War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hosszú távon meg az, hogy olcsó javítani õket nem nyújt nagy élményt.
Ha újrakezdhetném akkor biztosan nem raknék az amcsikba annyi xp-t. Buffaloval meg P-40 el jó repülni talán még az F4F is elmegy egynek de onnantól kb. ennyi szinte ugyanabban a gépben ülsz végig az F4U használhatatlan ,TBF egy vicc, B-17 javítása az eget veri (28k), Mustang egy teljesen átlagos gép közepes tûzerõvel, Lightning meg nagyjából semmire sem jó. Addig amíg nem raknak be az amcsi fába új gépet addig szerintem unalmas. Ha összehasonlítjuk a németekkel ahol minden szintre jut egy új gép...... itt meg 14-tõl 20-ig van 1 gép.
Egyébként meg többen nem azt kérdeztük, hogy kinek melyik típus jött be jobban, hanem hogy álltalában melyiket érdemes fejleszteni, melyik van már jól behangolva/elvégre ez béta, és a nem jól megcsinált, vagy nem reális repülõket nem sokan szeretnék kipróbálni/. Inkább azon van a hangsúly, hogy melyikkel élvezet játszani.
/hiába jók az amcsik, ha mind egyhangú és unalmas/
Amúgy ugye nem baj ha az ostobácska gyerekes kis kötekedéseidet figyelmen kívül hagyom a továbbiakban? Komolyan nehéz elhinni hogy egy felnõtt ember ennyire problémás viselkedésû legyen mint te. Gáz.
Jó picsogást neked a továbbiakban, bunkókám.
Ilyen a P-47 és az összes F4U (F4F el már vigyázni kell mert az tud fordulni) ha egyszer fordulni kezd onnantól vége.
Forduló csatában ha visszaveszed a sebességet és a fékszárny is "combatba" van állítva akkor kisebb ívben fordulsz. Ha nagy gondban vagyok akkor én még a kereket is kiengedem esetleg "landing"ba teszem a fékszárnyat addig amíg nem lesz benne a rendes sérülés büntetlenül tudom kinyitni a kereket akár 500nál is és olyat fékezni a gépen, hogy az üldözõm egybõl elém kerül becsukom a kereket flaps "raised"be és lelövöm simán ha közben nem kezd el emelkedni.
- nem lesz több wipe a játékban. Ezt írták a honlapon is, és ezért lehet már egy ideje valós pénzért is venni dolgokat a játékhoz.
Wellingtonok tudják a legnagyobb (2000kg-os) bombát elvinni aminek elég szép sebzési köre van. Ja a Lancaster meg ebbõl a kicsikébõl 2db-ot visz el. Biztosan én látom rosszul de szerintem bombázók terén nagyon is jól állnak a brittek nem beszélve arról, hogy a B-17 javítási költsége 28000 a Wellingtoné 8000.
Beaufighter meg a Mosquito igazi bombázó vadászok van rakétájuk és tûzerõben is ott vannak ja és nagyon olcsón javíthatóak.
Typhoonok meg a Tempestek javítása meg szinte ingyen van igaz cserébe viszont fordulóharcban nem a legjobbak viszont van tûzerõ dögivel.
Sea Meteor F3 javítása 3960 ami ha azt vesszük, hogy ez egy jet még ha nem is a legjobb de elég olcsó.
Spitek javítási költsége átlagban 5000 egyedül az Spit Vc az ami 8600 de az csak a 4db Hispano miatt van ha tûzerõt akarsz viszonylag jó fordulékonysággal akkor igenis fizesd meg. Németeknél a hasonló 109eseket nézve egyedül az F-4 az ami olcsó onnantól fizetsz bõven pl: 109 K4-nek 13000 a javítása G-10 4600 G-6 11000 G2 3900.
Kb. ennyit az arrol, hogy az angolokkal nem érdemes játszani mert drágák. Ott is vannak nagyon olcsó gépek a drágákat meg ésszel kell használni és máris termeli a pénzt meg az xp-t.
Amcsikkal meg hiába olcsó a javítás annyi gépet nem fogsz leszedni mint mondjuk egy spittel vagy 109 el mindenki döntse el magának mi éri meg jobban. Nincs tökéletes nemzet amivel ész nélkül lehet játszani. Próbálgatni kell mindent ami tetszik elvégre ez egy béta amit elõbb vagy utóbb wipeolni fognak.
