahol patch-el kapcsolatban lehet olvasni vagy, hogy milyen gépek jönnek még be játékba?

A másik kérdés ma este nem engedett be authorization error okkal, karbantartás volt vagy mi? Szerettem volna ma repülni párat, húzni a németeket, de akkor ez elmarad.

Orulok, hogy tetszik a jatek! 😉
Nem értem fyndath, én tegnap kezdtem el komolyabban játszani vele, és 1 nap alatt ki lehet ismerni, én a ruszki szerón játszok, mert sokkal gyorsabban betölt és nem rak be jetek közé, eddig csak egyszer rakott be és azt is 2. szintû géppel history módban. nagyon könnyen kezelhetõ, ha e neked nehéz akkor mit csináltál volna a world of warpalnesben ahol irányíthatatlan a gép. amúgy nagyon szép a grafikája, és hangulatos, csak lassú a fejlõdés, de már kezdem teljesen kiismerni. kezdõ fedelesekkel már halálos vadász vagyok, a 2 szintûekkel most ismerkedem, de már elértem a 3. szintet. megtudtam hol lehet emblémákat is felrakni, pofás is gépeim lettek tõle, amirõl beszar az ellen 😉
Jeffjohnson
Spitek nagyon jók én csak ajánlani tudom viszont velük is okosan kell repülni 😊

Aham... Hát nem is a jetekkel van a fõ gond, hanem ugye az alap megkapott brit gépekkel megyek és célozni és sebezni is elég nehéz, sajna a legtöbben túl gyorsak és alig bírom követni õket, nemhogy cikázni és még el is találni õket. Spitfire gépeket szeretném megszerezni, azok jók? Szeretnék valami gyorsat, manõverezhetõt, ami jól sebez és fenn lehet tartani viszonylag olcsón <#vigyor>

Jeffjohnson
Nem értem én ezt a jet fóbiát. Egyszerre 2 nél többen nem szoktak lenni és ha van eszük akkor nem a tömegben harcolnak hanem azokat szedik ki akik a tömegbõl kiválnak.

Válts taktikát. Kis gépekkel csirke módjára kell játszani engedd elõre a többieket nyerj egy kis magasságot és várd a megfelelõ pillanatot duplafedelesek fordulni nagyon jól tudnak kicsi az átesési sebességük és ezt a szûk helyeken ki lehet használni. Ha látsz esetleg sérül vadászt akkor irány rá csak mindig figyeld hol vannak a csapattársak és hol az ellen. Bombázókat kerül el ahhoz kevés a fegyverzet fõleg csak vadászokkal harcolj. Sok Xp-t lion-t lehet szerezni kis gépekkel.

Ok, akkor a belépési mizéria miatt volt a kezdõképernyõm az I-153.. megijedtem, hogy volt wipe. Már csak arra vagyok kíváncsi h a Tu2-t megkaptam-e. Este kiderül.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Semmi nem történt, megmaradt minden. Lion-t én nem kaptam soha 150 volt alapból és most is annyi van 😊
De ha veszel pénzért és elköltöd akkor majd az élesben visszakapod úgyhogy elköltheted újra, legalábbis ezt olvastam.
MEnj Historical-t, ott a felszállásért is jár xp 😊

Én anno mikor még AI-k voltak szoktam felszállás-leszállást játszani, ha nem akartam megkeresni az utolsó enemy ai-t. Egész jó xp járt érte.

Tényleg, a CBT-seket kérdezem, hogy ne érjen meglepetésként ha egyszer bejutok az open-re: volt wipe a cbt végén? Magyarul eltûnt minden gépem, és megint az alap gépek vannak? Van lion? Mi az alap account? 😊

Kis szinten mivel lehet sok xp-t szerezni? Általában a nagyobb jet-ek 1-2 lövéssel leszednek, én pedig örülök, ha mások közelébe érhetek és nem hagynak ott 😄

Historical-ban szoktak 😊

melyik csatában kell felszállni?
Külsõ nézetbõl nem ajánlatos felszállni... gyönyörködök a ju 88-ban, hogy milyen szépen emelkedik el lassan a pályától erre odaugrik az irányítótorony elém..
elég gyors kör volt 😄
Jeffjohnson
Ez közös tapasztalat 😊 páran repülünk együtt ha igazán komoly jet-es tapasztalatra vágytok Pluskatot kérdezzétek talán õ a legnagyobb szintû itt a fórumon van német meg orosz jet-e is.

Én elõször németekkel játszottam és fõleg bombázókkal meg stukával de sajna nagyon elvették a kedvem mivel használhatatlanok, mostanában kevesen is repülnek velük mert kb. garantált ha meglátnak egy He-111 ben legyen akár fullos a személyzet biztosan rád repülnek és 1-2 jól irányzott sorozat elég, hogy széthulljon viszont a 109-esek jók G-6tól kezdve félelmetes a tûzerejük. Ha repülök akkor a top 109-esek meg a Spitek azok akiktõl a legjobban félek.

Azután váltottam angolokra ahol hamar meglett az összes Spit még azelõtt, hogy feltolták õket magasabb szintre így ugyan csak 10es vagyok velük de megvan az MkXI-os Spit is. Viszont miután láttam, hogy a Meteor annyira nem jó inkább kipróbáltam az amcsikat mivel az olcsó fenntartási költség miatt jónak gondoltam de rá kellett jönnöm, hogy baromi unalmasak egyedül a B-17 poén de mióta annak is az eget veri a javíttatása inkább hagyom, hogy auto repair ingyen kijavítsa persze az meg sok idõ. Mustang teljesen átlagos tûzerõ mintahogy a fordulékonyság is. Viszont cserébe gyors. Reptér foglalásra kiváló egyébként minden amcsi gép mert az orrfutómû miatt könnyebb landolni. Landolásban talán az oroszokkal kell a legjobban vigyázni.

Hamarosan érkezik egy nagyobb patch formájában egy csomó gép repülési modellje szóval fognak még itt a dolgok változni. Valódi dokumentumok alapján a lehetõ legélethûbb repülési modellt csinálnak.

Tankok fejlesztésének csak Open beta után állnak neki de lesz rendes ballisztika és páncélátütés is. Szóval jónak igérkezik!

Te hanyas szintu vagy a nemzeteknel? 😮 Ahogy igy leirtad dolgokat, mintha mar repultel volna par orat ezekkel a gepekkel. 😄
Thx. Úgy fest h sajna ebbõl ma nem lesz game.. Talán holnap.

köszi a részletes választ!
Production
Jeffjohnson
Amcsi: Unalmas nemzet a sok egyforma gép miatt ami szinte alig különbözik, persze késõbb biztosan kapnak jó gépeket. Nagy elõnye a vadász ágnak az olcsó javíthatóság mióta a P-63asok 37mm-esét megerõsítették egész használhatóak viszont fordulékonyságuk gyenge. Bombázóik erõsek viszont drága a javítása.

Német: Nagy tûzerõ közepes fordulékonyság használhatatlan bombázók, közepes/magas fenntartási költség. Változatos géptípusok ami annak is köszönhetõ, hogy talán itt van a legtöbb gép.

Szovjet:
Jó fordulékonyság közepes tûzerõ javítási költség viszonylag tûrhetõ Mig-ek nagyon jók, bombázok közepesek bár a Yer-2 nagyon jó ha nem a legjobb.

Angol:
Igazi cheater nemzet 20mm-es Hispanok még így nerfelve is nagyon erõsek a vadászok fordulékonyak a bombázok pedig nem annyira papírból vannak mint a németeknél de a Lancaster kivételével viszonylag könnyen lelõhetõek. Az emberek kisírták, hogy a javítási költség kisebb legyen így már az sem vészes. Viszont a Meteor nem annyira erõs jet legtöbbet abból lõttem le mert könnyen elkapható kis magasságon.

Japán:
Igazi papír gépek amiken viszont nagy tûzerõ van szemtõl szembe nem szeretek velük repülni mert annak fuel leak a vége 😊. Fordulékonyságuk egész jó. Fenntartási költség olcsó/közepes (Ki-61 szinte ingyen van és nagyon jó a tûzereje). Bombázóik nem kiemelkedõek.