Találkozunk még 😊
ikon.org.hu
Nickname, jelszo stb connect.
(Lehet telleg mindent jol csinalsz, de azert nezd meg minden stimmele.)
Szerver pw: bableves123
WarThunder szoba. (Annyi, hogy feljosz valakire rairsz adjon jog, hogy tudjal szobak kozott mozogni)
Jol irtam le a ts-ipt. Mi itt olyan 6-7en szoktuk tolni. 😊
ts3 ip: ikon.org.hu pw: bableves123
ezt rudii írta, javaslom menjünk ide ha nem tudtok jobbat.
Tényleg remek játék de a fejlõdésen és a kifejlesztési lehetõségeken még bõven van mit csiszolni.
Pl lehetne külön a motornak, tartósságnak, rádiónak, lövegnek fejlesztése nagyjából úgy mint a wotban, de ez a lehetõség még nagyon korlátozott itt.
- eu szerón játszol: itt alig vannak játéksok, így állandóan együtt kell menned sokkal erõsebb gépekkel. A kis kezdõ géped nem csak a sugárhajtásúaknak lesz ingyenfrag de bármelyik magas szintû légcsavaros típusnak is. A megoldás, hogy a RU szerveren játszol, mert ott rengeteg a játékos, így a matchmaker rendszer azonos szintû géppel repülõ játékosok közé fog berakni téged. Ott kis géppel nem hogy sugárhajtású, de még Me-109E (hatos szintû) ellenfelekbe sem fogsz belefutni.
- a britekkel kezdtél. Szintén óriási baklövés, az egyetlen nemzet, amit nem szabad kezdõként választani. A gépágyús Spitfire-ek javítási költségeit egy kezdõ sosem fogja tudni kitermelni, a bombázóik pedig nagyok gyér bombateherrel repülnek. Amíg nincs legalább néhányszázezer redites vagyonod, felejtd el a briteket.
Ami egy kezdõnek kell az olcsó javítási költségû és gyors fejlõdést lehetõvé tevõ gépek. Emiatt én minden kezdõnek az amerikaiakat ajánlanám. Olcsó õket javítani, és már hármas szinten elérhetõ egyszere két nagyon jó bombázó, a két Catalina hidroplán. Be tudod állítani mindkettõt, így mindkettõvel tudsz bombázni. A bombaterhelésük (négy darab 500 kilós bomba) döbbenetesen jó hármas tieren. Csak annyi a lényeg hogy már az elején felemelkedsz velük jó magasra, 4-5000 méterre, és onnan bombázol F7 nézetben(mozgó földi célpontokra gondosan elé célzol, majd megtanulod). Mivel a legtöbb egymotorosnak kínszenvedés ilyen magasra feljönni, így legtöbbször büntetlenül tudsz bombázni. A sok kilõtt földi célponttól meg dõl majd a pénz és az XP, gyorsan fogsz szinteket lépni. És közben fokozatosan megjönnek majd az új vadászgépek(P-40, Wildcat, P-39, Hellcat, P-47D), tehát azokból sem fogsz hiányt szenvedni. És idõközben szépen lassan kitanulod a játékot.
Én ezt csinálnám a helyedben, szerintem messze ez a legkönnyebb út a kezdõk számára.
Na de komolyra fordítva, én EU szerveren játszom, igyekszem mindent megtenni, de vagy az irányítás nehézkes és én vagyok béna (valószínûleg ez az ok <#idiota>#idiota>), vagy pedig mindenki sokkal gyorsabb, mozgékonyabb nálam pontatlanul is lövök, mert nem igazán találom el õket, meccsenként jó ha 1-2t leszedek.
Egyébként meg a jetet sem nehéz leszedni. Elég csak megsebezni és máris eltûnik a sebesség elõnye. Nekem van Mig 9-em Me 163-am és Me 262-m. 10 esetben nyolcszor mindig a hajtómûvemet éri a sebzés onnantól meg már szart sem ér a gép mivel ezek fordulékonysága (az me-163-at kivéve) nagyon rossz.
Végre sikerült összehoznom a játékot, nemsokára jövök is repülni 😊 Majd leszek TS-en is.