Én a Németeket vagy az Angolokat javasolnám. Többi is játszható tehát ha már van egy kis tapasztalatod.

Nem javasol gépek: He-111 (ingyen célpont), TBF-1, Stuka (érdekes gép de használhatatlan elõbb utóbb lelõnek)

Akinek megy nézze meg nekem legyenszíves, hogy mikor elindítja a launcher-t akkor a NEtwork fül alatt a keretbe mi van írva? Production, dev vagy dev-stable?

mondjuk ott 1000 csatára adták, uh bele kell még húzni legalábbis nekem.
Csak ez nem wargaming. 😄 Persze enis bizakodo vagyok valami jokis vadasznak orulnek. *.*
Nemtom, WoT-ban kaptak a CBT-sek és az Open Bétások is.

Igen azt észre vettem, kaptam én is olyan bombázó gépet, nekem annyira nem tetszik mert lassú 😄 De az tény, hogy gyorsabban lehet fejlõdni talán így. Hát kíváncsi vagyok kapunk-e majd élesbe is prém repcsit...
Nohab
Akkor még kapunk gépeket? Helyes, remélem valami használható vadászgépet.
Nohab
Jól látod. Csak annyit fûzök hozzá, hogy sorban meg kell venni a gépeket, még ha nem is állítod szolgálatba.

A fõmenüben a bevásárlókocsinál már most is meg tudod nézni, hogy mennyibe kerül a prémium.

Még annyit, hogy prémium gépeket már kaptunk, ezen az oldalon még látszik a róluk folyó diskurzus.
A CBT-n részt vevõk kaptak egy Tu2-es orosz prémium bombert, mindenki azzal csinálja a lóvét. Az Open-es részvételre nem tudni mi lesz, ha lesz.

Köszi! Szerintem majd rámegyek élesben amcsi ágra, meg talán a németre, hogy mind2 fronton legyen gépem, most az oroszt probálgatom, az is érdekelne fõleg a mig-15 meg la-15 miatt. Ha jól értem a játék mechanikáját, ha eléred az egyik nagy gépet már a másik ágon is meg tudod venni...

Tényleg havi prém mennyibe fog kerülni?
a "missions" lehetõség mi?
Nohab
Ezeket a történelmi adatok alapján írom, amit megpróbál követni a játék. A sugaras gépekrõl keveset tudok mondani.

Szovjet: Kevés lõszer kis- és nagykala jelen van. (kicsi a vadászok ellen, nagy a bombázók és a földik ellen hatásosabbak) Alapvetõen fordulékonyságra mennek, de a késõi gépek is felgyorsulnak.

Német: Nagy kala , brutális tûzerõ: FW, Me262 (itt ott le is butították) fõként a gyorsaság, emelkedés, süllyedés az elõnyük.

Amcsi: Rengeteg kiskala, szintén a gyorsaság a fõbb elõnyük.

Angol: Elég vegyes ág, van benne minden.

Japán: Lassú, de nagyon agilis. Fegyverzet hasonló a némethez,csak kevesebb lõszerrel. Papír gépek.

Nagyon nagy vonalakban kb. ennyi.
Ha össze tudom hozni a game-t akkor este jövök.

Most kesodelutan vagy este valaki kis jatek? 😊
ts3 ip: ikon.org.hu pw: bableves123
Hat en a topgepek kozelebe se jarok. :/ De adatok sokat mondanak. (Emelkedes, fordulas, sebesseg, javitasi koltseg)
Elesbe jaja nem mostanaba. (Bar sztem mar most is majdnem eleg eletkepes betahoz kepest) Kovetkezo beta patch varhato hamarossan csak. Amibe remelhetoleg jon az MM. 😊
Idáig nagyon nem ment a játék, mert full billentyúzettel játszottam, de olvastam ezt a könnyített egeres irányítást, így viszont élvezem már a játékot. Viszont lenne néhány kérdésem a tapasztaltabbakhoz:

1. Kérhetnék 1 átfogó információt a nemzetekrõl?? Fõleg top repcsikre gondolok (milyen a mozgékonyság?, repülhetõség?, mik az egyes nemzetek jellemzõi?)

2. Van esetleg valami információ, mikor fog indulni élesben a játék?

3. Van-e esetleg információ arról, hogy mikor elindul élesben a játék, akkor meghatározott csataszám után kapnak a béta teszterek egy prémuim repülõt, mint anno a WOT esetében a shermant.

Köszi!
Pluskast
Arra még várhatsz egy darabig amíg hajókat irányíthatsz. Soká lesz még benne a haditengerészet illetve a szárazföldi rész.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

köszönöm, de a flotta részét te sem tudod?
Gyakori hiba ez az authorization error. Én a helyedben írnék a supportnak az ügyben, õk azért vannak hogy az ilyen problémákat kezeljék.

Nem tudom, nekem semmi gond nincs. :/
Pontosabban: beenged a játékba (az acc/pass páros oké), de valami authorization gonddal kidob.

Szevasztok!

Benne voltam a CBT-ben, most mennék át az Open bétára. Frissítettem a klienst, belépésnél viszont azt mondja, hogy az accom nem érvényes. Mi ilyenkor a teendõ? Találkozott már valaki ilyennel?

A benchmark az pont az, aminek lennie kell, teljesítménymérés.
Mutat egy átlagcsatát a játékból, és utána kiírja az eredményeidet. Ehhez igazítva te feljebb/lejjebb veheted a grafikai beállításokat, ahogy szükséges. Erre való, megnézni hogy a beállított grafika jó lesz e.

a flotta mikor válik elérhetõvé? (mert a fõmenüben van 1 ilyen lehetõség, és mert már haditengerészeti gépekkel nyomom)
és mi a "benchmark" lehetõség? mert benyom 1 videót de utána csata eredményt ad.
Az orosz elsõ kisgép amúgy nagyon penge jószág, igazi kis genyó 😄 ha be tudsz vele ülni valaki mögé akkor annak annyi, nem tud lerázni téged 😊 plusz a "lézerpuska" ami rajta van nagyon vicces 😄
Elvileg ha a játékban kiválasztod hogy a RU szerveren akarsz játszani(To battle rész), ott sok játékos van és már érvényesülni tud a matchmaker. Ott kis tierû géppel nem kell durvák ellen menned. Mustangot és Mig15-öt, sugár és rakétahajtásúakat nem látsz ott kicsi géppel. Azt javasolnám.

van olyan mod, ahol a kezdok is megtudnak tanulni jatszani, es nem mig15 es p51 mustangok jatszanak pulykavadaszatot az ember elso szintu gepen? mert nem kicsit kiabarandito igy.
Ts3 ip: sunwell.hu:9988 pgcrew szoba pw: alma
Egy CS-s ts szerver szemelyes baratokkal vok itt.
ip: ikon.org.hu szerver pw: bableves123
WoT-os klan ts itt szobabol ra kell irnod adminra adjon mozgasjog szobak kozott.

Ezeken ha gepelott vagyok mindig megtalalsz "rudii" ne'ven. Jo lenne ha osszejonne par ember akikkel lehetne neha tolni. 😊
Amíg lejön végigolvastam ezt a fórumot, és sok érdekes dolgot megtudtam.
Azt már látom, hogy a match maker olyan lesz mint régen a wot, de ez legyen a legkisebb hiba.
Az Érdekelne, hogy a legújabb patch után melyik nemzetet, vagy melyik ágat érdemes elkezdeni?
Melyik a legjövedelmezõbb, illetve a legjobb játszani?
Szívesen játszom bárkivel, megadnátok majd a ts ip-t ahol többen szoktatok játszani, mert én is szívesen csatlakozok!
Nemsoká én is belevetem magam az Égi háború-ba
Jeffjohnson
Egérrel is könnyedén elboldogulsz. Nem kell joy feltétlenül mert arcade mode-ban a bill+egér combo is életképes, kis megszokás után ha rájössz mik a korlátai akkor simán versenyképes lehetsz a joyosok ellen.

Köszi a gyors választ! akkor leszedem.
Igen mindenkep megeri kiprobalni. A WoWP-t messze veri. Nem kell mar betara jelentkezz global beta van. Hivatalon oldalon regisztralsz es letoltod onnan. 😊